|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Jeszcze Prezydent przepraszał ... Za co ja się pytam ? Tylko się ośmieszył !
Na całym świecie zdarzają sie takie incydenty, ale tam nie przeprasza nikogo głowa państwa ... Wystarczyło wysłać notę dyplomacyjną z ubolewaniem jak to się robi w takich sprawach na szczeblu dyplomacji, ale on oczywiście o tym nie wiedział ... Jeżeli za atak na ambasadę Rosji w Warszawie przepraszał nasz Prezydent to czekam na ruch ze strony Rosji żeby nas przeprosił Putin za atak na ambasadę Polski w Moskwie, ciekawe czy się doczekamy ... KOMPROMITACJA Prezydenta i tyle ! Bronek ... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
.ten kto ją stawiał nie brał pod uwagę, że swastyka jest symbolem faszyzmu [/B]. cała tą otoczkę dookoła wymyślono PO zbudowaniu jej na placu.[B] A czy ktoś w niej widzi faszyzm, faszystę czy urozmaicenie przestrzeni publicznej to już jego własna, nieprzymuszona wola i wolność. INTERPRETACJA należy do każdego jak sobie chce. ale wsadzanie komuś na siłe jednej wersji jest debilizmem, przejaskrawieniem i niesprawiedliwością. No to jak stawiamy dla próby ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Kto to jest ten cały Szpen ? zna go ktoś osobiście ? bo tak czytam z zainteresowaniem ten temat ale jak natykam sie na wypowiedzi tego użytkownika internetu to czuje sie jakbym oglądał kopie wypowiedzi A.Gozdyry
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Co do Szpena, dziwię się że ktoś jeszcze chce z tym prowokatorem dyskutować. Już co najmniej kilka osób zapraszało go na wymianę opinii twarzą w twarz, przed meczem, na R22. Niestety do dzisiaj mocny czuje się tylko zza monitora (wiedza zerowa, więc google jako jedyny pomocnik). Ma tendencję do opisywania zdarzeń w których rzekomo brał udział, a tak naprawdę to nie brał. W przeciągu roku przekonywał wszystkich jaki to on nie jest zajebisty, za każdym razem pisząc że zajmuje się czymś innym. Po prostu nie zanotował w notesie jednolitej wersji i już mu się mieszają. Pomijam już w ogóle fakt, że facet pisze na forum KIBICÓW a wypowiada się tylko i wyłącznie w tematach poza sportem i trybunami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
Kto wie, może i by się udało obronić "instalację artystyczną" ze swastyką ![]() ![]()
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze" Michał Probierz |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
nie dyskutujcie, że szpenem, gdyż ten osobnik to widocznie wirtualny wytwór obecnych medio-elit...nic więcej. Rozmowa z nim to jak rozmowa z robotem...
Dzisiaj rano w Libertowie zginął na przejściu 17 letni chłopak, miał cały życie przed sobą. Od lat ludzie domagają sie tam kładki lub podziemnego przejścia dla pieszych, ale nie ma na to pieniędzy... SĄ ZA TO PIENIĄDZE NA PEDALSKĄ TĘCZĘ, WSPIERANIE LEWAKÓW POWIĄZANYCH Z ANTIFĄ, ITP. ....A CHORY KRAJ,.Oczywiście pieniądze z Wawy nie poszłyby na przejście w Libertowie (pewnie finansowane przez GDDKiA lub samorząd), jednak tak wyrzucanych piniędzy w całym kraju jest bardzo dużo, a nie ma na ważne wydatki: - drogi - chodniki - przejścia - kładki - wysepki - progi zwalniające - itp. Oprócz tego wspieramy antypolskie filmy, festiwale i seminaria zboczeń, wspieramy literature antyrodzinną, zapraszamy komunistów - morderców na uczelnie, dajemy ogromne emerytury naszym katom z okresu PRL...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.11.2013 o godz. 12:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie czytałem wszystkich wiadomości dzisiaj.
Czy nasz prezydent ZAŻĄDAŁ już oficjalnych przeprosin za atak na polską placówkę w Moskwie? ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informac...zm,105589.html - coś pięknego, tak właśnie trzeba postępowac z tymi antypolakami. Pierwszy sedzia, ktory odwaznie rozjechal kogos takiego. Trzeba upubliczniac wizerunki, trzeba karac bezwzglednym wiezieniem, a w koncu po kilku latach bedzie wzgledny spokój
. Dodatkowo, to smutna buzia mowi wszystko...odwazny w gebie w tłumie, ale kiedy przychodzi pokazac twarz i obronic swoich "racji", to glowa spuszczona i po 2 minutach przyznaje sie do winy P.S - Po kilku wypowiedziac widac, ile wspolnego z kosciolem i z katolicyzmem maja co niektorzy wspolnego...Tecza, to tez wazny symbol w dominujacej wierze w Polsce, ale jak mozna o tym wiedziec, skoro kosciol i pismo swiete omija sie szerokim łukiem(a potem jakas łysa pała wyciera sobie buzie tą wiarą nie przestrzegajac przykazań). |
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 14.11.2013 o godz. 15:04.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czemu anonimowy gość, który na forum KIBICÓW WISŁY KRAKÓW cieszy się z wyroków dla Polaków za udział w NARODOWYM ŚWIĘCIE nie został jeszcze zbanowany
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Nie rozśmieszaj mnie,ci ludzie nie reprezentowali żadnych postulatów społecznych dotyczących pracy czy płacy , to zwykli zadymiarze i huligani ,którzy sami uwierzyli albo im ktoś wmówił ,że są patriotami . Zajebisty obraz patrioty , z kominiarką na ryju i z płytą chodnikową w ręku. |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
P.S. Podobnie jak Kocur zaskoczony jestem, że wzmożone ostatnio banowanie dotyczy jedynie prawej strony.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 14.11.2013 o godz. 15:25.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Czy tak wygląda "zielona wyspa" ? Trzeba też pamiętać, że w przypadku zagrożenia kraju Ci właśnie ludzie staliby pierwsi do walki za Polskę. Tzw. lemingi spierdalałyby do swych kryjówek uciekając przed jakimikolwiek powinnościami wobec swojej Ojczyzny.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.11.2013 o godz. 15:38.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Mi się wydaje że w przypadku zagrożenia (widząc tych gości w kominiarkach) , prędzej by szabrowali na tyłach sklepy ,niż stawali na pierwszej linii frontu...
Ostatnio edytowane przez AS82 : 14.11.2013 o godz. 15:48.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie mam pomysłu za co on może ich jeszcze przepraszać. Ale zastanawiam się czy już mozna nazwać Pana Prezydenta: Bronisław "Przepraszam" Komorowski ?
Gdyby mieli iść do pracy we wtorek, to by nie pojechali w poniedziałek na zadymę. A jak by pojechali 11.11 do Warszawy, to z rodziną uczcić Święto Niepodległości i nie w głowie byłyby im jakiekolwiek rozróby. Nie odniosłeś się do sedna, że ten kraj, te wszystkie rządy upodliły bardzo dużą częśc młodego pokolenia, starszą zreszta też...Wielu młodych nie ma perspektyw, nie ma szans na godną pracę, na zapewnienie rodzinie godnego bytu i to rodzi bunt. On niestety wróci szybciej niż się nam wszystkim się zdaje i będzie jeszcze mocniejszy.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.11.2013 o godz. 16:19.
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
Tak więc już przynajmniej nie czarujmy się w tej kwestii . To był marsz skrajnej narodowej prawicy , a postulaty o pracę w tym wszystkim wyglądały jak kwiatek u kożucha.No właśnie się zastanawiam czy tego typu ludzie poszliby do tej pracy ,gdyby nawet mieli taką możliwość.Wątpie w to.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
500 osób pojechało tam na rozróbę, czyli 0,5 % - i ja mówiłem o tych osobach. Jakbyś miał choć trochę rozumu, to byś zauważył, że nie pisałem o bezpośrednim powodzie pojechania do Wawy, pisałem o całym procesie który zaprowadził ich do tej bandyterki. A u podłoża tego pewnie u wielu osób jest ich sytuacja życiowa, czyli brak perspektyw. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No ale jakoś ,nie słysze słów potepienia z twojej strony (czy wiekszości,ktora zabiera glos w tym temacie),dla tej grupki rzekomo 500 osób . Są same głosy poparcia , generalnie ekstra ,że podpalili budke w ruskiej ambasadzie i spalili tęcze. Tak więc obraz ,że 99% maszerowała a rozrabiał 1% też jest zafałszowany.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie popieram huliganki, ale jeśli już coś kiczowatego sie spaliło (tęcza) to nie mam zamiaru za tym płakać. Uważam za głupotę podpalenie rosyjskiej ambasady, ale tutaj organizatorzy bardzo szybko zareagowali i nie dopuscili do wiekszych zniszczeń. Nawet osobiście Bosak tam interweniował. A resztę już wytłumaczyłem. Najpierw dajmy młodym szanse na godne życie w Polsce, a później zastanawiajmy się nad "tragedią tęczy". Poniżej ciekawa grafika ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.11.2013 o godz. 16:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kabaret, wyznawcy tęczy
:http://niezalezna.pl/48289-czciciele...jnik-celebryci P.S. AS82 nie wybiera się czasem z kwiatami w gronie kolegów o podobnej orientacji aby wzorem ambasadora Szwecji wetknąć kwiaty w konstrukcie tęczy ? ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dzisiaj o 20 "Szalony Stefan" będzie gościem Moniki Olejnik. Szykuję paluszki popcorn i piwko. Oj będzie zabawnie. Z drugiej strony sam nie wiem, czy wypada się śmiać z osób nie do końca zdrowych....
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 14.11.2013 o godz. 19:32.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Nie porównuj 2 mln emigrantów i 13% bezrobocia z tęczą i nielegalnym skłotem ,bo to jest naprawde śmieszne. Gdzie Rzym a gdzie Krym . Już pisałem wcześniej ,że w tym marszu nie chodziło o 2 lmn emigrantów i bezrobotnych , chodziło żeby dojebać lewakom, spalić tęcze i zniszczyć skłot. Huligaństwo podlane ideologicznym sosem ,a nie walka o jakieś ideały takie jak praca czy godne życie. Tych "nibyfaszystów" boje się jeszcze bardziej od PISu,bo ci pierwsi mogą przejechać po polskiej demokracji jak walec ,tak że już nic z tego kraju nie zostanie. Dla mnie też ważniejszymi sprawami są sprawy bytowe ,niż Grodzka i Biedroń ,uwierz. Co do Kościoła ,to tak jestem anty-klerykałem i jestem zdania ,żeby biedna Polska przestała w końcu łożyć na tą instytucje ogromne pieniadzę i zachowywać jak wasal Vatykanu , takie jest moje patriotyczne zdanie w tej kwestii. A co do ukrywania pedofilii przez kler to takie są fakty , oczywiście możesz udawać ,że jest inaczej. Ja jako osoba heteroseksualna całkowicie nie boje się homopropagandy ,bo to po prostu na mnie nie działa , tak samo jak nie działa na każdego osobnika heteroseksualnego . Straszenie pedałami jest po prostu śmieszne , tym sie nie można zarazić. Boje sie tylko ,że jak bedziesz rozliczać tych komuchów ,żeby nie wylać dziecka z kąpielą mówiąc najogólniej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Nie oglądać tej żenującej groteski! ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ten marsz to święto i zarazem jedno wielkie w....ienie na wszystko co jest złe a dzieje się w tym kraju. I oczywiście faszyzm, wszędzie faszyzm. Bój się na zapas, tylko jak już ta horda kiedyś się doczłapie do tronu to żebyś zawału ze strachu nie dostał. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|