|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wyluzujcie ....a troche, co?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dlaczego Podbeskidzie gra w strojach Wisly, a Wisla w Podbeskidzia
No i cale dobre wrazenie z meczu w Gdyni trafil szlag. Klepią nas jak chcą. Jedyny pozytyw to fakt, ze Pareiko pokazal, ze mozna na niego liczyc. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ten mecz chciałbym zadedykować fanom talentu Polaków: Garguły, Zurawskiego i niestety Sobolewskiego. To się nazywa klasyczne przejście obok meczu :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
bardzo zle to wyglada.. widze ze znowu wracamy do systemu z dluuuuugim wykopem Bunonzy i niech sie dzieje co chce..
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Słuchajcie jest zimno. Ciężko się gra. Wyjdźcie sobie i biegajcie przy -10. Ogólnie to trochę są obok meczu... Nie mamy napastnika...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A ja jestem ciekaw na ile warunki atmosferyczne mają wpływ postawę zawodników. Mamy kilku murzynków, połowa opalała się w ciepłych krajach, więc może to jest powód. Oby...
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
podoba mi się ten Ziajka, "wygramy w II połowie",
a jak, trzeba być optymistą ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Najlepsi Jaliens, Chavez, Pereiko. Shivakov momentami też ok.
Sobol, Żuraw,Guła do zmiany. Czy mi się wydaje czy realizatorzy TVP Sport sympatyzują z Podbeskidziem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Żuraw, Łobo, Garguła- out. Tu już nie ma dawania ostatnich szans. Ciency jak .... zmiażdżony walcem.
Za mocny rywal? ....A MAĆ, Podbeskidzie? ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Po prostu poczekajmy do końca meczu z ocenami...pierwsza połowa beznadziejna. Ok, jest jeszcze druga zluzujcie trochę
a zawodnik Podbeskidzia bardzo pewny zwycięstwa w wywiadzie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mi się wydaje, że po prostu chcą żeby się Podbeskidzie wystrzelało i padło z sił, a później ich docisną.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od początku drugiej połowy Melikson za Gargułę i ktokolwiek za Żurawskiego. Mam nadzieję, że trener nie będzie czekał ze zmianami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Łobo nie ma na boisku.. ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Łobo znaczy się z ławki rezerwowych out?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
szacunek dla Podbeskidzia
Maor musi wejść ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ci co narzekali na Jirsaka.... popatrzcie na Gargułę. A do tego ile kasy bierze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ci z Bielska,to z ambicji omal nie wyskoczą z gatek.Dodać do tego śpiące królewne,a mamy takie coś.Podobno Żurawski walczy o pierwszy skład.Faktycznie,aż się kurzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
jak na razie dramat. Cienciała wyłączył z gry Żurawskiego, Gargułe i jeszcze kilku. Swoją drogą wszyscy u nas jak jeden mąż stoją z Sobolem na czele. Jak sędzia zagwizdał na przerwę to się ucieszyłem.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
nam brakuje tylko i az pierwszej bramki, potem pojedziemy z nimi rowno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jak na razie zapowiada się, że to my w trąbę dostaniemy. Nawet ze znieczuleniem pierwszej połowy nie dało się oglądać. Łudziłem się, że po 25 minutach Wisła się otrząśnie, ale nic takiego nie nastąpiło. Dwie zmiany po przerwie są wskazane, a wręcz wymagane.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Może troche nie do samego meczu co do gniazdowego...niestety kompletna klapa, na kosza może i się nadaje ale na stadionie nic nie wychodzi! Zero poczucia rytmu, w każdą piosenka jaką intunuje wchodzi w złą melodie, PORAŻKA ;/ Dobił mnie jak paczke gwoździ całkowicei jak zaczął intonować: "gola gola gola, strzelcie K**** gola" no tak, wyzywajmy od razy wszystkie polskie druzyny od k*** ;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
ja .......e co oni robia
BIEGAC IM SIE NIE CHCE <- wszystko przez to, widzicie rzuty z autu jak WSZYSCY STOJA w miejscu, jedynie z pola mi sie podoba Paljic, biega i jest JEDYNYM ktoremu sie chce, w bramce Pareiko tez super oczywiscie, RESZTA DRAMAT, POLOZYC SIE |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Dobrze, że Pereiko stoi na bramce, chociaż nie ma nic z przodu, przynajmniej tyły są zabezpieczone.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
wcale tego nie powiedziałem, podoba mi się takie nastawienie do meczu i o tym mówiłem. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Podbeskidzie odrobiło pracę domową z Wisły, i to dokładnie. Wiślacy wyglądają, jakby w ogóle nie zajrzeli do zeszytów. Mają teraz piętnaście minut na nadrobienie zaległości.
idealne podsumowanie pierwszej połowy oczywiście ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Najlepiej byłoby, aby to było z klubu. Jednak męczyć z nim się nam przyjdzie pewnie do czerwca 2012 czyli końca jego kontraktu.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|