The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2011, 00:38
Nie ma reklam bukmacherów.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 16.10.2011, 00:46
No to Donek obejdzie się smakiem z forsą za Vat.
Odpowiedz cytując
adTSam
Member

Od: 05.2007

Stary 23.10.2011, 20:41
Szukam tekkena 5 do ściągnięcia Poratuje ktoś linkiem
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 26.10.2011, 17:46
Kto jużgra w Battlefield 3 na PS3? w Brzesku w Media Expert jeszcze nie ma. Ma być jutro po południu Widziałem że niektórzy znajomi z PSN już grają - pre-order pewnie
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 09.11.2011, 00:58
Może jest ktoś chętny pograć czasami towarzysko w FIFE12? Bo te rankingowe gry już mnie nudzą
Jak coś to PW
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.11.2011, 07:36
Na jakiej konsoli?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 09.11.2011, 11:40
Przeszedłem kampanie w BF3, szału nie ma! Multi fajne, ale map jeszcze nie ogarnąłem, i pewnie nie ogarnę, bo niedługo zaczynam MW3 I siębędzie w czytniku kręcić pewnie przez 3 miesiące
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Stary 09.11.2011, 11:45
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Na jakiej konsoli?
PlayStation3

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
Odpowiedz cytując
ŚWL2010
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 09.11.2011, 13:05
Mam problem z PS3 odnośnie z kontem na EA w fifie 2012. Nie można się połączyć przez pleya z kontem. Konto poprawne nawet nowe założyłem i dalej lipa to samo. Internet śmiga na konsoli nie wiem z czym to jest problem. Proszę o pomoc kto wie w czym jest problem.
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Stary 09.11.2011, 15:20
ŚWL2010 napisał(a):Wyświetl post
Mam problem z PS3 odnośnie z kontem na EA w fifie 2012. Nie można się połączyć przez pleya z kontem. Konto poprawne nawet nowe założyłem i dalej lipa to samo. Internet śmiga na konsoli nie wiem z czym to jest problem. Proszę o pomoc kto wie w czym jest problem.
Miałem podobnie jakiś czas temu. Czasmi mi sie nie chciało logować, a jak już zalogowało to bardzo długo to trwało. Zmieniłem ustawienia w routerze, otwarłem porty dla konsoli, no i zmieniłem połączenie z wifi na RJ45.

Odpowiedz cytując
ŚWL2010
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 09.11.2011, 15:46
Dzięki za pomoc coś popróbuje zrobić tak jak Ty może pomoże
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 09.11.2011, 23:53
jcts napisał(a):Wyświetl post
PlayStation3
A no to nie pogramy. Jak ktos z xboxem to jestem chetny. I grajcie w fifę lepiej bo nas golą inne kluby w lidze.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.11.2011, 14:57
stawski napisał(a):Wyświetl post
Przeszedłem kampanie w BF3, szału nie ma! Multi fajne, ale map jeszcze nie ogarnąłem, i pewnie nie ogarnę, bo niedługo zaczynam MW3 I siębędzie w czytniku kręcić pewnie przez 3 miesiące
No widzisz, ja mam odwrotnie. Kupiłem CoD tylko dlatego, że była promocja. Odpaliłem... I zero zaskoczenia.
Multi słabiutkie:
- mapy 2 na 2, wypełnione wszelakimi ustrojstwami- raj dla kamperów.
- połowa biega ze sniperkami i odchodzą tylko qs + aimassist- noż ....a z metra, z 15 zawsze siada. Szczytem wszystkiego, jest możliwość zrobienia sobie pod lufą snajperki, wyrzutni granatów. Nie trudno wyobrazić sobie co się dzieje na mapie.
- shotguny? teraz nawet z metra musisz kolesiowi wycedzić 2 razy (kpina. bo zanim zdążysz wystrzelić 2 raz, koleś już właduję cały magazynek w ciebie. Nie wiem kto wpadł na taki genialny pomysł, aby aż tak osłabić siłę rażenia shotgunów)
- ks. Teraz nie jest problemem zdobycie np. wsparcia helikoptera, czy bombowców. Teraz jest problem, aby wezwać je. 90% czasu mapy zawsze coś lata. Cały czas!!! Ostatnio już po minucie miałem strzelca śmigłowca, oraz nalot bombowy. Do końca mapy udało mi się wezwać tylko jedno z nich.
- łączenie regionalne. W słuchawce słychać tylko "....ujących" 16latków z Polski, lub Niemców.
- team balance to jakaś kpina.
- no i lagi, lagi, lagi...

Jedyne co jest fajne, to misje w co-opie (choć i tu dostaję ....icy. Chce zagrać z kimś na weteranie, łączy, łączy i... kolesie grają na normalu, a ja na weteranie :/ ). Została horda i single. Horda ujdzie, aczkolwiek nie stanowi problemu. Single za łatwy, bez polotu. Po 3 misjach wyłączyłem. Ot cały CoD- MW 2.5.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 10.11.2011 o godz. 21:17.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 10.11.2011, 16:33
zdecydowanie kupie pada do ps2 używanego ale w dobrym stanie ,orginalnego SONY
Odpowiedz cytując
Jaro1991
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 11.11.2011, 12:55
Pytanko - czy opłacalny jest zakup używanych gier na xboxa360? Konsole mam od soboty w związku z czym jest totalnym nowicjuszem w tych sprawach dlatego proszę bardziej doświadczonych kolegów o pomoc Dodam że konsola oczywiście nówka kupiona w zestawie z jakżeby inaczej FIFĄ12
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 11.11.2011, 14:01
Są dwie opcje. Albo kupuj używane, albo jeśli znajdziesz te które chcesz kupic na marketplace to możesz pomyśleć o kupnie na allegro konta z punktami.

Są tanie chińskie, kosztują ok 60 zł a możesz ściągnąć gier za 4000 albo 6000 tyś punktów, co daje nam przeważnie 2 gry. Ale teraz znów tych kont nie ma, nie wiem czemu. Musisz mieć dysk twardy, jedna gra zajmuje miedzy 5 a 9 gb i do tego potrzeba w miare szybkiego neta.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 12.11.2011, 08:55
Po 1- m$ banuje za używanie takich kont.
Po 2- wypowiedział wojnę nieuczciwym, małym chińczykom, więc jest ich coraz mniej (kont, nie chińczyków ).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 12.11.2011 o godz. 09:01.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 12.11.2011, 09:11
Jaro1991 napisał(a):Wyświetl post
Pytanko - czy opłacalny jest zakup używanych gier na xboxa360? Konsole mam od soboty w związku z czym jest totalnym nowicjuszem w tych sprawach dlatego proszę bardziej doświadczonych kolegów o pomoc Dodam że konsola oczywiście nówka kupiona w zestawie z jakżeby inaczej FIFĄ12
ja polecam gametrade.pl - oprócz tego, że można tam tanio kupić gry to można się też bezproblemowo nimi wymieniać.

ja kupiłem 2 gry, a wymieniłem się już na 5 (szczególnie, że nic nie stoi na przeszodzie by wymiennić raz jeszczę gre po tym jak się ją przejdzie, więc się kręci

Odpowiedz cytując
A29L
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 13.11.2011, 13:58
Mam pytanie czy jest w Naszym gronie osoba orientujaca sie we wszelkiego rodzaju przerobkach i tego typu rzeczach ? jesli tak to prosze Priv
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 13.11.2011, 17:25
@ Devil
A ja czekam na singla - zawsze mi się podobał, pomimo hate'ujących fanów BFa Nie przeszkadza mi rzucanie z jednego miejsca świata na drugi, skrypty, itd. A multi wymiata, choćjestem cienki jak barszcz. najlepiej mi szło w pierwszym MW, to zresztą mi się najbardziej podobało. Kupiętrzecią część ale i tak polujęna kolekcjonerkę ( wie ktoś gdzie w Polsce mogę kupić?). Skończę kampanie i polecę w multi, nabijęprestiż i ... wrócę do Battlefielda Obie gry sąświetne. Mam tylko nadzieję, że Activision w końcu zainwestuje w nowy silnik. Choc śmiem wątpić
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 14.11.2011, 19:15
Nie jestem fanem BF jak to dyskretnie ująłeś pomiędzy wierszami. Powiem Ci więcej- uważam, że nowy BF jest o niebo gorszy od BF 2 czy CoD- BO. Przedstawiłem swoje (i nie tylko- wystarczy popatrzeć na największą stronę o ps3 w Polsce, tam podobnych opinii jest więcej), poparte argumentami, zdanie. Ta gra jest słaba. Nic nie zmienione, "poprawione" na gorsze (taki ukłon dla graczy niedzielnych). Nic tylko czekać, aż pojawią się zhackowane serwery jak było w przypadku MW2 oraz BO.

Żeby nie być gołosłownym filmik (gra miała 6 miesięcy, ale można znaleźć filmiki z hackowanymi lobby już z listopada 2010r. Activision już zarobiło, więc jakoś specjalnie nic z tym nie robi, ot cały urok CoD):

http://www.youtube.com/watch?v=qg4ze...eature=related
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 14.11.2011 o godz. 19:21.

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 17.11.2011, 15:38
A propo FIFY 12.

Ktoś mi poprzestawiał coś w ustawieniach konfiguracji kontrolera i źle mi się gra. Mógłby mi ktoś podać pokolei jak wyglądają początkowe ustawienia?

Chodzi mi o te asysty przy podaniach/strzałach, przełączanie zawodników itp.

Druga sprawa. Chce wejść do meczu w Ultimate Team i wyskakuje mi błąd "Podczas tworzenia sesji gry wystąpił błąd. Spróbuj ponownie.". I tak cały czas. Co z tym zrobić?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 20.11.2011, 00:51
@devil
Nie chciałem zasugerowaćże jesteś fanem BFa Po prostu przeglądając różne strony o grach wszędzie hate'ują CoDa. Twoje uwagi są jak zwykle bardzo pomocne, i z pewnościąprawdziwe - tak, dalej nie grałem w nowe MW3. Ale jestem fanem tej historii, a jeśli multi wciągnie mnie tak jak w 2 to czeka mnie kilka nieprzespanych nocy Jeśli będzie kiepskie - tak jak piszesz, to trudno, wrócędo BFa.
Co do BF2 to nie pamiętam zbyt dobrze, grałem trochę u brata, natomiast SZOK dla mnie to to, że zniszczenia są MNIEJSZE niż Bad Company 2! A już niezniszczalne kontenery mnie rozwalają... A fapowali się nad tym silnikiem co najmniej jakby to było nowe objawienie w grach...
Dobra, prawie pierwsza, trzeba zdobyć Autostradę do Teheranu
Odpowiedz cytując
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.11.2011, 03:18
Sprzedałem xboxa i kupiłem ps3 z FIFA12 I mw3 FIFA jest świetna genialna gra zresztą jak zawsze trzyma poziom a CoD 3 moim zdaniem dosyć łatwa kampania ale za to fajnie grać w sieci z innymi użytkownikami także też gra na plus ps, wygrał ktoś juz puchar w fifie ? Nawet do finału nie doszedłem ;/
Odpowiedz cytując
zielak14
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.11.2011, 08:18
zależy który puchar bo tam jest podzielona na kontynentalny puchar swiata itd wszystkie mam oprócz Pucharu Swiata ale teraz gram już półfinał bo wygrałem tytuł ligowy to mogę go nareszcei grać
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 20.11.2011, 11:17
Mam takie pytanie, w Battlefieldzie na multi koledzy z drużyny są zaznaczeni na żółto lub na niebiesko, od czego to zależy i co to oznacza?
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
Saimoz
Schodowicze'05

Od: 11.2002

Stary 25.11.2011, 11:58
Panowie i Panie .. gdzie mozna zakupic Buzz Swiat Quizow i bezprzewodowe buzzery? .... szukam alternartywy do tego co jest na allegro
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 05.12.2011, 16:37
czy kupowac f1 2010 za 50 , czy 2011 jest az tyle lepsza zeby placic ponad stowke wiecej ?
Odpowiedz cytując
Saimoz
Schodowicze'05

Od: 11.2002

Stary 05.12.2011, 21:53
Mocny napisał(a):Wyświetl post
czy kupowac f1 2010 za 50 , czy 2011 jest az tyle lepsza zeby placic ponad stowke wiecej ?
nie gralem w F1 2011 ale jesli wierzyc ludziom, ktorzy w to grali to na bank nie jest gorsza od swojej poprzedniczki a ponoc ma poprawiony realizm jazdy i graficznie bardziej dopracowana

oczywiscie akutalne sklady (wiec chyba nie bedzie Kubicy), aktualne tory, jakies tam .......y zwiazane z mediami, duze usprawnienia w trybie wieloosobowym, dorzucone kers i kontrola tylnego skrzydla (czy jak to sie nazywa)

no i to co mi najbardziej brakowalo w poprzedniej czesci to samochod bezpieczenstwa .. zostal dodany

ps. jak bedziesz kupowal uzywke to zwroc uwage na to czy ma online pass
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 05.12.2011, 23:15
Mocny napisał(a):Wyświetl post
Odłóż kasę i poczekaj na rfactor 2
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów