The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2024, 17:36
Drozd, bardzo wyważone i trafne spostrzeżenia.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.04.2024, 17:45
Na konferencji prasowej przed meczem z Piastem Rude bardzo mocno akcentował kwestie dotyczące mentalu i braku gry na 100%. Ta sprawa była przedstawiana jako główny problem oczywiście bardzo słusznie, bo ten element od lat niczym jakiś rak toczy Wisłę, a już totalnie od czasu pamiętnego jajeczka. Możemy podziękować za to zwłaszcza Błaszczykowskiemu.

Dobrze, że ktoś wreszcie mówi o tym problemie wprost i chce z tym walczyć. Że go widzi i nie zamierza tolerować. Oby Rude był osobą, która zdoła w końcu zrobić to skutecznie, bo bez wycięcia tego raka nie mamy stabilnej przyszłości, obojętnie, kto tutaj będzie trenerem, czy właścicielem.

Dlatego ja Rude będę w tym wspierał, a nie hejtował niczym Jaroo.

Dziś jedynie Hiszpanie tacy jak Rodado, Baena, Villar czy Carbo starają się na 100% i nigdy nie odkładają nogi. A także Sobczak. To chore, by pozostali zawodnicy robili inaczej i mieli na to przyzwolenie od niektórych kibiców tylko dlatego, że są na przykład młodzi, lub "zasłużeni" jak Uryga.

Każdy powinien ponosić konsekwencje nieprofesjonalizmu i olewania obowiązków.
Ostatnio edytowane przez Markus : 02.04.2024 o godz. 17:50.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.04.2024, 17:54
Pomijanie Sobczaka i udawanie że tylko Hiszpanie się starają to oznaka hejtu czy jeszcze nie?

Ja Rudego nigdy nie hehtowalem, tylko pisałem prawdę, że to żaden trener a tym bardziej w połączeniu z Królewskim, który mu będzie kłody pod nogi rzucał. Dlatego od początku mówiłem że ten cyrk nie ma prawa wypalić. Szczególnie l, że nic się nie zmieniło oprócz obsady stanowiska trenera.

Ale śmiesznie poczytac teraz wasze kajanie się i powtarzanie po mnie tego co mówiłem 3 miesiące temu, że cały ten układ na mecze z Królewskim jest zgniły i nic tu sam Rude nie zmieni.

Żałosne czytać te twoje wypociny Markus gdzie twierdziłeś że w klubie jest tak super, a jak przyjdzie trener z Hiszpanii a nie chora PMS, to będą wyniki. Praktycznie każdy piłkarz gra gorzej, wyników nie ma, HMS nie daje rady a ty zaczynasz płakać że sam trener nic nie zmieni i ze w klubie jest syf. Beka.

Tymczasem Lechia świeżo skompletowana z PMS jest na miejscach dającym bezpośredni awans. My po 2 sezonach z JK, Hiszpańska MŚ, możemy pomarzyć o takich wynikach
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 02.04.2024, 17:57
Markus napisał(a):Wyświetl post
Na konferencji prasowej przed meczem z Piastem Rude bardzo mocno akcentował kwestie dotyczące mentalu i braku gry na 100%. Ta sprawa była przedstawiana jako główny problem oczywiście bardzo słusznie, bo ten element od lat niczym jakiś rak toczy Wisłę, a już totalnie od czasu pamiętnego jajeczka. Możemy podziękować za to zwłaszcza Błaszczykowskiemu.
Jak pisałem o tym lub mówiłem to chciano mnie zjeść
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 02.04.2024, 18:35
Myślę, że Rude już zdał sobie sprawę z głównych problemów trawiących Wisłę od środka.

Znamienne jest to, że wspomniał dziś na konferencji o wysokim budżecie, a robiąc to myślę, że chciał nawiązać do tego, do czego my tutaj na forum odnosimy się regularnie - zawodnicy są po prostu u nas przepłacani. Kontrakty Żyry, Urygi, Colley'a czy Młyńskiego są po prostu nie do zaakceptowania na tym poziomie. Za takie pieniądze można oczekiwać gry, która będzie ciągnąć zespół, a nie siedzenia na ławce.

Kolejnym problemem jest poklepywanie zawodników po pleckach po każdym blamażu, ale to jest niestety swoisty standard od wielu lat. Czy pamięta ktoś trenera Wisły, który przyszedł na konferencję i konkretnie zjechał zawodników za brak zaangażowania w grę?

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.04.2024, 18:48
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że Rude już zdał sobie sprawę z głównych problemów trawiących Wisłę od środka.

Znamienne jest to, że wspomniał dziś na konferencji o wysokim budżecie, a robiąc to myślę, że chciał nawiązać do tego, do czego my tutaj na forum odnosimy się regularnie - zawodnicy są po prostu u nas przepłacani. Kontrakty Żyry, Urygi, Colley'a czy Młyńskiego są po prostu nie do zaakceptowania na tym poziomie. Za takie pieniądze można oczekiwać gry, która będzie ciągnąć zespół, a nie siedzenia na ławce.

Kolejnym problemem jest poklepywanie zawodników po pleckach po każdym blamażu, ale to jest niestety swoisty standard od wielu lat. Czy pamięta ktoś trenera Wisły, który przyszedł na konferencję i konkretnie zjechał zawodników za brak zaangażowania w grę?
Było dwóch - Petrescu i Hybala. Źle skończyli.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 02.04.2024, 18:52
Rude właśnie to robi ale bardziej inteligentnie.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 02.04.2024, 19:14
Jak będzie się Rude za bardzo "wychylał" to go piłkarze sczyszczą. Jak Hyballę. I jak zwykle przyzwolenie na to będzie z góry. Bo latwiej wymienić trenera niż jedenastkę. No, chyba że to czy będzie awans czy nie, nie ma znaczenia.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 02.04.2024, 19:22
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Żałosne czytać te twoje wypociny Markus gdzie twierdziłeś że w klubie jest tak super
Pokaż cytat hejterze, w którym pisze, że w klubie jest super.

Albo przeproś za kolejne kłamstwo i manipulację. Zresztą, nie musisz, bo Twoje przeprosiny i słowa kompletnie mnie nie obchodzą.

O Sobczaku, że również się stara, jasno napisałem. Kolejne kłamstwo z Twojej strony. Jest ich już tak dużo, że nawet nie ma sensu wszystkich prostować. Choć w sumie przydałoby się regularnie ukazywać manipulacje, których się dopuszczasz i prostować narrację nienawiści, którą tu sączysz w stosunku prawie do każdego pracownika klubu czy osób, które im nie złorzeczą.

Czasem myślę, że Ty naprawdę jesteś w rzeczywistości kibicem Cracovii, piszącym tu wyłącznie po to, by robić ferment i torpedować wszystko, co może posłużyć Wiśle. Robiłeś to dawniej jeszcze za Hyballi, co zapamiętał Drozd, robisz i teraz. Jesteś wielce nieszczęśliwy, gdy Wisła nie przegrywa, od razu dostając wiatru w żagle, kiedy coś się nie układa. Nie możesz się doczekać kłopotów Białej Gwiazdy i jakiejkolwiek okazji dołożenia Królewskiemu do pieca.

Bardzo to znamienne. Pewnie nie tylko ja mam takie odczucia.

A Twoja dwubiegunowość jest piękna. Raz piszesz, że praktycznie każdy piłkarz gra gorzej, a wcześniej upominasz się o Sobczaka jako przykład zawodnika, który się stara i de facto gra lepiej. Oprócz niego wiosną poza jednym meczem z Chrobrym (w którym większość piłkarzy zachowała się totalnie nieprofesjonalnie i olała swoje obowiązki, do czego wprost w wywiadzie przyznał się Uryga), dużo lepiej niż jesienią za Sobolewskiego lub Jopa grali Duda, Krzyżanowski, Raton (ten akurat również w meczu z Chrobrym i tu duża zasługa Załuski). Colley, nawet Alfaro, czy i Łasicki w meczu z Widzewem.

Nie ma wyników? A kto awansował do półfinału Pucharu Polski i wygrał trzy mecze wiosną w lidze, Duch Święty? Za to co stało się w Głogowie główną winę ponoszą sami zawodnicy, którzy przeszli totalnie obok meczu. Przy takim olewactwie obowiązków każdy trener przegrałby spotkanie z Chrobrym, nawet Guardiola.

Rude widzi problem mentalu (nie wszyscy przed nim go widzieli lub mieli odwagę wprost o nim mówić), teraz pytanie brzmi, czy zdoła coś z nim zrobić. Tu będą ważne przede wszystkim jego cechy charakteru i inteligencja. w interesie Wisły jest, by sobie dał radę - jeśli nie zdoła, to choćby był i Kloppem, skończy jak grono pozostałych trenerów, którzy ostatecznie ponieśli klęskę. Głównie byli to przedstawiciele właśnie PMŚ, oni tu prawie wszyscy polegli.

Jak wyplenili w Wiśle brak gry na 100% Moskal, Probierz,Tadziu Pawłowski, Wdowczyk, Stolarczyk, Skowronek, Brzęczek, Sobolewski?

Ale Ty oczywiście będziesz dalej hejtował Rude i ludzi, którzy bardzo chętnie by go w tej walce wspierali - mimo iż wyraźnie sygnalizuje, iż chciałby ją koniecznie podjąć - bo Tobie nie chodzi o rozwiązanie tego problemu, tylko o upadek Wisły Królewskiego.

Ależ to żałosne.
Ostatnio edytowane przez Markus : 02.04.2024 o godz. 20:42.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 02.04.2024, 19:37
A wiesz, że odnośnie tego, że to kibic cracovii, też mi to już dawno przez myśl przeszło?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 02.04.2024, 19:38
Cytat:
A teraz postawmy się na miejscu trenera. Wchodzisz w gówno, które ulepił Królewski. Klub to zwykła firma i rządzi się podobnymi prawami. W naszej firmie dosłownie pół ekipy to połamańce na L4, pracownicy z dwiema lewymi rękami (nogami) tacy nieudacznicy, albo dzieci - wiecznie uczący się. Często grupa kalek i niedojd zarabia dobre pieniądze.
Skład na 35 chłopa, do grania jest 11-15. I teraz co ma zrobić trener? Zjebać tych 15, którzy chociaż grają? Nawet jak się nie starali, ok ale chociaż grają, a nie leca w chuja jak druga połowa. Jak ma zareagwać prcownik (piłkarz) w takiej firmie? Ma schować w sobię to poczucie niesprawiedliwości i nawet jak sprawiedliwie zostanie zjebany, to jednak w glowie siedzi, że na mnie to chociaż możesz liczyć w 5 czy 4 czy 6 meczach na 10, a nie jak na przykładowej łajzie Sapale lub Bashy albo na tych waszych wiecznych młodych talentach.

O tym się nie mówi, o tym się nie myśli ale ten klub jest zgniły. Trener, który chciałby ruszyć to gówno jest w potrzasku bo co najwyżej może się na niego wkurzyć tych 15 graczy, obrazić, tak po ludzki mieć jednak żal za o......., bo będą mieli w głowie, ze weź sobie za ryj te 20ciot co nie grają, a nie nas - tym bardziej jeśli kilka ciot zarabia tyle lub więcej co oni, za leżenie w gabinetach lekarskich lub łażenie po klubach.

T jest Wisła Kraków z ostatnich lat. Byli też trenerzy nieudacznicy, młokosi, którzy nawet jak takiej patologii w składzie nie było to gdzie taki trenerski żółtodziób albo trenerska ciota ma mieć czelność zawodników ustawiać?

Tutaj patologia goni patologię. I z pozoru właściwa reakcja - zjeba kopaczy za brak ambicji, może okazać się najgorszą z możliwych decyzji.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 02.04.2024, 20:34
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Ale co zaproponował Jop? Coś bardzo podobnego jak Rude i zderzył się z tym samym problemem. W dwóch pierwszych meczach była koncentracja, walka i wyniki. W trzecim z teoretycznie słabszą drużyną nie było już tak kolorowo i wygrana przyszła w ostatniej desperackiej kontrze. Rude nie odkrywa ameryki tylko pokazuje sposoby jak zozmontować autobus. Niestety nie da się tego zrobić kiedy jeden przeciwnik mija dwóch naszych tylko dlatego że jest bardziej zdeterminowany. Różnice w wyszkoleniu czy taktyce wychodzą dopiero wtedy kiedy cechy wolicjonalne są na porównywalnym poziomie. Spowodowanie że nie będziemy pękać nawet przed najbardziej napakowanym fizycznie przeciwnikiem, jest kluczem do sukcesu.

Ja zresztą wcale bym nie lamentował gdyby został Jop, mam nadzieję, że w przyszłości poprowadzi Wisłę. Zaleta Rude, poza wkładem merytorycznym, jest taka jak zeszłorocznego zaciągu Hiszpanów. Wniósł zastrzyk nowej energii. Być może nie uda się awansować bezpośrednio, ale jeżeli nastąpi mentalna odmiana drużyny to nie powinniśmy obawiać się baraży.
No właśnie z tymi sposobami na rozmontowanie autobusu to bym tak nie pędził.Wprawdzie trener twierdzi,że wedle liczb w każdym z dotychczasowych meczów oprócz ostatniego byliśmy lepsi od przeciwnika ale śmierdzi mi to statystykami którymi posługiwał się Sobol.Ja jakoś nie mam przekonania,że w każdym z tych meczów byliśmy lepsi i tylko oczywiście wizualnie bez posługiwania się statystykami to my mamy problem z rozmontowaniem obrony przeciwnika co w połączeniu ze słaba skutecznością daje słaby bilans bramkowy.Strzelamy zdecydowanie mniej niż za Sobola i Jopa a tracimy tyle samo.
Ogólnie podoba mi się co mówi Rude tylko żeby jeszcze szła za tym poprawa gry i wyciąganie wniosków a tego na razie nie widzimy.Teoretykiem jest świetnym.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.04.2024, 20:58
Sobolewski osiagnal 1.75 pkt na mecz
Rude z komputera ma 1,86
wiec jedziemy gra i punktami w kierunku Sobola.
Nie wize zadnej zmiany przy sztucznej inteligencji
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 02.04.2024, 21:00
Strzelaliśmy więcej w dwóch meczach, z Arką która strajkowała i z Motorem który na 4, 3 bramki sam sobie strzelił. W innych przypadkach potrafiliśmy cały mecz atakować i nie oddać strzału. To rozmontowanie to bramka z Arką i sytuacja Sobczaka. Bramka z Miedzią. To są zespołowe rozegrania, zaplanowane, wykonane i skuteczne. Oczywiście, że to mało, ale będzie więcej. Pod warunkiem, wiadomo jakim. Competition.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 02.04.2024, 21:04
Nie wiem z czego policzyłes sr Sobola ale Rude ma w lidze 1,67 średnia a jak chcemy doliczać PP to wyjdzie mniej bo liczy się wtedy mecz jako remis a nie trzy pkt bo w dogrywce wygraliśmy. Także średnia na poziomie cienkiej PMS
drozd:
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 02.04.2024, 21:36
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Strzelaliśmy więcej w dwóch meczach, z Arką która strajkowała i z Motorem który na 4, 3 bramki sam sobie strzelił. W innych przypadkach potrafiliśmy cały mecz atakować i nie oddać strzału. To rozmontowanie to bramka z Arką i sytuacja Sobczaka. Bramka z Miedzią. To są zespołowe rozegrania, zaplanowane, wykonane i skuteczne. Oczywiście, że to mało, ale będzie więcej. Pod warunkiem, wiadomo jakim. Competition.
Ze zniczem 6 z Polonią 3 z Resovią 4 i nie wykorzystaliśmy karnego z Gieksą 3.Ja wiem,że pamięć jest zawodna ale można to sprawdzić.Nie analizowałem pojedynczych meczów tylko policzyłem średnią.Strzelamy mniej (było 2,0 na mecz jest 1,5 na mecz)tracimy no można powiedzieć tyle samo (było 1,16 niecałe jest prawie 1,17)Jopa i Sobola liczyłem razem.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.04.2024, 23:32
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Jak będzie się Rude za bardzo "wychylał" to go piłkarze sczyszczą. Jak Hyballę. I jak zwykle przyzwolenie na to będzie z góry. Bo latwiej wymienić trenera niż jedenastkę. No, chyba że to czy będzie awans czy nie, nie ma znaczenia.
Pewnie go szczyszczą, ale spora część zespołu ma kontrakty do końca sezonu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 03.04.2024, 06:41
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Pewnie go szczyszczą, ale spora część zespołu ma kontrakty do końca sezonu.
Na razie, co w naszych warunkach jest ewenementem, o dziwo za pośrednictwem Urygi publicznie uderzyli się w piersi i przyznali do winy po Głogowie. Nie zrzucali jej na trenerów, ciężkie przygotowania, słabą murawę itd. itp. sięgając po stereotypowe gadanie, którym w takich sytuacjach raczą kibiców od lat. To naprawdę coś nowego.

Mamy tu albo wpływ Rude, który zdecydowanie bardziej inteligentnie niż Sobolewski i wielu innych wcześniejszych trenerów rozgrywa ten temat, albo wpływ dużej ilości Hiszpanów i będącego tu wyjątkiem Sobczaka w kadrze, którym taka postawa jest i była obca i których w szatni może w....iać okresowa wyjebka takiego Dudy, Jarocha, Urygi czy Sapały gdy gra. Ci co zwykle zapierdalają jak Rodado lub Carbo muszą być nieźle wkurzeni, gdy widzą, co z ich wysiłkiem i pracą robią lesery nie walczące na 100% i cofające nogi.
Ostatnio edytowane przez Markus : 03.04.2024 o godz. 06:43.
(...)
"
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2024, 07:00
Jaka odkleja. Od 5 lat kopacze właściwie bronią ciągle trenerów w Wiśle. Może czasami powiedzą, że przegrali bo zajechani byli itp ale niejeden raz mówili jaki to np Sobol jest świetny trener, że ciężko pracują, a porażki (najczęściej mówi sie tak o tych najbardziej głośnych porażkach) to ich wina, a nie trenera i że biorą to na siebie - prosty mechanizm, jak jesteś dużym faworytem i przegrasz to nawet głupio wymyslać, że zawiodło nie wiadomo co, a już na pewno nie powiesz, ze to przez trenera, także najłatwiej powiedzieć, że to brak walki i ambicji.

No ale u markusika żeby się narracja zgadzała ta pasuje napisać, że teraz dzięki Panu Trenerowi Albertowi Rude, to na prawdę coś nowego takie wywiady
drozd:
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 03.04.2024, 07:03
Markus masz rację. Ja bylbym za tym by Rude został nawet jesli nie awansujemy.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2024, 07:05
Lesiu już zaczyna bronić bagienka. Już chcą zostawiać trenera, który potencjalnie miałby identyczne wyniki co Sobol - tzn pewnie podobna średnia i brak awansu przez baraże hahahaha
drozd:
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 03.04.2024, 07:38
Jaka odkleja. Od 5 lat kopacze właściwie bronią ciągle trenerów w Wiśle. Może czasami powiedzą, że przegrali bo zajechani byli itp ale niejeden raz mówili jaki to np Sobol jest świetny trener, że ciężko pracują, a porażki (najczęściej mówi sie tak o tych najbardziej głośnych porażkach) to ich wina, a nie trenera i że biorą to na siebie - prosty mechanizm, jak jesteś dużym faworytem i przegrasz to nawet głupio wymyslać, że zawiodło nie wiadomo co, a już na pewno nie powiesz, ze to przez trenera, także najłatwiej powiedzieć, że to brak walki i ambicji.
Wklej manipulatorze choć jeden tekst, w którym za poprzednich trenerów kapitan Wisły mówi, że położyli mecz przez brak waleczności i odstawianie nogi.

Choć jeden tekst, w którym są podane dokładnie takie powody porażki.

Manipulujesz, bo nie podoba ci się, że Rude może sobie z tą sprawą poradzić lepiej niż na przykład Sobolewski czy Brzęczek.

Nie uda ci się przekierować olewactwa i nieprofesjonalizmu piłkarzy na osobę Rude, jako powodu tej sytuacji, by znów rozkręcać swą nagonkę i prywatną wojenkę. Tradycyjnie do tego dążysz, by móc nieustannie walić w klub, w trenerów i w Królewskiego. Tylko o to ci chodzi i tylko to cię obchodzi. Nie Wisła.
(...)
"
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2024, 07:42
Hehehe jaki nabuzowany. Ty wklej teksty gdzie po porażkach z dołem tabeli atakują trenera.

Może, może, może, morze to jest szerokie i głębokie a ten twój analityk to ma talent pokroju Sobola i nigdzie jeszcze nie pokazał, że morrzze mu coś wyjsć. Także póki możesz mówić, to swoje może to sobie mów.
drozd:
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 03.04.2024, 07:56
Hehehe jaki nabuzowany. Ty wklej teksty gdzie po porażkach z dołem tabeli atakują trenera.
Nabuzowany i to od kilku miesięcy jesteś tu wyłącznie Ty, uprawiając nieustannie swoje prymitywne i wulgarne nagonki.

Mam cię znów zacytować?

I wklejaj tu migiem te cytaty, w których dawniej jakiś kapitan Wisły mówi, że przegrali mecz przez brak waleczności i odstawianie nogi.

Czekam manipulatorze.

Twoje słowa są kompletnie nic nie warte.
(...)
"
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2024, 08:02
Jaka agresja i straszenie. Nie, nie cytuj mnie bo mi wstydu narobisz tym, że nie zmieniam zdania tak jak ty, co chwilę.

Przecież to ty twierdzisz, że kopacze jechali po trenerach jak mecze przegrali, to pokaż cytaty jeśli tak było.
drozd:
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 03.04.2024, 11:22
Jaka agresja i straszenie. Nie, nie cytuj mnie bo mi wstydu narobisz tym, że nie zmieniam zdania tak jak ty, co chwilę.

Przecież to ty twierdzisz, że kopacze jechali po trenerach jak mecze przegrali, to pokaż cytaty jeśli tak było.
Olanie przez piłkarzy meczu z Chrobrym nie sprawia, że ktoś zmienia zdanie w ocenie ich indywidualnych postępów na przestrzeni ostatnich tygodni czy warsztatu Rude.

Chorągiewką czy klasycznym schizofrenikiem jest zaś np. ten, kto raz broni Hyballi, a później wraz z innymi po jajeczku go atakował.

Ten, kto raz mówi, że Wisła ma tak dobrych piłkarzy i drużynę, iż mógłby prowadzić ją "nawet Mietek spod Żabki", a drugi raz, że rzekomy "tylko analityk" Rude jeszcze mniej się nadaje od takiego Mietka i jest strzałem w kolano.

Ten, kto raz pisze, że awans do półfinału Pucharu Polski dla Wisły będzie tak wielkim wydarzeniem i wspaniałym sukcesem jakby wygrała Ligę Mistrzów, a później po tym awansie jedzie jeszcze mocniej ze swoją propagandą totalnej klęski.

Ciekawe, kto to może być tu na forum... Potrzebujesz cytatów, czy się przyznasz i przeprosisz?
Ostatnio edytowane przez Markus : 03.04.2024 o godz. 11:52.
(...)
"
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 03.04.2024, 11:51
Markus napisał(a):Wyświetl post
Olanie przez piłkarzy meczu z Chrobrym nie sprawia, że ktoś zmienia zdanie w ocenie ich indywidualnych postępów na przestrzeni ostatnich tygodni czy warsztatu Rude.

Chorągiewką czy klasycznym schizofrenikiem jest zaś np. ten, kto raz broni Hyballi, a później wraz z innymi po jajeczku go atakuje.

Ten, kto raz mówi, że Wisła ma tak dobrych piłkarzy i drużynę, iż mógłby prowadzić ją "nawet Mietek spod Żabki", a drugi raz, że rzekomy "tylko analityk" Rude jeszcze mniej się nadaje od takiego Mietka i jest strzałem w kolano.

Ten, kto raz pisze, że awans do półfinału Pucharu Polski dla Wisły będzie tak wielkim wydarzeniem i wspaniałym sukcesem jakby wygrała Ligę Mistrzów, a później po tym awansie jedzie jeszcze mocniej ze swoją propagandą totalnej klęski.

Ciekawe, kto to może być tu na forum… Potrzebujesz cytatów, czy się przyznasz i przeprosisz?
Obstawiam,że Złotousty Leszek bo pisał coś że dostaniemy wciry i ostry w....... od Widzewa a potem klasycznie mruczał coś o hejterach
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2024, 12:00
Markus coś się placzesz w tym co mówisz
drozd:
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 03.04.2024, 13:24
Markus coś się placzesz w tym co mówisz
Trzymaj kciuki za Piasta, bo znowu będziesz musiał wleźć pod kamień
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2024, 15:32
Znowu udawanie, że jeden mecz coś zmieni? Co nam da nawet wygrana w PP przy braku awansu? Co nam po wszystkim innym co nie przyniesie schodzenia z długów i miejsca w spokojnej strefie e-klapy? Ja wiem, ze chcielibyście aby już, jak najszybciej odtrąbic wielki sukces Rudego i Jarka ale Jaro tyle już zjebał, ze tego 1 meczem, kolejnym brakiem awansu czy nawet 5 mln zł nagród itp nie odrobi. Teraz to on musi mieć kilka sezonów z wynikami ponad tę pytę, którą sam tu wyhodował.

Mi się wydaje, że po Miedzi wylazłeś spod kamienia i mówiłeś, ze jesteśmy na najlepszej drodze do bezpośredniego awansu, a po Chrobrym uderzyłeś głową w ten kamień i zaczałeś krytykować wszystko co z klubem związane.
drozd:
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów