|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Umowa z Frederiksenem rozwiązana
wisla.krakow.pl napisał(a):
-------- Ogromne rozczarowanie, bez wątpienia jeden z najgorszych piłkarzy którzy reprezentowali Wisłę w ostatnich czasach. Według duńskiego regionalnego dziennika "Jydske Vestkysten", nasz były lewy obrońca nie ma w tym momencie żadnych konkretnych ofert. http://www.jv.dk/artikel/1515239:Spo...hjem-fra-Polen
Ostatnio edytowane przez Watts : 18.01.2013 o godz. 15:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Odejście Maora przyniosło jeden dodatkowy efekt.
Maor wspominał we Francji o atmosferze na meczach Wisły. Kibice Valenciennes zaczęli oglądać materiały na youtube z dopingu. I teraz twierdzą, że będą wołali : VA-AAA-AAA żeby to Maorowi przypominało WISŁAAAAAA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jakby był minimum 10 lat starszy, nie grał w podstawie/nie miał klubu min. rok to Bednarz już zacierałby ręce
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Jestem ciekaw czy pieniądze z transferu Meliksona zostaną przeznaczone chociaż w części na jakiegoś piłkarza, czy może "znikną"...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
mozna to gdzies zobaczyc,przeczytac ? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Biton? Ten któremu się zupełnie odechciało grać jak usłyszał że Wisła go nie wykupi? Dla mnie to gość bez ambicji i charakteru! Przez całą rundę zbijał bąki!
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bitona bym z otwartymi rękami przyjął. Znakomity napastnik. Niech wymienią Sikorskiego na Bitona
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A winnym słabych wyników będzie oczywiście Maaskant/Moskal/Probierz/Kulawik. Jak zawsze. ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Domyślam się, że piszesz o jego wiosennych występach. Gdyby miał podpisany kilkuletni kontrakt i dostał zaufanie od trenera, może inaczej by to wyglądało. Co jak co, ale Biton to gość, który potrafił strzelić bramkę z niczego i osobiście wolałbym oglądać jego popisy niż padolino Genkova. Ale o czym my w ogóle mówimy ? Mamy pustki w skarbcu i stawiamy na młodych Polaków.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pójdą na zaległości płacowe i spłatę długu.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albo jest się profesjonalistą i się zasuwa na pełnych obrotach albo nie. Nie rozumiem usprawiedliwiania takich śmierdzących leni. Miał ważny kontrakt? Miał! Więc o co chodzi? Gdzie tu miejsce na jakiekolwiek usprawiedliwienia? Wiem że nawet opierdalający się byłby sto razy lepszy od patologii zwanej Sikorskim, ale jak dla mnie ściąganie zawodników mających podejście do swojej pracy takie jakie ma Biton też jest patologią.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ludzie, nas na Bitona zwyczajnie nie stać. Nie przy kilkumiesięcznych zaległościach w wypłatach dla innych zawodników...
Dlatego cała ta dyskusja jest zwyczajnie DEBILNA. Pozbawiona jakiegokolwiek realnego kontekstu. Równie dobrze moglibyście spierać się o to czy brać Ronaldo, czy Fabregasa.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.01.2013 o godz. 14:12.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No właśnie druga runda w jego wykonaniu powinna uciąć wszelkie spekulacje na ten temat. Jakby był takim uber napastnikiem to by w tej Belgii chyba trochę więcej grał. Myślę, że trener się na nim poznał.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
biton to ten grajek który stał na połowie rywala bez zaangażowania ... Owszem strzelał ale nie po wypracowanych sytuacjach przez siebie a kogo? no właśnie kogo... I jeszcze kilkuletni kontrakt mu chcecie dać? wtedy tu już zupełnie by się nie ruszał "Czy się stoi czy się siedzi.. pieniądz się należy" - a jak pieniędzy brak to sprawę skierować do FIFA
Biton się nie sprawdził ! i już. W WIŚLE nie ma dla niego miejsca. ![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Chciałbym żeby każdy zawodnik tak sie nie sprawdzał jak Dudu.
A co to za argument że nie wypracował?. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O ile pamiętam to Biton potrafił też sam sobie sytuację wypracować i sam strzelić z daleka, więc nie przeginajcie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pomijajac, ze ten pomysl jest teraz nierealny to niesamowici sa niektorzy.. W ataku biega paralityk Sikorski, paralityk Boguski i cien pilkarza Genkov, klub sie posilkuje totalnymi anonimami zeby zwiazac jakos koniec z koncem, a tu znajda sie jeszcze tacy, ktorym sie Biton nie podoba
Ludzie, modlcie sie zeby Wisla jak najszybciej mogla sobie pozwolic na taki dylemat Biton czy nie, na w ogole rozwazanie zatrudnienia takiego grajka. To bedzie znaczylo, ze jest juz bardzo dobrze w klubie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poprawka - Boguski nie biega. W ostatnim sparingu nie grał. Liczenie że zagra więcej niż trzy mecze w rundzie jest naiwnością.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
zgadzam się z kolegą nestą... w obecnej sytuacji nie mamy co liczyć nawet na Bitona, więc gdyby mógł ktoś taki do nas przyjść, to byłby cud. można wszystko o nim mówić, ale nikt nie odbierze mu tych wszystkich strzelonych dla nas bramek. Sikorskiego zjadłby na śniadanie, Genkova w obecnej formie również.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://www.warszawa.sport.pl/sport-w...ml#BoxSportTxt
Dudu Biton do Legii ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Legia się wzmocni jeszcze bardziej jak go wezmie...
U nas cisza ... ![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Panowie a jak tam Maor wczoraj? Grał? Forme już załapał?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mi Dudu kojarzył się zawsze z Maćkiem Żurawskim - ten soczysty i dokładny strzał z dystansu, coś wspaniałego. Tylko Maciek był dynamiczniejszy i był lepiej wyszkolony technicznie, ale Biton miał identyczne uderzenie jak Maciek.
Oby nie poszedł do Legii. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|