|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
byłem dziś po bilet,ludzi prawie w ogóle,4 kasy otwarte,zrobienie zdjęcia z pucharem tez jakoś nie oblegane,nie wróży to jakoś super dużej frekwencji
![]() !!Tylko Wisła!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jak nie ruszą z większą kampanią reklamową to może być ciężko...oby w przyszłym tygodniu ludzie się ruszyli!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Skończcie bzdury wypisywać, bo co mecz te same farmazony walicie... będzie 23 tys + Legia i na więcej nie liczcie. ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
mecz z Legia przyciągnie sporo ludzi, bo jak widać już się zaopatrują w bilety
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może jak wygląda sprawa z biletami na C ? Mam zamiar iść jutro kupić tylko nie wiem czy jeszcze są i czy bd ;D
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Myśle, ze radio i plakaty by pomogły. A na 23tys naszych nawet nie liczę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A nie ma plakatów? Bo ja trochę wczoraj jeździłem po mieście i widziałem masę plakatów. Już nie przesadzajmy.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
plakaty są np w Bonarce ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Kiedyś pamiętam były reklamy w Radiu Eska. Nie praktykują już tego? Plakaty są, też widziałam. Tylko szczerze mówiąc, są one mało widoczne, nie sądzę, że przyciągają one wzrok przeciętnego przechodnia. Niestety dużo bardziej w oczy rzucają się plakaty pasiastych koleżanek... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja pozytywnie oceniam spoty na telebimach. A plakatów jakoś nie widziałem , ale jeśli są to dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Dzisiaj właściwie skończył się dla nas sezon w lidze - na pozostałe prestiżowe spotkania proponuję bilet za 1 zł + karta kibica gratis.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A co ze mną? Mam karnet i w przeciwieństwie do kurtki czy butów nie mogę go oddać w ramach rękojmi, przecież ten towar który otrzymałem nie jest zgodny z umową
![]() Jedyny sposób na pokazanie włodarzom Wisły co myślimy o takim obrocie rzeczy to olanie meczy do końca sezonu. Ale zaraz znajdzie się banda fanatycznych pryszczatych 15 latków (ambitnie obrażających na koszu kobiety z druzyny ŁKS) chcących mnie ukamienować i pomysł nie przejdzie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja mam propozycje jednak jak najwiekszego stawiennictwa się w piątek i pokazania KTO to jest Wisła, a nie sprowadzania kibica do roli konsumenta produktu Wisły Kraków S.A. Jako dwudziestokilkuletni pryszczaty fanatyk nie będę cie ukamieniowywał, ale raczej będe piętnował twoją postawę P.s uwielbiam takie prowokacje ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 25.03.2012 o godz. 20:01.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
@danpe_
Bo to jest głupota. Jak nie przyjdziemy na mecze to pokażemy że w dupie mamy ten klub. A my mamy przyjść, bawić się, pokazać, że Wisla to MY, a nie piłkarze, gwiazdorzy czy dzialacze. Ale tak, najłatwiej kogoś z kim się nie zgadzamy wyzwać od 15letnich gówniarzy, nie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
On się nie czuje, że Wisła to on. Dla niego Wisła to ci co tam biegają po boisku i mają mu dostarczyć satysfakcji inaczej zostaje po nim tylko puste krzesełko Musisz rozróżniać pewne rzeczy i pewnych kibiców ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie ma już biletów na trybunę C na mecz Wisła Kraków – Legia Warszawa, który rozegrany zostanie na stadionie im. Henryka Reymana w najbliższy piątek, 30 marca, o godz. 20:30.
Oprócz sektora C, wykupione zostały wejściówki na sektory A21 oraz H23. Kończą się natomiast bilety na sektory: B11, D11, D12 i D21. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._c_wyprzedane/ ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
ja proponuje po propstu po meczu opróżnić trybunę C szybciej niż zwinie się narożnik na rodzinnym. Myślę ze wtedy nawet zagraniczny szrot zrozumie że coś jest nie tak
![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Rekord będzie pobity (21 tysięcy z Lechem), ale dalej to bida jak ***
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Rekord będzie pobity (21 tysięcy z Lechem), ale dalej to bida jak ***
rekord sezonu chyba!!? |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ale zagraniczne gwiazdki będzie to i tak gówno obchodziło.. dla nich ważne jest żeby terminowo kasa wpływała na konto ( na cóż im kibice ) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I dopingując np Kirma, który po meczu w chorzowie stwierdził, że ta porażka to nic szczególnego, ot, po prostu jeden mecz mniej do końca sezonu chcesz to pokazać? Trochę to dziwne. Chcesz pokazać, że jesteś fanatykiem? Przyjdź na kosza (x2), na siatkarki, wesprzyj złotówką sekcję strzelecką. A piłkarzy chwilowo olej, to im da do myślenia, a nie gorący doping przez cały mecz. Bo jak na ten moment to tacy z Was "fanatycy" jak z koziej d..y flecik. Frekwencja na innych dyscyplinach Wisły to ukazuje dobitnie. Chyba, że tu są sami fanatycy Wisły Kraków S.S.A. to przepraszam, pomyliłem fora. Palikot fanatyku ile razy w tym sezonie byłeś na koszu kobiet, mężczyzn, na siatkówce, oraz na futsalu? Ja nawet na strzelnicy się pojawiłem. Chcesz mi udowadniać, że mi dupa do krzesełka przyrosła? Przegrasz w przedbiegach. Chciałem jeszcze dopisać, że nie mam pretensji, że się tak wyrażasz o mnie, jak byłem 15 lat młodszy to uważałem dokładnie tak samo. Teraz mi się już nie chce klepać po pupie piłkarzy zarabiających kosmiczną jak dla mnie kasę za obijanie się i szarganie dobrego imienia Wisły Kraków, zmądrzałem ![]()
Ostatnio edytowane przez danpe_ : 27.03.2012 o godz. 10:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Ja nie dopinguje Kirma, Jaliensa czy innego Nuneza. Zapewne oni nawet nie wiedzą co my śpiewamy. Przychodzę dla WISŁY. Na trybunach, bawiąc sie, śpiewając chce ją jak najlepiej zaprezentować. Chodzisz na kosza, fuTSal, czy inne dyscypliny? Szacunek. Jednak ja Cie proszę, nie pisz tutaj głupot że nie przychodzisz na mecz bo nie chcesz dopingować Kirma bo to poprostu jest śmieszne. Przyjść na mecz WISŁY dla osoby która mniema się Fanatykiem Wisły jest obowiązkiem. Oczywiście, zdarzają się wyjątkowe okoliczności ale to juz inna sprawa Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ja dodam tyle, to nie Ty jesteś dla Kirma czy Jaliensa, tylko oni są dla ciebie... Fakt jest taki, że przychodzimy na ten mecz dla Wisły a nie dla kirma, bo dla mnie Kirm to nie jest Wisła Nie wiem nie chce tutaj ferować wyroków, ale nie wiem czy ty nie byłeś pierwszy który razem z innymi na tym forum strasznie szlochali, że pewnego majowego meczu w roku 2011 nie dopingowaliśmy naszych zagranicznych gwiazdek... Gdzie ta konsekwencja panowie? ![]() Ogólnie jeśli chcemy ich olać(tzn. pokazać leserom, że nie godzimy się na takie traktowanie naszych barw) to zróbmy to na meczu poprzez odpowiedni transparent(w języku angielskim oczywiście) i nieustanną presje (ale nie w sensie gwizdów) ale w postaci dosadnych okrzyków(Wilku, Mały czy Sobol im przetłumaczą później w szatni) nie liżmy im dupy po meczu, nie krzyczmy z nimi, nie wykrzykujmy ich nazwisk ale dopingujmy swoje nie obrażając panienek, niech sobie nie myślą, że mają łatwo... Gra w Wiśle to Honor nie obowiązek... Kto ma pokazać honor jak nie kibice, któzy są wierni temu klubowi 24/7? Kirm? Nie rozsmieszajcie mnie. Ona ma dostać po dupeczce na najbliższym meczu i paru innych za te frajerskie wywiady. Najlepiej pocisnąć szyderę z nich (tylko taką z głową nie frajerską jak na E często słysze) zrobić sektorówke w postaci Kirma i paru innych z cycami, odpowiedni komentarz, wtedy zobaczycie jak im będzie wstyd wyjść do kamery i robić z siebie idiotów przed dziennikarzami. Należy też nagrodzić ambicją Wilka czy Pareike, bo na razie to jedyni którzy w tym składzie jak to się mówi... "zależy" Don Donson - Jak znowu nie będą gryźć trawy to ich zmieść z powierzchni ziemi nie ważne czy wygrają, czy przegrają... mają zapierdalać... Jak będa zapierdalać, ale np umiejętności nie pozwolą na zwycięstwo, to już całkiem co innego. Leszek ostatnio tak skomentował swoich grajków: "Wy koszulki wypełniacie, na boisku w chuja gracie"... Podobnie należałoby i u nas
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.03.2012 o godz. 13:57.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
i nie śpiewajmy, że nic się nie stało jak będzie w czapę
![]() ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Woźny w budynku klubowym? Melikson? Probierz? Cupiał? Gniazdowy? Wisła - w mojej opinii - to ludzie tworzący ten klub, ci wymienieni wyżej, ci tworzący historię, jak Reyman, oraz setki tysięcy, których nie sposób wymienić z różnych sekcji i zakątków Polski. Nie można pisać, że Kirm to nie Wisła. Przecież ten gość do cholery nosi trykot z Białą Gwiazdą na sercu. To ja się pytam Ciebie czym jest Wisła? Bytem transcendentnym? |
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
napisałem do klubu kiedy wreszcie będzie można kupić bilety przez internet, bo mam problem z dwukrotnym zrobieniem 600 km (raz żeby na pewno kupić bilet na takie miejsce jak chcę, a drugi raz na mecz)
oto odpowiedź: witam, termin uruchomienia sprzedaży internetowej nie jest znany, a bilety można kupić w dniu meczu pozdrawiam (bez podpisu pracownika klubu) W sumie mogli napisać żebym spierdalał, wychodzi na to samo a komunikat jaśniejszy. ![]()
Kto nie szanuje Moskala ten z Wisły w...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
I tak się ciesz, że Ci odpisali. A o sprzedaży internetowej raczej zapomnijmy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak myślicie, będą do nabycia biety na G w Środe lub Czwartek.?
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|