|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak im 10zł szkoda na kartę kibica a na jabola mają to niech się w dupsko ugryzą.
Kartę wyrabiałem jako student i jakoś 10zł znalazłem w kieszeni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z innej strony załóżmy: Wisła robi jeden dzien promocji że kupując karnet wyrobienie karty kibica gratis. Ciekawe ile osob by pofatygowalo sie po karnecik.... to by pokazalo co jest przyczyną tego, że frekwencja mala, czy to ze karta kibica jest platna, czy to ze nie ma zainteresowania... No i bonusy. Nie wierzę, że Wisla nie jest w stanie sie dogadac z Multikinem (partnerem Wisły) odnosnie zniżek... chociaz skoro Podbeskidzie ma sprzedaz on-line, Wisła nie, to wszystko jest mozliwe...
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Do darmowej karty kibica wielu pewnie by chciało zrobienia laski na miejscu, michy bigosu, darmowej wódki, nie pisząc o darmowym dowozie, zwycięstwa Wisły i darmowej taksówki dla zapijaczonej dupy do domu.
Najlepiej wszystko za darmo. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Kolejka już jest...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A tak na poważnie, nie razi cię to, że obiecywano różne rabaty, promocje dla posiadaczy kart, sprzedaz internetowa itd, a nic z tego nie ma? Powtarzam, nie wierzę w to, że Wisła nie jest w stanie sie dogadać np z Multikinem w sprawie zniżek. Wiadomo że obecny zarząd nie jest wiarygodny, ale może kiedyś...![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jot prostu nie rozumiesz idei promocji i tego o co mi chodziło. Tu chodzi o czysty marketng i psychologie. Aby na mecz przychodziły RÓWNIEŻ osoby, które nie miały takiego planu wcześniej i nie wiedziały, że w ogóle na taki mecz fajnie pójść. To nie chodzi o oszczędność 10zl, ale o zaszczepienie myśli. Dlatego takie promocje w żadnym wypadku nie są dla nas, bo trybuna C więcej nie pomieści a dla Januszy aby przyszli na E14-13-23-24 H-22 A22. Myślicie, że dlaczego Sony dopłaca do każdej konsoli 40dolarów? Bo w dłuższej perspektywie statystycznie im się opłaca
![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
O zrobienie wspomnianej laski możecie poprosić naszych dzisiejszych gości. U nich wszystko jest kwestią ceny.
Ale to, że karta może być fajnym nośnikiem korzyści i "żyć", być fajnym gadżetem to fakt niezaprzeczalny. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jot, popatrz inaczej, placisz 10zl za karte kibica, chodzisz na mecze, Wisła zarabia na Tobie, chcesz isc z partnerką do kina, wybierasz Multikino, bo jest partnerem Wisły, placisz im troche mniej niż normalnie za bilety, idziesz do bufetu, kupujesz cos do zarcia itd, ogladasz film, wychodzisz zadowolony (mam nadzieje), za pare tygodni chcesz isc znowu do kina, gdzie idziesz? Do Multikina, gdzie juz byles czy do Cinema City, w którym nie ma zniżek itd? Reasumujac: Wisła zarabia, Multikino zarabia (jeżeli nie do konca w formie $$, to w formie reklamy, polecisz znajomym z kartą, że mogą obejrzeć taniej film w danym kinie...). To sie naprawde oplaca, tylko trzeba chciec cos zrobic...
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak zeszliśmy na temat marketingu, w Śląsku jakoś próbują
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ależ rozumiem doskonale. Patrzę z punktu widzenia kibola, nie darmozjada. Z resztą posta się zgadzam.
Telepie mnie jak jedna łajza z drugą pier.doli, że nie stać (tfu, stać to złe określenie, poświęcić się będzie lepsze) ich na wyrobienie KK...oczywiście rzecz jasna najlepiej za darmo. Żeby nie było, wypowiedź nie skierowana do ciebie, bo ktoś pomyśli że ci ubliżam.
Ostatnio edytowane przez Jot : 10.03.2012 o godz. 02:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jot ja wiem, że nie do mnie, bo mam nadzieje, że wszyscy rozumiemy ze ta część dyskusji nie dotyczy normalnych kibiców takich jak my tylko tych co mają przychodzić z pieniędzmi na najdroższe sektory. A klub jakoś nie bardzo się garnie aby te sektory wypełniać.
Jot: To nie są łajzy. To są ludzie którzy w piątek mieli do wyboru iść na kręgle do plazy, na LaserTaga w Forum albo do Multikina albo na Wisłe. Dla dużej grupy społecznej te rozrywki są równorzędne i tylko marketing decyduje na co się zdecydują. Pan Jotka: Dokładnie! nie wiedzą jak ją zrobić i nie wiedzą że chcą ją zrobić dlatego to wina klubu a nie ich. To klub powinien wychodzić z inicjatywami a nie czekać obrażony na kibiców. Wisła powinna być wszędzie nie tylko z ulotkami, ale czymś co nie wrzuca się do najbliższego śmietnika: długopisami, smyczami, kubkami, kuponami, jako partner imprez, wydarzeń kulturalnych, charytatywnych, organizator turniejów amatorskich w piłke kosza siatke. W strefie kibica powinny być atrakcje jak choćby bramka z dziurami w kartonie gdzie jak trafisz piłką to już coś masz(kubek czy smycz) albo 10 stanowisk konsol gdzie możesz zagrac sobie derby w PES'a czy FIFE. Przed Topowymi meczami strefa kibica powinna mieć bliźniaczą strefe w galeriach przepełnioną atrakcjami
Ostatnio edytowane przez kuba7k : 10.03.2012 o godz. 10:13.
![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Dobrze pamiętam,że jak sie ma karnet to na nim jest mecz w PP nabity czy mi sie przyśniło?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Dokładnie tak, ten mecz jest w karnecie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ktoś kiedyś podawał na forum jakieś badania, w których było napisane ile szacunkowo jest kibiców Wisły w małopolsce/Krakowie. Gdyby dac posiadaczom kart kibica jakies zniżki np do kina, to by zyskaly obie strony. Zalozmy: fanów/kibiców Wisły jest 50000. Liczę również tych, którzy Wisle ogladaja tylko w C+. Niech 10000 z nich pojdzie raz na jakis czas na film do kina. Zamiast placic 22zl, zaplaci na przykład 15zł. Kino traci 7zł, ale zyskuje zadowolonego klienta, który skorzystal z promocji. Ktoś potem mówi o pojsciu do kina, a ta osoba mówi: "No to idźmy do Multikina, dla Wiślaków zniżki". Pamiętajcie, że zysk to nie tylko $$, ale też popularność i rozpoznawalność marki. Kiedyś sponsorem Wisły było Tyskie. Byles w sklepie, masz przed sobą: Tyskie, Królewskie, Warkę. Co wybierasz? Królewskie (Legia), Warkę (Amica/Lech) czy Tyskie (Wisła)? Sprawa oczywista. Przykładów jest wiele. Taki Śląsk. Cheeseburger gratis. Nikt normalny nie bedzie jechal tylko i wylacznie po cheeseburgera do Burger Kinga. Ale już jest w świadomości: chcę jeść - wybieram lokal - wybieram BK bo reklamowal sie na Ślasku i są rabaty i gratisy - ide zamówić żarcie. Nie wierzę, że dział marketungu nie jest w stanie załatwić w paru firmach zniżki dla posiadaczy kart. Pamiętajcie że posiadacze kart to pewnego rodzaju elitarna społeczność. Maja coś czego inni nie maja - kartę kibica Wisły. ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Karnet obowiązuje na PP ?
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Obowiązuje.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Wy chcecie tu ściągnąć oglądaczy piłki nożnej, a ja bym chciał, żeby na Wisłe przychodzili jej kibice! ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No i przychodzą, co mecz, wierne 12-14 tys
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
czy kupujac karnet na wiosne 2012 + mam tez nabity odrayu bilet na PP _
sorry za bledy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Karnet Wiosna 2012 obejmuje 6 meczów Ekstraklasy oraz spotkanie 1/4 Pucharu Polski. i tak przy okazji czy mógł by mi ktoś podesłać skan wczorajszego INFO ABG
Ostatnio edytowane przez chudy_TSW : 10.03.2012 o godz. 21:30.
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
nie chce ktoś odsprzedać biletu z meczu wisła - lech ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Na Legie to 30 może będzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Bez przesady , to dopiero koniec marca.
Aż tak ciepło raczej nie będzie. Jeżeli na Lechu było 21 tys , to jakoś nie widzę tych dodatkowych 9 tys. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wisła - Legia jest bliższa derbom, a Wisła - Lech jest bliższa Wisła - Polonia Warszawa. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
tak (znaki)
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś wie gdzie na sektorze D23 znajduje się rząd 24? Kumpel mi kupił na zły narożnik bilet i boje się że będę gdzieś siedział na samej górze i nie będę nic widział (krótkowzroczność)
|
|
|