|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Na jakich warunkach Brlek ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A jak długo już u nas trenuje
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
ok. 1,5 tygodnia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Oby pokazał to co najlepsze w najbliższych 12 meczach. Bo z Koroną pewnie jeszcze nie zagra. Chociaż...
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 27.02.2018 o godz. 22:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ty to jesteś jednak leń śmierdzący ciężko wejść na oficjalną ? wypożyczony do końca sezonu obecnego
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Andrzejku wiesz wogle o co ja sie pytałem ?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Maciej Dąbrowski rozwiązał kontrakt z Legią. Nie wiem jaki ma kontakt ale uważam, że warto byłoby postarać się ściągnąć Go do nas. Arek Głowacki mógłby spokojnie kończyć karierę a Gonzalez zaleczyć kontuzję.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdziwił mnie trochę ten ruch Legii. Dąbrowski w Zagłębiu był czołowym obrońcą w lidze, w L jak grał to też raczej zawsze solidnie. U nas Wasyl nie wiadomo ile jeszcze pogra, Głowa to samo i zostajemy z Arsenicem i Gonzalezem (ew. Velez, ale on fajnie sobie radził w pomocy). Na pewno ruch do rozważenia. Pytanie jakie warunki finansowe?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Jak Dąbrowski zgodził się na rozwiązanie kontraktu za porozumieniem stron to jest już z kimś dogadany. Raczej wyląduje w Zagłębiu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Dąbrowski raczej nie na nasze możliwości finansowe, w Zagłębiu dostanie lepszą pensję z państwowego garnuszka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
serio? chcecie Dąbrowskiego? przecież to słoń jakich mało
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Głowacki 39 lat Wasyl 37 do tego Iwan po kontuzji powoli trzeba kogoś szukać
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie tak powoli tylko na już. taki Dąbrowski byłby wzmocnieniem na lata
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Arsenic z Bartkowskim mega szybki srodek obrony i wbrew pozorom-skuteczny w grze o gorne pilki. Moze ta dwojka to dobry pomysl na przyszlosc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
nie podniecajmy się tym występem Bartkowskiego, wcześniej wszyscy pisali, że na ŚO na sparingach się średnio prezentował.. jako 4 stopem może być, ale tylko tyle..
dziwię się, że legia puszcza za darmo Dabrowskiego za któego zapłaciła dopiero co 500tys euro, wg mnie ma ugadany bardzo dobry kontrakt i to za granicą, dlatego odchodzi.. dopiero co niektórzy chcieli go powołać do reprezentacjii, ja bym spróbował go ściągnąć do nas, kilka lat gry przed nim |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Fakt, Bartkowski mnie zaskoczył na stoperze wczoraj swoim występem bardzo pozytywnie. W sparingach wyglądał tam mega słabo. Wydaje mi się, że potrzeba jednak więcej meczów by go obiektywnie ocenić na tej pozycji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Bo może właśnie po to są sparingi żeby w nich się dopiero uczyć nowej pozycji na boisku (przez to wyglądał słabo) a potem w meczu o coś grać dobrze?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
O to chodzi... miałem obawy po tym co widziałem w sparingach, ale to prawda, gdyby wczoraj miał grać swój pierwszy mecz na stoperze, to pewnie wyglądałoby to jak podczas przygotowań. Inna sprawa, że Korona w ofensywie wczoraj praktycznie nie istniała.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a moze Bartkowski wygladal tak dobrze, bo mial malo do roboty dzieki bardzo dobrej grze reszty chłopakow?
Chyba nie powiecie ze to Bartkowski zatrzymal Koronę, ale z checia zobacze jego statystyki. Ja pamietam tylko jedna sytuacje z konca pierwszej polowy, jak krył Kaczaware ktory wrocil z naszej polowki na swojej, przyjal i podal a on byl metr za nim a powinien go skasowac. Ale daj Boże by został kotem ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jeżeli to już było to przepraszam. Kilka informacji na temat nieudanego podejścia Wisły po Kolewa z Sandecji:
Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Bartkowski zagrał bardzo solidnie i z tego należy się cieczyć ale ciągle nie widze go jako podstawowego zawodnika Wisły.
Natomiast obrońca który jest w stanie na dobrym poziomie zagrać na prawe, lewej i na środku jest cennym członkiem zespołu i należałoby mu przedłużyć kontrakt na nowy sezon. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Patrząc na sytuację w obronie kontuzje Głowy Wasyla Bartkowskiego nasuwa się pytanie- czy były szanse? a jesli tak- czy było zainteresowanie z naszej strony Czerwińskim?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|