|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Brak umiejętności chyba znowu go złapał.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Muszą w końcu dać zagrać NALEPIE BĄDŻ CZEKAJOWI!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cleber nie może grać w piłkę... :(
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24208
Czyli Cleber będzie musiał skończyć karierę. Dzięki za zaangażowanie, walkę, nieustępliwość i wszystko co zostawiłeś na boisku z Białą Gwiazdą na piersi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chciałbym zauważyć tylko jedną rzecz.
Wszedzie pisze sie o zderzeniu Clebera z S. Peszko, a tak naprawde to ewidentny i celowy faul Tshibamby, a raczej jego ,,skok w dal'' na Clebera spowodowal taka a nie inna kontuzje... ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dramat... Wydawało sie , że jedak nic poważnego sie nie stało a tu taka informacja. SZOK !
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dziękuje Cleberowi za kilka ładnych lat które poświęcił TSW
Ostatnio edytowane przez szczepans21 : 04.11.2010 o godz. 22:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wielkie dzieki Cleber !!
Za godne reprezentowanie barw Białej Gwiazdy za oddanie, profesjonalizm i zaangażowanie Wielki szacunek !! |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Clebi dzięki za wszystko !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Bardzo smutna wiadomość. Mimo, że Cleber już nie w tej formie co kiedyś nigdy nie można mu było odmówić zaangażowania, ambicji i przede wszystkim profesjonalizmu. Mam nadzieję, że w jakiś sposób zwiąże swoją przyszłość z naszym klubem.
Dzięki Cleber!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
nie wierze!! nie!! jedyny kumaty obrońca!! mam nadzieje ze będzie w klubie naszym skautem! DZieki Clebi!!
![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tak czekałem na jego powrót i doczekałem się, szkoda, że jego koniec kariery został wymuszony, jeszcze w tak frajerski sposób. Nie winił bym tu Czibamby (obiektywnie).
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Szkoda Clebera, ale takie jest życie piłkarza.
Dzięki Clebi !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Bardzo mi żal człowieka, w sumie każdy człowiek jest równy, ale tutaj występuje przywiązanie i sympatia związana z charakterem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Wielka szkoda. W wywiadzie ostatnio mówił że się bardzo dobrze czuje fizycznie i nie zamierza jednak kończyc kariery i pograć jeszcze z rok. Szkoda... podwójna szkoda bo chciał grać po prostu w piłke, dla przyjemności, nie dla kasy. Tak jak mówił w wywiadzie, kase zarobił w Groznym.
3m sie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przykra wiadomość. Cóż komentować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Wielka szkoda, ciekawe jak on to przyjął.
Cleber, dzięki za wszystko, byłeś świetnym zawodnikiem i jesteś świetnym człowiekiem. Dziękujemy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szkoda że ta jego kariera zakończyła się w taki sposób. Z drugiej strony jak sobie przypomnę jak to wyglądało, to dobrze że zakończyło się tylko na braku możliwości gry w piłkę. Sportem wszyscy żyjemy jednak zdrowie najważniejsze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Jakieś fatum zawisło nad Wisłą.
Trzymaj Się Cleber! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wielka szkoda.
Mam nadzieje, ze klub jak i kibice wymyślą godne pożegnanie. Byłoby pięknie, gdyby Cleber w jakiś sposób związał się z Wisłą. Dziękujemy za wszystko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dzięki Clebi!!! Szkoda że to już koniec jego przygody z piłką,ale dobrze że nic poważniejszego mu nie jest i żyje normalnie to najważniejsze.To teraz może będzie skautem ,to fachowy gość na pewno kogoś w Brazylii znajdzie,a w przyszłości może jego syn będzie osiągał sukcesy w naszym klubie
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze wobec tej sytuacjii Wisla pomoze jakos Cleberowi ,i zwiaze sie z nim jakas wspolpracą itd.Teraz jest to dla niego napewo trudny okres i trzeba mu pomóc.
No i pozegnanie,na stadionie ,z hukiem jak przystalo gdy zegnamy kogos zasluzonego . Cleber trzymaj sie !! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Trzymaj się i bądź nadal z Wisłą, bo Wisła zawsze z Tobą będzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jakby ktoś pytał kiedy nam Pawełek wygrał mecz, to może sobie zapisać dzisiejszą datę.
Dzięki Mariusz! ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mariusz - dzięki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ten mecz to chyba wygrali dla Clebiego! Na serio szacun dla Pawełka. Widać, że jak ma konkurencje to broni lepiej... a przy tym strzale Saidiego N. to już klasa sama w sobie! Liczy się zwycięstwo nad żydami i 3 pkt a nie styl gry!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
świetna robota Pawełka...
Nooo on w tym sezonie jest mistrzem. Cieszę się bo zawsze go lubiłem. i tak jak myślałem i nawet chcialem to napisac w czasie meczu jako przepowiednię, po tym meczu na głownej już więcej osób chce by zaproponować mu nowy kontrakt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wszyscy teraz uwielbiają Boukhariego - "historyczna bramka" itp. - a ja przypominam,że w kadrze Wisły jest gość po którym forum jeździło jak po szmacie a strzelił niejedną bramkę w derbach. Stop hipokryzji ludzie.
Rafał wracaj do zdrowia! ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|