|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
dlaczego Gra o tron nie pojawia się tak jak wcześniej co tydzień? Kiedy 10-ty odcinek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Człowiek był głupi, że tak olewał seriale brytyjskie.
Luther, Sherlock, Ripper Street. Amerykanie niech się uczą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ripper Street się rozkrecil? Zacząłem oglądać ale mnie nie porwał i tak jakoś zarzuciłem.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Homeland...Breaking Bad...the killing...gra o tron...true blood...house of cards
Miłego oglądania. Poleci ktoś serial podobny do the killing? ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Twin Peaks?
teraz ogladam Hemlock Grove, podobne również. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Podoba mi się u Brytyjczyków to, że robią limitowane seriale, kilka odcinków i koniec sezonu. Dzięki temu zyskuje fabuła, bo nie ma przeciągania. Oczywiście mankamentem jest fakt, że kilka odcinków i długa przerwa, ale coś za coś ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dobra Hemlock Grove jednak troche inne
przed chwila chlop sie zamienił w wilkołaka. i na tym kończe oglądanie tego serialu. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://showtv.pl/news_item_5461.htm
Tym razem z rana bardzo smutna informacja. James Gandolfini, wielki aktor, Tony Soprano... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Serial opisałbym jako głęboki dramat psychologiczny, nie ma tutaj fajerwerków, pościgów, strzelania itd. Są za to dość długie (niekoniecznie nudne) dialogi i aktorstwo na bardzo wysokim poziomie. Zapewne nie każdemu się spodoba i znajdą się tacy co nazwą ten serial "usypiaczem". Niemniej jednak mnie się spodobał i po drugi sezon też na pewno sięgnę (ma być 10 odcinków), tym bardziej że mocno zakończyli pierwszy. Dzisiaj w nocy zadebiutowało "Under the Dome" robione w oparciu o książkę Stephena Kinga. Ze zwiastunów wynikało, że będzie dobrze. Jak w praktyce? Sprawdzę za parę godzin pilota ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ja ogladam graceland.
fajne o fbi dea i innych chujach dobre dupy ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czeka na swoją kolejkę, ale faktycznie czytałem trochę opinii i w większości są pozytywne.
Ja z kolei przypomnę, że wrócił właśnie z drugim sezonem "Copper", więc jak komuś pasuje klimat brudnego Nowego Jorku po wojnie secesyjnej, to będzie uradowany ![]() "Under the Dome" dobre w chvj. Jak kolejne odcinki utrzymają poziom pilota to będzie dobrze. Dużo zagadek i niejasności do rozwikłania, więc będzie ciekawie ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
oglądacie Hannibala?
ktoś mi polecił, ale wg moich odczuć to sam nie wiem co o nim sądzić. czasem te morderstwa z dupy wzięte, rozwiązania tak samo. i tak kurcze jestem rozstrojony ![]() ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z kronikarskiego obowiązku wspomnę tylko, że wróciło "Suits"!
Z nowości, które sprawdzam to bardzo lekkie i przyjemne w odbiorze jest "Devious Maids". Serial nie jest zbyt wysokich lotów intelektualnych, ale można się wyluzować i całkiem sporo pośmiać ![]() Do tego nowiuteńka perełka - "The Bridge". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś rozpiskę jak bedą emitowane seriale po wakacjach ?
Czekam m.in na WALKING DEAD, BREAKING BAD, Gra o Tron i kilka innych |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Można to sprawdzić chociażby na tej stronce: episodecalendar.com
TWD: http://www.episodecalendar.com/show/the-walking-dead BB: http://www.episodecalendar.com/show/breaking-bad GOT: http://www.episodecalendar.com/show/game-of-thrones |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ray Donovan - serial dobry. Voight i Schreiber fajny popis aktorski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Breaking Bad, polecam!
![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gra o Tron to dopiero w marcu albo kwietniu 2014. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Podpisuję się pod tym.
Gdyby kogoś ominęło, wczoraj puścili 2 odcinek Breaking Bad po przerwie. Dzieje się ! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja oglądam White Collar, trafiłem na jeden odcinek na FOX i się wkręciłem.
Tak oglądam kolejny odcinek i mam nieodparte wrażenie że wnętrza w WC są tymi samymi co w Suits. Np Drugi sezon, odcinek 8 to przestrzeń biurowa z okolic biura Harveya z Suits. Sezon 1 odcinek 8 scena z niby baru to biblioteka z Suits. Ale teraz patrzę że i to i to produkuje USA networks więc pewnie przez to ![]()
Ostatnio edytowane przez MatMario : 20.08.2013 o godz. 07:19.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W oczekiwaniu na nowe odcinki Breaking Bad, Walking Dead i Homeland , wypatrzyłem jakiś serial o nazwie - Dochodzenie/ The Killing.
Oglądał ktoś ? echhh... za szybko sie pochwaliłem, nie widze 1 sezonu, to co znalazłem to 3 sezon
Ostatnio edytowane przez julo : 01.09.2013 o godz. 11:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Serial ma trzy sezony, z czego pierwsze dwa to jedna sprawa do rozwiązania a trzeci jest nową historią, która zamyka się w ostatnim odcinku. Można w sumie obejrzeć na upartego najpierw trzeci sezon, bo ani raz nie zdradzono głównego wątku z pierwszych dwóch sezonów, ale są smaczki których jednak widz nie zrozumie jak nie obejrzy dwóch pierwszych serii. Polecam z czystym sumieniem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Serial The Killing kapitalny, podejrzewam, że książka będzie jeszcze lepsza.
http://www.polskieradio.pl/9/399/Art...-nam-telewizja ktoś czytał? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ch*jnia. Skasowali właśnie "The Killing" po trzech sezonach...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jak oceniacie The Bridge?
Zbliżamy się chyba do końca sezonu i tak trochę mam mieszane uczucia. Niby spoko fajnie napisane ale jakoś się nie przywiązuję do tego serialu. Zamierzają go przedłużać? ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do serialu, to faktycznie. Fajnie się to nawet ogląda, ale jakiegoś szału nie robi. Nie bardzo rozumiem po co niektóre wątki wplecione. To znaczy chyba tylko po to, żeby zrobić te 40 minut w każdym odcinku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Serial "Breaking Bad" GENIALNY! Oglądam go od początku emisji, żaden serial dotychczas mnie tak nie wciągnął. Jaki polecacie DOBRY serial żeby zapełnić lukę po tym? Dajcie propozycje...
![]()
WISŁA!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|