|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To jest żaden potencjał. Potencjał to ma Belgia a i tak nic nie osiągają.
U nas jest zbieranina. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
ja się chyba na piłce nie znam, skoro są ludzie widzący pozytywy po wczorajszej kopaninie... moim zdaniem nasi kopali się po czole, z przodu trochę wiatru robili, z którego nic nie wynikało, a jak już wynikło to gwiazdor Lewandowski to marnował. Swoją drogą ciekawe, że w reprze taki zablokowany, skoro dla BvB potrafi. Ale nawet bym może przeżył tę kopaninę, bo mecz o pietruchę i w ogóle, ale szlag mnie trafiał na zachwyty Szpaka.. wiem że entuzjazmem trzeba czasem posterować i podkręcić, ale jak się zapowiada dobra kontra i słyszę "... Błaszczykowski.... znakomicie zwolnił akcję..." to mi ręce, nogi i gacie opadają
![]()
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze" Michał Probierz |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dobrze, że był taki mecz bo to taki kubeł zimnej wody na rozgrzane głowy pletących coś o super trenerze Fornaliku i o wielkich gwiazdach naszej reprezentacji oraz młodzieży z niesamowitym potencjałem.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak to jest jak się wybiera trenera po znajomości. Po jednym amatorze Smudzie przychodzi kolejny, może gdy obecny PZPN wybierze trenera to będzie lepiej.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Piter116, to kim chcesz zastąpić Lewandowskiego w ataku? Gościem co sobie w piłkę nawet nie potrafi trafić? Mamy deficyt napastników i nawet niestrzelający Robert jest lepszy niż Sobiech, czy ten drugi as z Bundesligi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ja bym dał Franka.... On przynajmniej jak ma setkę to strzela gola
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lewandowski ma już 792 min. bez strzelonej bramki w reprezentacji. Pewnie teraz zakontraktują jakiś mecz z Górną Woltą aby przerwać tą indolencję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jeżeli ktoś jest ciekaw, co mam do powiedzenia o fornalikowych eksperymentach, meczu z Irlandią i szerzej o kadrze, to zapraszam >>TUTAJ<<
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dużo w Twoim tekście pesymizmu, krytyki i przywiązywania jakiejś niewspółmiernej wagi do spotkań towarzyskich. Całego tekstu nie chciało mi się czytać, bo za dużo czasu nie mam, może jutro poświęcę chwile? Nie mniej jednak, bardziej podobają mi się umiarkowanie optymistyczne teksty rw88 niż takie w stylu weszlo. Coś więcej może jutro napisze.
P.S. A Kuba nie zagrał tak źle z Irlandią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kuba miał kilka akcji jak zszedł Obraniak, ale i to bez większego efektu. Wcześniej raczej się szwędał po murawie niż robił coś konstruktywnego.
Co do wagi przywiązywanej do spotkań towarzyskich. Gdyby kadra była mocna, poukładana, wygrała choćby jeden mecz w eliminacjach więcej, albo chociaż miała jakiś styl, to mecz z Irlandią faktycznie można by traktować jak sparing. Ale jak my raz gramy tak, raz inaczej, bez stylu, bez zgrania i jeszcze na dodatek punktujemy bardzo przeciętnie, to nie można odpuszczać sobie takich spotkań. Przynajmniej trener nie powinien tego robić. Na Ukrainę prawdopodobnie wybiegniemy w składzie personalnym, w jakim nie graliśmy dawno, albo może nawet jeszcze nigdy, a trener zrobił niewiele by choćby przetestować pojedyncze ogniwa, nie mówiąc o całych formacjach. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Jeśli przegramy z Ukrainą to bym na miejscu Bońka zwolnił Fornalika i zatrudnił zagranicznego trenera. Wybór jest ogromny a jako że powoli wizerunek związku się poprawia więc ze znalezieniem kasy na gażę nie byłoby większego problemu.
Trzymać się jak najdalej od tak zwanej "polskiej myśli szkoleniowej"! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Kadra gwiazdorów za 5 złotych. Lewandowski nawet nie ukrywa, że nie będzie w meczach towarzyskich grał na 100% bo sezon jest długi, po boisku goni dwóch gości którzy nie znają języka polskiego - w dodatku na tak kluczowych pozycjach jak stoper i rozgrywający. Nie ma drużyny - ciekawe czy Fornalik będzie na tyle odważny, żeby odstawić święte krowy. W sumie to tylko sparing i nie wynik jest najważniejszy ale sama gra napawała pesymizmem. Atak pozycyjny nie istnieje, kontry - chaos kompletny. ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
Lewy zły, ale jak nie on to kto Osobiście uważam, że gra na 2 napastników sprawiłaby, że Lewy zacząłby strzelać te gole i grać tak jak może. Tylko kto miałby być tym drugim (najlepiej o trochę innych parametrach - mniejszy, szybszy, sprytniejszy... szkoda, że Franek nie ma z 10 lat mniej...)? Ponadto taki drugi Kuba na lewe skrzydło i Szymek (Wolski?) na pozycję 10 potrzebny na wczoraj. Póki co nie widzę nas na MŚ w Brazylii |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Stadion sąsiadki będzie "domem" reprezentacji U-21, tak jak "domem" reprezentacji jest Stadion Narodowy. Informacja z Twittera Borka.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
CAŁA PRAWDA
http://fangol.pl/view/1781/roman-kosecki |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
Jak dla mnie to kadra tamta od tej dzisiejszej różni się tym, że tamtym chciało się przede wszystkim grać dla reprezentacji oraz byli bardziej zgrani |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
No kadrę Engela miło się oglądało, poza oczywiście dwoma meczami na MŚ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jutro istotny mecz z Ukrainą... Nie wiem jak wy, ale ja jestem pozytywnie nastawiona i liczę, że zdobędziemy 3 punkty na własnym terenie. Doping kibiców poniesie naszych do zwycięstwa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Liczę troszkę na to, że Lewandowski się przełamie w końcu i utrze nosa tym, którzy twierdzą, że strzelać to on umie, ale tylko w Borussi.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]() ![]() 10 znaków ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Tu nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić!
Najpierw typowe pompowanie w mediach. Nawet największy literat spośród naszych trenerów głosi, że jesteśmy "murowanym faworytem" (albo coś w ten deseń), a później klasyczny łomot. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak Boniek nie wyp.... tego Fornalika to znaczy ze jest taka sama ....a jak on.
Łukasik? A kto to k... jest? Żeby miał pierwszy plac w kadrze? Matuszczyk to go wciąga nosem. Kosecki, Teodorczyk to są reprezentanci? Totalna kompromitacja !! ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Łukasik to akurat zagrał bardzo dobre zawody. W ofensywie źle to nie wyglądało, obrona (w szczególności - boczni defensorzy) to był dramat.
Zmiany tragiczne. Fornalik ewidentnie się nie nadaje. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Małecki to Koseckiego czy Teodorczyka pobija doświadczeniem, formą i występami w reprezentacji
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I balonik przedmeczowy pekł po tej przegranej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smude czy Benhalera po czyms takim by rozszarpano na strzepy, ale ten grzeczny i ulozony trener Ruchu Chorzow, ktory nigdy nic w zyciu nie zdobyl, moze spac spokojnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego bierze nawet większą pensję niż Smuda.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Protegowany Piechniczka pokazuje, jak bardzo miernym jest trenerem.
Tego meczu nie przegraliśmy z powodu braków indywidualnych, tylko beznadziejnym, wręcz żałosnym ustawieniem w obronie. Zaś zmianami udało się Fornalikowi zepsuć to, co jeszcze w pierwszej połowie funkcjonowało - ofensywę. Kosecki na grających faul Ukraińców? Serio?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.03.2013 o godz. 23:13.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ktoś kto kupuje dzisiaj bilety na te mecze przykłada rękę do tego burdelu. Rozgonić ta bandę na cztery wiatry to jedyne wyjście.
Nie ważne jaki mecz zagrał Łukasik. Raz w roku i garbaty się wyprostuje. Chodzi o to że w kadrze na środku powinien grać ktoś z choćby minimalnym doświadczeniem i posłuchem w drużynie. No ale jak drużyny ni ma to kto by się takimi szczegółami przejmował.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.03.2013 o godz. 23:08.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|