|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie od dzis wiadomo, ze Pol nei ma wysokich notowan w naszym zarzadzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja się akurat dowiaduję tego dopiero od ciebie. Z czego to wynika?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Dla mnie Pol i Gonzalez to kluczowe postacie w drużynie. Przecierałem oczy ze zdumienia jak widziałem komenty na chacie podczas derbów, że jest do zmiany...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Letieri na wejście wywalił z Korony lokalną gwiazdę Palance. Już nie tacy zawodnicy byli odpalani z drużyn, bo nie pasowali do koncepcji nowych trenerów. Dajmy pracować zarządowi i trenerowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
nie wiem czy to dobry przykład , Pol to nie typ gwiazdora , a w derbach (czyli już po wyiebaniu Kiko , zapierdaał aż miło
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Dokładnie tak, zapierniczał jak dziki, jakby zamiast niego grał Perez to do przerwy byłoby 2:0 a nie 0:2...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Chodzi mi tutaj o to, że w jakimś tam aspekcie piłkarz nie przypadł do gustu trenerowi i ten ma prawo go po prostu nie widzieć w swoim zespole. Może Carillo będzie chcieć na DP kogoś, kto nie tylko biega i odbiera, ale też potrafi z sensem rozegrać? A może kogoś z lepszymi warunkami fizycznymi? Moim zdaniem dobrze, że dają decyzję do podjęcia trenerowi, żeby później nie zostać z niechcianym zawodnikiem na ławce/trybunach z kontraktem do płacenia np. przez 2 lata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Według mnie jakby Pol albo Velez nie byli tyle czasu kontuzjowani, to na pewno Wisła miała by parę punktów więcej. Moim zdaniem to świetny defensywny pomocnik i szczerze mówiąc, dziwie się niektórym komentarzom. Piłkarz wybiegany w każdym meczu mu się chcę ! Walczy, ambitny! Jestem pewny, że nikogo lepszego od niego nie ściągniemy. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie, żeby z nim kontraktu nie przedłużyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jak dla mnie to Pol musi zostać, chociaż czekam aż w końcu Velez się wyleczy bo wydaje mi się że ma trochę większe umiejętności niż Llonch.
Ostatnio edytowane przez Patryk_185 : 21.12.2017 o godz. 15:22.
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Pol potrafi prosto kopnac pilke, czasem nawet ma przeblyski rozegrania. Problem w tym, ze do tej pory w taktyce druzyny nie mial takich zadan... Trudno wiec bylo od niego oczekiwac takiej roli skoro trener nie pozwalal...
Na pewno Carillo, bedzie chcial, aby kazdy zawodnik potrafil grac pilka i nie parzyla go ona. Do tego Pol to zawodnik Kiko i podobnie jak z Carlitosem byly dosc mocne tarcia co do niego. Ja tylko nie rozumiem, jak mozna przez ten pryzmat oceniac chlopaka, gdzie ewidentnie jako DP sie sprawdzil. Nie wiadomo jak tam wygladaja rozmowy co do przedluzenia umowy. Czy jest w ogole jakas plaszczyzna porozumienia czy rozbieznosci sa zbyt duze. Ja sie wcale nie zdziwie jak Ramirez i Pol rowniez, maja juz oferty pracy w PL. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
dla mnie osobiscie to najwazniejszy pilkarz obu tych okienek , po pierwszym meczu napisalem że lepszy niz Cantoro
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jest z chłopaka walczak i tego na pewno nie można mu odebrać.
Przyjdzie nowy trener, kto wie, może ściągnie lepszego asa do siebie. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak gra Pol to jakoś jest spokoje w tej pomocy, bo tak to trochę chaos.Wiążę z nim spore nadzieje na wiosnę by brał ciężar gry na siebie i częściej rozgrywał
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
miazgo pomidorowa,
czego nie rozumiesz w tym co napisalem? NIE PISALEM o zadaniach ktore mu KIKO PRZYDZIELAL ale o tym na co mu NIE POZWALAL. Wiesz co cie rozni od Brylanta? On chociaz nie probuje udawac inteligentnego, jest jaki jest, prawdziwy i szczery. A ty to taka udajna intelektualistka, ktora na pytanie o kraj na literke L z ktorego pochodzi Kaddafi odpowiesz Liban Nie licze ze zrozumiesz, wiec po prostu nie odpisuj... oszczedzisz sobie kolejnego wstydu wsrod ludzi inteligentnych i myslacych ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Kaddafi? Lesotho chyba.
Z Carlitosem to jak tam sytuacja bo wywiadow teraz tyle, ze ciezko sie polapac. Na sprzedaz, nie na sprzedaz, kontrakt przedluzony czy nie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Lionch napewno najelpszy nasz pomocnik w tej chwili!
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wiesniak
Sie okaze po nowym roku ;-) |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Polowi już proponowali przedłużenie kontraktu, zanim przedłużyli z nim jednostronnie o 1 rok. Wtedy się nie zgodził, dziś tym bardziej pewnie nie.
Dlatego sprowadzony został Velez i Basha. Pol od 1.01.2018 może podpisywać z KIM CHCE. Dukat pewnie napisał, co napisał, aby nie napisąć, że POL nie chce. EDIT: chciałbym się mylić |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Teoretycznie moze podpisać z kim chce, w praktyce życie to nie football manager i raczej sie nie zdarza, by już na początku stycznia gość zdecydował się na podpisanie kontraktu z kimś innym. Pewnie będzie rozważać różne opcje, nie jest to też typ gracza do którego ustawi się kolejka chętnych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Przypominam ze kazda z tych "poteg" przynajmniej raz w tym roku pokonala Wisle.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Pola trzeba zatrzymać - tyle w temacie