The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2017, 13:53
kuwa rozwalił mnie komentarz Dukata... Ktoś się pyta co z przedłużeniem umowy z Polem Llnochem, a on odpowiada: najpierw niech nowy trener go zobaczy.. nosz ku** taki zawodnik, a oni czekają na to co nowy trener powie? trochę tego nie rozumiem.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 21.12.2017, 13:57
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post

-- Zostawiłbym Ondraska do następnej kontuzji.
Czyli do lutego? Rozpocznie przygotowania, znowu się połamie i będzie za późno na znalezienie kogoś na jego miejsce. Możliwe też Bałaniuk dostanie w końcu szanse.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.12.2017, 14:01
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
kuwa rozwalił mnie komentarz Dukata... Ktoś się pyta co z przedłużeniem umowy z Polem Llnochem, a on odpowiada: najpierw niech nowy trener go zobaczy.. nosz ku** taki zawodnik, a oni czekają na to co nowy trener powie? trochę tego nie rozumiem.
Llonch to "dziecko" Kiko więc pewnie tez z jego strony może byc taka wola.

Co do Tibora to kolego Lucjuszu jestes odrobinę zbyt krytyczny wobec niego, tym bardziej ze statystyki choc trochę go bronią: 90% celnych podan, 47/52. A podania do Brożka i Boguskiego byly skazane na stratę już w zamyśle...

Też wymagam od niego wiecej ale jak sobie przypomnimy pierwsze wystepy Brleka to bylo jeszcze gorzej..
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Od: 08.2008

Stary 21.12.2017, 14:02
Nie od dzis wiadomo, ze Pol nei ma wysokich notowan w naszym zarzadzie
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 21.12.2017, 14:12
teo napisał(a):Wyświetl post
Nie od dzis wiadomo, ze Pol nei ma wysokich notowan w naszym zarzadzie
Ja się akurat dowiaduję tego dopiero od ciebie. Z czego to wynika?
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 21.12.2017, 14:13
Dla mnie Pol i Gonzalez to kluczowe postacie w drużynie. Przecierałem oczy ze zdumienia jak widziałem komenty na chacie podczas derbów, że jest do zmiany...

Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 21.12.2017, 14:31
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Letieri na wejście wywalił z Korony lokalną gwiazdę Palance. Już nie tacy zawodnicy byli odpalani z drużyn, bo nie pasowali do koncepcji nowych trenerów. Dajmy pracować zarządowi i trenerowi.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 21.12.2017, 14:39
nie wiem czy to dobry przykład , Pol to nie typ gwiazdora , a w derbach (czyli już po wyiebaniu Kiko , zapierdaał aż miło
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 21.12.2017, 15:07
Dokładnie tak, zapierniczał jak dziki, jakby zamiast niego grał Perez to do przerwy byłoby 2:0 a nie 0:2...

Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 21.12.2017, 15:13
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
nie wiem czy to dobry przykład , Pol to nie typ gwiazdora , a w derbach (czyli już po wyiebaniu Kiko , zapierdaał aż miło
Chodzi mi tutaj o to, że w jakimś tam aspekcie piłkarz nie przypadł do gustu trenerowi i ten ma prawo go po prostu nie widzieć w swoim zespole. Może Carillo będzie chcieć na DP kogoś, kto nie tylko biega i odbiera, ale też potrafi z sensem rozegrać? A może kogoś z lepszymi warunkami fizycznymi? Moim zdaniem dobrze, że dają decyzję do podjęcia trenerowi, żeby później nie zostać z niechcianym zawodnikiem na ławce/trybunach z kontraktem do płacenia np. przez 2 lata.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 21.12.2017, 15:16
Według mnie jakby Pol albo Velez nie byli tyle czasu kontuzjowani, to na pewno Wisła miała by parę punktów więcej. Moim zdaniem to świetny defensywny pomocnik i szczerze mówiąc, dziwie się niektórym komentarzom. Piłkarz wybiegany w każdym meczu mu się chcę ! Walczy, ambitny! Jestem pewny, że nikogo lepszego od niego nie ściągniemy. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie, żeby z nim kontraktu nie przedłużyć.
Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 21.12.2017, 15:17
Jak dla mnie to Pol musi zostać, chociaż czekam aż w końcu Velez się wyleczy bo wydaje mi się że ma trochę większe umiejętności niż Llonch.
Ostatnio edytowane przez Patryk_185 : 21.12.2017 o godz. 15:22.

Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 21.12.2017, 15:19
Pol potrafi prosto kopnac pilke, czasem nawet ma przeblyski rozegrania. Problem w tym, ze do tej pory w taktyce druzyny nie mial takich zadan... Trudno wiec bylo od niego oczekiwac takiej roli skoro trener nie pozwalal...

Na pewno Carillo, bedzie chcial, aby kazdy zawodnik potrafil grac pilka i nie parzyla go ona.
Do tego Pol to zawodnik Kiko i podobnie jak z Carlitosem byly dosc mocne tarcia co do niego.
Ja tylko nie rozumiem, jak mozna przez ten pryzmat oceniac chlopaka, gdzie ewidentnie jako DP sie sprawdzil.

Nie wiadomo jak tam wygladaja rozmowy co do przedluzenia umowy. Czy jest w ogole jakas plaszczyzna porozumienia czy rozbieznosci sa zbyt duze.
Ja sie wcale nie zdziwie jak Ramirez i Pol rowniez, maja juz oferty pracy w PL.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 21.12.2017, 16:13
Pol potrafi prosto kopnac pilke, czasem nawet ma przeblyski rozegrania. Problem w tym, ze do tej pory w taktyce druzyny nie mial takich zadan...
Oprócz odbierania wszystkich piłek. Aha...
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 21.12.2017, 16:14
dla mnie osobiscie to najwazniejszy pilkarz obu tych okienek , po pierwszym meczu napisalem że lepszy niz Cantoro
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.12.2017, 16:22
Jest z chłopaka walczak i tego na pewno nie można mu odebrać.

Przyjdzie nowy trener, kto wie, może ściągnie lepszego asa do siebie.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.12.2017, 17:39
Jak gra Pol to jakoś jest spokoje w tej pomocy, bo tak to trochę chaos.Wiążę z nim spore nadzieje na wiosnę by brał ciężar gry na siebie i częściej rozgrywał
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 21.12.2017, 18:00
miazgo pomidorowa,
czego nie rozumiesz w tym co napisalem?

NIE PISALEM o zadaniach ktore mu KIKO PRZYDZIELAL ale o tym na co mu NIE POZWALAL.

Wiesz co cie rozni od Brylanta? On chociaz nie probuje udawac inteligentnego, jest jaki jest, prawdziwy i szczery. A ty to taka udajna intelektualistka, ktora na pytanie o kraj na literke L z ktorego pochodzi Kaddafi odpowiesz Liban
Nie licze ze zrozumiesz, wiec po prostu nie odpisuj... oszczedzisz sobie kolejnego wstydu wsrod ludzi inteligentnych i myslacych
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 21.12.2017, 18:34
Kaddafi? Lesotho chyba.
Z Carlitosem to jak tam sytuacja bo wywiadow teraz tyle, ze ciezko sie polapac. Na sprzedaz, nie na sprzedaz, kontrakt przedluzony czy nie?
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.12.2017, 18:37
Lionch napewno najelpszy nasz pomocnik w tej chwili!
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 21.12.2017, 18:51
miazgo pomidorowa,
czego nie rozumiesz w tym co napisalem?

NIE PISALEM o zadaniach ktore mu KIKO PRZYDZIELAL ale o tym na co mu NIE POZWALAL.

Wiesz co cie rozni od Brylanta? On chociaz nie probuje udawac inteligentnego, jest jaki jest, prawdziwy i szczery. A ty to taka udajna intelektualistka, ktora na pytanie o kraj na literke L z ktorego pochodzi Kaddafi odpowiesz Liban
Nie licze ze zrozumiesz, wiec po prostu nie odpisuj... oszczedzisz sobie kolejnego wstydu wsrod ludzi inteligentnych i myslacych
Przeczytałem 'żadnych', a nie takich. Przyznaje się, mój błąd. A ty się tak nie bulwersuj, bo znowu zaczniesz popełniać błędy ortograficzne jak mój 7 letni siostrzeniec, albo chociaż się naucz z autokorekty korzystać. Jeśli masz jakiś miarodajny test na inteligencję, to chętnie się z tobą o coś założę
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 21.12.2017, 20:04
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie Pol i Gonzalez to kluczowe postacie w drużynie. Przecierałem oczy ze zdumienia jak widziałem komenty na chacie podczas derbów, że jest do zmiany...
Do zmiany na derbach oczywiście był. Fakt, że na poprzednich...
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 21.12.2017, 20:32
wiesniak
Sie okaze po nowym roku ;-)
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 22.12.2017, 16:56
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Kaddafi? Lesotho chyba.
Z Carlitosem to jak tam sytuacja bo wywiadow teraz tyle, ze ciezko sie polapac. Na sprzedaz, nie na sprzedaz, kontrakt przedluzony czy nie?
Pewnie nie musimy Go sprzedawać... tak jak Brleka w lecie
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 23.12.2017, 10:01
Polowi już proponowali przedłużenie kontraktu, zanim przedłużyli z nim jednostronnie o 1 rok. Wtedy się nie zgodził, dziś tym bardziej pewnie nie.

Dlatego sprowadzony został Velez i Basha. Pol od 1.01.2018 może podpisywać z KIM CHCE. Dukat pewnie napisał, co napisał, aby nie napisąć, że POL nie chce.

EDIT: chciałbym się mylić
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 23.12.2017, 11:38
Teoretycznie moze podpisać z kim chce, w praktyce życie to nie football manager i raczej sie nie zdarza, by już na początku stycznia gość zdecydował się na podpisanie kontraktu z kimś innym. Pewnie będzie rozważać różne opcje, nie jest to też typ gracza do którego ustawi się kolejka chętnych.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 23.12.2017, 12:20
Charlie napisał(a):Wyświetl post
Teoretycznie moze podpisać z kim chce, w praktyce życie to nie football manager i raczej sie nie zdarza, by już na początku stycznia gość zdecydował się na podpisanie kontraktu z kimś innym. Pewnie będzie rozważać różne opcje, nie jest to też typ gracza do którego ustawi się kolejka chętnych.
No chyba, że jesteś Cierzniak, to wtedy podpisujesz jeszcze w grudniu
Odpowiedz cytując
Arek95
Senior Member

Od: 07.2017

Stary 23.12.2017, 12:21
Charlie napisał(a):Wyświetl post
Zapewne wyląduje w takiej potędze jak Płock, Lubin albo jakaś korona...
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 23.12.2017, 12:34
Arek95 napisał(a):Wyświetl post
Zapewne wyląduje w takiej potędze jak Płock, Lubin albo jakaś korona...
Przypominam ze kazda z tych "poteg" przynajmniej raz w tym roku pokonala Wisle.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.12.2017, 12:44
Pola trzeba zatrzymać - tyle w temacie

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź