|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Bycie wcześniej gwarancją sukcesu, jak rozumiem. Dzięki za radę
![]() ![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
a liczyłem głupi ja na hmm 25 tysięcy co najmniej.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Kolega przed meczem z Korona wyrabial KK i potem mial kupic bilet ale juz nie zdazyl
![]() 2 h przed meczem pewnie kupisz bez kolejki ale juz z minuty na minute moze sie kolejka robic. Polecam zakup biletu w pierwszych dniach sprzedazy jest na tyle wczesnie ze kazdy znajdzie czas no chyba ze sie ma 100 km do Krakowa. Jak ktos mieszka tak dalego musi czekac az sie klub nad nami zlituje i udostepni sprzedaz przez internet ![]() Na dobra frekwencje bym nie liczyl po ostatnich wydarzeniach i wynikach ![]() ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nie ma ktoś czasem jakiegoś info, ile już poszło biletów na Lecha?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Właśnie ta odległość niestety. Mam zamiar wybrać się na ten mecz ze znajomymi. Ja mam KK , ale oni już nie, dlatego sonduje czy zdążymy uporać się z tym wszystkim w dniu meczu. Sprzedaż internetowa byłaby zbawienna. Może doczekamy ![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
wyrobienie karty jesli nie ma kolejek to kwestja 5minut, wypelniasz ankiete, podchodzisz do stanowiska i chwilke czekasz, fotka i gotowe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie polecam czekać do ostatniej chwili. Dwie godziny przed meczem są już niezłe kolejki pod SK. Na mecz z Koroną wchodziłem pięć minut przez rozpoczęciem, a tam kolejka na ok. 70 osób po bilety. A na Lecha pewnie będzie większe ciśnienie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Były dziś kolejki jakieś przy kasach?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kupować te bilety na Lecha ! ! !
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no 25 koła musi pęknąć...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Weź sobie na wstrzymanie.. 15 tys to max na co nas stać w tym momencie.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Spokojnie zdążycie. Najwyżej dla pewności jedźcie 4-5 h przed meczem i spokojnie wyrobicie karty i kupicie bilety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Byłem dziś po bilety i osób.... nie było w ogóle. Jedna kasa czynna bo w sumie więcej nie potrzeba.
Kilka osób wyrabia kartę kibica. Biletów na D12 zostało z 10 jeszcze. A na C jak pytałem to podobno są jeszcze jakieś, ale końcówka. Znamy te końcówki ![]() ![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to może 20k przynajmniej...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Szczerze wątpię we frekwencję na poziomie 20 tysięcy, choć na pewno na stadion przyciągnąć może ostatnia wygrana z Lechią i osoba nowego trenera (nie mówiąc już o ciekawym przeciwniku).
17k, nie więcej |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To może sobie szanowni forumowicze założą typera? Albo jakieś zakłady nielegalne?
A jak się znudzi to potypujmy ile ziarenek piasku jest w piaskownicy? O to chodzi w tym temacie? |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
zabieram kolegów obcokrajowców na mecz z Lechem - nie maja kart kibica, planujemy byc kolo 18.30 pod kasami, nie chce zrobic siary i spoznic sie z nimi na mecz a musza wyrobic karty kibica a ja w tym czasie stane po bilety - z doswiadczenia napiszccie czy zdazymy, naprawde nie mozemy wczesniej przyjechac, a normalnie na moja karte znajomi kupuja mi bilety...
![]()
XI Nie obiecuj.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Co to mowic z biletami jest chujnia syf kila i mogila rzeczaczka i hemoroidy.Z tego co wiem nawet taki ŁKS ma internetowa sprzedaż biletow a jak od niego jestesmy w czymś gorsi to jest juz bardzo żle.Dla osob takich jak ja mieszkajacych daleko bylaby ona zbawieniem. Zaluje ze przy zakupie biletu na Standard nie kupilem karnetu-teraz nikt nie kupi mi biletu na C(musi miec moja karte z tego co wiem). A nie jade 300km po to by obejrzec sobie w spokoju mecz-moge to zrobic przed TV jade po to by dopingiem niesc swa ukochana druzyne do zwyciestwa...
PS:czy poza C gdzies jest prowadzony jakis doping czy raczej odpowiadaja tylko |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
A jest szansa ze beda bilety w piatek jeszcze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Idz na G bo bedzie Amica na sektorze goscii...napewno cos sie bedzie dzialo
zalezy na jaki sektor ale na wszystkie powinny byc moze oprocz C ale watpie tez w to ![]() ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Takie pytanie mam.
Czy dziecko może isc na sektor rodzinny z dwoma opiekunami ( Tata, Mama) czy nie ma takiej opcji ? Bo jesli nie to troszke dziwnie. Sektor rodzinny a Jesli jest tylko jedno małe dziecko to tylko jeden rodzic może isc na rodzinny, a drugi musi na inny sektor. Prosze o szybką odpowiedz jak to z tym jest ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na sektor rodzinny mama też może iść
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mam Karnet na C, jeśli ktoś ma wejście na G na mecz z lechem(bilet bądź karnet - obojętne) to pisać na pw. (Umawiamy się pod stadionem, zamieniamy kartami i po meczu się spotykamy z powrotem)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
1 .Śląsk TAK 2.Polonia NIE 3.Legia TAK 4.Ruch TAK 5.Lech TAK 7.Podbeskidzie TAK 8.Widzew TAK 9.Korona TAK 10.Jagiellonia TAK 11.Górnik NIE 12.GKS Bełchatów TAK 13.Lechia TAK 14.Cracovia (chyba) NIE 15.ŁKS TAK 16.Zagłębie TAK oprócz nas nie mają tylko 3 kluby ! Co na to Basałaj ? hahaha |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To chyba działa tak, ze kupujesz bilet na rodzinny i możesz (ale nie musisz) wziąc ze sobą dziecko. Dlatego mama wezmie, tata nie albo na odwrót.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Byc moze takie pytanie już padało ale jak się trochę cieplej zrobi stanę przed takim problemem.
Mam karnet na C a chciałbym córke wziąśc na, rzecz jasna, sektor rodzinny, czy jest mozliwe abym kupił dublujacy się z karnetem bilet na inny sektor? Edit: Dzięki. To faktycznie "stanę przed takim problemem".
Ostatnio edytowane przez Kaan : 06.03.2012 o godz. 11:20.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|