|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie wiem czy wiecie, ale Bury prawdopodobnie rozwiąże kontrakt, może u nas poszedłby na odwyk?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bardzo dobrze odpowiedział
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Żeby jedyną wadą Burego było zbieranie żółtych kartek..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Burliga oprocz kilku przeblyskow to marny-sredni kopacz slabej polskiej ligi - jesli dalej zbieramy szrot to i jego sie upchnie ....tylko po co
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze nawet połowy sezonu nie zagraliśmy, a tu już trzeba się szykować na nowy, ja jebiue
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
post tego fantasty made my day , a tu jeszcze 10-tej nie ma...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() Tak to skomentuję![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
brakuje nam naprawde pozadnego Ofensywnego pomocnika - ne rokujacego dzieciaka na sprzedaz tylko doswiadczonego - starszego pilkarza , bardzo mi sie podoba ten Basha - ale to taki ani Def Pom ani Ofens pom - najwiecej tracimy przez brak srodka pola i umiejetnosci przytrzymania pilki - trio def pom czyli Llonch , Valez i Basha jest ok - ale miedzy druga linia a atakiem jest wielka dziura , wiem ze to nic odkrywczego , ale teraz sam bije sie w piers wpisem ze : NAWET TA LENIWA PRIMADONNA, ktorej nigdy niecierpialem czyli Semirek bylby na wage zlota
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bardziej jakiegos sprintera na skrzydło, skoro juz gramy z kontry to warto zeby chociaz mial kto te kontry wyprowadzic...
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale grzeczniej, bo ja nikogo nie atakuję. Czy Burliga przypadkiem nie uprzedził tego, że na prawej stronie miał go zastąpić Jovic? Tak sobie to zapamiętałem.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dobrze napisane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dla mnie plan na zimę powinien być następujący:
1. Zatrzymać Carlitosa - choć zdaję sobie sprawe, że jeśli jacyś chinole rzucą dwa miliony euro to pewnie trzeba będzie to przyjąć. 2. Skrócić wypożyczenie Ze Manuela jeśli to możliwe. 3. Rozważyć rozwiązanie kontraktów z Kostalem, Ondraskiem, Pietrzakiem i Bartkowskim - na obecną chwile wszystko wskazuje na to, że ci zawodnicy nie mają żadnych szans na grę, więc może będą chętni poszukać sobie nowych klubów. 4. Poszukać jakiegoś ogarniętego skrzydłowego. 5. Spróbować przedłużyć kontrakt z Sadlokiem (co nie będzie łatwe). Jeśli się nie uda, to chyba wolałbym, żeby pograć do końca sezonu i poszedł za darmo, niż przyjmować jakieś grosze w zimie. Do tego kontrakt Małego, ale to raczej formalność. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
![]() Dajcie spokój, w każdej drużynie muszą być zawodnicy rezerwowi, w tym tacy, którzy do gry się w danym momencie nie łapią. Co nie oznacza, że w kadrze ma być tylko tych kilkunastu, którzy się łapią. Fajnie, że np. taki Sadlok gra póki co od początku do końca wszystko jak leci, ale nie oznacza to, że trzeba się pozbywać jego zmiennika... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Po tym co wczoraj powiedział Carlitos, jeśli Wisła nie skorzysta z przedłużenia kontraktu to bedziemy frajerami. Dodatkowo puszczenie go do Legii, to kolejne frajestwo.. jeśli transfer, to tylko zagranica albo ma siedzieć do końca kontraktu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zrobi co zechce umowa do czerwca 2018 może podpisać z kim chce....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
" (...) 27-letni napastnik podpisał kontrakt na jeden sezon z opcją przedłużenia o kolejny rok."
2017 + 1 = 2018 + 1 = 2019 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To trudna matematyka bez studiów ani rusz.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|