The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2012, 19:14
pablozks napisał(a):Wyświetl post
sa jeszcze bilety na C1? ja jutro przyjade pociagiem i bede o 17 w Krakowie i kupie jeszcze bilety?
Nie. Ale kupisz na inne sektory.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 15.02.2012, 19:15
palikot napisał(a):Wyświetl post
Nie dyskutuj bo nie masz żadnych argumentów. Jak liczysz na szacunek, to wiedz należy na niego zasłużyć... Święta krowo z E.

p.s Po padace ze Standardem, przypadkiem się nie obraź na piłkarzy, bo jak mi potem udowodnisz, że, ty jesteś lepszy płacąc za bilet więcej niż ja.
Ooo.. pan palikot powienien pracować w dziale Marketingu Wisły. Swoją wysoką kulturą zaprasza rzesze pikników do odwiedzenia stadionu Wisły.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 15.02.2012, 19:17
Piettras napisał(a):Wyświetl post
http://standard.sudpresse.be/ticketi...nts.htm?lng=fr

Tylko zważ na to, że zarobki średnie w Belgii to 3 tys. euro, a w Polsce 3 tys. zł. To jak się mają ich ceny do naszych?
Forumowiczu, już nie przesadzaj taniej być nie może to jest mecz LE a nie np. Cracovia-GKS Bełchatów, gdzie ceny są w kwocie zbliżonej do miejskich szaletow.
Niższe ceny wcale nie zwiększyłyby frekwencji, a jedynie obniżyły wpływy z biletów. Ludzie nie idą na mecz z innych powodów niż finansowe, a jak ktoś nie idzie ze względów finansowych to A) jest sknera do potęgi lub B) po prostu nie ma kasy.

Takie mecze trzeba cenić, a nie za bezcen udostępniać. I generalnie sie zToba niezgadzam bo taniej być już nie może. Na Wiśle potrzeba marketingu, sprzedaży internetowej oraz dla dzieci Telefoniki lepszych wyników, a na to potrzebna jest kasa a nie za darmo wpuszczenie sknerusow.

A to nie jest tak, ze jeśli my mniej zarabiamy to mamy mieć wszystko taniej. Czy Samochody są o tyle u nas tańsze? Czy Paliwo jest o tyle tańsze? Czy Komputery są o tyle tańsze? Nawet jedzenie nie jest o tyle tańsze.

Aha i naszy piłkarzom tez płacmy tyle samo mniej, np. Zamiast 250 tys euro to 250 tys. zł, ciekawe, który by został ... I w której lidze byśmy grali...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 15.02.2012 o godz. 19:35.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 15.02.2012, 19:35
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Ooo.. pan palikot powienien pracować w dziale Marketingu Wisły. Swoją wysoką kulturą zaprasza rzesze pikników do odwiedzenia stadionu Wisły.
Możecie mnie posądzić o czarny PR

Ale serio, nie dogadamy sie... ja wyznaje trochę inny system wartości, nie pasjonuje mnie konsumpcyjny styl życia i kibicowania, odpuść sobie i skończmy temat
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 15.02.2012, 19:49
Dajcie Panowie spokój. Przecież poglądy w dużej mierze zależą od miejsca siedzenia...dosłownie i przenosni.
Odpowiedz cytując
sawko
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 15.02.2012, 19:51
rzeszowiak 1905 napisał(a):Wyświetl post
czyli na sektor rodzinny bilet kosztuje 40 zł a i czy duze kolejki są przed meczem w kasach? długo trzeba czekać bo niewiiem ile wczesniej przyjechać zeby zdązyc na mecz z góry dzięki za odpowiedź
rzeszowiak - jezeli interesujesz sie sektorem rodzinnym to na niego mozna wejsc tylko z dzieckiem, jezeli bedziesz sam albo z kobietą, kolegą w kazdym razie bez dziecka do lat 13 na ten sektor nie wejdziesz
I tak jak poprzednicy napisali 2,3 godziny przed meczem niepowinno byc problemu z kupnem biletu
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 15.02.2012, 19:52
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Niższe ceny wcale nie zwiększyłyby frekwencji, a jedynie obniżyły wpływy z biletów.
Raczej zarówno jedno jak i drugie, tylko trzeba znaleźć złoty środek dla osiągnięcia większego zysku. Teraz ceny obniżono, bo frekwencja była słaba a czasami tragiczna. Po tej rundzie znowu będzie kalkulacja i ewentualna zmiana, choć myślę, że taniej już być nie może i nie powinno.

Nie można natomiast uogólniać wszystkich osób i podawać ceny za jedyny czynnik wpływający na frekwencję, bo czynników jest prawie tak wiele, ile osób na mecz przychodzących.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 15.02.2012, 20:08
Możecie mnie posądzić o czarny PR

Ale serio, nie dogadamy sie... ja wyznaje trochę inny system wartości, nie pasjonuje mnie konsumpcyjny styl życia i kibicowania, odpuść sobie i skończmy temat
Spoko. Nadajemy na innych falach, ale w sumie każdy orze jak może na rzecz Wisły wśród swoich znajomych Tylko czasem sobie wchodzimy w drogę mimochodem -- np. pikniki gwiżdżąc, czy kibole robiąc syf.

Ja np. żony na mecz już nie namówie. Po paru burackich akcjach ze strony towarzyszy po szalu kazała mi sobie karnet dupę wsadzić. Na szczęście reaktywowałem brata na tą rundę po latach niechodzenia, więc suma strat i zysków wychodzi na zero. Ale ja bym wolał, żeby rosło...
Odpowiedz cytując
Piettras
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 15.02.2012, 20:08
Jeśli Kowalski ma wybrać na co wydać 50 zł to dlatego i woli kupić 5 piw i kiełbasę grillową w BIEDRONCE i włączyć TV ... i go żaden kopacz nie będzie obrażał że jest piknikiem.
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.02.2012, 20:16

Ja np. żony na mecz już nie namówie. Po paru burackich akcjach ze strony towarzyszy po szalu kazała mi sobie karnet dupę wsadzić.
Na rodzinnym, czy na E były te burackie akcje? Możesz jaśniej?

BTW: posłuchałeś?
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 15.02.2012, 20:21
Kocham ten temat. Bilety po 50- za drogo(co racja to racja hehe), bilety po 35 - za drogo. Bilety po 25-może być taniej. Bilety byłyby za darmo-czemu nikt nie może mi przesłać do domu tylko muszę sam dymać na stadion.
Ktoś wam dobrze napisał-to mecz 1/16 LE, a nie szczanie w kabinie pod Sukiennicami!
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 15.02.2012 o godz. 20:47.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 15.02.2012, 20:31
Spoko. Nadajemy na innych falach, ale w sumie każdy orze jak może na rzecz Wisły wśród swoich znajomych Tylko czasem sobie wchodzimy w drogę mimochodem -- np. pikniki gwiżdżąc, czy kibole robiąc syf.

Ja np. żony na mecz już nie namówie. Po paru burackich akcjach ze strony towarzyszy po szalu kazała mi sobie karnet dupę wsadzić. Na szczęście reaktywowałem brata na tą rundę po latach niechodzenia, więc suma strat i zysków wychodzi na zero. Ale ja bym wolał, żeby rosło...
Jak nie czuje tego, to po co ją na siłę namawiasz? To tak jakby ciebie przekonywała, że "M jak miłość" jest ok Daj jej spokój

Ja też orze, ale jak widzę, że ktoś nie za bardzo jest tym zajawiony, to nie mące mu w głowie na siłę, bo wiem, że to i tak nic nie da. Bab ogólnie nie kręci rywalizacja, adrenalina -> to domena mężczyzn, dlatego, nie dziwie się jej Siostrzeńców próbuj, większe szanse

Na C NIE MA BILETÓW
Ostatnio edytowane przez palikot : 15.02.2012 o godz. 20:36.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 15.02.2012, 20:54
Jak nie czuje tego, to po co ją na siłę namawiasz? To tak jakby ciebie przekonywała, że "M jak miłość" jest ok Daj jej spokój

Ja też orze, ale jak widzę, że ktoś nie za bardzo jest tym zajawiony, to nie mące mu w głowie na siłę, bo wiem, że to i tak nic nie da. Bab ogólnie nie kręci rywalizacja, adrenalina -> to domena mężczyzn, dlatego, nie dziwie się jej Siostrzeńców próbuj, większe szanse

Na C NIE MA BILETÓW
A tu się nie zgodzę.

Panienki kręcą przystojni i wysportowani piłkarze i a potem ploteczki z pudelek.pl kto z kim chodzi. Będą chodzić na mecze jak nie będzie syfu bo klimat dla nich jest fajny, przynajmniej na sektorach piknikowych. Wbrew pozorom każdy znajdzie coś dla siebie, jak tylko stworzy mu się odpowiednie warunki.
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 15.02.2012, 21:27
To ze nie ma biletow na C juz to jest pewna informacja?
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 15.02.2012, 21:29
Tak , na oficjalnym FB Wisły jest to info podane
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Stary 15.02.2012, 21:29
Tak. Potwierdzili nawet na Facebooku.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 15.02.2012, 21:43
ponad 20 tyś na Standardzie, 9 tys miało byc na SP, a w Lubinie nie będzie kompletu - Tragedia !
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 15.02.2012, 21:46
danpe_ napisał(a):Wyświetl post
Na rodzinnym, czy na E były te burackie akcje? Możesz jaśniej?

BTW: posłuchałeś?
Nie na rodzinnym, tylko zwykłym E. Na rodzinnym chyba jest generalnie przedszkole, luz blues. A i te burackie akcje to nic nadzwyczajnego. Po prostu ogólne chamstwo, rynsztokowy język, przepychanie się, gwizdanie na Małeckiego (czego oboje nie akceptujemy). Mam filigranową żonę, i jak parę razy dostała łokciem wtłoku, to jej się odechciało nawet do WC chodzić w przerwie.
Generalnie = wg. mnie jest spoko w 100% bezpiecznie, ale to absolutnie nie miejsce dla delikatnych kobiet. Wydawało mi się, że skoro razem z przyjemnością oglądaliśmy mecze w TV, to na nowym stadionie będziemy mogli z przyjemnością oglądać je razem na żywo. Myliłem się. Standard teatralny to niestety nie jest :/
Teraz ja chodzę na stadion, a ona wysyła mi SMS-y czy był karny, czy nie

P.S Byłem też na meczach na trybunie VIP - żadnej różnicy, ta sama historia - drący się, najebani masarze z Szubryta skutecznie odstraszają biznesmenów którzy chcieliby przyjść na mecz z kontrahentem :( Tylko siedziska miękkie, skórzane (skóra "ekologiczna" ofc)

P.S II - karnet powędrował do brata
Odpowiedz cytując
szamik
Member

Od: 04.2009

Stary 15.02.2012, 21:55
Ale stadion to nie jest teatr i nie miejmy nadzieję nie będzie Co nie znaczy że więcej kultury nigdy nie zaszkodzi jeśli chodzi o sytuacje z łokciami (osobiście się nie spotkałem). Co do okrzyków i gwizdów to racz Pan obejrzeć mecz ligi hiszpańskiej, czy innej która nie grzeszy kulturą. Usłyszysz tak samo masę gwizdów, więc trochę przerwazliwiony jesteś
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 15.02.2012, 22:00
Oldpara jedno Ci powiem, nie możesz oczekiwać, ze mecz to będzie teatr. I nawet myślenie w tych kategoriach jest dla mnie bez sensu i mega dziwne.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 15.02.2012 o godz. 22:17.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 15.02.2012, 22:24
Żeby wyjaśnić od razu - mi się podoba. Jak chce do teatru, to ide do tatru, a jak na mecz to na mecz. Zresztą złapałem się nie raz, że ilość "kvrew" w moim słowniku zwiększa się odwrotnie proporcjonalnie do odległości od stadionu Uwielbiam polskie kibicowanie i żadnej Anglii tu nie chcę.
Napisałem tylko jak to z niektórymi piknikami jest, i co przeszkadza, żeby było ich więcej. Może kiedyś ktoś znajdzie złoty środek.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 15.02.2012, 22:31
Żeby wyjaśnić od razu - mi się podoba. Jak chce do teatru, to ide do tatru, a jak na mecz to na mecz. Zresztą złapałem się nie raz, że ilość "kvrew" w moim słowniku zwiększa się odwrotnie proporcjonalnie do odległości od stadionu Uwielbiam polskie kibicowanie i żadnej Anglii tu nie chcę.
Napisałem tylko jak to z niektórymi piknikami jest, i co przeszkadza, żeby było ich więcej. Może kiedyś ktoś znajdzie złoty środek.
Złoty środek jest taki, że potrzeba więcej zajawieńców

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 15.02.2012, 22:51
Powiem Ci Oldpara, że w poprzedniej rundzie byłem na jednym meczu(Litex) na E, właśnie dlatego, że z koleżanką chciałem iść.

I miała zupełnie inne wrażenia po meczu, bardzo jej się podobalo, była bardzo podekscytowana... ogólnie mówiąc, nie żałowałem ))

Myślę, że to zależy od osoby i sytuacji.
Jak zabieram kogoś pierwszy raz na mecz, to od razu mówię jaka jest atmosfera, jakie zwyczaje, tak żeby nikt nie był zdzwiony.

Mój ojciec siedzi na E23, znając jego jest tam czołowym "ku*wującym" i jak mam mu teraz zakazać "przeżywać" mecz na całego jak on traktuje to jako odstresowanie, zapomnienie o problemach itp. Ludzie nie tylko przychodzą oglądać mecze, są też tacy dla ktorych jest to pewna odskocznia od codzienności. A na całe szczęscie klimat na polskich stadionach jeszcze to umożliwia.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 15.02.2012, 22:52
Nie ma już biletów na sektor C na mecz ze Standardem!
Każdy, kto będzie chciał kupić bilet bezpośrednio przed meczem, na pewno dostanie wejściówkę.
Lepiej jednak kupować bilety wcześniej niż później, bo tuż przed meczem mogą być kolejki do kas.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 15.02.2012, 23:12
a ile poszło tych biletów w sumie? Wczoraj pisali o końcówce na E25.. Jak jest dzisiaj?

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
grzegorz_lato
Junior Member

Od: 12.2011

Stary 15.02.2012, 23:46
Cytat: