The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
39-200
Member

Od: 05.2024

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2025, 15:05
Jak się ma jakieś pojęcie o business'ie to nawet TS Wisła (stowarzyszenie) można wyprowadzic na prostą...
https://www.tswisla.pl/kolejny-bardz...-wisla-krakow/
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 09.05.2025, 15:57
Brawo Jazdzynski.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 09.05.2025, 17:53
Gin napisał(a):Wyświetl post
Brawo Jazdzynski.
Trzeba jeszcze dopisać : padalec wypierdalaj
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Stary 11.05.2025, 09:56
Czy ten człowiek przestanie w końcu robić wstyd Wiśle? Skomentował właśnie u Dróżdża wpis odnośnie kondolencji po tragedii na UW, jakimiś aluzjami do przyrodzenia.WTF?! Przecież to jest chore już. A była chwila spokoju, zniknął na tydzień, myślałem, że się trochę wycofa.
Jedna z nadziei gdyby udało się rzeczywiście z tym Kwietniem, to że Wisła miałaby właściciela którego nie byłoby na socialach i nie robiłby siary całej społeczności.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 11.05.2025, 10:01
Usunal to, nie przelogowal sie chlop
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.05.2025, 10:22
Cytat:
Czy ten człowiek przestanie w końcu robić wstyd Wiśle? Skomentował właśnie u Dróżdża wpis odnośnie kondolencji po tragedii na UW, jakimiś aluzjami do przyrodzenia.WTF?! Przecież to jest chore już. A była chwila spokoju, zniknął na tydzień, myślałem, że się trochę wycofa.
Jedna z nadziei gdyby udało się rzeczywiście z tym Kwietniem, to że Wisła miałaby właściciela którego nie byłoby na socialach i nie robiłby siary całej społeczności.
Nie rozumiem takiego gadania. Weekend jest od tego żeby się najebać więc można gadać i pisać głupoty - w weekend się nie liczy!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Stary 11.05.2025, 10:34
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Usunal to, nie przelogowal sie chlop
Dalej wisi.. Drożdż to ukrył po prostu.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.05.2025, 11:03
Sobotnia noc, to wódy czas, to jest wódy czas!
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 11.05.2025, 11:08
Jego powinni leczyć.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 11.05.2025, 11:34
Ależ wstyd, ten człowiek naprawdę ośmiesza Wisłę...
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Stary 11.05.2025, 12:54
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Sobotnia noc, to wódy czas, to jest wódy czas!
na iksa wejdź, jak nie masz to miej, no chyba że jesteś prezesem Cracovii
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 11.05.2025, 13:52
Przerost ego, a do tego gówno w głowie. Tak to można w skrócie podsumować. Aaa i jeszcze te przeolbrzymie kompleksy, które pokazuje szerokiej publiczności co jakiś czas. Dróżdż napisał proste i logiczne zdania(m. in. dlaczego o tym wspomina), a ten go zaatakował i to jeszcze w prostacki sposób. Kiedy ktoś tego typa zwolni ze stanowiska? Nie dość, że katastrofa sportowa od lat, to i regularnie wizerunkowa, bo to nie jest jego pierwszy odpał.

Potter, weź Ty się puknij czasem w głowę.
Odpowiedz cytując
39-200
Member

Stary 11.05.2025, 23:03
Co ten Karcz...przecież za taki tytuł Zaskroniec gotów przegnać go ze stadionu! https://gazetakrakowska.pl/jaroslaw-.../c2p2-27572219
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 12.05.2025, 05:45
Błazen w formie.
Inna sprawa to temat artykułu-kolejne pijackie wpisy padalca, na pewno warto je upowszechnić dla potomnych.
Do popełnienia artykułu na jaki kolor się wys.rał już niedaleko.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.05.2025, 07:44
Jedyny prawdziwy. Prawdziwy Polak, prawdziwy patriota, prawdziwy dzialacz sportowy, prawdziwy pasjonat, prawdziwy rozgryzacz enigmy, i chłop z prawdziwą wielką pałą - nie jakiś podrabianiec - której nie musi sobie przedłużać wpisami na x, cały Zaskroniec. Oby jak najdłużej prowadził Wisłę bo to gwarant sukcesu.

PS Drozd siedzi cicho, nie otwiera cipki. Później w jakimś sporze na temat Zaskrońca i jego pijackich przypałów powie, że idioci się o byle co przypieprzają.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 12.05.2025, 13:44
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post

PS Drozd siedzi cicho, nie otwiera cipki. Później w jakimś sporze na temat Zaskrońca i jego pijackich przypałów powie, że idioci się o byle co przypieprzają.
Za to hejterek cipkę otwarł i powiało zgnilizną... jak zawsze.

ps. Wpis naszego prezesa wcale nie jest bardziej głupkowaty niż obcego prezesa.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.05.2025, 15:57
zgodzę z Drozdem, tutaj tragedia i śmierć, a gość się chwali, że jeździł tam na prelekcje. To tak jakby po śmierci papieża pisać, że się było w Watykanie na wycieczce xD

Oczywiście wpis naszego prezio jeszcze "lepszy".
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 12.05.2025, 16:14
Fakt, że ten goguś z corupcjovii takim wpisem ewidentnie próbował lansować się na tragedii.
I dobrze go Prezesek podsumował

Choć dyplomacja mówi, że trzeba się dwa razy ugryźć w język, zanim się czegoś nie powie...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 12.05.2025, 17:01
To jest stały feler zaskrońca, treść akceptowalna i czasem nawet bardzo trafna, natomiast forma, często strasznie podła...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 12.05.2025, 17:59
Elendil napisał(a):Wyświetl post
zgodzę z Drozdem, tutaj tragedia i śmierć, a gość się chwali, że jeździł tam na prelekcje.
To w mniemaniu Królewskiego coś takiego się wydarzyło(bo właśnie on takie rzeczy robi przez całą swoją bytność w mediach, gdzie od zawsze wkleja absurdalne zdjęcia ze znanymi osobami w celu uwiarygodnienia się ). Prezes Cracovii uzasadnił tym swój wpis o tym mordzie, tzn. co go łączy z UW i chyba nikt NORMALNY nie uznałby tego za chwalenie się, bo nie jest to nic niezwykłego.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 12.05.2025, 18:25
Tez uważam, że gostek bez sensu połączył śmierć tej osoby z chwaleniem się jeżdżeniem na prelekcje.
Jednak Jaro mógł sobie darować.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Stary 13.05.2025, 11:43
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Prezes Cracovii
Dodaj jeszcze "Wielce Szanowny i Czcigodny"

... uzasadnił tym swój wpis o tym mordzie, tzn. co go łączy z UW i chyba nikt NORMALNY nie uznałby tego za chwalenie się, bo nie jest to nic niezwykłego.
Mnie uczyli, że jak chcesz wyrazić solidarność, wsparcie albo po prostu złożyć wyrazy współczucia to nie koncentrujesz się na sobie i wskazywaniu jakim ja jest wspaniały.
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 13.05.2025, 18:24
To w mniemaniu Królewskiego coś takiego się wydarzyło(bo właśnie on takie rzeczy robi przez całą swoją bytność w mediach, gdzie od zawsze wkleja absurdalne zdjęcia ze znanymi osobami w celu uwiarygodnienia się ). Prezes Cracovii uzasadnił tym swój wpis o tym mordzie, tzn. co go łączy z UW i chyba nikt NORMALNY nie uznałby tego za chwalenie się, bo nie jest to nic niezwykłego.
Dla każdego NORMALNEGO wystarczającym uzasadnieniem podobnych wpisów jest współczucie i żal. Autopromocja przy takich okazjach to szczyt żenady. A tłumaczenie tej żenady jest godne pożałowania.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 13.05.2025, 18:49
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Mnie uczyli, że jak chcesz wyrazić solidarność, wsparcie albo po prostu złożyć wyrazy współczucia to nie koncentrujesz się na sobie i wskazywaniu jakim ja jest wspaniały.
I Ci ładnie wytłumaczyłem sens jego wypowiedzi(dlaczego prezes klubu piłkarskiego o tym wspomina, bo bez tej wzmianki, tzn. jego związku z UW, nie miałoby to najmniejszego sensu). Prelekcje na uniwersytecie wskazują na wspaniałość? Jezu, jacy niektórzy mają słabe życie, że coś takiego biorą za chwalenie się . To nie jest chwalenie się... dotarło ? Chwaleniem swojej osoby są wrzucane zdjęcia ze sławnymi osobami, jak gdyby miałyby o czymś świadczyć. Nie wiem też na kim wrażenie robią tego typu zdjęcia, ale wrzucający też tego nie pojmuje(że nie robią, a jedynie robią na jego ego) .
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 13.05.2025, 18:52
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Autopromocja przy takich okazjach to szczyt żenady..
Rozwiń, bo to będzie ciekawe. Sam dokładnie tak samo bym napisał w swoich mediach społecznościowych... tzn. współczucie i dlaczego w ogóle o tym wspominam, jakie są moje związki z daną instytucją, itd., bo gdybym tego nie zrobił, to wtedy dopiero byłbym zaszczuty przez hejterów, że jak śmiem pisać o czymś takim. W naszym pięknym kraju nie wiem co się porobiło z częścią społeczeństwa, że na takie wpisy reagują olbrzymią agresją, chamstwem i prostactwem. To jest coś niewyobrażalnego i to jest szczyt żenady.
Odpowiedz cytując
39-200
Member

Stary 14.05.2025, 05:41
To jak się zachował Dróżdż nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia, bo to nie on jest wizytówką naszej społeczności. Istotne jest to jak zachował się Oświecony, a zachował się jak kompletny prymityw.
Dyskusja o tym jak zachował się Dróżdż niepotrzebnie odwraca uwagę od samego Zaskrońca.
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Stary 14.05.2025, 14:09
I Ci ładnie wytłumaczyłem sens jego wypowiedzi(dlaczego prezes klubu piłkarskiego o tym wspomina, bo bez tej wzmianki, tzn. jego związku z UW, nie miałoby to najmniejszego sensu). Prelekcje na uniwersytecie wskazują na wspaniałość? Jezu, jacy niektórzy mają słabe życie, że coś takiego biorą za chwalenie się . To nie jest chwalenie się... dotarło ?
Prezes corupcjovii może se pisać co chce i gdzie chce. Natomiast w tym kontekście ( zbrodnia na UW) powinien zachować pokorę i w swoim publicznym wpisie skupić sie tylko i wyłącznie na wyrażeniu żalu i solidarności.
Co najwyżej, mógł dodać coś w stylu, że z UW był związany zawodowo przez pewien okres swojej kariery ( bez szczegółów).
Natomiast wpis w tej formie to przykład absolutnego megalomaństwa w czystej postaci. Taka jest moja opinia i koniec. Dlaczego ją wygłaszam? Bo mam słabe życie.

Rozwiń, bo to będzie ciekawe. Sam dokładnie tak samo bym napisał w swoich mediach społecznościowych...
Ja wiem, że dziś w "mediach społecznościowych" jest tendencja, że jak ktoś pierdnie to za 10 sekund informuje o tym na swoim fejsie

... tzn. współczucie i dlaczego w ogóle o tym wspominam, jakie są moje związki z daną instytucją, itd., bo gdybym tego nie zrobił, to wtedy dopiero byłbym zaszczuty przez hejterów, że jak śmiem pisać o czymś takim. W naszym pięknym kraju nie wiem co się porobiło z częścią społeczeństwa, że na takie wpisy reagują olbrzymią agresją, chamstwem i prostactwem. To jest coś niewyobrażalnego i to jest szczyt żenady.
aha...
Czyli jak w realu jesteś na pogrzebie, to składając komuś kondolencje podkreślasz, że wiele razy chodziliśmy ze zmarłym na wódkę albo flizowałeś mu kuchnię albo że udzielałeś mu korypetycji albo byliście razem na Hawajach itp itd
Bo inaczej zostałbyś zhejtowany.

Cytat:
To jak się zachował Dróżdż nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia, bo to nie on jest wizytówką naszej społeczności. Istotne jest to jak zachował się Oświecony, a zachował się jak kompletny prymityw.
Dyskusja o tym jak zachował się Dróżdż niepotrzebnie odwraca uwagę od samego Zaskrońca..
Tu zgoda. Jakby Prezesek swoją ripostę wygłosił u cioci na imieninach, albo na spotkaniu z kibicami Wisły , to zapewne wszyscy by się pośmiali.
Ale zaprezentowanie jej na oficjalnym profilu jest słabe...
Odpowiedz cytując
Adryan
Senior Member

Od: 04.2024

Stary 14.05.2025, 17:50
Generalnie ten prezes Cracovii to jest jakiś śliski typ, kiedyś go do Ligi+Extra zaprosili po naszym zwycięstwie w Pucharze Polski to gadał o zapraszaniu przeciwników z Europejskich pucharów do Rącznej, albo tego, że nie życzy nam wejścia do Ekstraklasy. Trochę tego Dextera z bajki przypomina wizerunkowo i pod względem mentalności, ale słoma z butów wystaje i co do tego wątpliwości nie powinno się mieć żadnych.
Jakie są jego działania u sąsiadki wiedząc, że rywal zza miedzy przeżywa kryzys sportowy, pierwsza od X lat sytuacja, że jego klub jest szczebel wyżej od odwiecznego rywala, a on nic z tym nie potrafi zrobić marketingowo czy cokolwiek, buduje klub na wieży Babel i zbieraninie grajków, niedługo to jeszcze niech kogoś z Kosowa sprowadzi albo z Sudanu Południowego żeby było jeszcze bardziej międzynarodowo i cool. Swoją drogą to kibice Cracovii jak coś śpiewają to jakikolwiek zawodnik tej drużyny coś rozumie z tego dopingu? Czy sobie a muzom jest to bardziej? Już lepiej z MP3 puszczać w takiej sytuacji bo szkoda chłopów co tam chodzą na te mecze i na ich sektorze się drą. Oczywiście mowa o jakimś konkretnym dopingu "pro-Cracovia" niż większość meczu, gdy jest "anty Wisła".
Ten post nie ma na celu żadnych porównań do Zaskrońca tylko bardziej określenie faktu w jaki sposób zarządzana jest sąsiadka przez tego człowieka, bo zaraz się zlecą przeciwnicy Jarosława, którzy stwierdzą, że chociaż się nie kompromituje na X.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 14.05.2025, 19:40
Rozwiń, bo to będzie ciekawe. Sam dokładnie tak samo bym napisał w swoich mediach społecznościowych... tzn. współczucie i dlaczego w ogóle o tym wspominam, jakie są moje związki z daną instytucją, itd., bo gdybym tego nie zrobił, to wtedy dopiero byłbym zaszczuty przez hejterów, że jak śmiem pisać o czymś takim. W naszym pięknym kraju nie wiem co się porobiło z częścią społeczeństwa, że na takie wpisy reagują olbrzymią agresją, chamstwem i prostactwem. To jest coś niewyobrażalnego i to jest szczyt żenady.
Co kogo, g.... obchodzi, że współczujący jeździł gdzieś na prelekcje, szkoda że nie wspomniał, że sala była pełna dlatego czuje się upoważniony do wyrażenia żalu.

Też byś tak argumentował w swoich mediach społecznościowych? Bo współczucie musi mieć przecież wytłumaczenie w przekonaniu nowoczesnych użytkowników mediów społecznościowych .

Na jakie wpisy ktoś reaguje agresją? Wyrażające współczucie bez durnego uzasadnienia? Coś mi się nie wydaje.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Stary 16.05.2025, 11:05
No cóż, nadzieja na awans wzrosła do całych 25%.
Wszyscy czekamy co się dalej stanie, czy będzie awans, czy wróci temat WK.
Oby jedno i drugie.

A tak w ogóle ,abstrahując, to jeszcze bardziej dziwię się temu co robi WK.
Jakby takie pieniądze, które wpakował w Wieczystą, zainwestował w siatkówkę to co najmniej podium pewne.
A dalej nawet finał LM.
Spokojnie stać by go było na Leona, Hubera, Fornala, Komendę (ci dwaj ostatni to nasi rodacy)
Kraków ma ogromne tradycje siatkarskie ( Hutnik) , super halę do rozgrywania prestiżowych meczów.
I mógłby teraz zbierać takie splendory jak w Lublinie.

Dobra, trochę off, tak mnie wzięło., bo od dziś finał LM w Łodzi.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów