|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pierwsza odpowiedź i naprawdę, ten gość jest oryginalny
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Wie ktoś co słychać u Mauro Cantoro ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://siatkowka.przegladsportowy.pl...0,322,282.html
Sprzed 4 dni news, nie wiem tylko dlaczego w dziale siatkówka |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Ty na powaznie ![]()
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 08.09.2012 o godz. 13:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kręci się trochę po Peru.
Wpisz sobie w google mauro cantoro universitario + język hiszpański to Ci parę informacji wyskoczy. Ale już chyba zawodowo nie gra. ![]() Z czerwca tego roku, fajnie w tym Peru. http://peru.com/2012/06/07/futbol/de...-noticia-68429 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
S. Branco napisał(a):
![]() Fajnie przeczytać coś pozytywnego z ust byłego piłkarza Wisły. Nawet tak słabego jak Branco.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.09.2012 o godz. 01:54.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Patrząc na wyskoki pozaboiskowe Branco, wątpię czy jest on w tym temacie autorytetem...
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
czemu? ważne są odczucia, koleś był w klubie krótko, a jednak dobrze wszystko wspomina
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No jeżeli nawet chce do Wisły dobrych piłkarzy sprowadzać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No to Zdzichu moze czuc sie zagrozny ,jego pozycja slabnie w oczach ,Serge Branco przejmie jego teren scoutingu ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Taka miła niespodzianka, pewnie jedna z nielicznych w tym sezonie. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ahahaha... Jakby miał nas nie wspominać pozytywnie skoro zgarnął kilkadziesiąt tysięcy ojro za udawanie kogoś kim nie jest i nigdy nie był (czyli piłkarza).
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
smoluchy juz tak maja....
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Postanowił sie podzielić wiadomością o fajnej przygodzie..
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W sezonach 2007/08 i 2008/09 grał w Wiśle, która najpierw wygrała rozgrywki Młodej Ekstraklasy a rok później zajęła w nich drugie miejsce. Obecnie rozpoczął trzeci rok reprezentowania barw Puszczy Niepołomice, w której po 6 kolejkach zmagań w II lidze wschodniej zajmuje wraz z kolegami 6 lokatę.
23 marca 2007 – coś Ci ta data mówi? Jasne, że tak! Mój debiut w pierwszym zespole Wisły! - mecz pucharowy przeciwko Odrze Wodzisław - przegrany niestety 2:0. Mimo niekorzystnego wyniku, debiut mogłem zaliczyć do udanych, ponieważ wypadłem nieźle i byłem chwalony przez trenera Nawałkę po tym spotkaniu. To był debiut z prawdziwego zdarzenia, w którym dostałem solidny zastrzyk pozytywnej energii. Teraz wszyscy zachwycają się wychowankami Legii – i słusznie. W ostatnim meczu ligowym z ławki wchodzą Żyro i Furman, pierwszy asystuje, drugi strzela bramkę i dają 3 punkty swojej drużynie. Jednak to Wisła w ostatniej dekadzie królowała nad Legią, to Wisła zdobywała kolejne mistrzostwa. Jeśli miałbyś własny klub na takim poziomie, poszedłbyś drogą Wisły czy Legii? Ja się cieszę, że reprezentowałem barwy Wisły i nie poszedłbym inną ścieżką. Kiedy wchodziłeś do szatni pierwszej drużyny, szybko zauważyłeś kto tam ma najwyższy autorytet? Kto to był i czym się wyróżniał w szatni? Radosław Sobolewski - bez dwóch zdań. Miał to coś w sobie, zarówno na boisku, jak i po za nim. Bardzo mi pomagał swoimi podpowiedziami, szczególnie na murawie. Więcej Sebastian Janik: Po cichu liczę na powrót na Reymonta ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dokładnie. Stasiek opłacił przebierańcowi kolejny rok zabawy dłużej, widzę, że jeszcze poza więzieniem zakotwiczył w Bahrajnie. Dopóki są frajerzy to żyć nie umierać.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Maciej Stolarczyk o nadchodzącym meczu:
http://www.youtube.com/watch?v=l5aiN...ayer_embedded#! ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dzisiaj na Weszło zostanie opublikowany wywiad z Grzegorzem Mielcarskim, naszym dyrektorem sportowym od grudnia 2004 do lutego 2006. Można spodziewać się wątku wiślackiego i łyżki dziegciu dla Cupiała.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A Franek jak strzelał tak strzela. Ciekaw jestem czy znowu włączy się do walki o Króla Strzelców.
Brawo Franiu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Podsumowanie występów byłych piłkarzy Wisły z tego weekendu.
http://www.forum wisla.pl/news/podsumowanie-wystepow-bylych-wislakow-oraz-wypozyczonych/msg59855/?topicseen#msg59855 Widzę, że nawet Nunez zaczął grać w Argentynie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
gol Bruda dla ŁKSu , oczywiście jedna jaskółka wiosny nie czyni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Zawsze pisałem, Nunez takiego Wilka czy Bruda przerastał umiejętnościami 2-3 krotnie, nawet dobrze umiał się zastawić, ale głowa nie ta. Cóż szkoda gdyby przyszedł do nas wcześniej pewnie by zrobił kariere.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie, rozumiem że jest bida, kryzys, nędza.. ale miejmy honor i nie płaczmy za grajkami pokroju Nunez
Za Żurawiem, Szymkiem czy Baszczem tak, ale nie za średnimi piłkarzami. Nawet jeśli momentami byli bardziej średni niż nasi obecni średni zawodnicy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, nie żartuje raczej. To jest fakt.
Jesteś dyletantem piłkarskim, czego już kilkukrotnie w ostatnim czasie dowiodłeś, więc tego nie rozumiesz/nie zauważasz/nie akceptujesz (niepotrzebne skreślić). Dla kogoś ogarniętego piłkarsko jest to truizm. Można dyskutować, czy Nunez był opłacalny w konkretnych warunkach finansowych i czy ten transfer się nam opłacił, ale jeżeli chodzi o aspekty czysto sportowe - wciąga Bruda czy Wilka nosem. I - spróbuj zrozumieć - nie jest to świadectwem tego, jak Nunez był świetny, ale raczej - jak wymieniona dwójka jest piłkarsko żałosna.
Po prostu to co do niedawna było dla nas podłogą, teraz jest sufitem.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.09.2012 o godz. 20:07.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Roberto ma trudne początki
http://www.eredivisie.pl/231783-vite...groningen.html ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Genialny informatyku i nieomylny znafco futbolu. Nie ciebie pytałem mimo żeś tak wielki fachowiec. Nie śmiałbym. Więc nie warcz.
Nunez to dla mnie poziom Wilka. A już genialne jest stwierdzenie że ktoś jest lepszy 2-3 razy ... Jak to obliczyliście ?.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 16.09.2012 o godz. 20:22.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nunez umie: - podać do przodu - strzelić w (nie mylić z do) bramkę a nie trybuny - przyjąć piłkę tak, że ta nie odskakuje mu na minimum dwa metry - dośrodkować w okolice jedenastki (znów - nie w trybuny) - przebiec z piłką kilkanaście metrów i minąć przy tym z jednego zawodnika (i zwykle zatrzymać się na drugim, ale to i tak już coś w porównaniu z Czarkiem). Więcej chyba nie trzeba. Zauważ, że powyższe nie czyni z Nuneza dobrego piłkarza. To jest elementarz. Wilk go nie posiada. Pisałem już, że się kompromitujesz? Przemyśl to.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.09.2012 o godz. 20:39.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|