The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2008, 14:23
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
Nie przypominam sobie, żeby Głowa mówił np. zarabiam tyle, że nie starcza mi na benzynę do samochodu czy na chipsy dla mojego dziecka.
Ja nie przypominam natomiast sobie by Glowa zarabial tyle w calej swojej wislackiej karierze, co Kosa ,gdy tu wrocil( dla niewtajemniczonych - 7 tys zł miesiecznie)
Zaraz sie Macko na mnie rzuci, ale takie sa fakty.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 25.06.2008 o godz. 14:28.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 25.06.2008, 14:27
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
Głowa jeszcze nigdzie nie poszedł i w przeciwieństwie do gwiazdeczki Kosowskiego nigdy nie miał szansy grać w zagranicznym klubie,. Nie fakt odejścia czyni człowieka szmaciarze ,lecz klasa i styl w jakim to robi. Nie przypominam sobie, żeby Głowa mówił np. zarabiam tyle, że nie starcza mi na benzynę do samochodu czy na chipsy dla mojego dziecka.
ale to że Kosowski mówi co myśli tzn. często głupoty ale czy to Go dyskwalifikuje jako piłkarza Wisły, sam miałem zlewkę nie raz z tekstów Kosy ale nie widzę nigdzie żeby obraził gdzieś klub czy kibiców, raczej sam siebie ośmieszał, czasem

Głowacki niczego jeszcze nie podpisał i z wypowiedzi z Canalu + jasno wynikało że bliżej jest mu wyjazdu to po pierwsze a po drugie Głowacki przez kilka sezonów więcej zmagał sie z kontuzjami więc o jakim wyjeździe mówisz.

Głowacki może tak samo twardo negocjować kontrakt i mieć tak samo duże wymagania jak Kosa tyle tylko że nie udziela wywiadów bo wie że te mogą tylko zaszkodzić
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 25.06.2008, 14:28
Tak tak. Kosowski zdradził jak cholera. Ratujcie nasz honor! Klub w potrzebie!

Koleś chciał więcej kasy, bo zarabiał bardzo mało. Klub nie chciał dać tyle kasy ile chciał koleś. Koleś poleciał do mediów (bo głupi). Cupiał się w****ił i kasy nie dał. Koleś miał do wyboru, albo gówno zarabiać albo wyjechać na zachód. Zdrajca, zdrajca, po trzykroć zdrajca.

Na marginesie. Zajefajny zawodnik Łobodziński zarabia tyle ile Kosowski u nas nigdy nie zarabiał.
Ostatnio edytowane przez irman : 25.06.2008 o godz. 14:30.
:/
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 25.06.2008, 14:28
Powiem krotko. Nic mnie dzisiaj tak nie ucieszylo jak wiadomosc o mozliwym powrocie Kosowskiego do Wisly. Dla mnie to jeden z tych transferow ktore faktycznie moga byc wzmocnieniem. Ja jestem jak najbardziej na tak.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 25.06.2008, 14:29
Jest jedna zasadnicza różnica między Głowackim, a Kosowskim:

Głowacki negocjuje kontrakt z Wisłą, a pampers negocjował kontrakt z mediami.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 25.06.2008, 14:32
i druga - Glowa zarabial kolo 200tys euro rocznie, pampers 20
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 25.06.2008, 14:32
I co z tego Jak ty bys zrobil gdybys byl najlepsyzm pikarzem zespolu a zarabialbys niewiele wiecej niz dyrektor podrzednej firmy transportowej w polsce Kolejna sprawa Lobodzinksi. Zarabia wiecej niz Kosa chcial a gra kilka razy gorzej od niego. Widac Roznice
Odpowiedz cytując
cuul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 25.06.2008, 14:41
Ale pampers miał mieć chyba podwyżke, nie? Tutaj można było zobaczyć jak Kosa był przywiązany do barw klubowych. Zagrał kilka meczów lepiej na początku rundy i wymagania finansowe poszły w góre. Coś się o kadrze też mówiło. Mógł spokojnie przeboleć tą runde i negocjować kontrakt jak Głowa. Może miałby większe szanse na pożadną podwyżke.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
Odpowiedz cytując
simonkrk21
Member

Od: 07.2006

Stary 25.06.2008, 14:46
Crusi napisał(a):Wyświetl post
simonkrk21 wez nie porownuj Kosy do Kokoszki, po pierwsze Kosa troche sie Wisle przysluzyl w przeciwienstwie do Kokoszki, po drugie on chcial u nas grac, niestety albo nie dogadal sie w sprawie nowego kontraktu badz poprostu rzeczywiscie podpadl Cupialowi. Czemu po Glowie tak nie jedziecie, przeciez sprawa wyglada bardzo podobnie do tej z Kosa. Tylko ze w tamtym przypadku to Kosa byl be i wogole, a teraz to zarzad... Zreszta narazie to lepiej poczekac czy rzeczywiscie jest z Kosa cos na rzeczy, a pozniej dopiero sie ciskac.
sorry sorry ja nie mówie że Kosa to zły zawodnik, ba jest dobry pokazał to na jesień ale...
Dolha mówił że nas tylko kocha gdzie wylądował? kazdy wie
Kosa mówił że chce dla nas grać ale wiecie co było kością niezgody? to samo co u Dolhy.... KASA$$$$$
to dla niego się liczy w końcu pampersy są drogie jak mercedes wiesz o co poszło z kontraktem Kosy że nie przedłużył? bo trzeba teraz u nas o kase walczyć na boisku a gościu myślał że wypruje z siebie flaki przez tą jedną runde a potem dadzą mi te 300tyś Euro rocznie bez zająknięcia... grubo się pomylił... bo jakby chciał grać dla Wisły i skoro jest takim super zawodnikiem to taki kontrakt spokojnie wypełni i zarobi nawet więcej...
Przypomnieć Ci czemu kosiarka uciekł pierwszy raz z Wisły? bo oczywiście długów sobie narobił niewiem czy o tym wiecie/pamiętacie... i za mało kasy Cupiał dawał... taki z niego grajek...
a po drugie kontrakt z Wisła podpisuje się z przedstawicielami naszego klubu(czyt. RN Bednarz) czy mediami?
Każdy bedzie grać tam gdzie więcej płacą. jakbyś miał takiego Romka jak ma Chelsea to myślisz że były by takie problemy ze składem? miałbyś najlepszych a czemu bo dużo się płaci...
KOSA KOKOSZKA dla mnie nigdy nie byli typowymi Wiślakami...
no sorry ale tak czuje...
Dudka już jest lepszy bo z tego co nam wiadomo nie chce korzystać z prawa Webstera a dać nam zarobić? Ciekawe czy Kosa by tak zrobił?

Głowacki przynajmniej się tak nie zachowuje jak Kosa.... tu masz tą największą róźnicę
JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM
WISŁA BIEZANÓW

Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 25.06.2008, 14:48
Juz to widze jak kazdy z tych co krytykują Kose, na jego miejscu siedziałby cicho. Już widze jak zarabiając 5 razy mniej od kolegów i pracując od nich lepiej, byście siedzieli cicho jak mysz pod miotłą.
Kosowki jest takim zawodnikiem który ma jaja i jak cos jest czarne to mowi o tym, a nie siedzi cicho. Dlatego też uniósł się honorem, widząc że Bednarz nie potrafi docenić jego umiejętnośc,odchodząc do innego klubu . Bednarz docenil za to umiejętności Łobodzinskiego, który gra dużo gorzej niż Kosa a ma najwyższy kontrakt w lidze...
Panowie, troche obiektywizmu... I nie sądzcie abyście nie byli sądzeni....
Ostatnio edytowane przez pawelo84 : 25.06.2008 o godz. 14:50.
Odpowiedz cytując
cuul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 25.06.2008, 14:49
simonkrk21 napisał(a):Wyświetl post
sorry sorry ja nie mówie że Kosa to zły zawodnik, ba jest dobry pokazał to na jesień ale...
Kosa mówił że chce dla nas grać ale wiecie co było kością niezgody? to samo co u Dolhy.... KASA$$$$$
to dla niego się liczy w końcu pampersy są drogie jak mercedes wiesz o co poszło z kontraktem Kosy że nie przedłużył? bo trzeba teraz u nas o kase walczyć na boisku a gościu myślał że wypruje z siebie flaki przez tą jedną runde a potem dadzą mi te 300tyś Euro rocznie bez zająknięcia... grubo się pomylił... bo jakby chciał grać dla Wisły i skoro jest takim super zawodnikiem to taki kontrakt spokojnie wypełni i zarobi nawet więcej...
Przypomnieć Ci czemu kosiarka uciekł pierwszy raz z Wisły? bo oczywiście długów sobie narobił niewiem czy o tym wiecie/pamiętacie... i za mało kasy Cupiał dawał... taki z niego grajek...
a po drugie kontrakt z Wisła podpisuje się z przedstawicielami naszego klubu(czyt. RN Bednarz) czy mediami?
Każdy bedzie grać tam gdzie więcej płacą. jakbyś miał takiego Romka jak ma Chelsea to myślisz że były by takie problemy ze składem? miałbyś najlepszych a czemu bo dużo się płaci...
Dudka już jest lepszy bo z tego co nam wiadomo nie chce korzystać z prawa Webstera a dać nam zarobić? Ciekawe czy Kosa by tak zrobił?
Kosa tak zrobił przy pierwszym transferze na zachód. Podpisał z Wisła wieloletnią umowę w zamian za pozwolenie na wyjazd. Kilkaset Euro rocznie za niego było (chyba coś koło 600, ale głowy sobie uciąć nie dam). Dla mnie graczem był dobrym, ale raczej nic nie zmieni mojego zdania na jego temat. I nie płaczcie tak już o tego Łobodzińskiego. Nie piałem z zachwytu jak do nas trafiał, ale jest duża szansa że na nim zarobimy, bo nie kosztował dużo jak na reprezentanta Polski. Może mu wyjdzie kilka meczów u nas lub w reprezentacji i ktoś się po niego zgłosi.
Powód: Coś dopisałem
Ostatnio edytowane przez cuul : 25.06.2008 o godz. 14:53.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.06.2008, 14:50
Ja tam ideowo na NIE, do pampersa nie jestem nastawiony.
Bardziej zastanawialo by mnie, czy gosc da rade jeszcze przez jakis czas pociagnac na przyzwoitym poziomie.
Wiadomo, ze latka leca, a skoro ktos nierzadko przesiadywal na lawie drugoligowego spadkowicza, to znaczy ze forma i gra nie zachwycal. W kazdym razie statystyki za nim nie przemawiaja - 0 goli (norma) i moze ze 2 asysty. Dlatego watpie, aby ktos z Wisly byl w stanie zaproponowac mu lepsze warunki niz ostatnio (o ile w ogole, bo to, ze Skorza by go widzial w zespole, jeszcze o niczym nie przesadza). Predzej gorsze. Dlatego Kosa najpewniej wyladuje w Arabii Saudyjskiej albo w 2-giej lidze portugalskiej.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 25.06.2008 o godz. 14:54.
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 25.06.2008, 14:52
Cytat:
A malo zarobilismy na wypozyczeniu Kosy? Kosa za drobne (w porownaniu do plac reszty zawodnikow) zapieprzal cala runde na najwyzszych obrotach i napewno bardziej zasluzyl na taki kontrakt jak ma teraz Lobodzinski. Zarzad u tyle nie dal, dodatkowo rozwiazal z nim kontrakt wiec co mial zrobic, poszedl gdzie indziej. Nie zauwazylem zeby zrobil nam jakiegos walka czy cos w stylu tego co probuje zrobi Kokoszka. Dlatego biorac jeszcze pod uwage to ze moze po raz kolejny zdecydowanie podciagnac poziom gry Wisly to jestem jak najbardziej za jego powrotem. Tyle z mojej strony na ten temat.

Cytat:
Głowacki przynajmniej się tak nie zachowuje jak Kosa.... tu masz tą największą róźnicę
A jak sie zachowywal Kosa? Bo w wywiadzie powiedzial ze gra za grosze, co bylo prawda? Zreszta co za roznica ze Glowa siedzi cicho jak i tak final bedzie pewnie taki sam, tzn. nie dostanie takiej kasy jak chce i pojdzie w cholere? Tez bedziesz po nim jechal jak po Kosie?
Ostatnio edytowane przez Crusi : 25.06.2008 o godz. 14:58.
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.06.2008, 14:53
Nie tak dawno była moda na "wycieranie sobie gęby" Zieniem potem Marka zastąpił Paweł Brożek, teraz przyszedł czas na Łobodzińskiego.
Ludzie ten facet jeszcze będzie "wymiatał" i już nie długo - trochę cierpliwości.
I skończcie z tym liczeniem jego forsy.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
simonkrk21
Member

Stary 25.06.2008, 14:56
cuul napisał(a):Wyświetl post
Kosa tak zrobił przy pierwszym transferze na zachód. Podpisał z Wisła wieloletnią umowę w zamian za pozwolenie na wyjazd. Kilkaset Euro rocznie za niego było (chyba coś koło 600, ale głowy sobie uciąć nie dam). Dla mnie graczem był dobrym, ale raczej nic nie zmieni mojego zdania na jego temat. I nie płaczcie tak już o tego Łobodzińskiego. Nie piałem z zachwytu jak do nas trafiał, ale jest duża szansa że na nim zarobimy, bo nie kosztował dużo jak na reprezentanta Polski. Może mu wyjdzie kilka meczów u nas lub w reprezentacji i ktoś się po niego zgłosi.
chyba 450 tyś euro za sezon jakoś tak nie powiem dokładnie ale coś koło tego.... tyle że to była już umowa typowo miedzy klubami i Kosa nie miał nic do powiedzenia... nie brał pod uwage zapewne że będzie musiał do nas wrócić a jak wrócił chciał kupe kasy. nie chodzi tez jak j ktoś napisał ze Łobo więcej zarabia od tego co chciał Kosa? a wiesz co chciał? ja wiem jedno. Kosa nie zgadzał się na kontrakt z premiami taki jak teraz obowiązuje u nas w klubie... ciekawe dlaczego...
Cytat:
Crusi
nie chodzi o to... nie kumasz... dla Kosy liczy sie kasa... myślisz że by w Legi czy Cracovi nie zagrał? oczywiście żeby zagrał jak by dostał np 1mln euro za sezon... to niestety jest taki typ.
no i co ze zapieprzał pół rundy za taką kase? niewiem czy pamiętasz ale na samym początku chcieli z nim kontrakt podpisać na co sie nie zgadzał bo mało kasyy
Powód: dopisałem cosik
Ostatnio edytowane przez simonkrk21 : 25.06.2008 o godz. 15:00.
SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM
WISŁA BIEZANÓW

Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 25.06.2008, 14:59
A malo zarobilismy na wypozyczeniu Kosy? Kosa za drobne (w porownaniu do plac reszty zawodnikow) zapieprzal cala runde na najwyzszych obrotach i napewno bardziej zasluzyl na taki kontrakt jak ma teraz Lobodzinski. Zarzad u tyle nie dal, dodatkowo rozwiazal z nim kontrakt wiec co mial zrobic, poszedl gdzie indziej. Nie zauwazylem zeby zrobil nam jakiegos walka czy cos w stylu tego co probuje zrobi Kokoszka. Dlatego biorac jeszcze pod uwage to ze moze po raz kolejny zdecydowanie podciagnac poziom gry Wisly to jestem jak najbardziej za jego powrotem. Tyle z mojej strony na ten temat.
tylko nie przeginaj zarabiał jesienią tyle bo na tyle sie zgodził, zgodził sie na takie grosze bo chciał ekspresowo spie... na zachód, Bednarz przy nowym kontrakcie obiecał wyrównanie za jesień

to że Wisła rozwiązała kontrakt to tylko lepiej dla Kosowskiego a nie dla Wisły.

nie bardzo wierze że Kosowski wróci, ale prawda jest to jedyne realne wzmocnienie na jakie nas na teraz stać z dnia na dzień coraz mniej wierze że Bednarz sprowadzi jakiś dobrych grajków bo na to trzeba kasy
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 25.06.2008 o godz. 15:03.
Odpowiedz cytując
Weez3r
Member

Od: 06.2007

Stary 25.06.2008, 15:03
http://sport.interia.pl/news/bednarz...talone,1134904

Łysy, ch***, gdzie są transfery?

Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 25.06.2008, 15:09
Mnie tez bardzo ucieszyło to ze jest mozliwosc powrotu Kosy, co jak co ale jego nam brakowało przez ta runde najbardziej, gra Wisły miała wtedy swoj styl no i Kosa tez...

Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 25.06.2008, 15:11
simonkrk21 - ale powiedz mi co takiego zrobil Kosa zeby niemogl teraz grac w Wiselce? Obrazal Wisle, albo kibicow? Nie. Przeszedl do Craxy, Legii czy innej polskiej druzyny? Nie, nawet mowil ze jesli chodzi o druzyny z naszej ligi to w gre wchodzi tylko Wisla. A gdybanie ze jakby mu dali kase to by do nich przeszedl rownie mozna do kazdego innego zawodnika przypisac, wiec dalbym sobie ztakim gadaniem spokoj...
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.06.2008, 15:14
kristos napisał(a):Wyświetl post
2,5 mln € OK nie zła cena ,ale w porównaniu do 7mln za Lewandowskiego ,którego nota bene uważam za słabszego zawodnika to "pikuś". A tyle ponoć cenią Ukraińcy tego "topora".
Zwróć uwagę, że Dudka to zawodnik defensywny, a w ostatnich latach z Polski za zbliżoną kwotę wyjeżdżali tylko gracze ofensywni i bramkarze. Janczyk, Żurawski, Błaszczykowski odchodzili za kwoty zbliżone do 3 milionów euro. Boruc i Fabiański to także byli jedni z najdrożej wytransferowanych z naszej ligi. Roger prawdopodobnie z Legii odejdzie za 3,5-4 mln euro i to już będzie wielki sukces, ale on jest Brazylijczykiem. Dudka natomiast jest chyba przez zagraniczne kluby traktowany jako obrońca. W Lazio podobno miał grać na obronie.

Dzisiejsza sprawa powrotu Kosowskiego to chyba bardziej pobożne życzenia Skorży, niż fakt. Kosowski będzie szukał klubu, bo zapewne nie ma zamiaru grać w 3 lidze hiszpańskiej, ale do powrotu do Wisły chyba mu jeszcze wciąż daleko. Odszedł z klubu polubownie, on sie o ile dobrze pamiętam nie kłócił z Cupiałem, tylko na łamach mediów zarzucał mu, że nie chce wyrazić zgody na wysokosć jego kontraktu. Także drzwi przed nim nie są zamknięte, być może nieco spokorniał i będzie się z nim łatwiej negocjowało, ale do jego ewentualnego powrotu jeszcze bardzo daleka droga.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 25.06.2008, 15:14
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
Juz to widze jak kazdy z tych co krytykują Kose, na jego miejscu siedziałby cicho. Już widze jak zarabiając 5 razy mniej od kolegów i pracując od nich lepiej, byście siedzieli cicho jak mysz pod miotłą.
Kosowki jest takim zawodnikiem który ma jaja i jak cos jest czarne to mowi o tym, a nie siedzi cicho. Dlatego też uniósł się honorem, widząc że Bednarz nie potrafi docenić jego umiejętnośc,odchodząc do innego klubu . Bednarz docenil za to umiejętności Łobodzinskiego, który gra dużo gorzej niż Kosa a ma najwyższy kontrakt w lidze...
Panowie, troche obiektywizmu... I nie sądzcie abyście nie byli sądzeni....
Nie dziw sie polowa tego forum jescze nigdy nie pracowala zawodowo.

Smiesza mnie posty ze Ten czy Tamten nie by lub nie bedzie Wislakiem, a po co ma byc.
Kopacz ma przyjsc grac najlepiej jak potrafi i tyle wcale nie musi sie utozsamiac z klubem bo jest tylko jego pracownikiem.
Jak by isc takim tokiem rozumowania to po jaka cholere wogole robic transfery.

Ja sie wcale Kosie nie dziwie ze mial cisnienie na kase jak wszyscy w klubie mieli znaczaco wieksze pobory, no chyba tylko sprzataczki mniej.
Jezeli Kosa faktycznie zarabial w Wisle 20 tys E to ja nie mam pytan, nie chce sie chwalic ale ja na rok wiecej wyciagam a jestem tylko menadrzerem w hurtowni w UK

Ja jestem ciekawy coby poniektorzy powiedzieli jakby do klubu powrocili Dolha, Uche, Frankowski ale awansowalibysmy po ich dobrej grze do fazy grupowej Cl. Ciekawy jestem czy dalej byli by zdrajcami? czy bohaterami?
,
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 25.06.2008, 15:16
A tego bramkarza juz kupilismy niby
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html

I mam nadzieje ze sprzedamy Sobola badz Cantoro (chociaz tego sprzedac to... marzenie), zeby Jirsak sie nie marnował.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 25.06.2008 o godz. 15:18.

Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 25.06.2008, 15:17
Karherop napisał(a):Wyświetl post
nie jestem święty , też przeklinałem Kose jak odszedł z Wisły , od tamtego czasu mineło już pół roku.. uważam jednak że należy dac mu kolejną szanse , jeśli jeszcze jest na tyle dobry, by grać w Wiśle i tyle .
To tylko pokazuje, jakim jesteś "kibicem" i jakie wartości są dla Ciebie priorytetowe.

Nie porównujcie Arka do K(a)osowskiego, bo to obraza dla tego pierwszego.
Zachowanie poza boiskiem, postawa, HONOR - to cechy, które różnią tych zawodników, ale przede wszystkim tych ludzi.

Nie będę się na ten temat rozpisywać, gdyż kopacz Kosowski nie jest tego wart.

EDIT:

saklak1906 - Czy mi się tylko wydaje, czy Ty NIE MASZ ZIELONEGO POJĘCIA NA TEMAT HONORU?
Poddajesz takie tezy pod wątpliwość? Śmiesz żartować?
Ostatnio edytowane przez Maćko : 25.06.2008 o godz. 15:19.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Tomek_TS
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 25.06.2008, 15:19
Cytat:
Myślimy o różnych wariantach. Apeluję o cierpliwość - powiedział nam dyrektor sportowy Wisły.
<10 znakow>
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 25.06.2008, 15:20
Grajmy w 3 lidze, grajmy słabo, ale miejmy honor - by Maćko.

Po co umiejetnosci? Po co dobra gra? Po co sukcesy? Wazny honor, oddanie, jak w wojsku, jak patriotyzm - przywiazanie do narodu, tak i milosc do klubu, tylko kto to traktuje powaznie?

Odpowiedz cytując
simonkrk21
Member

simonkrk21 - ale powiedz mi co takiego zrobil Kosa zeby niemogl teraz grac w Wiselce? Obrazal Wisle, albo kibicow? Nie. Przeszedl do Craxy, Legii czy innej polskiej druzyny? Nie, nawet mowil ze jesli chodzi o druzyny z naszej ligi to w gre wchodzi tylko Wisla. A gdybanie ze jakby mu dali kase to by do nich przeszedl rownie mozna do kazdego innego zawodnika przypisac, wiec dalbym sobie ztakim gadaniem spokoj...
widzisz ja nie mówię że by się nie przydał, uważam że na pewno byłby wzmocnieniem ale .... ile kosa ma lat? jak długo będzie grał na takim poziomie jak z jesieni jeśli w ogóle?

a w ogóle dajcie spokój z Kosą podobno chcecie odmłodzić skład to po co nam on? żeby np taki Boguski nie grał?
SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM
WISŁA BIEZANÓW

Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ktoś coś wie o tych naszych rzekomych dwóch nabytkach?
Peterze i bramkarzyku?

HEDu - każdy dla kogo Wisła to coś więcej niż sukcesy Kasperczaka...
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Stary 25.06.2008, 15:21
Jeśli okazałoby się, że Kosa jest w fomie, i pociągnie drużyne tak jak rok temu to jestem zdecydowanie za tym żeby wrócił. U nas rzeczywiście zarabiał psie pieniądze (taki Łobo dostaje 300 czy 350tysięcy), więc w sumie nie dziwie się mu, że wyjechał. Wtedy wieszałem na nim psy, ale teraz gdy emocje opadły jestem jak najbardzien na tak dla Kosy. A ci wszyscy którzy go wyzywają od judaszów po jego pierwszej asyście będą śpiewać "Kaaamil Koosowski!"
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
simonkrk21
Member

Stary 25.06.2008, 15:25
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Jeśli okazałoby się, że Kosa jest w fomie, i pociągnie drużyne tak jak rok temu to jestem zdecydowanie za tym żeby wrócił. U nas rzeczywiście zarabiał psie pieniądze (taki Łobo dostaje 300 czy 350tysięcy), więc w sumie nie dziwie się mu, że wyjechał. Wtedy wieszałem na nim psy, ale teraz gdy emocje opadły jestem jak najbardzien na tak dla Kosy. A ci wszyscy którzy go wyzywają od judaszów po jego pierwszej asyście będą śpiewać "Kaaamil Koosowski!"
Chyba "Kaaamil KAAsowski!"
Kosa nie jest judaszem ale jest pazerny na kase i o to chodzi. jesli wybiera kase a nie klub to gdzie ten jego patriotyzm o którym tak mówi
Dolha też taki miał patriotyzm.... Kibice Wisły Najlepsi itp i co? wystarczyło dać te kilkanaście tyś euro wiecej...
SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM
WISŁA BIEZANÓW

Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 25.06.2008, 15:28
simonkrk21 napisał(a):Wyświetl post
Chyba "Kaaamil KAAsowski!"
Kosa nie jest judaszem ale jest pazerny na kase i o to chodzi. jesli wybiera kase a nie klub to gdzie ten jego patriotyzm o którym tak mówi
Dolha też taki miał patriotyzm.... Kibice Wisły Najlepsi itp i co? wystarczyło dać te kilkanaście tyś euro wiecej...
A jestes pewien ze tu tylko chodzilo o kase, czy nasz wspanialy prezes optymista Heler nie obudzil sie z reka w nocniku jak sie zostawia negocjacje kontraktu najlepszego bramkarza OE na ostatni tydzien
,
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów