The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
maksinho
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2011, 20:37
Prawdopodobnie tak - pytałem gościa z Sony
Odpowiedz cytując
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 04.05.2011, 21:57
stawski napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, czy dasz radę, będziesz miał najnowszy soft zainstalowany na dysku, i nie wiem czy jail break na to już jest. Musisz sprawdzić czy jb działa z Twoją wersją softu. Generalnie to kosztuje kilkadziesiąt złotych, ale jak zaktualizujesz soft too już nie pograsz, tylko musisz kupować nowego. Za to jak kupisz legalnąfifkę w Platinium (właśnie wyszła) to wydasz niecałą stówę, a masz pykanie on-line za free , aktualizacje itd. Także zastanów sięczy warto sięw to bawić.

To tak samo jak z Iphonem miałem. To jednak jej nie będę przerabiał bo i nawet gwarancja byłaby nieważna. A gry używane oryginalne na allegro sobie pokupuję A co do gier internetowych to każda gra ma swoje konto czy PS3 ma ogólne konto i wykrywa gry które mam ? I jak to jest z tymi płatnościami czy coś się płaci za granie w sieci czy za darmo to jest ?
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 04.05.2011, 22:06
harimata napisał(a):Wyświetl post
Dzięki właśnie zamówiłem PS3 w sklepie internetowym. A orientuje się ktoś ile trzeba zapłacić za przerobienie aby piraty chodziły ?
Nic.... linkow nie bede dawal, ale poszukaj custom firmware na necie do ps3, sciagasz, dajesz na usb, robi update firmware i do tego jeden program do odpalania gier sciagasz i smiga.... nic Ci z konsola nie robi, jak chcesz pozniej mozesz wrocic do oryginalnego softa
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 06.05.2011, 08:01
Panowie wiadome komunia blisko i pasuje coś dzieciakowi kupić.Zastanawiam się nad kupnem konsoli i teraz moje pytanie brzmi co polecacie/proponujecie kupić Playstation 2 czy xboxa ? i gdzie w Krakowie można kupić tanio ?
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Stary 06.05.2011, 08:49
do kwoty góra 400zł , myślałem właśnie nad ps2 i do tego jakaś kierownica pod grę ?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 06.05.2011, 10:07
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Ja bym w takim razie polecał jednak DS'a (przykładowe ceny na allegro http://allegro.pl/listing.php/showca...&change_view=1). Najlepiej poczekaj jeszcze zobaczymy co inni doradzają.
DS?Przecież to nie modne... A tak poważnie to ja z kieszonkowców to jednak polecę PSP, a z dużych to stać cię na tylko prawie na xboxa np takiego http://allegro.pl/przerobiony-xbox-3...583541612.html ale to jest jakiś odnawiany czy coś kombinowany. Chyba że poszukasz jakiegoś używanego, na dłuższej gwarancji.

Ogólnie to masz ciężki budżet. Daj w kopertę, kupi sobie co będzie chciał, bo to już trochę kasy jest a jeszcze za mało na prezent że młody powie łoł.

Kupisz to ps2 ale tam grafika na dzisiejsze standardy oględnie mówiąc "nie powala", złoty środek to xbox 360 używany na dłuższej gwarancji, ale nie wiem czy bierzesz pod uwagę kupowanie na prezent używki. No i też jest kwestia odbiornika na którym to będzie wyświetlane. Jak stary TV to zgubi się jakość tego co nowsze konsole mogą pokazać, z drugiej strony jak podepnie się PS2 pod nawet 32 cale LCD to oczy bolą od tych kwadratów.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Stary 06.05.2011, 20:09
daliście mi do myślenia ,dzięki. Nie no planuje raczej kupić nowy. Mam ciężki orzech do zgryzienia.
Odpowiedz cytując
chimpanze
Member

Od: 12.2009

Stary 06.05.2011, 22:04
Orientuje się ktoś kiedy ponownie ruszy PSN? Szlag mnie już trafia...
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 06.05.2011, 22:21
harimata napisał(a):Wyświetl post
A co do gier internetowych to każda gra ma swoje konto czy PS3 ma ogólne konto i wykrywa gry które mam ? I jak to jest z tymi płatnościami czy coś się płaci za granie w sieci czy za darmo to jest ?
Masz swoje konto na swoim ps3 i na psn (jak zacznie działać w końcu) i w tym profilu zapisująCi się stany gier itd. Jeżeli Twój brat/kolega chce pograćna Twojej PS3-ce, to może sobie założyć swoje konto - ale wtedy nie skożysta z Twoich saveów.
Granie w sici jest free, chyba że kupisz np Bad Company 2 w które ktoś jużgrał on-line- musisz wtedy dokupić online pass za ok 10$, ale np jak kupisz używane Call of Duty, to możesz pykać po sieci nic nie płacąc. Warto upewnić sięczy do gry, którą zamierzasz kupić potrzeba on-line pass, czy nie. Jeszcze niewiele ich wymaga na szczęście (ale fifa 11 na 100% tak)
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.05.2011, 10:47
Wszystkie nowe tytuły od EA posiadają online pass.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Kołek
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 07.05.2011, 11:52
Może mi ktos wytłumaczyc prostymi slowami bo nie wiem o co chodzi dokladnie...
Kupiłem w ubieglym tyg PS3, (nowa) chca grac przez neta piszecie ze albo za darmo albo trzeba placic...
Czytalem wczesniej ze jest to darmowe a czytam ze maja problem z bezpieczenstwem kart kredyt. o co biega?
Darmowe ale sie placi...
I co oznacza online pass.

Dobrze mysle - ze majac nowe gry to zawsze gram za free w siecie, a jezeli kupuje uzywana kto juz gral w sieci to musze placic
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 07.05.2011, 13:26
PSN jest za darmo. Kartę potrzebujesz jeżeli chcesz dokonać zakupu jakiegoś DLC lub gry w sklepie internetowym PSS.
Online pass jest to darmowa przepustka do grania online (multiplayer) w dany tytuł (o ile kupujesz nową, oryginalną grę- nie używaną). Na razie wprowadziło to EA oraz THQ.

Tak musisz, ponieważ ktoś kto posiadał tę grę przed Tobą zapewne online pass wykorzystał.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 07.05.2011 o godz. 13:29.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Kołek
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 07.05.2011, 14:45
Dzieki za wytłumaczenie, jeszcze tylko jedno co to jest DLC i do czego służy?
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.05.2011, 15:23
Kołek napisał(a):Wyświetl post
Dzieki za wytłumaczenie, jeszcze tylko jedno co to jest DLC i do czego służy?
DLC, czyli Downloadable Content są to dodatki do gier, które ściągasz za pomocą PS Store. Np. dodatkowe mapki do Battlefield, nowe ubranka w Little Big Planet, nowe bryczki w Gran Turismo, itd. Czasem DLC są darmowe, ale zazwyczaj trzeba za nie zapłacić.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 07.05.2011, 15:30
Nie tylko. Czasami może to być duży dodatek go głównej gry (jak np. w Borderlandzie- ponad 10h grania czy DLC z zombiakami do Red Dead Redemption).

Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 12.05.2011, 20:18
http://kibolgame.pl/66097
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 15.05.2011, 20:52
PSN powróciło. Wymagana jest zmiana hasła. Ale mogą być z tym problemy. Np. ja zmieniłem hasło bez żadnych problemów. Żona już tak łatwo nie ma :/ Wymagana jest zmiana hasła przez PC

Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 22.05.2011, 14:02
Jak to jest z tymi punktami MS na Xbox360?
Coś w tym stylu, jest tego kupa na allegro: http://allegro.pl/1600-xbox-live-poi...612685418.html

Czy jeśli kupię te punkty to będę mógł pobierać te "mini" gry (chyba arcade to się nazywa). Bo tylko na tym mi zleży, do multiplayera mnie nie ciągnie. Czy oprócz tego muszę mieć też wykupione konto Gold?
I jeszcze czy po pobraniu gry mogę ją gdzieś zgrać? Pendrive? Żeby mieć wolne miejsce na następną, jak już mi się znudzi ta pierwsza? Ewentualnie czy one są jakoś przypisane do konta i potem mogę pobrać powtórnie za darmo?
Ostatnio edytowane przez Awe : 22.05.2011 o godz. 14:11.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 27.05.2011, 08:53
Grał ktoś w Fight Night Champion? Jakieś opinie?
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 29.05.2011, 21:48
Dla mnie rewelacja!!! Champion mode rządzi- zrobiony jak pierwszy Rocky (z iście filmowym rozmachem, wyzwania są ciężkie, a ostatni boss - miodzio-( stawiam litr wódki temu który za pierwszym razem, bez powtarzania walk, czy rundy przejdzie singla)). Do tego dolicz rewelacyjny system online- jak w 4, tylko z poprawionym systemem wyszukiwania walk sieciowych i masz odpowiedź
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 29.05.2011 o godz. 22:05.

Odpowiedz cytując
Nosalka
Member

Od: 03.2008

Stary 04.06.2011, 11:40
Jak to jest z tymi grami które ściągam z Play Station Plus. Jak skończy mi się PS Plus to gry zostaną na konsoli?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 05.06.2011, 11:51
Nie.................

Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 21.06.2011, 11:07
http://allegro.pl/show_item.php?item=1678729929

DJ Hero 2 + DJ Hero + mikser stan idealny
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.06.2011, 16:45
GTA IV, Mass Efect 2, PGR 4 - znudziły mi się, ma ktoś coś na wymianę? Tylko orginały.. xbox 360
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
SZAJBA
Member

Od: 12.2005

Stary 23.06.2011, 14:52
Witam. Mam takie pytanko do graczy w Fife 11 na kompie na klawiaturze. Czy da się ustawić na jednym przycisku podanie piłki (s) i pressing. Bo wiem że na padzie jest to na jednym przycisku.
<< DoBcZyCe <--- Tu RzĄdZą WISŁY KiBICe >>
Odpowiedz cytując
CVC
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 24.06.2011, 10:21
kupie Fife 11 na PS3 priv
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek !
------------------------------------------------------------------------------
ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.06.2011, 05:51
Pytanie od laika czy się opłaca względem innych modeli xboxa? Są obecnie nowsze w dobrej cenie niż ten?
Przerzucam się z kompa na konsole zatem każda rada jest dla mnie ważna.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.07.2011, 15:52
ktoś kuma dobrze little big planet ? Jak tak, walcie priv mam pare pytań

juz mi Kamson pomogł
Ostatnio edytowane przez szprotson : 08.07.2011 o godz. 10:49.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 07.07.2011, 19:30
Co znaczy dobrze? ograłem zarówno 1 jak i 2.
Wszystko zależy jakie masz pytania.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 10.07.2011, 20:40
Włączyłem ostanio z głupa MW2 po dłuuuuugiej przerwie, i szło mi dobrze jak nigdy Nie rozumiem czemu, jak włączyłem BC2, to do tej pory do gry Activision nie wróciłem.... Ciekawe, jakaa będzie trójka? I znowu kupię MW, zrobię prestiż w multi (tylko pierwszy ofkors ) i przesiądę się na nowego Battlefielda. Na PieCu wygląda olśniewająco, ciekawe jak będzie na konsolach? A wy? Którą grę kupicie?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów