The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2022, 20:16
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Nigdzie nie napisałem, że jest zajebiscie.

Jest różnica między tym co powinno być, a co będzie. To, że nie ma informacji to plus. Z resztą pod tym względem za trio było niezwykle profesjonalnie. Poziom gry ważniejszy niż walka to oczywistość.

Nigdzie nie napisałem, że ten cel osiągniemy. Do trenera Brzęczka mam sporą rezerwę, obstawiam, że nie uda mu się tego odpowiednio poustawiać. Czy druzyna będzie pilkarsko na tyle mocna by taśmowo wygrywać? Tu też mam obiekcje. Warunki są, ale w Widzewie też były a ile lat minęło zanim stworzyli odpowiednią drużynę? No właśnie. Piszę co jest ważne i jak to powinno wyglądać. Ale czy nam się to szybko uda? Mam wątpliwości.

My ostatnio mieliśmy zgraną drużynę za wczesnego Stolara, wcześniej za Wdowczyka, może przez chwilę za Carillo. No i o dziwo za Franza, który niby taki Dyzma a jednak potrafił osiągnąć zakładany wynik. My ostatnio sezon w sezon poniżej oczekiwań, więc nie mam podstaw do optymizmu.
Ja Twoje posty odbieram jako bardzo optymistyczne, ale też z tym "jest zajebiście" nie odnosiłem się jeden do jednego do tego, co napisałeś wyżej tylko szerzej do stanowisk, z którymi się nie zgadzam. Lekko przy tym hiperbolizując.

Wymienialiśmy już zdanie na temat oceny zarządzania klubem, moja jest znacznie bardziej krytyczna. Dotyczy to także komunikacji z mediami i kibicami.

W tym przypadku nie uważam, aby cisza oznaczała profesjonalne trzymanie wszystkiego w tajemnicy, prędzej niewiele jeszcze ustalono i do ostatnich chwil tak będzie. A to klub jest na musie, nie zawodnicy.

Przy okazji - zastanawiam się, czy możliwe jest, że oczekiwane trzęsienie ziemi nie nastąpi. Tych, którym kończyły się kontrakty pożegnamy, reszta zostanie z umowami. Ze sprzedaży jednego czy dwóch spróbujemy sfinansować pensje pozostałych.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 30.05.2022, 21:52
Sfinansujemy pensje pozostałych, ale tylko tych którzy chcą zostać

Jest pewna różnica pomiędzy tymi na których nas stać, a tymi którzy będą walczyć dla Wisły w 1 lidze.

Z tego co się czyta po Poletanivicia ustawiła się kolejeczka chętnych i raczej nie ma siły by został.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 30.05.2022, 22:13
Tak, ale z tego co rozumiem, w zaistniałej sytuacji to Wisła ma prawo rozwiązać kontrakt, wypłacając odszkodowanie w wysokości 1-miesięcznego wynagrodzenia, nie piłkarze. Rozumiem, że ważne jest morale, ale gdzieś są granice.

To może być jednak wszystko sf, bo budżet może nie spinać nam się tak bardzo, że nikt nie zaryzykuje wejścia w nowy sezon w 1-ligę z wysokimi kontraktami z zeszłego sezonu.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 30.05.2022, 23:53
Ja generalnie z usposobienia jestem pozytywną osobą, co pewnie przenika przez moje posty -ale to nie znaczy, że nie potrafię trzeźwo oceniać sytuacji.

Uważam, że trio już przy poprzednich okienkach i transferach potrafiło dochować tajemnicy do samego końca. 95% transferów nie miało żadnego przecieku, a te 5% które wyciekło przed czasem to raczej był wyjątek od reguły.

Rozmowy na pewno są prowadzone ze wszystkimi piłkarzami indywidualnie i wcale mnie to nie dziwi, że nie ma żadnych informacji póki nie jest wszystko doprowadzone do końca.

Uważam, że gdyby nam się udało zachować 90% kadry to bylibyśmy totalnym faworytem do awansu. Tej drużynie przede wszystkim brakło czasu i jaj pod presją spadku. Gdyby mieli czystą kartę bez presji spadku, słabszych przeciwników, więcej zgrania (czytaj 1 liga) to uważam za niezwykle prawdopodobny awans w cuglach.

Z tymże to jest po prostu Sci-Fi.

Patrząc realnie :
- obstawiam, że nie więcej niż 20% piłkarzy może przystać na renegocjacje kontaktu.
- obstawiam, że nie więcej niż następne 20% piłkarzy ma na tyle niskie apanaże, że mieści się w naszym przeciętnym wynagrodzeniu na 1 ligę (czyli zostawimy ich bez prób negocjacji).
- najlepsi piłkarze i Ci którzy najlepiej zarabiają po prostu odejdą
- nie liczyłbym na jakieś kasowe transfery z Wisły, chyba że za drobne. Nikt nie wydaje majątku na piłkarzy spadkowicza.

Chyba tylko jakiś filantropijny odpał Kuby (w końcu powiedział, że poniesie konsekwencje) byłby w stanie sprawić, że utrzymalibyśmy stan posiadania. Ale ja w takie cuda nie wierzę, gdzieś leży granica bezinteresowności.

Oznacza to kolejną rewolucję, nie ewolucję. A po rewolucjach - nawet zakladając wybór odpowiednich wykonawców - zanim drużynie zacznie żreć, z reguły zaczyna się runda wiosenna. Dlatego też nie jestem jakimś wielkim optymistą. Optymistycznie obstawiam awans w drugim sezonie po spadku. Zakładając, że nasi rządzący czegoś znowu nie s.......ą.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 31.05.2022, 06:50
czaro napisał(a):Wyświetl post
Tak, ale z tego co rozumiem, w zaistniałej sytuacji to Wisła ma prawo rozwiązać kontrakt, wypłacając odszkodowanie w wysokości 1-miesięcznego wynagrodzenia, nie piłkarze. Rozumiem, że ważne jest morale, ale gdzieś są granice.

To może być jednak wszystko sf, bo budżet może nie spinać nam się tak bardzo, że nikt nie zaryzykuje wejścia w nowy sezon w 1-ligę z wysokimi kontraktami z zeszłego sezonu.
Podobno przepisy UEFA są z tym sprzeczne i były pojedyncze przypadki gdy pilkarze zaskarżyli wypowiedzenie umowy po spadku.

A co do tego że piłkarzy że spadkowicza się nie kupuje za duży hajs to Palermo kupiło Glika że spadającego Piasta za 1 mln euro

Za Poletanivicia i Biegańskiego powinni wyciągnąć po 300-500 tys euro, za Colleya że 300. Reszty nie sprzedadzą choć po Gruszkowskiego ktoś się może zgłosić
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 31.05.2022, 08:39
Według mnie te ceny które podałeś są zdecydowanie za niskie.Pozbyć za czapkę gruszek to my możemy zawodników z którymi nie wiążemy przyszłości.Zawodnicy których wymieniłeś mogą być sprzedani ale za sumy lekko licząc dwa razy wyższe.Klub powinien zrobić wszystko by ich zatrzymać,wszystko by awansować w kolejnym sezonie a po awansie wszystko by nie przeprowadzać kolejnej rewolucji.Wszystko łącznie z poproszeniem kibiców o pomoc.
I tu pojawia się problem bo siedząc cicho i nie komunikując kompletnie niczego co się w tej chwili w klubie dzieje o tą pomoc może być trudno
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 31.05.2022, 12:16
Uważam, że gdyby nam się udało zachować 90% kadry to bylibyśmy totalnym faworytem do awansu. Tej drużynie przede wszystkim brakło czasu i jaj pod presją spadku. Gdyby mieli czystą kartę bez presji spadku, słabszych przeciwników, więcej zgrania (czytaj 1 liga) to uważam za niezwykle prawdopodobny awans w cuglach.

Z tymże to jest po prostu Sci-Fi.

Patrząc realnie :
- obstawiam, że nie więcej niż 20% piłkarzy może przystać na renegocjacje kontaktu.
- obstawiam, że nie więcej niż następne 20% piłkarzy ma na tyle niskie apanaże, że mieści się w naszym przeciętnym wynagrodzeniu na 1 ligę (czyli zostawimy ich bez prób negocjacji).
- najlepsi piłkarze i Ci którzy najlepiej zarabiają po prostu odejdą
- nie liczyłbym na jakieś kasowe transfery z Wisły, chyba że za drobne. Nikt nie wydaje majątku na piłkarzy spadkowicza.

Chyba tylko jakiś filantropijny odpał Kuby (w końcu powiedział, że poniesie konsekwencje) byłby w stanie sprawić, że utrzymalibyśmy stan posiadania. Ale ja w takie cuda nie wierzę, gdzieś leży granica bezinteresowności.

Oznacza to kolejną rewolucję, nie ewolucję. A po rewolucjach - nawet zakladając wybór odpowiednich wykonawców - zanim drużynie zacznie żreć, z reguły zaczyna się runda wiosenna. Dlatego też nie jestem jakimś wielkim optymistą. Optymistycznie obstawiam awans w drugim sezonie po spadku. Zakładając, że nasi rządzący czegoś znowu nie s.......ą.
Nie zgadzam się z Tobą w kwestii bycia faworytem przy tym stanie osobowym. Moim zdaniem nasza ofensywa kompletnie leży, tym bardziej biorąc pod uwagę, że na pewno już nie będzie Gio. A druga sprawa, to żaden gracz z pola nie zaczął grać przy Brzęczku ani trochę lepiej. Smutna kopanina w obronie i pomocy przy braku sensownych grajków z przodu w żadnym razie nie stawia nas w gronie faworytów nawet przy zachowaniu tego składu albo jego dużej części.
Mamy ponad 30 kopaczy na kontraktach plus wracający, a z tego może z pięciu się nadaje do grania (wracających poza Mehremicem, który jest kiepski nie wliczam do tego bilansu bo ich nie widziałem).
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 31.05.2022 o godz. 14:16.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 31.05.2022, 12:42
wolfy napisał(a):Wyświetl post
O czym Ty znowu bredzisz? Trio ma na forum rozprawiać o polityce sportowo-finansowej? Kibice się w większości nie znają, ba, czasami to kompletni debile których horyzont czasowy sięga góra dwa lata wstecz. No i spoko, znać się na niczym nie muszą, futbol to ich hobby.

Nikt mi znany nie twierdzi też że kibice cokolwiek popsuli, wszyscy są raczej zgodni że zawalili nędzni kopacze, zawaliło trio, zawalił Pasieczny, trenerzy - ale kibice (w sensie - tacy co kibicują klubowi a nie .......ą kocopoły w internecie) pokazali klasę przychodząc w bardzo dużej ilości i wiernie kibicując do ostatniego meczu tych paralityków w koszulkach Wisły. Dodajmy, że skórokopy absolutnie na taki doping nie zasłużyły i nikt nie neguje, że kibice Wisły pokazali przywiązanie do barw i klasę.

Tak więc raz jeszcze zapytam - o czym Ty .......isz, bo nie mam pojęcia?!
Wolfy, przypominasz sfrustrowanego nauczyciela, którego wszyscy mają w dupie. Czaro bynajmniej nie sugerował, że trio ma cokolwiek komunikować na forum, sarkastycznie zwrócił natomiast uwagę, że cisza wcale niekoniecznie musi być dobrym znakiem. Przyjmij do wiadomości, że twoje sieciowe napinki są żenujące.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.05.2022, 15:41
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Wolfy, przypominasz sfrustrowanego nauczyciela, którego wszyscy mają w dupie. Czaro bynajmniej nie sugerował, że trio ma cokolwiek komunikować na forum, sarkastycznie zwrócił natomiast uwagę, że cisza wcale niekoniecznie musi być dobrym znakiem. Przyjmij do wiadomości, że twoje sieciowe napinki są żenujące.
czaro raczej odwala martylologię jak gdyby tylko jego spadek dotknął i musi o tym przypomnieć w każdym temacie. Ale każdemu co lubi...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 31.05.2022, 18:12
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Nie zgadzam się z Tobą w kwestii bycia faworytem przy tym stanie osobowym. Moim zdaniem nasza ofensywa kompletnie leży, tym bardziej biorąc pod uwagę, że na pewno już nie będzie Gio. A druga sprawa, to żaden gracz z pola nie zaczął grać przy Brzęczku ani trochę lepiej. Smutna kopanina w obronie i pomocy przy braku sensownych grajków z przodu w żadnym razie nie stawia nas w gronie faworytów nawet przy zachowaniu tego składu albo jego dużej części.
Mamy ponad 30 kopaczy na kontraktach plus wracający, a z tego może z pięciu się nadaje do grania (wracających poza Mehremicem, który jest kiepski nie wliczam do tego bilansu bo ich nie widziałem).
Weź pod uwagę, że takie zespoły jak Łęczna czy Nieciecza, które z nami poleciały niedawno awansowały do Ekstraklasy i po tym awansie się jeszcze wzmocniły. Przeceniasz 1 ligę, nie doceniasz ekstraklasy.

To, że Savić nie ma liczb w ekstraklasie nie oznacza, że nie miałby ich ligę niżej. To, że Starzyńskiemu albo Młyńskiemu z reguły brakuje w ESA pół metra / metra przy dryblingu nie oznacza, że to nie wystarczy na 1 ligę.

1 liga jest wymagająca, ale jest zdecydowanie wolniejsza niż ekstraklasa, tam jest więcej czasu na podjęcie decyzji. Próbują tam te braki nadrabiać brutalnością, ale Ekstraklasa też nie jest jakąś techniczną ligą. Masowe rąbanki żadnemu fanatykowi ekstraklasy nie są obce.

Pierwsza liga to nie spacerek, ale to też nie Ekstraklasa.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 31.05.2022 o godz. 18:45.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.05.2022, 18:43
Powinniśmy jasno sobie określić co robimy dalej, kto będzie potrzebny na teraz, a kto w perspektywie awansu już przyda się w ekstraklasie. Cały plan powinni nakreślić co do każdego nazwiska, później sporządzić listę gdzie mamy braki na ten moment i gdzie będą braki po awansie, które będą wymagać wzmocnień.

Jeśli my teraz nie zaczniemy takiej budowy z myślą o 1-2 sezonach do przodu to jesteśmy w piździe. Już było wszystko robione na teraz, na szybko i efekt taki, że spadliśmy i nie ma żadnego pomysłu, bo nikt się tego nie spodziewał, nie założył, że możemy spaść. Nawet na 6 kolejek do końca było mamienie ludzi i samych siebie, ze teraz będziemy zapierdalać i każdy nasz mecz to będzie finał.

W związku z tym większosć kadry najlepiej byłoby zatrzymać na 1 sezon, kto się realnie sprawdzi w 1 lidze i będzie ją przerastał to może zostać po awansie w ekstraklasie, a resztę wyjebać.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Od: 11.2013

Stary 31.05.2022, 19:49
Tak, najlepiej zatrzymać tylko najpierw trzeba znaleźć kogoś kto za to zapłaci
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 31.05.2022, 19:59
Dokładnie tu jest pies pogrzebany. Dlatego zapewne skonczy się rewolucją w składzie, do czego przywykliśmy niestety.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 31.05.2022, 20:46
Weź pod uwagę, że takie zespoły jak Łęczna czy Nieciecza, które z nami poleciały niedawno awansowały do Ekstraklasy i po tym awansie się jeszcze wzmocniły. Przeceniasz 1 ligę, nie doceniasz ekstraklasy.

To, że Savić nie ma liczb w ekstraklasie nie oznacza, że nie miałby ich ligę niżej. To, że Starzyńskiemu albo Młyńskiemu z reguły brakuje w ESA pół metra / metra przy dryblingu nie oznacza, że to nie wystarczy na 1 ligę.

1 liga jest wymagająca, ale jest zdecydowanie wolniejsza niż ekstraklasa, tam jest więcej czasu na podjęcie decyzji. Próbują tam te braki nadrabiać brutalnością, ale Ekstraklasa też nie jest jakąś techniczną ligą. Masowe rąbanki żadnemu fanatykowi ekstraklasy nie są obce.

Savić przy jakimkolwiek kontakcie siada na dupie i wyciąga ręce. Nie jest to dobry piłkarz na pierwszą ligę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 01.06.2022, 07:13
To jest piłkarz, który mógłby robić właśnie sporą różnicę w 1 lidze. Jeśli chcemy atakować baraże do ekstraklasy to tacy piłkarze są niezbędni. Chyba, że szykujemy się na środek tabeli to róbmy 11 drwali.

PS. Ciekawe czy taki Basha jest odpowiednim piłkarzem na 1 ligę, zapewne posypie po pierwszym mocniejszym kontakcie.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 01.06.2022, 07:21
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Powinniśmy jasno sobie określić co robimy dalej, kto będzie potrzebny na teraz, a kto w perspektywie awansu już przyda się w ekstraklasie. Cały plan powinni nakreślić co do każdego nazwiska, później sporządzić listę gdzie mamy braki na ten moment i gdzie będą braki po awansie, które będą wymagać wzmocnień.

Jeśli my teraz nie zaczniemy takiej budowy z myślą o 1-2 sezonach do przodu to jesteśmy w piździe. Już było wszystko robione na teraz, na szybko i efekt taki, że spadliśmy i nie ma żadnego pomysłu, bo nikt się tego nie spodziewał, nie założył, że możemy spaść. Nawet na 6 kolejek do końca było mamienie ludzi i samych siebie, ze teraz będziemy zapierdalać i każdy nasz mecz to będzie finał.

W związku z tym większosć kadry najlepiej byłoby zatrzymać na 1 sezon, kto się realnie sprawdzi w 1 lidze i będzie ją przerastał to może zostać po awansie w ekstraklasie, a resztę wyjebać.
Spoko.Najważniejsze że przeprosili,cała trójca a już to jak się Kuba ukorzył to na pewno nam w pierwszej lidze pomoże
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 01.06.2022, 08:19
To, że przeprosił to tylko formalność. Należało za ten cyrk przeprosić kibiców. Dużo również kibice Wisły przeszli przez ostatnie lata, dużo kasy dołożyli i należało się od razu kilka słów wyjaśnień i przeprosiny.

Ale w kwestii prowadzenia klubu przyznanie się do winy jeszcze nic nie zmienia. Po pierwsze musiałoby być to takie szczere a nie pod presją wyznanie, że "zjebaliśmy", a po drugie musiałoby się zmienić wiele rzeczy w klubie. Czy się zmieni to się przekonamy już w lipcu. A może już w czerwcu na super hiper konferencji.
Moim zdaniem nie zmieni się nic i Kuba z ekipą nie są stworzeni do prowadzenia klubu. Mamy patologiczny układ rodzinny i sytuacja z Obidzińskim, Hyballą a nawet Pasiecznym i Gulą udowodniła kto i co się w klubie liczy. A liczy się kolesiostwo, leserstwo, brak celów, brak wymagań, zdanie piłkarza/właściciela/główno decyzyjnego. Także z takimi standardami to nam będzie bliżej do II ligi niż do ekstraklasy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 01.06.2022, 09:23
Wolałbym zostawić Kuveljica i Savica, bo pierwszy mógłby być takim cepem do rąbanki, a drugi robić różnicę, niż sprowadzać Bashę. Jeśli Fernandez nie jest typowym napastnikiem, a ma wysoki kontrakt, też zastanowiłbym się, czy nie lepiej zostawić 2. ww.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 01.06.2022, 11:27
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Savić przy jakimkolwiek kontakcie siada na dupie i wyciąga ręce. Nie jest to dobry piłkarz na pierwszą ligę.
Nawet przy jego mizernym zaangażowaniu, to w meczach choćby z Widzewem robił za profesora. W 1 lidze może kręcić rywalami.

Niemniej nie wiem co on ma tam w głowie, ale nie sądzę że z nami zostanie. Ktoś mu na pewno zaproponuje kontrakt w wyższej lidze.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 01.06.2022, 17:43
Brzęczek oficjalnie potwierdzony

Powodzenia trenerze!
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 01.06.2022, 17:45
Zajebiście, otwieramy nowy rozdział w dziejach Wisły Kraków. Wielka Wisła tylko z Brzeczkiem!
drozd:
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 01.06.2022, 17:51
Po tym wspaniałym osiągnięciu i historycznym bilansie należał mu się(jak psu buda) nowy kontrakt! Brawo Kuba i brawo Dawid! Jedyna słuszna decyzja . Wiecie co robicie .

P.S - Post ironiczny.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 01.06.2022, 18:32

Yhy, przypomnisz mi jak nasze gwiazdy zagrały w meczu w Grudziądzu? Chyba że trzecia liga jest mocniejsza niż pierwsza?

Mogą mieć i pół godziny na namysł, ale jeżeli nie potrafią tego pomysłu wcielić w życie, celnie podać, celnie strzelić, to sobie mogą myśleć do woli a i tak nic z tego nie będzie.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 01.06.2022, 19:07
Brzeczek dostaje szanse. Nie udalo mu sie utrzymac Wisly w ekstraklasie to moze uda sie utrzymac w I lidze.
Jest Marzec, Banasik a my zostawiamy trenera z najgorszym bilansem punktowym w Wisle.

Skoro Brzeczek sie nie sprawdzil i zawiodl to pewnei dalej co bedzie? tez zawiedzie

I rodzi sie pytanie.
Czy na pierwszej konferencji bedzie mowil o reprezentacji czy czuje sie skrzywdzony? Bo na pewno kibica Wisly to obchodzi.
Jak widac odpuszczamy temat awansu. Nadzieja zostaje, ze wyleci np we wrzesniu
Odpowiedz cytując
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 01.06.2022, 19:16
Całkowicie roztrwonił pokładane w nim zaufanie ale oczywiście życzę mu jak najlepiej.
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 01.06.2022, 19:23
Brawo Trio teraz rozumiem dlaczego konferencja ma się odbyć za kilka dni. Nie było żadnych przesłanek aby Brzęczek u nas został.
Odpowiedz cytując
kbr
Senior Member

Od: 08.2015

Stary 01.06.2022, 19:37
Kiedy ostatnio mieliśmy trenera, który miał tak kiepski bilans po 14 spotkaniach? Kibicuję od 1996 roku i nie przypominam sobie podobnego dokonania.

Czy gdyby Brzęczek nie był wujkiem Kuby, na pewno przedłużylibyśmy z nim umowę po takich dokonaniach? Czy w ogóle zostałby tutaj zatrudniony? - pytania retoryczne, nie musicie odpowiadać... Widać jak wyciągają wnioski, dalej brną w to samo.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 01.06.2022, 19:49
W sumie jakoś bardzo nie przeszkadza mi pozostanie Brzęczka, bo pośród dostępnych opcji to i tak ciągle jedna z najlepszych, ale coraz bardziej uwiera mnie sposób podejmowania decyzji i informowania o nich.
Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Od: 11.2002

Stary 01.06.2022, 19:53
Zabawa trwa na całego...
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 01.06.2022, 20:14
Mocnych określeń nie będę używał. To niewyobrażalny skandal, ale jesteśmy do nich przyzwyczajeni od 2016 roku

Czy sociosy wydadzą krytyczny komunikat czy będą tradycyjnie zadowoleni?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów