|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 11.02.2012 o godz. 21:33.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A ja powiem " Gdzie mozna kupic w internecie " bo z karta kibica dostalem login i haslo
i kurcze niewiem gdzie sie zalogowac. Oczywiscie Ironia ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
stanch99
Ja na twoim, jak i na wielu ludzi miejscu którzy muszą dojechać do Krakowa na mecz z dość daleka zrobiłbym tak: Przyjechał do Krakowa w okolicach godziny 16. Wtedy spokojnie poszedł po bilet, następnie udałbym się np. do galerii krakowskiej zjeść coś ciepłego i jakoś zabiłbym tam czas. A po 19 spokojnie udał się na stadion i zajął swoje miejsce. Rozumiem że nie każdy będzie miał możliwość zrobienia tego tak jak to zasugerowałem, ale wydaje mi się że jest to najlepsza możliwość jeśli kupuje się bilet w dzień meczu.
Ostatnio edytowane przez Selecto : 11.02.2012 o godz. 22:48.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Sprzedano 15 300 biletów na Standard! Obawiam się że do 20 000 nie dojdzie :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ktoś ma informacje czy są jeszcze na C?
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ktoś napisał, że ich nie ma? Ruszcie mózgiem. Są bilety na pewno na wszystkie sektory...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
na C koncowka zostala...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Mam takie pytanie... Wybieramy się spod Gdańska z koleżkami na ten mecz i niestety jeden z nich nie może jechać z nami. Mamy już zakupione bilety i znaleźliśmy już kogoś na jego miejsce, tylko chciałem się upewnić czy nie będzie problemów z wejściem na cudzym bilecie? Na Lechii nie jest to w żaden sposób weryfikowane więc mam nadzieje, że w Krakowie też się uda.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Skad wiecie ze na Standard poszlo 15k biletow
@ok, juz wiem ;D ![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
To zależy. Teoretycznie nie jest możliwe wejście na bilet z czyimiś danymi, ale w praktyce nie przydarzyło mi się, żeby ktoś sprawdzał moje dane na bilecie. Najlepiej spróbować wejść kiedy dużo ludzi jest to myślę, że mniej wtedy sprawdzają, a jak się nie uda to spróbować wejść na początku meczu. Ja tak ostatnio wchodziłem na KK kumpla na lige i nikt nic nie sprawdzał.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Siema, wiecie moze jak jest z karnetami na C?
Pozdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Słyszałem, że koncówka.
![]() ![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wczoraj kupowalem bilet na C. Mam karnet wiec sądzilem że zaplace 40 z racji tego ze minął termin kupowania dla karnetowiczow. Ale zaplacilem 30 i bylem w szoku. No coz, myslalem ze znizka jest w okreslonym terminie dla karnetowiczow a nie dla karnetowiczow w ogole.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Końcówka karnetów na C ?!
Błagam , nie wprowadzajcie ludzi w błąd ! Być może jest końcówka na C ale BILETÓW na Standard Liege. Karnetów jest jeszcze masę i kto nie ma niech leci kupować , dziwie się ludziom, że nie oszczędzają czasu i pieniędzy bo potem będą stali pod kasami na Lecha , Legię i Craxę i płacili drożej. Ponadto też ktoś pisał,że karty kibica jak się ma wyrobioną nie trzeba do kupna biletu , bo jest to tylko ułatwienie dla kasjera , co jest bzdurą! JEŚLI KTOŚ MA WYROBIONĄ KK TO JEST ONA KONIECZNA DO KUPNA BILETU ! ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mówiłem o Standardzie
![]() ![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kupiłem, bez kolejki, bez problemów, karnet i bilet na G3
Ps. Obsługa ze Strefy już nie taka sympatyczna, albo ja jakoś źle trafiłem, w każdym razie - mocno bezpłciowi, jacyś tacy jakby miękkim chu*em zrobieni. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
może jaki klient taka obsługa
zastosowanie indywidualnego podejścia do klienta. ;-) nie wiem u kogo byłeś, ale ja dziś kupowałam bilety na C w pierwszym okienku i pani była bardzo sympatyczna ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Jednak jeśli chcesz wejść na cudzą Kartę Kibica to nie polecam - za każdą bramką stoi ochroniarz (zwykle kobieta) z takim czytnikiem/wyświetlaczem. W momencie kiedy kasujesz KK i wchodzisz przez bramkę wyświetla jej się na wyświetlaczu twoje zdjęcie z KK. Ty nawet nie widzisz że jesteś sprawdzany. Jeśli wchodzi ktoś inny niż na zdjęciu to może być spory problem dla tego kto wchodzi, i dla posiadacza KK który ją pożycza. Chyba, zę liczycie na zamieszanie/szczęście i jesteście w miarę podobni. W czapce w sumie trudnio rozpoznać, a jak jest kolejka, to nikt nie każe sie rozbierać.
Ostatnio edytowane przez Oldpara : 12.02.2012 o godz. 16:04.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
będą jutro z rana bilety na C jeszcze ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie natury technicznej. Czy jest możliwość przebukowania miejsca po zakupie biletu? Kupiłem już bilet, jednak wolałbym siedzieć obok znajomych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wątpię, żeby była taka możliwość... Jak chcesz, to zadzwoń i się upewnij, ale nie sądzę, by Ci się udało.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
![]()
PS: Mam nadzieję, że nie masz biletu na sektor C. ![]()
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.02.2012 o godz. 13:53.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A co za problem sobie usiaśc gdzie indziej? Już nie róbcie ze stadionu teatru przynajmniej na forum
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|