The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2011, 22:24
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Bez sensu zarządzanie tym klubem.
Już dzisiaj nic nie napiszę....
Jutro też nie.

Jutro obchodzę żałobę. Nie. Nie nad Maaskantem. Nad śmiercią zdrowego rozsądku w Wisle.

Generalnie byłbym z Tobą gotów się zgodzić, bo jak dla mnie ani porażka z Legią, ani porażka w derbach, ani gra w LE, ani nawet obecna gra naszej drużyny nie powinny stanowić powodu dymisji.

Natomiast jeśli chodzi o Maaskanta, to mam jeden poważny zarzut - a mianowicie, brak jakiejkolwiek koncepcji jak poprawić sytuację. Jak choćby próby innego, lepszego ustawienia obrony. Dopóki mieliśmy graczy ofensywnych (Małecki, Melikson, Genkow w formie, Sobolewski w lidze) dopóty nasza obrona wydawała się grać bez zarzutu. Ale to była ułuda, powodowana tym, że nasz atak był naszą obroną. Gdy atak się posypał, środek ciężkości poszedł na obronę i ta gra, tak, jak potrafi, czyli źle.

I Maaskant nie miał jakiejkolwiek koncepcji, co z tym fantem zrobić. A to już jest absolutnie podstawa do zwolnienia.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Jesteście ku*wa żałośni, wczoraj wszyscy go zwalniali, dziś wszyscy skomlą, że zarząd jest do dupy. Opanujcie się trochę. Może mamy pyciarskich zawodników, ale oni powinni Podbeskidzie czy Cracovię pojechać min 2-0, a że treneiro na takie pi*dy wystawia 1 napastnika, to cóż się dziwić. Zero pomysłu na jakąkolwiek grę.
Tylko jeden klub !
Odpowiedz cytując
PANCERKRK
Junior Member

Od: 10.2010

CZyli za dwa dni poznamy nowego trenera i oby nas poprowadził na Mistrza Polski
  • Ekipa która się nie przerzuciła Wiśle zawsze Wierna była
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 07.11.2011, 22:25
...Dziś o godz. 22.18 z wielką prędkością przemknęła przez Myślenice czarna limuzyna należąca do właściciela Wisły Kraków Pana Bogusława Cupiała, z tyłu zauważono sylwetkę znanego trenera, obserwatorzy nie są pewni, czy był to Wielki Mou czy też może Sir Fergie. Od kilkunastu minut wokół Santiago Bernabeu jak i Old Trafford zaczynają gromadzić się zaniepokojeni fani. The Sun donosi, że widziano dziś Sir Alexa kupującego bilet Ryanair do Krakowa, z kolei informator madryckiej Marki widział Jose wkładającego do swojego telefonu komórkowego kartę TakTaka ...
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 07.11.2011, 22:26
Zarówno Moskal jak i Kulawik mają mgliste pojęcie o trenowaniu. W ogóle sztab trenerski na czele z Bahrem powinien w trybie natychmiastowym również polecieć. jedno akurat o ironio losu w tym wszystkim będzie się zgadzało dziadowski trener będzie trenował dziadowski zawodowców.
Amen
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 07.11.2011, 22:27
przemek1902 napisał(a):Wyświetl post
Trener APOELu tez nie mial sukcesów przez 1,5 rok, a teraz swieci sukcesy w Lidze Mistrzow.
Brawo Wisła, tak dalej! Niech się sypie kierownictwo, bo piłkarzy mamy w deche!
Stawiam Ci zgrzewke piwa za ten tekst! Zwolnienie Maaskanta to był bład i to duży! Niestety Wisłą nie jest kolektywem, ale jeśli sprowadza się łapankę a nie gości z jajami to tak to wygląda! Legii też nie pomagali w obronie Astiz i Choto! Nagler gra stara łajza Żewłakow + przeciętni Jędrzejczak, Komorowski i drewniany Warzywniak, ale jednak zagrało bo jest komunikacja!

Co do trenera to nawej jak przyjdzie Jimenez będziemy grali taki sam piach jak gra teraz Lech z Bakero na ławce!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

śledziu napisał(a):Wyświetl post
Hahaha! Chłopie, widzę że zaglądasz tu od 2003 roku, a jeszcze się nie nauczyłeś, że Cupiał ma masę "ekspertów-podpowiadaczy"?!
Tak, ale Cupiał jest poważnym biznesmenem i sam odpowiada za swoje decyzje.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

PANCERKRK napisał(a):Wyświetl post
CZyli za dwa dni poznamy nowego trenera i oby nas poprowadził na Mistrza Polski
No ja myślę, że aspiracje i cele w naszym klubie są troszkę większe.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.11.2011, 22:29
ja sie zastanawiam dlaczego nie polecial caly sztab?
mnie jakos nie przekonuje Bahr, nasi fizjoterapeuci
jak zwalniac to wszystkich

Odpowiedz cytując
tajexo
Junior Member

Od: 07.2006

Szkoda, szkoda, szkoda, zła decyzja. Zadowolona jest spora część tego (i nie tylko) forum, zadowoleni będą eksperci, zadowolona będzie polska myśl szkoleniowa z Piechniczkiem na czele. Z dnia, na dzień znajdziemy świetnego trenera (a może nawet nie trzeba szukać?), który od razu przywróci drużynie styl. Szansę dostanie liczna grupa świetnych, a do tej pory niedocenianych wychowanków, co zaowocuje pewnym mistrzostwem i awansem do LM! Przy odrobinie szczęścia może nawet uda się uratować LE w tym roku! Zabawa trwa, media zaleje fala komentarzy, spekulacji, ruszy karuzela z nazwiskami, może nawet sam Guus Hiddink zaszczyci nas "udziałem" w tej szalonej zabawie. Tylko Wisły, żal...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

No dzieje się, dzieje. Ciekawe jak na tę decyzję zareaguje ta banda obcokrajowców. Czy z ulgą, a może niektórzy już pakują torby ?
..
Odpowiedz cytując
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Stary 07.11.2011, 22:30
KRIS22 napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj po klęsce w derbach większość na tym forum była za zwolnieniem Maskanta dzisiaj po zwolnieniu nagle znaleźli sie jego obrońcy ludzie wam to chyba nigdy nie dogodzi ja jestem i byłem od wczoraj wieczora ( nawet już dlugo wcześniej ) za zwolnieniem Maskanta z kilku powodów :
- Nie wyciąganie wniosków z fatalnych występów Jaliensa i ciągłe jego wystawianie w składzie.
- Stałe fragmęty gry nie tworzyliśmy z nich zadnego zagrożenia dla rywali a wręcz traciliśmy falowo bramki po nich.
- Zawsze trenera bronią wyniki a Maskant ich ostatnio nie miał i to najbardzie przemawia za jego zwolnieniem.
- Na koniec jego konferencje prasowe dla mnie osoba która jest naszym trenerem musi być też przykładem profesjonalizmu i obiektywizmu a tego własnie Maskantowi brakowało w jego wypowiedziach a czare goryczy przelała jego wypowiedź po derbach.

Dziękuję trenerze za Mistrza Polski i Życzę POwodzenia w dalszej pracy.
A kogo miał wystawiać zamiast Jaliensa? Czekaja Tak strzelił dwa gole ale z karnych, natomiast większość fanów domagających się jego gry chyba nie ogląda meczów Młodej Ekstraklasy. Bo prawda jest taka że Jaliens jest słaby, ale Czekaj jest jeszcze słabszy. Nawet piłkarze Limanovii na jego tle błyszczeli. Może kiedyś będzie z niego zawodnik bardzo dobry, niech się ogrywa ale na wypożyczeniu, bo na 1 skład Wisły to jeszcze za wcześnie. Niestety nie spodziewał się nikt, że Bunoza i Jovanović będą łapać uraz za urazem. A jego wypowiedzi? Taki ma styl, wole jego przesadzony optymizm niż Macieja "wypada tylko przeprosić kibiców" i "liga będzie ciekawsza" Skorżę. A że wczoraj wszyscy chcieli go zwalniać? Bo weszli na net rozgoryczeni porażką i dali upust emocjom. Dlatego wczoraj nie włączałem komputera. Lepiej myśleć niż działać emocjonalnie. Niestety Basałaj także nie myśli racjonalnie i działa krótkowzrocznie pod publiczkę. Ciekawe ile tu popracuje następny trener....
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

johny96 napisał(a):Wyświetl post
Jesteście ku*wa żałośni, wczoraj wszyscy go zwalniali, dziś wszyscy skomlą, że zarząd jest do dupy. Opanujcie się trochę. Może mamy pyciarskich zawodników, ale oni powinni Podbeskidzie czy Cracovię pojechać min 2-0, a że treneiro na takie pi*dy wystawia 1 napastnika, to cóż się dziwić. Zero pomysłu na jakąkolwiek grę.
Może i zwalniali - słusznie z resztą. Ale ku.źwa nie teraz. Nie mając nikogo na jego miejsce? Nonsens. Moskal poprawi grę zespołu?
Maaskant sam się prosił o wylot i ja tam się akurat cieszę, ale liczyłem, że nasz zarząd wykaże więcej profesjonalizmu i poczeka, aż będzie miał kogoś jako alternatywę...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Hehe...
Zadowoleni?
No to ....a mamy normalność...
Daję max 2 lata następnemu trenerowi.
No chyba że awansuje do LM.
Przykre, ale w tym klubie nie będzie normalnie.
Lżej będzie się oglądało mecze, gdy nie będzie sensu wierzyć w puchary.
Więcej można na spokojnie analizować, podpowiedzieć, zwalić winę na kogoś...
http://karne.pl/obwiniony.html
I roz....... trwa.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 05.03.2015 o godz. 15:12.
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Kandzior napisał(a):Wyświetl post
Ja mam nadzieję, że celem jest 5-0 w Derbach na wiosnę.
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
Arronax
Senior Member

Od: 03.2010

Życzę Robertowi sukcesów w dalszej karierze.

Z takim składem będzie ciężko. Nie wiem jak patrzeć w przyszłość po tej decyzji.

Oby było lepiej.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Zastanawiam się jakie były przyczyny zwolnienia Maaskanata. I wyszło mi że Legia - dokładnie gra Legii jest tą przyczyną. Tak, tak, to zemsta Skorży

Pewnie gralibyśmy w LE - przegrywali tak jak Robert chce 4-1 czy 3-1 lub wygrywali gdy gramy w przewadze, a tu Skorża wyciął numer ze swoim "polskim drewnem" okraszonym serbską omastą i zdystansował nas w pucharach. Boguś zobaczył ze się da grac skutecznie w Europie i go krew zalała z zazdrości Ja wam mówię - to przez Legię i Skorżę. Nie dało się teraz ładować kitów o ciężkiej grze na 3 frontach przez Roberta, Boguś już wiedział swoje. Legia potrafi, a My? To była przyczyna zwolnienia Maaskanta - zespół do porównania z nami. I co gorsza lepszy w bezpośrednim meczu. Porażkach w derbach to już był gwóźdź do trumny...

A na poważnie - nie wiem czy takie decyzje na gorąco mają sens. Na razie Kaziu Moskal poprowadzi zespół do zimy... a potem poczekamy na nowego idola z Zachodu

Trzeba być optymistą, sam byłem niepocieszony po odejściu Skorży, załamany Kasperczakiem a zjawił się Maaskant i odzyskał MP. Może teraz będzie podobnie, albo jeszcze lepiej?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
śledziu
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.11.2011, 22:31
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Zarówno Moskal jak i Kulawik mają mgliste pojęcie o trenowaniu.
Na pewno większe niż ty o piłce nożnej i jej aspektach tępy ignorancie!
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 07.11.2011, 22:32
Ciekawe czy Cupiał zwolniłby trenera gdyby Genkov strzelił wczoraj z kilku metrów... pewnie po raz kolejny jedzie na spontanie bez żadnej koncepcji... a bazy treningowej jak nie było tak nie ma a jak nie otworzy sejfu to przecież CI piłkarze znikąd do nas nie przyjdą... chcesz mieć jakość musisz zapłacić, wygrać rywalizacje o piłkarza z innym klubem itd a nie grzebać w piłkarskich śmieciach.

Na Interii IMO już miedzy wersjami się wygadali kto podjął decyzję. Zwolnienie trenera to nie decyzja Basałaja. Żeby to wszystko się tylko nie posypało jak domek z kart, bo teraz nie jesteśmy zbytnio zorganizowanym klubem, ale pamiętajmy że możemy popaść jeszcze w tzw brudel, czyli wszystko do góry nogami co już się zdarzało.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 07.11.2011 o godz. 22:36.
Odpowiedz cytując
marlyd
Member

Od: 07.2003

Stary 07.11.2011, 22:33
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
ja sie zastanawiam dlaczego nie polecial caly sztab?
mnie jakos nie przekonuje Bahr, nasi fizjoterapeuci
jak zwalniac to wszystkich
To zastanów się dobrze..
Takie zmiany nie dzieją się z dnia na dzień.
Może Pan Józio ma rehabilitować kontuzjowanych piłkarzy
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

W tym momencie to nienajlepsza decyzja (jeśli zwalniać Maaskanta to po rundzie jesiennej)

Za Maskantem:
Wyniki
Pierwszy raz od kliku lat nie było kompromitacji w pucharach
Pierwszy raz od kliku lat otarliśmy się o LM
Mistrzostwo z niczego.
W zeszłym sezonie wyciągnął wnioski i ustawił drużynę bardziej defensywnie i inaczej co dało nam mistrza

Przeciw
Kibice (stadion do wypełnienia)
W tym sezonie twardogłowość i nie zmienianie składu bez kontuzji (Biton zaczął grać tylko ze względu na kontuzję Genkova)
Brak motywacji całej drużyny (Wilk biega Jaliens nie)
Brak pomysłu na ofensywę (piłka w poprzek poleganie na indwidualnościach)

Ciężka sprawa boję się że nikogo nie mają na jego miejsce.
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Czemu w meczu z Lechem czy np. u siebie z Apoelem Wisła potrafiła zagrać dobry mecz, a już z PBB czy Parchami zagrała katastrofalnie? To pokazuje, że wpływ trenera na grę Wisły był ŻADEN!! Decydowała forma dnia najlepszych zawodników, których teraz po prostu zabrakło.
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".

BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Jeszcze jedno - przy obecnej kadrze nowy trener który przyjdzie za Maaskanta musi władać b.dobrze językiem angielskim. W przeciwnym przypadku może być katastrofa
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 07.11.2011, 22:34
Maaskantowi trzeba podziękować za Mistrzostwo i kilka fajnych meczy które dzięki niemu przeżyliśmy jak 4-0 z Legią, 3-1 z Litexem, czy 1-0 z Amiką. Z jednej strony szkoda bo to fajny chłop był, znakomity PR miał, co w takim klubie jak Wisła jest potrzebne. No ale mimo wszystko czas na zmiany. Teraz liczę albo na Jimeneza (jak jest tylko taka możliwość) albo jakiegoś trenera o twardej ręce.
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Kandzior napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to liczy się tylko MP - na Europę to będziemy jeszcze długo za słabi...
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Moim zdaniem przyczyna jest prosta- tak słabo grającej Wisły nie było już od kilku lat. Mając zwłaszcza na uwadze ilość transferów!
Kiedy ostatnio przegraliśmy u siebie tyle meczy w sezonie?
Zdobyliśmy mistrza? Gówno prawda! Doczołgaliśmy się do niego!
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 07.11.2011, 22:35
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Budowanie składu drużyny na podbój Europy jest w naszym przypadku łudzące podobne do procesu budowy nowego stadionu. Co gorsza, wszystko wskazuje na to, że i efekt będzie podobny...

Co warto pamiętać z czasów pracy Maaskanta? Wygrane z Legią, Cracovią (na wiosne) oraz w miarę przyzwoitą końcówkę lata w pucharach w wykonaniu Białej Gwiazdy.
i wygraną na Amika arena
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 07.11.2011, 22:35
Sami napisał(a):Wyświetl post
Maaskant trenerem Wisły był od 21.08.2010r. do 07.11.2011r.

W tym czasie jego bilans w:
* Ekstraklasie:
Łącznie: 21-8-11 (56:38) [40 meczów]
U siebie: 14-2-4 (35:16)
Wyjazd: 7-6-7 (21:22)
* Pucharze Polski:
Łącznie: 4-1-1 (10-6) [6 meczów]
U siebie: 1-0-1 (1:1)
Wyjazd: 3-1-0 (9:5)
* Europejskich Pucharach:
Łącznie: 6-0-4 (14:16) [10 meczów]
U siebie: 4-0-1 (8:4)
Wyjazd: 2-0-3 (6:12)
* Razem:
Łącznie: 31-9-16 (80:60) [56 meczów]
U siebie: 19-2-6 (44:21)
Wyjazd: 12-7-10 (36:39)
Wyczesany bilans 16 porazek w 56 meczach, z czego wiekszosc z tych meczow (i porazek) w marnej polskiej lidze 28% spotkan przegranych.

Jedna rzecz. Maaskant szedl droga zlotoustego Macieja. Tez wygral tytul, tez zaliczyl wpadki w prestizowych meczach (derby, Legia), do tego podwojna wpadka z Podbeskidziem czy np. zenujace porazki z Gornikiem czy Lechia. Do Macieja brakuje mu tylko pucharowej Levadii. Na szczescie nie bedzie juz mu to dane. Dzieki mimo wszystko za MP i LE ale ten stan nie mogl trwac wiecznie, kiedy zespol przez rok prowadzony stoi w miejscu. Nie ma rozwoju, nie ma postepu. To wygladalo tak jakby Maaskant nie byl w stanie nic wiecej wymyslec z tym zespolem. W takiej sytuacji stagnacja, stanie i czekanie na Bog wie co jest czyms najgorszym. Dlatego potrzebna jest zmiana. Tu zmiana trenera jest oczywista.
Od pewnego czasu zastanawialem sie jak ten zespol by gral pod wodza innego trenera. Nie mowie o Moskalu tylko o kims kto przyjdzie na stale. Wtedy zobaczymy, czy ten zespol personalnie byl slaby i Maaskant wycisnal z niego max czy jednak ta grupa ludzi jest w stanie grac lepiej, ciekawiej i skuteczniej. O tym przekonamy sie pewnie na wiosne choc licze, ze jednak nowy trener przejmie zespol jeszcze przed koncem tej rundy.

Nie rozumiem tego placzu po Maaskancie. Przeciez zespol stal w miejscu. To trener mial zostac bysmy ogladali kolejne Podbeskidzia czy wtope w derbach na wiosne u siebie i slynne 0-1? Skoro Robert przez rok nie byl w stanie rozruszac tego zespolu to trzymanie go chocby do konca sezonu mijalo sie z celem. Zaliczalibysmy kolejne przykre porazki i sluchali kwiatkow Maaskanta na konferencjach.
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 07.11.2011, 22:36
willow napisał(a):Wyświetl post
Może i zwalniali - słusznie z resztą. Ale ku.źwa nie teraz. Nie mając nikogo na jego miejsce? Nonsens. Moskal poprawi grę zespołu?
Maaskant sam się prosił o wylot i ja tam się akurat cieszę, ale liczyłem, że nasz zarząd wykaże więcej profesjonalizmu i poczeka, aż będzie miał kogoś jako alternatywę...

A skąd Ty możesz wiedzieć,że nie mają następcy ? interia podała,że poszukiwania trenera rozpoczęto po meczu z Legią więc przestań narzekać!!! myślisz,że w kilka godzin załatwią trenera? ktoś musi prowadzic treningi przez ten czas .
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.11.2011, 22:36
skoro wyrzucony zostal Maaskant to pewnie odejdzie tez Valxx - wiem - Stan jest kontrowersyjna postacią bo sprawdzil zarowno dobrych zawodnikow jak i cieniasow ....nie wiem czy to zle czy dobrze - nie mi to oceniac ale z odejsciem Stana mozemy juz nie widziec ( obym sie mylil ) zawodnikow typu : Melikson, Jovanovic,Biton , Genkov ( sprzed kontuzji) czy nawet Pereiki - czyli wg mnie duzych wzmocnien i zawodnikow jak na polskie warunki nawet niezlych ....wiem, mozna tez wyliczac Jaliensa, Chaveza, Lameya, Diaza czy Nuneza czyli zawodnikow slabych badz przecietnych ale ...hmmm.... obysmy nie zatesknili za takim dyr.sportowym , bo niechcialbym zeby Basalaj znowu wzial sie za menadzerke - czyli cos o czym nie ma pojecia - i nam sprowadzil w jednym okienku wlasnie taki ch zawodnikow ktorych wymienilem w drugiej kolejnosci + zawodnikow typu Jovanic, Branco, Bunoza, Paljic ( choc on akurat moglby latac dziury z lawki) Boukhari , Zuraw ( z pelnym szacunkiem ) czy Rios ... czyli nie oszukujmy sie - zawodnikow slabych lub w najlepszym przypadku bardzo przecietnych
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów