|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Tutaj macie info odnośnie telebimu. |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Osobiście nie wierze w to, że krzesełka na stadionie będą czerwone. Pomyślcie jak to będzie wyglądało. A,B i C czerwone a E i boki D niebieskie... Miasto nie da jeszcze kasy na wymianę niebieskich krzesełek. Chcieli przecież wymienić krzesełka na składane, ale to kosztuje wiec się rozmyślili. Uważam, że stadion będzie lepiej wyglądał cały niebieski i może ewentualnie z napisem „WISŁA KRAKÓW” na C tak jak to kiedyś ktoś ładnie przedstawił.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
+1 dla jednolicie czerwonych siedzisk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
Pozytywne zapowiedzi niech sobie będą, ale nie ma co w nie wierzyć i łudzić się, że stadion będzie w lipcu po odbiorach. Imo jeśli do lipca wyrobią się z konstrukcją żelbetową w stanie surowym ze wszystkimi stopnicami, to będzie bardzo dobry wynik. Oby w kolejne 5 miesięcy udało się trybunę wykończyć, wyposażyć i zamontować dach. Oby też do tego czasu rozstrzygnięto sprawę IT oraz trybuny północnej. Później odbiory. Trybuna wschodnia budowana jest już od 12 miesięcy (nie liczę ścianki szczelinowej, wtedy wyszłoby już ponad 1,5 roku), a do końca prac jeszcze daleko. Same odbiory wraz z dopuszczeniem do użytku w najlepszym wypadku potrwają około 2 miesięcy. Lepiej nie oczekiwać cudów i przygotować się na rundę jesienną sezonu 2010/2011 na Hutniku, w lutym 2011 powinniśmy spodziewać się stadionu gotowego pod klucz, po odbiorach. Jeśli stadion zostanie oddany do użytku szybciej, to będzie radość, jeśli zrobimy wielkie oczy, bo stadion nie gotowy według zapowiedzi to będzie płacz jak po stracie E2012 przez Kraków. Wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazują, iż Wisła w tym roku na stadion nie wróci. Trzeba też przygotować się na kolejne przegłosowywania budżetu, bo oprócz tych 11mln będzie jeszcze pewnie przegłosowanie funduszy na IT oraz na trybunę północną. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Prosze Was z tym "śniegiem" wygląda to, jak ktoś wspomniał jak kupione u ruskich na targu. Brakuje tylko złotych albo chromowanych elementów... Podobno drużyny z czerwonymi krzesełkami statystycznie najwięcej wygrywają domowych meczów, także jestem za
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Czerwone mogą być, ale nie zgadzam się że niebieskie wyblakły. Owszem są brudne od pyłu i brudu z budowy, ale nie wyblakłe. Zwracałem uwagę na temat od powstania trybuny E i pod zadaszoną trybuną krzesełka nie wyblakły, tak jak blakły na niezadaszonej c i ab.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Dwa-to dyskusja o krzesełkach była ładnych kilka stron wcześniej i jakoś większa część krytykantów tego wzoru się zdrzemnęła i dopiero teraz się odzywa. Trzy - żaden wzór nie dogodzi wszystkim, to akurat pewne Cztery-do kłapania co się komu podoba a co nie - na necie jest masa ludzi- jak było hasło w styczniu żeby zebrać się i podziałać w sprawie stadionu i hali to zgłosiło się zaledwie parę osób.Nie widziałem żadnych czarnych,wonskich czy wojtal żeby byli chętni.Pozostawie to bez komentarza Pięć- nie ma żadnej pewności że za parę tygodni - jak odpowie prezydent- będzie sens cokolwiek organizować- w sensie konkursu, bo na wschodniej jak się ociepli- mogą już układać krzesełka, a na pewno je muszą wcześniej zamówić.
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 28.02.2010 o godz. 10:02.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Też odniosłem podobne wrażenie jak wonski_eNHa. Może i ciekawy pomysł tego śniegu, ale z pewnością nie wszystkim się podoba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Śnieg nie wszystkim się podoba, i ja się do tego grona zaliczam. Jedyny plus takiego rozwiązania, że mniej będzie widać, jak trybuny będą pustawe. Ja tam wole trybuny pełne
![]() Zdając sobie sprawę, że kolor czerwony trybun z różnych względów jest najbardziej trafny, nie miałbym nic przeciwko, żeby zostało tak jak było przed remontem: krzesełka niebieskie. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jak cos mowisz to uragumentuj to. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Dla zainteresowanych, wypiska tego co oznaczone zostało jako IT w Gdańsku:
Cytat:
Nawet licząc, że część rzeczy w wypadku stadionu Wisły odleci, to i tak może być gorąco z ceną. |
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Fajnie by było, żeby jakieś hasełko było, chociażby "WISŁA".
To zawsze ciekawsze i ładniejsze niż jednokolorowość ![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do wzorów była dyskusja parę stron temu z przykładowymi projektami, a teraz naglę niektórzy się obudzili
Paint nie boli jak ktoś chce to niech się pobawi i przedstawi jakiś ciekawy projekt to mozna go omówić
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wcześniej pisałem, że nie podoba mi się ten super, hiper, ultra nowoczesny wzór samo zapełniający stadion. Więc zrobiłem taki jaki by mi się podobał i nie szpecił by stadionu. W prawdzie podobny był w konkursie ale nie będę rozpaczał nad tym.
![]() ciekawe czy komuś bardziej 'podchodzi' ten od sraczkowego. :] |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Prostota i elegancja w 1. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
wonski tylko inną czcionkę i gitara
Tak powinien wyglądać stadion. A nie jakiś bazar.![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja i tak wolę projekt z trzema kolorami tylko ten biłay trzeba trochę przebudowac bo rzeczywiście wygląda jak śnieg, ale i tak ta propozycja jest najciekawsza
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 28.02.2010 o godz. 16:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
crazykaro tyle tylko czy z tego projektu ilosc kratek bedzie rownala sie ilosci krzeselek.
http://libuszewski.pl/krzeselka.html
Ostatnio edytowane przez sztafi : 28.02.2010 o godz. 17:07.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Był, pamiętam. Jednak nikt i nic nie sprawi, że kiedykolwiek spodoba mis się 'śnieg' na trybunach.
1. Nieestetyczne jest to wg. mnie. 2. Takie rozwiązanie stosuje się przeważnie na dużych stadionach, które rzadko się zapełniają. 3. Bo tak. Jeżeli się nie zmieści taka czcionka/wielkość jak pokazałem to wzór powinien wyglądać tak: (piętro narożników i trybuny ws./ zach. czerwone, dół na niebiesko.) źródło: post #7382 LukL ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A napis powinien wyglądać mnioej więcej tak: ![]() A co do sponsora Baltic Arena (PGE) to będzie rocznie wydawał za sponsora tytularnego 7 mln zł. U nas spokojnie 5mnl by się wyciągnęło jak by ktoś oczywiście chciał
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 28.02.2010 o godz. 17:57.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Od kiedy na stadion ma wejść 250 pracowników? od jutra? to potwierdzona informacja?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno tak, zobaczy się jutro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Tak mówił Ochalik, od jutra wchodzi 250 robotników i jadą na 3 zmiany.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie wiem czy zwróciliście na to uwagę, ale dziś przechodząc koło stadionu zauważyłem, że "ramy konstrukcji dachu" zostały solidniej obudowane (mniej więcej tak jak na wizualizacjach). Po prostu te rurki zostały zasłonięte. Muszę przyznać, że od razu lepiej to wygląda
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|