|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wracając na chwilę do Chaveza. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba Pan Rudnev w meczu bodajże ze Śląskiem także przygwieździł i była jakaś kara?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.sportfan.pl/artykul/8446/...karze-glupieja
Naszych też to dotyczy. Stare, ale nie wiem czy było. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ciekawe w jakim języku to zrobił....
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Czy ktoś wie może do którego roku kontrakt ważny ma Boguski?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Z mojego punktu widzenia, Patryk Małecki nic nie wniósł do wczorajszej gry ( oczywiście i u innych piłkarzy nie wszystko było przepiękne ). Dośrodkowania, rzuty wolne i rożne to chyba nie dla niego zajęcie. Czy on nie może nad tym popracować na treningach?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
w jakim języku Małecki zbluzgał Paljica
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Żuraw jutro w Cafe Futbol. Polsat Sport 11:00
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jesteśmy banda kopaczy i nie odpowiedzialnych ludzi
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
"Wypada przeprosić kibiców"
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Tyle że Patryk bardzo często gra egoistycznie, nie dla drużyny i jakoś nie widziałem żeby ktokolwiek z tego tytułu go zjechał na boisku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
tu nie chodzi o pretensje Patryka do Paljicia, tylko o styl w jakim to robi. Bo wymachiwanie rekami do kolegi z druzyny a stylu "bo ci ryj jebne" nie podobal sie komentatorom i mi. zachowanie Maleckiego ma bardziej charakter destrukcyjny niz mobilizujacy
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
chlopaki sie integruja
Sergio Branco widziany na statoilu na Armii Krajowej, kupowal 0,7 wyborowej i hot doga 'no pork' |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Czy to prawda że w jutrzejszym Cafe Futbol gościem będzie Maciej Żurawski? Coś mi się obiło o uszy ale nie jestem pewien.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Zupełnie jak nasi katolicy wpieprzający schabowe w piątek. Dogadają sie ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Znając temperament niektórych naszych zawodników, żeby się to bójką nie skończyło
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Niech popiją razem, pojedzą, pogadają... może za kilka miesięcy będziemy mówić o tym, jak się drużyna narodziła na domówkach u Branco (vide grille u Kosy).
![]() ![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Bo póki co to się "nie trzyma" z zagranicznymi piłkarzami, co było dość ewidentnie widać na MESie.![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
można już jeść mięso w piątki
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
I tak przy okazji - on ma na imię Serge, nie Sergio - to nie Brazylijczyk ![]()
Ostatnio edytowane przez ichigo : 03.10.2010 o godz. 00:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jakie to ma znaczenie? To jest stara dobra szkoła, teraz kontynuowana przez Palikota - ważne, że chłopak czuje się lepszy od polskich katolików. Wiadomo, nie dość że polscy, to jeszcze katolicy - podwójna ciemnota.
A ten Branco to faktycznie muzułmanin, czy może po prostu nie przepada za świńskimi podrobami? Bo jeśli to pierwsze, to dobrze że już po Ramadanie ![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
nie wiem o co Ci chodzi, mimo wszystko przyjąłem post Oldpary z przymrużeniem oka
a zresztą nie ważne no właśnie, też parówek świńskich nie jadam a muzułmaninem nie jestem ![]() Ps. do wódki to chyba nie trzeba znać języka a ramadan w każdym kraju wypada w innym terminie, może tego chłopaka z Cracovii wyciąga? gorzej jak go dopadła jesienna depresja jak Yahayę :( ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten to się już chyba ustatkował, żonę ma, dzieci. Jak długo nie trafi do najdroższego hotelu w kraju, to będzie OK
![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Zgadzam się, że Patryk ma serce do gry. Ale co z tego? Wszystkie jego wrzutki były zupełnie bez sensu, bo pozorowane dośrodkowania wybijały z rytmu nie przeciwnika, a naszych napastników; zaś te właściwe były bite donikąd. A skoro nie jest wzorowy, to mógłby pochylić głowę i skupić się na doskonaleniu własnej gry, a nie dyrygowaniu kolegów. Aż taki ma talent? Coś osiągnął? Jest doświadczony? Ktoś go zrobił kapitanem? Zupełnie czym innym jest wyzywanie i obrażanie kolegów. Dla mnie to już przesada. I nie chodzi tu już o pogarszanie tzw. atmosfery w szatni, ale totalne burzenie pracy zespołu i sztabu szkoleniowego. Lubię to jego zaangażowanie i niewyparzoną gębę, ale nie na tyle, żeby poświęcać dla niego dobro całej Wisły i to miałem na myśli. I być może w Twoim środowisku ludzie rzucają do siebie w pracy lub po pracy pieszczotliwe: "ty ....o". W moim nie. I jako kibic Wisły nie życzę sobie takiego chamstwa na boisku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dzisiaj Zurawski w Cafe Futbol potwierdzil, ze sa podzialy tj. Polacy vs Obcokrajowcy. Zespol nie istnieje. Po drugie odpowiednio tez skomentowal polityke transferowa klubu i jakosc nowych pilkarzy, oczywiscie w slowach bardzo dyplomatycznych. Dobrze, ze Maciek jest szczery. Mowil tez o tym, o czym ja pisalem tu niedawno...wymagac to przede wszystkim trzeba od nowych(ktorzy kosztowali nie male pieniadze i ktorzy maja dlugoletnie kontrakty).
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|