|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No fakt, przecież on był bożyszczem tłumów, trybuny skandowały "jebać Messiego, my mamy tu Sikorskiego"!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czyli w meczu gwiazd kto wygra mecz ( Smuda vs Moskal ) to zostaje trenerem aktualnej Wisły ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzięki niemu dziś kibicujesz Wiśle, a nie Cracovii więc spokorniej boście są małe bącki w porównaniu z Cupiałem. https://www.youtube.com/watch?v=giaG8dZbzc4
Ostatnio edytowane przez element : 08.10.2015 o godz. 12:18.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kula trenerem? Bez jajec juz lepszy Motyka czy Wójtowicz.
Jak dla mnie trenerem moze byc tylko jedna osoba z która kojarzą się największe sukcesy w tym wieku czyli Henryk Kasperczak. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zarówno Heniu jak i Kulawik są aktywnymi trenerami i jeden nie przyleci ileś tys km a drugi ma mecz swojej drużyny.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
termin dostawy będzie po meczu.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ogolnie lista pilkarzy gwiazd jest ok i wiadomo ze nie jednego jeszcze by można wymienić, który powinien być w takim gronie.Mnie najbardziej dziwi brak ludzi tj: Czerwiec,Cantoro,Marek Zając,Kałużny,Niciński.Bogus Zając pewnie z powodu kadry nie przyjedzie tak jak i kilku innych Kula,Kuba czy Heniu Kasperczak, ale to z przyczyn funkcji jakie pełnią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
mam nadzieje ze ten News o Smudzie to jakis zart ....to moze jeszcze Mandziare i Lysego Weza zaproscie do Vipow
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Odpowiem klasycznym: chyba Ty. zim zum nie jest to temat na kłótnie i negatywne komentarze. Trzeba się cieszyć z dobrej inicjatywy klubu i liczyć na liczną grupę kibiców w sobotę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A nie?
Chyba około 80 baniek wisi Wisła TF, wszystkie decyzje Cupiał podejmował. Rację ma Kolega piszący wyżej, trzeba się cieszyć z inicjatywy i wspierać, skoro już doszło do takiej sytuacji, nie ma co się.spierać o obecność tego, czy tamtego, choć osobiście dla mnie obecność Smudy jest taką rysą na szkle i braw ode mnie nie dostanie, prędzej mi fiołek na głowie wyrośnie. Oleję go i tyle ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mecz już w sobotę a biletów jeszcze pełno.
Na takie wydarzenie bilety powinny zejść szybciej, niż na mecze z Legią czy cracovią. Gdzie wy jesteście? gdzie jesteście, gdy Wisła prosi was o pomoc? Ta sama Wisła która zwycięstwami w Lidze czy pamiętnymi meczami w pucharach powodowała, że byliście dumni? To jest cały czas ten sam KLUB! Byliście, gdy były mistrzostwa, puchary a teraz, gdy nie ma sukcesów i w Wiśle z kasą krucho was nie ma? Gdy najlepszy kumpel prosi was o pomoc to odwracacie się od niego udając, że Ciebie to nie dotyczy? a w momencie, gdy u niego będzie lepiej to przypominacie sobie o nim? Tak niektórzy z was traktują Wisłe! jest dobrze to będę a, gdy jest źle to odwracacie głowę. Teraz powinniście być i pomóc temu klubowi, bo wszyscy mamy za co. Będą piłkarze którzy tworzyli Wielką Wisłe, piłkarze dzięki którym większość z nas zaczęła kibicowanie i zaczęła dumnie nazywać się kibicami Wisły Kraków! W sobotę możemy wszyscy wrócić do tych wspomnień i początków, gdy pierwszy raz pojawiliśmy się na stadionie. Więcej takiego meczu może nie być i więcej tych piłkarzy w naszych barwach już nie zobaczymy. Nie którzy z was zapomnieli, że mają OGROMNY wpływ na to jak wygląda i będzie wyglądać nasz klub. Wystarczy chodzić na mecze i zasilać klubową kasę. Jest różnica, gdy na meczu jest 10tys. osób a 18tys! Myślicie, że jak przestaniecie chodzić to pieniądze spadną z nieba? czekacie na szejka i wtedy łaskawie przyjdziecie? Teraz jest czas, aby dać coś od SIEBIE a nie tylko czekać na lepsze czasy. Dawno nasze problemy mogłyby, być mniejsze gdybyśmy wszyscy chodzili na mecze bez względu na to na którym miejscu jest Wisła. 'Mimo goryczy tamtych chwil Wisła Kraków to historia, która nie pozwala na przeciętność. Zjednoczmy całą wiślacką społeczność i spowodujmy, aby Biała Gwiazda odzyskała swój dawny blask.'' |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pytanko mam,
Kupiłem wczoraj nagrodę przez fans4club. Dostałem kod ( w panel Twoje nagrody ). Dziś wchodzę na bilety celem wymiany vouchera, i chciałem wybrać miejsce zgodne z karnetem ( sektor E23 ). Nie widzę żadnego okna które pozwoliłoby mi wymienić voucher na bilet. Blokada okienek czy coś innego? ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Pogoda ma być, w sobotę większość nie pracuje, mecz o 15.30 więc spokojnie jest czym wrócić do domu, czyżby byliśmy za wygodni? Nie narzekajmy na nic w końcu.. Zapożyczony ze Stanów Ticket Bomb czyli finałowy dzień akcji właśnie trwa! ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A gdzie jest Grzegorz Kaliciak, Marek Zając, Bogdan Zając, Grzegorz Niciński, Radosław Kałużny, Kalu Uche, Adam Piekutowski, Ryszard Czerwiec, Kaziu Węgrzyn, Łukasz Sosin, Daniel Dubicki czy nawet Dariusz Dudka?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chciałbyś 300 zawodników do jednej drużyny zaprosić?
I co Wy z tym Uche macie.. on w ogóle o Wiśle pamięta jeszcze? i chyba w Katarze aktualnie siedzi. https://www.facebook.com/video.php?v=10153807043996282
Ostatnio edytowane przez element : 08.10.2015 o godz. 18:45.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, nie wiecie czy mecz będzie w jakiś sposób nagrywany/ transmitowany ?
Wypadło mi k...a mać zaje...ne w d..pe wesele i taki ch..j z pójścia na stadion k..a ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
a dzieci z DD dostaną te szaliki na mecz czy kolejna wtopa i miesiąc po czasie?
![]() na marginesie wyszły 2 rzeczy: zlikwidowanie KK nie powoduje przypływu kibiców, za to wydłuża czas sprzedaży |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co za ....a kibice.
Trzeba kliknąć 3 razy żeby Wisła miała muzeum nie ma kto... Trzeba się dołożyć do renowacji pomnika, akademii też narzekania Każdy pieprzy że nie ma akcji ze strony klubu żeby chociaż kilka złotych dorzucić to jak klub zrobi to na 2 dni przed meczem jest 9 tysięcy.... Co za ludzie..... A wielcy AMBASADORZY nawet nie potrafią zrobić gestu jak Kuba i wykupić te szaliki dla dzieci...
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 08.10.2015 o godz. 22:05.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Oka, dzięki, nie śledziłem sprawy na bieżąco.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jakby wesele było w Krakowie to ostatnią rzeczą jaką bym zrobił to płacz na forum ![]() Niestety wesele o 16 na podkarpaciu k...a jego zaje...na mać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ktoś pisze rysa na szkle, dla mnie rysą jest Pawełek. Zamiast niego wolę Angelo Hugues.
A Smuda mógłby poprowadzić drużynę anty legend, np. Dolha, Surma, Kokoszka, itd. P.S. Kaziu Węgrzyn też był spoko, tylko nie wiem po jaką cholerę on poszedł do parchów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2015
Offline |
|
![]() ![]()
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Węgrzyn ? Przecież to największy anty-Wiślacki komentator jaki istnieje/istniał. Chłop w każdym meczu leczy jakieś chore kompleksy i całym sercem jest za drużyną przeciwną Wiśle, bez znaczenia kto gra. Nie dla wegrzyna w tym spotkaniu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego Hugues w antygwiazdach? Ja lubiłem jego niepowtarzalny styl
Poza tym Panowie, jakby grali wszyscy, których sobie życzycie, to ten mecz musiałby trwać 4x45 minut ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|