The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
art
Senior Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2015, 10:33
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się. Zapraszanie gościa, przez którego jest dług, to jest istna kpina.
Cupiał będzie?
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 08.10.2015, 10:37
No fakt, przecież on był bożyszczem tłumów, trybuny skandowały "jebać Messiego, my mamy tu Sikorskiego"!
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.10.2015, 12:07
Czyli w meczu gwiazd kto wygra mecz ( Smuda vs Moskal ) to zostaje trenerem aktualnej Wisły ?
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.10.2015, 12:16
art napisał(a):Wyświetl post
Cupiał będzie?

Dzięki niemu dziś kibicujesz Wiśle, a nie Cracovii więc spokorniej boście są małe bącki w porównaniu z Cupiałem.

https://www.youtube.com/watch?v=giaG8dZbzc4
Ostatnio edytowane przez element : 08.10.2015 o godz. 12:18.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 08.10.2015, 12:20
art napisał(a):Wyświetl post
Cupiał będzie?
A co przez Cupiała jest dług ?
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 08.10.2015, 12:41
Cytat:
Czy na pewno strzał w kolano ? To na pewno zagrywka w stronę Smudy bo mimo że by chciał to odmówić nie mógł .

A z drugiej strony powiedźcie mi kto zamiast niego ?
Tomasz Kulawik powinien być trenerem, albo zagrać w drużynie gwiazd. Brakuje mi też Czerwca.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.10.2015, 12:43
Kula trenerem? Bez jajec juz lepszy Motyka czy Wójtowicz.

Jak dla mnie trenerem moze byc tylko jedna osoba z która kojarzą się największe sukcesy w tym wieku czyli Henryk Kasperczak.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 08.10.2015, 12:55
Zarówno Heniu jak i Kulawik są aktywnymi trenerami i jeden nie przyleci ileś tys km a drugi ma mecz swojej drużyny.
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.10.2015, 13:03
schranzwerker napisał(a):Wyświetl post
Panowie,
A jak z szalami?
Zamówiłem z przesyłką i cisza...
termin dostawy będzie po meczu.
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 08.10.2015, 13:09
Ogolnie lista pilkarzy gwiazd jest ok i wiadomo ze nie jednego jeszcze by można wymienić, który powinien być w takim gronie.Mnie najbardziej dziwi brak ludzi tj: Czerwiec,Cantoro,Marek Zając,Kałużny,Niciński.Bogus Zając pewnie z powodu kadry nie przyjedzie tak jak i kilku innych Kula,Kuba czy Heniu Kasperczak, ale to z przyczyn funkcji jakie pełnią.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 08.10.2015, 13:20
mam nadzieje ze ten News o Smudzie to jakis zart ....to moze jeszcze Mandziare i Lysego Weza zaproscie do Vipow
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Stary 08.10.2015, 15:27
element napisał(a):Wyświetl post
Dzięki niemu dziś kibicujesz Wiśle, a nie Cracovii więc spokorniej boście są małe bącki w porównaniu z Cupiałem.

Odpowiem klasycznym: chyba Ty.

zim zum nie jest to temat na kłótnie i negatywne komentarze. Trzeba się cieszyć z dobrej inicjatywy klubu i liczyć na liczną grupę kibiców w sobotę.
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Stary 08.10.2015, 15:39
zim zum napisał(a):Wyświetl post
A co przez Cupiała jest dług ?
A nie?
Chyba około 80 baniek wisi Wisła TF, wszystkie decyzje Cupiał podejmował.

Rację ma Kolega piszący wyżej, trzeba się cieszyć z inicjatywy i wspierać, skoro już doszło do takiej sytuacji, nie ma co się.spierać o obecność tego, czy tamtego, choć osobiście dla mnie obecność Smudy jest taką rysą na szkle i braw ode mnie nie dostanie, prędzej mi fiołek na głowie wyrośnie. Oleję go i tyle
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.10.2015, 16:38
Mecz już w sobotę a biletów jeszcze pełno.
Na takie wydarzenie bilety powinny zejść szybciej, niż na mecze z Legią czy cracovią.

Gdzie wy jesteście? gdzie jesteście, gdy Wisła prosi was o pomoc?
Ta sama Wisła która zwycięstwami w Lidze czy pamiętnymi meczami w pucharach powodowała, że byliście dumni?
To jest cały czas ten sam KLUB!

Byliście, gdy były mistrzostwa, puchary a teraz, gdy nie ma sukcesów i w Wiśle z kasą krucho was nie ma?
Gdy najlepszy kumpel prosi was o pomoc to odwracacie się od niego udając, że Ciebie to nie dotyczy? a w momencie, gdy u niego będzie lepiej to przypominacie sobie o nim?

Tak niektórzy z was traktują Wisłe! jest dobrze to będę a, gdy jest źle to odwracacie głowę.
Teraz powinniście być i pomóc temu klubowi, bo wszyscy mamy za co.
Będą piłkarze którzy tworzyli Wielką Wisłe, piłkarze dzięki którym większość z nas zaczęła kibicowanie i
zaczęła dumnie nazywać się kibicami Wisły Kraków!

W sobotę możemy wszyscy wrócić do tych wspomnień i początków, gdy pierwszy raz pojawiliśmy się na stadionie.
Więcej takiego meczu może nie być i więcej tych piłkarzy w naszych barwach już nie zobaczymy.
Nie którzy z was zapomnieli, że mają OGROMNY wpływ na to jak wygląda i będzie wyglądać nasz klub.

Wystarczy chodzić na mecze i zasilać klubową kasę. Jest różnica, gdy na meczu jest 10tys. osób a 18tys!
Myślicie, że jak przestaniecie chodzić to pieniądze spadną z nieba? czekacie na szejka i wtedy łaskawie przyjdziecie?
Teraz jest czas, aby dać coś od SIEBIE a nie tylko czekać na lepsze czasy.
Dawno nasze problemy mogłyby, być mniejsze gdybyśmy wszyscy chodzili na mecze bez względu na to na którym miejscu jest Wisła.

'Mimo goryczy tamtych chwil Wisła Kraków to historia, która nie pozwala na przeciętność. Zjednoczmy całą wiślacką społeczność i spowodujmy, aby Biała Gwiazda odzyskała swój dawny blask.''

Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 08.10.2015, 17:05
Pytanko mam,

Kupiłem wczoraj nagrodę przez fans4club. Dostałem kod ( w panel Twoje nagrody ).

Dziś wchodzę na bilety celem wymiany vouchera, i chciałem wybrać miejsce zgodne z karnetem ( sektor E23 ). Nie widzę żadnego okna które pozwoliłoby mi wymienić voucher na bilet.

Blokada okienek czy coś innego?
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 08.10.2015, 17:09
W.S napisał(a):Wyświetl post
Mecz już w sobotę a biletów jeszcze pełno.
Na takie wydarzenie bilety powinny zejść szybciej, niż na mecze z Legią czy cracovią.

Gdzie wy jesteście? gdzie jesteście, gdy Wisła prosi was o pomoc?
Ta sama Wisła która zwycięstwami w Lidze czy pamiętnymi meczami w pucharach powodowała, że byliście dumni?
To jest cały czas ten sam KLUB!

Byliście, gdy były mistrzostwa, puchary a teraz, gdy nie ma sukcesów i w Wiśle z kasą krucho was nie ma?
Gdy najlepszy kumpel prosi was o pomoc to odwracacie się od niego udając, że Ciebie to nie dotyczy? a w momencie, gdy u niego będzie lepiej to przypominacie sobie o nim?

Tak niektórzy z was traktują Wisłe! jest dobrze to będę a, gdy jest źle to odwracacie głowę.
Teraz powinniście być i pomóc temu klubowi, bo wszyscy mamy za co.
Będą piłkarze którzy tworzyli Wielką Wisłe, piłkarze dzięki którym większość z nas zaczęła kibicowanie i
zaczęła dumnie nazywać się kibicami Wisły Kraków!

W sobotę możemy wszyscy wrócić do tych wspomnień i początków, gdy pierwszy raz pojawiliśmy się na stadionie.
Więcej takiego meczu może nie być i więcej tych piłkarzy w naszych barwach już nie zobaczymy.
Nie którzy z was zapomnieli, że mają OGROMNY wpływ na to jak wygląda i będzie wyglądać nasz klub.

Wystarczy chodzić na mecze i zasilać klubową kasę. Jest różnica, gdy na meczu jest 10tys. osób a 18tys!
Myślicie, że jak przestaniecie chodzić to pieniądze spadną z nieba? czekacie na szejka i wtedy łaskawie przyjdziecie?
Teraz jest czas, aby dać coś od SIEBIE a nie tylko czekać na lepsze czasy.
Dawno nasze problemy mogłyby, być mniejsze gdybyśmy wszyscy chodzili na mecze bez względu na to na którym miejscu jest Wisła.

'Mimo goryczy tamtych chwil Wisła Kraków to historia, która nie pozwala na przeciętność. Zjednoczmy całą wiślacką społeczność i spowodujmy, aby Biała Gwiazda odzyskała swój dawny blask.''

100% racji, wszyscy na mecz! Kibole, Pikniki, Janusze, po prostu fani krakowskiej piłki, wszyscy!
Pogoda ma być, w sobotę większość nie pracuje, mecz o 15.30 więc spokojnie jest czym wrócić do domu, czyżby byliśmy za wygodni? Nie narzekajmy na nic w końcu..

Zapożyczony ze Stanów Ticket Bomb czyli finałowy dzień akcji właśnie trwa!
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.10.2015, 17:22
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Pytanko mam,

Kupiłem wczoraj nagrodę przez fans4club. Dostałem kod ( w panel Twoje nagrody ).

Dziś wchodzę na bilety celem wymiany vouchera, i chciałem wybrać miejsce zgodne z karnetem ( sektor E23 ). Nie widzę żadnego okna które pozwoliłoby mi wymienić voucher na bilet.

Blokada okienek czy coś innego?
Bylo mowione ze od srody bilety tylko do wymiany w kasie.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.10.2015, 18:24
A gdzie jest Grzegorz Kaliciak, Marek Zając, Bogdan Zając, Grzegorz Niciński, Radosław Kałużny, Kalu Uche, Adam Piekutowski, Ryszard Czerwiec, Kaziu Węgrzyn, Łukasz Sosin, Daniel Dubicki czy nawet Dariusz Dudka?
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 08.10.2015, 18:37
Chciałbyś 300 zawodników do jednej drużyny zaprosić? Wielu z nich z różnych powodów nie może zagrać w tym meczu. Wielu z nich pojawi się na trybunach. A wielu nie jest w stanie w ogóle wziąć pod uwagę choćby przyjazd do Krakowa. Przecież to nie działa tak, że ktoś telefon wykona i na zawołanie z drugiego końca Polski czy z zagranicy, rzuci sprawy rodzinne, pracę i jakieś tam inne obowiązki i przyjedzie specjalnie na ten dzień i na tą godzinę. Wielu by chciało, ale to tak nie działa.
I co Wy z tym Uche macie.. on w ogóle o Wiśle pamięta jeszcze? i chyba w Katarze aktualnie siedzi.

https://www.facebook.com/video.php?v=10153807043996282
Ostatnio edytowane przez element : 08.10.2015 o godz. 18:45.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Stary 08.10.2015, 18:52
Panowie, nie wiecie czy mecz będzie w jakiś sposób nagrywany/ transmitowany ?

Wypadło mi k...a mać zaje...ne w d..pe wesele i taki ch..j z pójścia na stadion k..a !
Odpowiedz cytując
wygladajacyzzachmury
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 08.10.2015, 19:01
a dzieci z DD dostaną te szaliki na mecz czy kolejna wtopa i miesiąc po czasie?

na marginesie wyszły 2 rzeczy: zlikwidowanie KK nie powoduje przypływu kibiców, za to wydłuża czas sprzedaży
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.10.2015, 19:14
Co za ....a kibice.
Trzeba kliknąć 3 razy żeby Wisła miała muzeum nie ma kto...
Trzeba się dołożyć do renowacji pomnika, akademii też narzekania
Każdy pieprzy że nie ma akcji ze strony klubu żeby chociaż kilka złotych dorzucić to jak klub zrobi to na 2 dni przed meczem jest 9 tysięcy....
Co za ludzie.....
A wielcy AMBASADORZY nawet nie potrafią zrobić gestu jak Kuba i wykupić te szaliki dla dzieci...
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 08.10.2015 o godz. 22:05.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.10.2015, 19:17
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Panowie, nie wiecie czy mecz będzie w jakiś sposób nagrywany/ transmitowany ?

Wypadło mi k...a mać zaje...ne w d..pe wesele i taki ch..j z pójścia na stadion k..a !
Mecz w sobote o 15:30, koniec około 17:20 więc jeśli w okolicach Krakowa lub samym Krakowie masz wesele to jesteś w stanie na około 18 być na sali. Ii wtedy bardzo mało Cie ominie i jest to do wykonania. Jak wiadomo do 22 na weselach mało sie dzieje
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 08.10.2015, 22:19
fialo napisał(a):Wyświetl post
Bylo mowione ze od srody bilety tylko do wymiany w kasie.
Oka, dzięki, nie śledziłem sprawy na bieżąco.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Stary 08.10.2015, 22:33
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Mecz w sobote o 15:30, koniec około 17:20 więc jeśli w okolicach Krakowa lub samym Krakowie masz wesele to jesteś w stanie na około 18 być na sali. Ii wtedy bardzo mało Cie ominie i jest to do wykonania. Jak wiadomo do 22 na weselach mało sie dzieje
Kolego sympatyczny Jakby wesele było w Krakowie to ostatnią rzeczą jaką bym zrobił to płacz na forum

Niestety wesele o 16 na podkarpaciu k...a jego zaje...na mać!
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 08.10.2015, 22:46
Ktoś pisze rysa na szkle, dla mnie rysą jest Pawełek. Zamiast niego wolę Angelo Hugues.
A Smuda mógłby poprowadzić drużynę anty legend, np. Dolha, Surma, Kokoszka, itd.

P.S. Kaziu Węgrzyn też był spoko, tylko nie wiem po jaką cholerę on poszedł do parchów.
Odpowiedz cytując
KotWButach
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2015

Stary 08.10.2015, 22:48
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Kolego sympatyczny Jakby wesele było w Krakowie to ostatnią rzeczą jaką bym zrobił to płacz na forum

Niestety wesele o 16 na podkarpaciu k...a jego zaje...na mać!
mogę podwieźć po meczu
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 08.10.2015, 22:50
KotWButach napisał(a):Wyświetl post
mogę podwieźć po meczu
Niezła wkrętka na weselicho
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 08.10.2015, 23:11
licoo napisał(a):Wyświetl post
Ktoś pisze rysa na szkle, dla mnie rysą jest Pawełek. Zamiast niego wolę Angelo Hugues.
A Smuda mógłby poprowadzić drużynę anty legend, np. Dolha, Surma, Kokoszka, itd.

P.S. Kaziu Węgrzyn też był spoko, tylko nie wiem po jaką cholerę on poszedł do parchów.
Węgrzyn ? Przecież to największy anty-Wiślacki komentator jaki istnieje/istniał. Chłop w każdym meczu leczy jakieś chore kompleksy i całym sercem jest za drużyną przeciwną Wiśle, bez znaczenia kto gra. Nie dla wegrzyna w tym spotkaniu.
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Stary 09.10.2015, 07:35
Dlaczego Hugues w antygwiazdach? Ja lubiłem jego niepowtarzalny styl

Poza tym Panowie, jakby grali wszyscy, których sobie życzycie, to ten mecz musiałby trwać 4x45 minut
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów