|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Według mnie powinniśmy wystawić najmocniejszy skład, żeby osiągnać jak najlepszy wynik. Wtedy będzie można w rewanżu poeksperymentować jak będziemy mieli "awans w kieszeni".
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 27.02.2011 o godz. 22:47.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Też tak uważam i to nie tylko jeśli chodzi o wynik. Nie zapominajmy że jednak w zespole znów zaszły spore zmiany. Nasi zawodnicy nie mają za sobą wspólnie rozegranych kilkudziesięciu spotkań tylko dwa sparingi i jeden mecz ligowy. Mimo solidnego spotkania w Gdyni to nie jest jeszcze maszynka która funkcjonuje jak należy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Zgodzę się z innymi tutaj, że powinniśmy grać najlepszym składem. Mamy atut własnego boiska i powinniśmy na nim zgnieść Podbeskidzie by podejść spokojnie do rewanżu.
Chciałbym by w wyjściowym składzie zagrał oczywiście Melikson, ale i Genkov z Riosem jako napastnicy. Podoba mi się gra Riosa, umie się utrzymać przy piłce, ma dobrą technikę, mógłby wyglądać ciekawie przy Genkovie. Poza tym wydawało mi się zawsze, jakby Rios nie miał z kim grać, teraz jest Melikson i raczej by się dobrze dogadywali na boisku. ![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tylko, że Genkov grał z lekkim przeziębianiem ale Meliksona pod koniec łapały skurcze, tak że chyba oni nie wystąpią
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Melikson nigdy nie grał w takich warunkach pogodowych. Dla mnie wielki podziw że koleś tak wiele pokazał w pierwszym meczu. Gdyby reszta drużyny potrafiła za nim nadążyć to mielibyśmy 3-0.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kluczowym jest to, że rywala nie można absolutnie zlekceważyć.
Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie, aby któryś z zawodników naszej szerokiej kadry był za słaby, aby zagrać z Podbeskidziem (no może poza jednym czy dwoma wyjątkami). O wyborze jedenastki meczowej zadecydeje zatem pewnie tzw. dyspozycja dnia i to, że rozgrywamy trzy mecze w jednym tygodniu (z przyczyn w miarę obiektywnych (np. choroba Genkova) niektórzy zawodnicy mogą nie wytrzymać trzech pełnych meczów). Wg interii odczuwalna temperatura jutro w Krakowie to -4 stopnie. Ideał to nie jest, ale w każdym razie lepiej niż w Gdyni. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...grac_wszystko/
Czyli wyglada na to, że nowi zawodnicy zagraja. I bardzo dobrze trzeba zgrywac zespoł ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wygramy z wami
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeśli Chaves, Bunoza czy którykolwiek z obrońców sprezentuje wam bramkę lub was wyręczy wtedy przez chwile możecie wygrywać. Później tracicie 5 czy 6 i powiemy wam:
idzie, idzie Podbeskidzie, lecz w Pucharze błądzi zawsze ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tylko w Poznaniu wysyła się zawodników pod rzekomym pretekstem odpoczynku, już po 3 rozegranych spotkaniach.
Jak Puchar Polski to przypomina mi sie mecz z Polonią Warszawa czy Ruchem u siebie. Nie będzie tak źle jednak, wygramy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
http://ts.podbeskidzie.pl/a995/przed...z-wisla-krakow
Jeśli rzeczywiście będzie tak jak mówią (że mecz będzie widowiskowy) = nie zamkną się we własnym polu karnym, to rozjedziemy ich bez problemu... EDIT: Co ciekawe, mają najwięcej strzelonych i najmniej straconych goli w lidze. ![]()
Kibic z Poznania
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
idzie ktoś sam pierwszy raz na G? ;P
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
^ Macie jakieś mądrzejsze pytania ?
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wg mnie nie sądzę abyśmy jakoś okazale rozjechali Podbeskidzie-jest to naprawdę solidna drużyna, dobrze zorganizowana i poukładana, lecz oczywiście nie przewiduje innego scenariusza jak nasze jutrzejsze zwycięstwo. Przewiduje, że ogramy ich różnica dwóch bramek. No góra trzech.
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Podoba mi się to Podbeskidzie. Życzę im, żeby awansowali i zbudowali pożądny stadion, ale jutro niestety bęcki
![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie ma w tym meczu takej opcji jak remis czy porażka, tylko zwycięstwo,
byle by gra cieszyła oko, było mało nieporozumień i poprawić skuteczność. Wie ktoś może jak to jest z finałem w tym roku jakie miasto/stadion |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=gBnWmPsygIQ&feature=fvw
Podsumowanie rudny jesiennej w wykonaniu Podbeskidzia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak widać co poniektórych pokory nie nauczyła: Valerenga, Tibilisi, Levadia czy Karabach. Obyście nie musieli dodać do tej listy Podbeskidzia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://forumts.podbeskidzie.pl/viewtopic.php?f=19&t=57 heh na ich forum to ciężko znaleźć pesymistów przed meczem. Mocno wierzą w swoją drużynę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dajcie spokoj,rywala trzeba szanowac ,ale znamy swoją sile i ten mecz mamy wygrac bez dwóch zdań.
A jako ze to pierwszy mecz po dlugiej zimowej przerwie my kibice powinnismy im zgotowac cieple przyjecie,w szczegolnosc Maorowi i spółce. Podbeskiedzie napewno bedzie chcialo zrobic niespodzianke wiec dobrze ze Maaskant traktuje ten mecz powaznie.To tez nie sa jakies kompletne ogórki. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skad wiesz ze traktuje go powaznie? to sie chyba okaze gdy zobaczymy wyjsciowy sklad prawda?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1) Alez mnie ciekawi jakim skladem wyjdzie Maskaant.. czy zagra Melikson
2) co jest zagwarantowane w przypadku wygrania PP? gra w eliminacjach do Ligi Europejskiej czy co? |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Za zdobycie pucharu jest to samo co od lat - eliminacje LE ( 3 runda) ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|