|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Polsce wystarczy czasu na przygotowanie się do organizacji finałów EURO 2012? | |||
| Tak |
|
333 | 52,28% |
| Nie |
|
304 | 47,72% |
| Głosujących: 637. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A tutaj link do zródła informacji:
http://pilkarskiekomentarze.com/?p=5305 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No dobra, ale co będzie z ludźmi np. z Poznania którzy otrzymają bilet na mecz w Poznaniu, a jak przeniosą do Krakowa, to nie będą mogli jechać?
UEFA sama sobie strzeli w stope, bo będzie wtedy jeszcze więcej biletów do kupienia. Chociaż fajnie by było, gdyby było Euro w Krakowie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Na 100% to farmazon. Do Euro niewiele ponad rok, już na późno na takie zmiany, system biletowy już ruszył, logo Poznań już ma, a stadion w Krakowie jest porównywalny, lub nawet gorszy niż w POZnaniu*. Plota, mająca na celu podniesienie 'klikalności' portalu.
Nie ma co się podniecać, Euro zostanie na 100% w Pyrlandii. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Prima Aprilis się zbliża. teraz przygotówka pod newsa, a potem 1 kwietnia "potwierdzą"
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Co to wogole jest za serwis ten pilkarskiekomentarze.com
Albo to ten sam informator co do GoWna dzwoni |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Uczcie sie amatorzy jak za darmo rozreklamowac swoja stronke.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Prawda jest taka, że stadion w Poznaniu to bubel wybudowany za 713 mln (czyli 203 mln więcej niż Wisły!). Błędy techniczne i słuchy na temat działań CBA (klik!) na pewno nie działają na ich korzyść. Dość sceptycznie podchodzę do tego newsa, ale nie przekreślałbym tych informacji od razu. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ty tak powaznie?
Przeczytaj jeszcze raz uwaznie ten artykul, wez fakt, przeczytaj obojetnie jaki artykul, znajdz 10 roznic Reklama dzwignia handlu Ciekawe ktora marna dziennikarzyna probuje swoj wlasny interes rozkrecic. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie takie rzeczy już się działy w Polsce
Ale podkreślam - podchodzę do tego jako ciekawostki i to w dość sceptyczny sposób. Zresztą nie przyniosło by to miastu większego pożytku na rok przed rozpoczęciem mistrzostw... Zresztą - czy ja w ogóle napisałem, że jestem za przeniesieniem Euro do Krakowa? Jeśli to tak zabrzmiało, to wybaczcie ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zamiana miasta jest teoretycznie możliwa - po to wyznacza się miasta rezerwowe. Natomiast co do samego info z dziwnej strony oczywiście odnoszę się sceptycznie.
Euro jest nam tak poza tym potrzebne jak k... majtki. Co mieli wybudować w Polsce - wybudowali ( albo i nie - w większości przypadków), Kraków i tak będzie jednym z dwóch rozpoznawanych polskich miast na świecie ( oprócz tego ewentualnie Warszawa jako stolica) i z punktu widzenia turystycznego niszowa impreza nic nie zmieni. Dla czterech ( w porywach) meczów w dodatku drużyn które i tak przeważnie nas g.... obchodzą nie warto się tym podniecać. Szczerze powiedziawszy lepszy finansowo interes robi się na centrach pobytowych i o to trzeba zabiegać. Kasa idzie do miasta a nie do Uefa ( i później ochłapy dla miasta). Niższy koszt organizacji, szansa na utrzymanie grupy turystów jeżdżących za drużyną dłużej niż jeden ( meczowy) dzień.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 22.03.2011 o godz. 17:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Z logistycznego punktu widzenia, zmiana miasta-gospodarza w tym momencie zdaje się mało realne. Jeśli chodzi o inne aspekty to taka zmiana byłaby nawet wskazana. Poznań kompromituje się na każdym kroku. Począwszy od logotypu miasta na euro, przez idiotycznie wyglądający napis POZnań*, a na haśle "A nam trawa już rośnie" kończąc.
O stadionie już nie wspomnę nawet. flamengista masz rację ale nie do końca. Moim skromnym zdaniem to nie byłoby robienie łaski nikomu. Kraków jest nadal i pozostanie do czerwca 2012 roku miastem rezerwowym. Gdy któreś miasto da dupy, to teoretycznie inne, z listy rezerwowej wskakuje na jego miejsce. ![]() ![]() |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie zamawiania biletów na Euro2012.
Czy u Was też po wypełnieniu formularza na bilety w polu "Adres dostawy i rachunku" nie widać nazwy miejscowości, a jedynie kod pocztowy? ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
tak, tylko numer domu i kod pocztowy.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może mi ktoś wyjaśnić jak to jest z tymi biletami tzn. 18 lat będę miał dopiero w październiku, a żeby założyć konto to trzeba mieć 18. Założyłem więc na ojca i teraz moje pytanie czy jeśli wylosowałbym bilet to jest on od razu przydzielany na imię i nazwisko osoby aplikującej o bilety czy będzie można wpisać dane osoby (w tym przypadku moje) żeby bilet był dla mnie a nie dla ojca?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak jest z tymi płatnościami? Moge sobie wybrać np po 4 bilety na wszystkie mecze w polsce a potem zaplacić za ich część tylko gdyby tak hipotetycznie wylosować na 3 mecze? A chcieć jednak jechać tylko na jeden?
ok już wiem jak wybierzesz 10 biletow i cie wylosuja placisz za wszystkie
Ostatnio edytowane przez medyk : 31.03.2011 o godz. 15:59.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzisiaj pierwszy dzień losowań - dostał już ktoś jakąkolwiek informację zwrotną?
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A mieszkasz w Warsawie, Gdansku, Wroclawiu lub Poznaniu? Poza tym byla informacja ze dzisiaj losowanie a maile do ludzi pod koniec meisiaca.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Proste do świąt losowania a po czyli w następnym tygodniu można zacząć zaglądać na skrzynki pocztowe lub konta na stronie UEFA.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zerkaliście już na stronkę UEFA? U mnie 0 niestety.. :(
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Na mecze Biało-Czerwonych nie udało się ale mam pomieszane półfinał w Warszawie i grupowy z ukraińskimi na które widocznie aż takiego zainteresowania nie było. Może uda się wymienić na coś u Nas. Z tego co zauważyłem to jak wybraliśmy maksimum czyli 4 bilety na spotkanie to mniej nie mogliśmy już wylosować;d
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To się wybieram na 3 z 4 meczy w Gdańsku, w tym ćwierćfinał
Szczęście towarzyszyło, na Polaków się nie udało, ale cóż, wszystkiego nie można ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|