|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Najbardziej rozbawiło mnie to: "spokojnie". Reszta oczywiście też.
Wisła w tym sezonie jest katastrofalnie słaba i tylko zbieg okoliczności z Litexem i Apoelem zaciemnił nam obraz sytuacji. Fart na ten sezon wykorzystany z nawiązką.
Ostatnio edytowane przez PitM : 02.09.2011 o godz. 07:45.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
A ja czuje że remisy prędzej wywyeziemy z wyjazdów do Odense i Londynu
![]() ![]()
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie mówcie mi o szansach. Liczę na niespodziankę ale bez przesady. Szanse mamy marne z tak grającą drużyną. U siebie może coś jeszcze ugramy ale na wyjeździe to nie mamy czym im zagrozić. Pożyjemy zobaczymy ale ciemno to wszystko widzę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Online |
|
|
Mistrzu, a może zdradzisz, czemu tak sądzisz? Może jakaś ciekawa analiza? Bo takie gołe "czuję", to - wybacz - zaśmiecanie forum.
Jeśli można na czymś budować optymizm, to chyba przede wszystkim na meczu u siebie z Liteksem. Wisła na razie nie gra po holendersku, stara się raczej grać piłkę włoską: wyrachowaną, nudną, opartą na obronie i wyczekiwaniu. Nie wychodzi to póki co najlepiej. Na moje oko Wisłę zabija brak skuteczności. Taka "włoska" piłka i brak skuteczności równa się katastrofa. Braki w obronie (bardzo duże) wydają mi się mniej groźne. Wynika z tego niestety, że Twoje przeczucia są nieuzasadnione. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Panowie, dajcie spokój. Maaskant upierał się przy tym, że jest przygotowany na Ligę Mistrzów. Skoro tak twierdził, to chyba oznacza, że ma do tego powody. Nie gramy w LM, fakt. Ale gramy w LE. Skoro byli gotowi na LM, to niby dlaczego nie mamy się pokazać z dobrej strony w LE?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie pamiętacie Lecha w zeszłym sezonie. Też eliminacje mieli słabe, a w grupie zagrali dobrze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No w grupie zagrali dobrze dostając w lidze od Ruchów, Zagłębiów a nas jebnęli 4-1, a kolejny rok stracony bo zarząd zajął się dzieleniem hajsu między sobą za sprzedanych grajków i premię z pucharów.
W sumie droga do tego sukcesu nabiera prawidłowego ruchu, porażka z Lechią a wczoraj to lepiej nie wspomnę.Ja mimo wszystko uważam że liga to jest priorytet do wielkiej kasy bo awans do LM już nie jest tak ciężki jak kiedyś, i w tym kierunku Wisła powinna konsekwentnie dążyć bez zniechęcenia. Mam jednak wrażenie że większość naszych grajków to jednak wolą się pokazać na międzynarodowej arenie i zmienić pracodawcę niż walczyć o poważne (długotrwałe) cele
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 02.09.2011 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie wiem czy w dobrym dziale pisze. Nie wiecie moze kiedy na mecze Wisły bedzie mozna kupowac bilety przez internet ? mysle, ze wtedy frekwencje na meczach bylyby wieksze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
haha mozemy wygrac co najwyzej z Odense. Reszta to max remisy u siebie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Każdy zdobyty punkt będzie miłym zaskoczeniem, nie ma co się denerwować wynikami. Hillout
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przynajmniej jedno jest pewne, nasza legia cudzoziemska będzie gryzła trawę bo to ostatnia szansa dla niej, żeby pokazać się w Europie...
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
tak wszyscy się podniecają awansem dwóch drużyn polskich do LE, ale jest w tym trochę racji. co prawda grupy są ciężkie, ale da się w nich pograć z sukcesami. potrzeba do tego woli walki, której na pewno zabrakło w Nikozji. patrząc obiektywnie potencjał mamy, kwestia jak pisałem wyżej mobilizacji.
a tak a propos to polecam analizę występów polskich zespołów w pucharach w ostatnich latach i filmik o polskiej piłce ![]() http://tsw.com.pl/news/Najlepiej-od-kiedy-1345 http://www.youtube.com/watch?v=VWpKkhfSU5c |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na onecie był news, że Skaba z Legii jest na testach w Odense. Orientuje się ktoś, czy Skaba może ich wzmocnić (jeśli to będzie wzmocnienie w ogóle) w najbliższym czasie i czy będzie mógł grać w LE (grał już przecież w LE, choć to były tylko eliminacje)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wystarczy czytać newsy na stronie ....
"Wiadomo jednak, że Skaba nie zagra przeciwko Wiśle w barwach Odense. Okienko transferowe zostało już zamknięte i teraz możliwe są tylko wzmocnienia zawodnikami, którzy nie mają pracodawcy. 27-letni bramkarz może trafić do Odense dopiero zimą." wislakrakow.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Dla mnie jeśli oni chcą pozyskać Skabę to znaczy że bramkarz u nich nie umie złapać piłki, lub też nie ma rąk
![]() ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie jestem przekonany, czy Skaba w formie z tego sezonu jest gorszy niż Jovanić czy Kurto...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Według mnie niepotrzebnie na tym forum strasznie krytykuje się Jovanicia. Przecież on nic takiego nie zawalił... Ok jest jeden mankament, gra na przedpolu. Ale pozatym co on takiego złego zrobił że ma być gorszy od Skaby który raz na całe swoje życie obronił 2 (!) piłki w sezonie...
Edit: A Kurto? Kurto nie mogę oceniać. Widziałem go w pierwszej Wiśle nie więcej niż 5 razy, a MESy nie oglądam Powód: Kurto
Ostatnio edytowane przez Fiti : 06.09.2011 o godz. 07:38.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...ak_Fulham.html
Hehe. Widać teraz jak jesteśmy łupieni przez nasz kochany klub. No i jakim prestiżem cieszy się w Anglii liga europejska. W ogóle przelicznik siły nabywczej w stosunku do cen biletów w Anglii i Danii jest bardzo dla nas smutny. O stosunku cena/jakość już nie wspominam. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Panowie, czy ceny biletów na mecz z Odense będą utrzymane na wszystkie mecze LE?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wątpie.. to są ceny biletów stricte na mecz z Duńczykami i wątpie żeby obowiązywały na reszte meczów
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
W podobnym tonie wypowiadał się Arkadiusz Onyszko, były bramkarz Odense w rozmowie z "Gazetą". - Nie wypada krytykować kolegów po fachu, ale ostatnie interwencje Wesselsa wołają o pomstę do nieba. Takich błędów nie popełniają nawet juniorzy, więc krakowianie mogą upatrywać nadziei w jego formie - grzmiał Polak, który obecnie zatrudniony jest w Polonii Warszawa. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polsat robi transmiesje meczu wisły?
![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
czyjego meczu ? chyba Wisły
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie o biletach.
Kolega z zona (obcokrajowcy) chcą byc na meczu z Odense, bo im mówiłem o fantastycznej atmosferze na stadionie i chcą zobaczyć jak to jest. Tylko ze oni obecnie sa na Lotwie i dopiero przyleca do Krakowa w Srode. Nie chce ryzykowac z kupnem biletow tuz przed samym meczem wiec chce im kupic bilety wczesniej. Mam ich dane i jestem ciekaw czy moge za nich kupic te imienne bilety? 2. Takze chcemy isc na mecz z Bełchatowem.. czy panują te same zasady z kupnem biletow. Dzieki z gory za odpowiedz. ![]() Who loves the Fire? We do!
Who loves the Fire? We do! Who loves the Fire? We do! FIRE WE LOVE YOU!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Na mecz z Odense podajesz tylko imię, nazwisko, pesel i kupujesz spokojnie bilety wcześniej.
Natomiast na Bełchatów Twoi znajomi muszą wyrobić wcześniej KK aby wejść na mecz. Wszystko jest na oficjalnej, wystarczy wejść i poczytać. Co do transmisji, mecz będzie na Polsacie Futbol, oraz na TV4 z tego co patrzę na program.
Ostatnio edytowane przez michael : 09.09.2011 o godz. 12:33.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
dzieki za odpowiedz... juz tak dawno nie wchodzilem na oficjalna ze nawet nie pomyslalem zeby tam zerknac...
![]() Who loves the Fire? We do!
Who loves the Fire? We do! Who loves the Fire? We do! FIRE WE LOVE YOU!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|