|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
No to możemy już powiedzieć Lucasowi adios
![]() http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_do_brazylii/ Hmm... Ciekaw jestem czym klub tak sobie zaszkodził u Clebera, bo naprawdę to zagranie było hm... troszkę po chamsku ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
faktycznie grubo |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Taka mała ciekawostka o pewnej naszej byłej "gwieździe" - pod newsem na temat fantastycznego występu Legii w sparingu ze Spartą Praga (0-4) natrafiłem na informację, że
Cytat:
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
Te kilka spotkań na obronie nie grał źle jak pamiętam... dziś by pewnie spokojnie posadził na ławie Jovanovica... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Trochę się przytyło Frankowskiemu, jak trenował napastników kabaretu Dyzmy w czasie Euro (oczywiście zdjęcie z Weszło):
![]() ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jeśli niewiadomo o co chodzi to chodzi o?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Znak klubowy jak skrzyzowanie zakazu wjazdu z przejazdem kolejowym
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Widzimy teraz wiele "starych" zawodników Wisły którzy teraz grają dosyć nieźle, w czasach świetności Wisły w lidze, skład był naprawdę dobry, teraz taki Vidlicka byłby napewno rezerwowym o ile nie podstawowym zawodnikiem, wtedy konkurencja była ogromna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Lucas na facebooku:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Swoją drogą to ciekawe czy naprawdę do nas wróci
![]() Ciekawa mieszanka by wyszła, chłopak ma podstawy surowego i twardego Polskiego futbolu, a 2 lata w technicznej Brazylii mogłyby z chłopaka zrobić mieszankę wybochową na naszą ligę ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
bajera typu "jestes wspanialy , ale zostańmy przyjaciólmi."
"wiesz , inne charaktery ja musze sie wreszcie wziąć za robienie kariery..." ![]()
Za złotówke jesteś k... to za wolność byś mnie sprzedał...
Jebać przerzutów !! |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jeszcze dla potwierdzenia
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Myślę, że gdyby udało się podpisać Dudu Paraibę i Piotra Brożka, to byłoby super. Z racji tego, że nie mamy graczy lewonożnych, mogących grać na skrzydle, przyjście Brożka mimo wszystko oceniłbym na +. Uważam, że przy Probierzu by się odbudował i znowu grał na dobrym (ligowym) poziomie
Ciekawe jak wygląda sytuacja z Pawłem... Ale patrząc na treść tego newsa http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...etay&IND=10910 należy sądzić, że Brożek na pewno odejdzie z Trabzonu (może jemu również uda się rozwiązać kontrakt). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ciekawe ciekawe, Brożka na tą lewą obronę można by "łyknąć" tymbardziej że w tym momencie Gordan nie ma zmiennika, pytanie tylko czy stać nas żeby spełnić jego oczekiwania finansowe chociaż przy swojej aktualnej pozycji mocnych argumentów do negocjacji nie ma
![]() ![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Brożek? No gdzie i po co? Myślę, że Pogoń to dla niego idealny klub.
------------- A co z tym Dudu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Szane maleją, cena chyba za duża.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
- Diaz jest świetny technicznym, silnym fizycznie i dobrym w pojedynkach indywidualnych obrońcą. Przede wszystkim gra jako lewy defensor, ale może również występować jako stoper. Nasi trenerzy zwrócili na niego uwagę prawie rok temu. Nie straciliśmy go z pola widzenia, a teraz nadarzyła się okazja, by podpisać z nim kontrakt - wyjaśnił menedżer 13. drużyny Bundesligi Christian Heidel.
Dobrze gada |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Diaz na środku obrony to dobry piłkarz, nie wiem czego chcecie od niego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
imho w niektórych meczach Diaz na stoperze był najlepszy na placu, no ale ile gustów tyle opinii.
Zobaczymy czy w manguncji zagra czy bedzie tylko turystą ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie rozumiem czemu w obecnej sytuacji odpuszczamy transfer Piotra Brożka. Nie mówiąc już o tym, że byłby to też sygnał dla Dudu, że nie jesteśmy uzależnieni od jego transferu. Brożek mógłby grać na skrzydle i jako lewy obrońca. Słabszy od Paljicia nie będzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
PS:Może i jest dobry w pomocy,potrafi dośrodkować i uderzyć głową ale przy tym jest fatalny w obronie,wolny, mało zwinny,piłkarze Ekstraklasy objeżdżali go jak chcieli Junior to fajny gość ale piłkarz bardzo słaby takie jest moje zdanie,absolutnie nie żałuje że odszedł A co do gry na stoperze było to przyzwoite ale na lewej obronie to był dramat
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 06.07.2012 o godz. 11:06.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
http://sportowetempo.pl/pn_malopolsk...LKS_Niedzwiedz
Swoją drogą w PP rok temu troche zespołów przeszli
Ostatnio edytowane przez Natkan : 06.07.2012 o godz. 12:41.
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|