The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2014, 15:37
GregorTS napisał(a):Wyświetl post
Mi jest żal ze mną sobie wyciera morde grupka huliganów co to mnie obrzuca racami na sadionie. Dzięki.
I obraziłeś się na wszystkich kibiców, bo cię grupka huliganów racami obrzuciała
Dokładnie kategorie myślowe Jacka

Fajnie że sledzcie panowie to co pisze, trolling trolliniem dzisiaj zapraszam na R22. No panowie , AGRESJAAAA !! WSzyscy na R22 !!! Ja tam dzisiaj bede czy sie Wam to podoba czy nie.
Proszę Nie! Nie idź na stadion! Nie rób nam na złość!
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.08.2014 o godz. 15:39.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
PabloTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.08.2014, 15:40
Fajnie że sledzcie panowie to co pisze, trolling trolliniem dzisiaj zapraszam na R22. No panowie , AGRESJAAAA !! WSzyscy na R22 !!! Ja tam dzisiaj bede czy sie Wam to podoba czy nie.
a co będziesz dzisiaj robił na R22 ?
wazne są tylko te dni na które czekamy"
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Stary 10.08.2014, 15:40
Po burzy słońce wychodzi zza chmur i nad stadionem zaświeci znów can't wait for you guys ! Tymczasem pozdrówka i do zobaczyska po meczu.
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
PabloTS
Senior Member

Stary 10.08.2014, 15:45
no pochwal się nam co tam będziesz robił....nie bądż taki.......tez chcemy wiedzieć...
wazne są tylko te dni na które czekamy"
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.08.2014, 15:58
Dla Was bracio zrobiłem wyjątek
Nie jesteś moim bratem.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 10.08.2014, 16:39
Nie wiem co GregorTS bierze. Ale niech bierz pół
Odpowiedz cytując
SiD1894
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.08.2014, 16:46
Gregor, zostawiłbyś namiary na swojego dostawce, bo towar musisz mieć pierwszorzędny
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 10.08.2014, 16:49
To przykre ze niektóre przypadki sa nieuleczalne...

PS.

Tamten rok:
Wisła-Jagiellonia 9 sierpnia 12310 widzow...

No zobaczymy sobie kolejne porównanie...

PS2.

Widzow ok 3-3,5 tys...doping jak na festynie w Kokotowie -jest klimat...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 10.08.2014 o godz. 17:01.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 10.08.2014, 17:53
Klimat na festynie w Kokotowie jest lepszy.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.08.2014 o godz. 18:30.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 10.08.2014, 19:00
Ja pitole jakie zawodzenie na meczu. Żal tego słuchać... a mogłoby być tak fajnie na meczu gdyby nie szkodnik Bednarz.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.08.2014, 19:05
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ja pitole jakie zawodzenie na meczu. Żal tego słuchać... a mogłoby być tak fajnie na meczu gdyby nie szkodnik Bednarz.
Mecze z Ruchem były ścisłym top z kibicowskiego punktu.

Cytat:
Potwierdzam. Tam gdzie pracuje również można było dostać wejściówki na dzisiejszy mecz. Sektor E oraz VIP. Więc teraz widać jakim szacunkiem darzy nas zarząd. Ludzie ciężko pracują, chodzą na mecze od X lat aby mieć zniżkę 5 złotych przy wznowieniu karnetu. A przypadkowe osoby dostają darmowe bilety na sektory gdzie cena jednej wejściówki zaczyna się od 40 złotych...
A te pacany jeszcze klaskają jak spiker ogłasza liczbę widzów.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 10.08.2014, 19:31
Sa frajerami i tyle....
Może zacznie sobie ktoś zdawać sprawę z tego ze placi 50 za bilet a ludzie wokół niego dostali je za friko ponieważ vouchery dosłownie opanowaly miasto....
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 10.08.2014, 19:36
Alez wy nie rozumiecie ze te 50 zl za bilet pomagasz finansowo Wisle bo tak klub musialby sie dalej zadluzac zeby oplacic lysemu sowita pensyjke
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 10.08.2014, 20:18
Ja bym się zastanowił czy fiskalnie wszystko się zgadza. Kto za te bilety odprowadza podatek? Wystawiają pita jak ktoś dostanie korzyść czyli voucher? Gdyby ktoś był na każdym meczu ciągu roku za każdym z voucherem suma korzyści przekroczy 750 zł i kto odprowadza podatek?

Może jak z alcapone? Trzeba zaatakować przez podatki.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 11.08.2014, 13:36
A tak w ogole to juniorzy za zdobycie mistrza dostali vouchery na buty adidasa i to koniec
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 11.08.2014, 13:45
Ja nie wiem o co ciągle jest ta dyskusja.

Ręce mi opadają.

Jak chcecie, żeby w klubie panował taki burdel jak panuje tzn.:

-Prezes Bednarz dostaje wynagrodzenie 40K zł/mies, co przy obecnej sytuacji finansowej klubu jest jakąś patologią

-Prezes Bednarz jest prawnikiem, a łamie umowę słowną zawartą z SKWK i bezczelnie daje do podpisania kompletnie inny dokument niż było ustalone

-Bednarz w porozumieniu z innymi organami wydaje zakazy stadionowe stosując odpowiedzialność ZBIOROWĄ

-Generalizuje i wkłada do jednego worka gro kibiców nazywając ich różnymi epitetami od swołoczy zaczynając na bandytach kończąc

-Bednarz co okienko obiecuje, że już w następnym okienku będziemy mieli kłopot bogactwa i spółka wyjdzie na prostą(typowa kiełbasa wyborcza), czyli po prostu KŁAMIE

Można te przykłady mnożyć.
Podsumowując Bednarz działa na SZKODĘ SPÓŁKI i nie rozumiem jak nawet średnio inteligentni(bez obrazy dla nikogo) ludzie mogą tego nie widzieć.

Zrozumcie, że chodząc na mecze dajecie przyzwolenie na takie działanie, zgadzacie się na ten burdel panujący w klubie i udajecie jak na Was plują, że deszcz pada.

Nigdy nie powiem, że popieram w 100% to co się wydarzyło i, że uważam, że rzucanie racami to jest genialne wyjście z sytuacji, bo na pewno nie jest. Ale niech nikt nie mówi, że komukolwiek stała się z tego tytułu jakakolwiek krzywda, bo to jakiś nonsens.

Żyjemy w wolnym kraju, to jest normalny protest. Nie może być przyzwolenia na lekceważenie kibiców, a to niewątpliwie zrobił Bednarz. Każdy prezes będzie lepszy od niego, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie toczył walki z własnymi kibicami, bo jeszcze nikomu nigdy nie wyszło to na dobre. A tutaj całą "wojnę" rozpoczął Bednarz.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 11.08.2014, 14:10
Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem o co ciągle jest ta dyskusja.

-Prezes Bednarz dostaje wynagrodzenie 40K zł/mies, co przy obecnej sytuacji finansowej klubu jest jakąś patologią
Ktoś mu tą kasę zaproponował(czyt. Cupiał), sam sobie do kontraktu nie wpisał, a ciekaw jestem czy Bednarz mimo kłopotów otrzymuje te wynagrodzenie w pełni czy też jak piłkarze czeka kilka miesięcy - tego nie wiem

-Prezes Bednarz jest prawnikiem, a łamie umowę słowną zawartą z SKWK i bezczelnie daje do podpisania kompletnie inny dokument niż było ustalone
Z każdej umowy można się wycofać, i to ce..... normalnych ludzi, że podają sobie ręce i wychodzą. Patrz przykład Orlenu i Polsatu przy organizacji MŚ w Siatkówce - Sponsor się wycofał, ale Solorz nie rzuca racami czy maluje sprayem na stacjach bohomazy.

-Bednarz w porozumieniu z innymi organami wydaje zakazy stadionowe stosując odpowiedzialność ZBIOROWĄ
Z jakimi innymi organami wydaje zakazy stadionowe? Trzeba troszke poczytać ustawę bo zakaz stadionowy to Ci wydaje sąd a nie klub. Klub zablokował karty i możliwość zakupu biletów.

-Generalizuje i wkłada do jednego worka gro kibiców nazywając ich różnymi epitetami od swołoczy zaczynając na bandytach kończąc
Nie wiem kogo on wkłada do jednego worka, ale mnie w nim nie ma. Sorry ale rzucanie raz na boisko, torpedowanie stadionu, pisanie bohomazów na swoim własnym stadionie czy też bazy treningowej to słowo "SWOŁOCZ" jest nadwyraz pieszczotliwe dla osób, które dopuściły się tych czynów

-Bednarz co okienko obiecuje, że już w następnym okienku będziemy mieli kłopot bogactwa i spółka wyjdzie na prostą(typowa kiełbasa wyborcza), czyli po prostu KŁAMIE.
Masz racje! okłamał, co więcej mówił o złym stanie spółki w wywiadach co już powinno wywoływać reakcje RN. Choćby dlatego uważam, że powinno się rozglądać za innym prezesem, aczkolwiek to jest klub Cupiała i niech on decyduje kogo zatrudnić a kogo zwolnić.

Podsumowując Bednarz działa na SZKODĘ SPÓŁKI i nie rozumiem jak nawet średnio inteligentni(bez obrazy dla nikogo) ludzie mogą tego nie widzieć.
Spoko być może tak jest, ale czemu ta RN tego nie widzi? oceniają w końcu poczynania Prezesa pozytywnie tzn. iż plan jakiś został wykonany albo jest wykonywany dobrze oprócz oczywiście relacji z bojkotującymi
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.08.2014, 14:19
......A tutaj całą "wojnę" rozpoczął Bednarz.
No właśnie od czego to się zaczęło ?
Czy to prawda ze Prezes prosił SKWK o nierzucanie rac na derbach aby uniknąć kar i został olany ciepłym moczem ?
Jak myślisz czy Bednarz przespał się z tym co sam wynegocjował ( umową o złotówkę) ... sam stwierdził ze jest za dobry i zmienił zapisy ? Nie sądzę ... to ktoś wyżej kazał mu wprowadzić tą odpowiedzialność za ekscesy ...
Fakt: Bednarz wypowiedział słowa których nie wolno mu było wypowiadać ... taką ma niewyparzona gębę ... ale nie próbuj wmawiać że kierował je do wszystkich kibiców bo zawsze powtarzał że kieruje je do tych którzy łamią prawo na stadionie.
Jako prawnik też nie popisał się karając wszystkich "z ogródka" ... Ale czy nie musiał władzom pokazać, że "dbamy o bezpieczeństwo ... podobne ekscesy się nie powtórzą, ... jesteśmy zdeterminowani itp".

Moim zdaniem Bednarz powinien przeprosić niewinnych, cofnąć wszystkie sankcje i zamknąć się, resztę (np kontakty z kibicami) zostawiając Czerwińskiemu. Wtedy będzie ruch SKWK.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 11.08.2014 o godz. 14:29.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 11.08.2014, 14:29
Nie prawda.
To się zaczęło od umowy "złotówki od biletu", która już była gotowa i wystarczyło złożyć pod nią podpis.
Umowa na którą obydwie strony się zgodziły (Bednarz vs SKWK), była zresztą przygotowywana i omawiana kilka miesięcy (to nie była umowa przygotowywana na prędce, przypadkowo, tylko z głową, krok po kroku, każdy szczegół). Wszyscy doszli do porozumienia, Bednarz zaprosił SKWK do siebie by złożyć podpisy.. a tu ukazuje się całkiem inna umowa - nie taka, na którą się obydwie strony umówiły, krótko mówiąc sfałszowana.
To było na kilka godzin przed meczem z Cracovią.

Wobec powyższego SKWK oznajmiło Panu Bednarzowi, że zawieszą swoją działalność stadionową i że nie chce mieć z nim już nic do czynienia.

Trudno utrzymywać dalszych kontaktów z kłamcą, oszustem, który w perfidny sposób robi w ch.uja własnych kibiców. Prezes klubu robi w ch.uja własnych kibiców? Do tego wykształciuch, prawnik? Miarka się przebrała. Myślał, że ma do czynienia z małymi dziećmi? że przedstawiciele SKWK nie są wykształceni i czytać nie umieją? kogo on chciał w ch.uja zrobić? śmieszny chłystek. W normalnych warunkach dostałby za ta takie coś po ryju i nikt by frajerowi ręki nie podawał.

Formalnie SKWK już nie brało odpowiedzialności za mecz z Cracovią.

Dopiero potem pojawiły się race.

A potem wychodziły kolejne brudy.. i tak to trwa po dziś dzień.
I trwać będzie dopóki Pan Jacek Bednarz będzie zarządzał naszym ukochanym klubem i pluł kibicom Wisły w twarz.
Ostatnio edytowane przez element : 11.08.2014 o godz. 14:45.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 11.08.2014, 15:10
Matko jaki ty jesteś ograniczony...

TSWthedues napisał(a):Wyświetl post
Ktoś mu tą kasę zaproponował(czyt. Cupiał), sam sobie do kontraktu nie wpisał, a ciekaw jestem czy Bednarz mimo kłopotów otrzymuje te wynagrodzenie w pełni czy też jak piłkarze czeka kilka miesięcy - tego nie wiem
To jak mu zaproponuje 2 mln zł, i 4 trybuny na własność, a on spuści klub do 2 ligi to też mamy przytakiwać? Protestujemy też właśnie przeciw temu, żeby w klubie zaczęli myśleć racjonalnie a nie jak fanatycy!

Cytat:
Z każdej umowy można się wycofać, i to ce..... normalnych ludzi, że podają sobie ręce i wychodzą. Patrz przykład Orlenu i Polsatu przy organizacji MŚ w Siatkówce - Sponsor się wycofał, ale Solorz nie rzuca racami czy maluje sprayem na stacjach bohomazy.
To można to zrobić w sposób uprzejmy, z szacunkiem dla drugiej strony, powiedzieć prawdę a nie zachować się jak frajer, tym bardziej, że to była rzecz której kibicom zależało, a klubu nic nie kosztowało.

Cytat:
Z jakimi innymi organami wydaje zakazy stadionowe? Trzeba troszke poczytać ustawę bo zakaz stadionowy to Ci wydaje sąd a nie klub. Klub zablokował karty i możliwość zakupu biletów.
Matko!!! Policja spisała 450 osób i bezprawnie przekazała klubowi dane osobowe tych wszystkich ludzi. Klub zablokował karty to znaczy, że nałożył teoretycznie zakazy stadionowe, a jak to w prawie brzmi to jest nie istotne. Istotne jest to, że dostaliśmy 4 miesięczny zakaz wejścia na stadion, bez wyroku sądu bez jakich kolwiek dowodów. Zagrywki jak za komuny, lubisz to? Chyba tak, skoro zaciekle bronisz prezesa w tych kwestiach ale potem się nie dziw, że mówię o was per. idioci...

Cytat:
Nie wiem kogo on wkłada do jednego worka, ale mnie w nim nie ma. Sorry ale rzucanie raz na boisko, torpedowanie stadionu, pisanie bohomazów na swoim własnym stadionie czy też bazy treningowej to słowo "SWOŁOCZ" jest nadwyraz pieszczotliwe dla osób, które dopuściły się tych czynów
Ale jak kiedyś przypadkiem będziesz tak jak np. ja, to też ci pokaże środkowy palec tak jak ty tym ludziom którzy tam byli i niczemu nie zawinili. Ja nie malowałem bohomazów nie rzucałem racami tak jak 700-800 osób które w tym czasie były u Wiślaków. My za nich ponieśliśmy odpowiedzialność, ciesz się, że nie ty, ponoć jesteś kibicem Wisły, tym prawdziwym który szanuje podstawowe zasady wolności.

Cytat:
Masz racje! okłamał, co więcej mówił o złym stanie spółki w wywiadach co już powinno wywoływać reakcje RN. Choćby dlatego uważam, że powinno się rozglądać za innym prezesem, aczkolwiek to jest klub Cupiała i niech on decyduje kogo zatrudnić a kogo zwolnić.
Klub Cupiała? To jest Klub Cupiała czy Wisła Kraków?
Cupiał daje tylko kasę, ale to nie znaczy, że ma nie szanować tradycji, historii ludzi i wartości, bo tak już jeden Wojciechowski robił ITI próbowało, a Król dokonał. My na to nie pozwolimy, chociażby tu miliardy euro płynęły! Zresztą my też płacimy za bilety i jesteśmy jako grupa olbrzymią siłą która też daje wartości Wiśle Kraków jako spółce i też nam się należy szacunek jak Bogusławowi a nie wyzwiska od swołoczy i bandytów.

Cytat:
Spoko być może tak jest, ale czemu ta RN tego nie widzi? oceniają w końcu poczynania Prezesa pozytywnie tzn. iż plan jakiś został wykonany albo jest wykonywany dobrze oprócz oczywiście relacji z bojkotującymi
RN to ma gówno do gadania jak 100% akcji klubu ma Cupiał. Po prostu się obraził i musimy teraz jego fochy znosić, pewnie go wyjebie za jakiś czas ale teraz się droczy. To mnie denerwuje najbardziej, bo my chcemy budować silny klub, silną ABG Wisłę Kraków a się nie da, bo jakiś nic nie znaczący incydent został podniesiony do rangi wojny na długie miesiące i straty wizerunkowo-sportowo-organizacyjno-finansowe. To jest problem który trzeba rozwiązać, a nie klaskać jak frekwencje marną podają, bo to jest aplauz i aprobata dla idiotów zarządzających klubem.

Grantar napisał(a):Wyświetl post
No właśnie od czego to się zaczęło ?
Już mówię:
Cytat:
Czy to prawda ze Prezes prosił SKWK o nierzucanie rac na derbach aby uniknąć kar i został olany ciepłym moczem ?
Nie prawda. Sugerował, aby race zapalić na Zawiszy, bo z Podbeskidziem będzie mniejsza frekwencja i mniejsze kary. O rzucaniu nikt nic nie mówił!!!!!!!!!
Czy race były oznaką zablokowania racowiska na derbach czy reakcją na bezczelne potraktowanie włodarzy SKWK podczas negocjacji od biletu nie wiemy do dziś.

Cytat:
Jak myślisz czy Bednarz przespał się z tym co sam wynegocjował ( umową o złotówkę) ... sam stwierdził ze jest za dobry i zmienił zapisy ? Nie sądzę ... to ktoś wyżej kazał mu wprowadzić tą odpowiedzialność za ekscesy ...
A skąd ty znasz kulisy tych negocjacji. Jedynie co wiemy, że Bednarz stosował bezczelne praktyki. Zresztą sama próba obarczania Stowarzyszenia odpowiedzialnością za czyny innych, to jest czysta komuna i pokazanie ci tylko, że my mamy was w dupie, bo teraz wy sobie bądźcie kozłem ofiarnym. Bednarz i klub nie zrobił nic aby ten po.......ony precedens karania klubów finansowo i zamykaniem stadionów za czyny ludzi którzy nie da się zidentyfikować przynajmniej zacząć lobbować za zmianą jego w normalny system karania tych co zawinili a nie szukać kozłów ofiarnych. Pojechał na podkomisję i jeszcze bardziej chciał rozszerzać komunistyczne przepisy, jakby ludzie na stadionach ginęli... Totalny kretyn

Cytat:
Fakt: Bednarz wypowiedział słowa których nie wolno mu było wypowiadać ... taką ma niewyparzona gębę ... ale nie próbuj wmawiać że kierował je do wszystkich kibiców bo zawsze powtarzał że kieruje je do tych którzy łamią prawo na stadionie.
1) On nie ma niewyparzonej gęby. On to mówi z premedytacją świadomy tego.
2) Na stadionie prawo złamało 15 osób. W restauracji może 5. Pajacek dał 6 tys zakazów na jeden mecz(Może był do tego zmuszony, ale mógł pokazać że ma jaja a nie kłamać) i 450 zakazów stadionowych na resztę meczów. Czyli stwierdził, że tyle osób złamało prawo z punktu widzenia logicznego. Sorry mnie jego słodkie pierdzenie nie interesuje. Ja go rozliczam za czyny a nie za to co kłamie pajacek do mediów.

Cytat:
Jako prawnik też nie popisał się karając wszystkich "z ogródka" ... Ale czy nie musiał władzom pokazać, że "dbamy o bezpieczeństwo ... podobne ekscesy się nie powtórzą, ... jesteśmy zdeterminowani itp".
Na stadionie jest bezpiecznie i nic nikomu nie musi pokazywać. Na stadionie Legii o wiele bardziej niebezpiecznym Leśnodorski nic nikomu nie pokazuje i kibice, klub (oprócz organizacji pionu sportowego ) ma się dobrze!

Cytat:
Moim zdaniem Bednarz powinien przeprosić niewinnych, cofnąć wszystkie sankcje i zamknąć się, resztę (np kontakty z kibicami) zostawiając Czerwińskiemu. Wtedy będzie ruch SKWK.
Niech spie... Nie chce jego przeprosin. Kar już nie ma. Możliwość oglądania meczy na wiosnę nic mi już nie wróci. Żadne przeprosiny czy materialna rekompensata. To tak jak byś stracił miłość swojego życia. Nie wiem czy to rozumiesz...
Ostatnio edytowane przez palikot : 11.08.2014 o godz. 15:34.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 11.08.2014, 15:31
Ty mu zaproponowałeś te pieniądze? Czemu zaglądasz do portfela właścicielowi? jego sprawa, jego zabawki! Rozumiem, że jak w Twojej firmie byłoby źle to poszedłbyś do właściciela prosząc o niższe wynagrodzenie? Kto tu jest ograniczony:/

Polsat miał straszne pretensje do Orlenu patrząc na relacje prasowe, przynajmniej nie puszczał bąków w Twarz...

Zaraz Zaraz to ilu ich było 1000 tyś u Wislaków? czy 450? reszta zwiała wcześniej bo miała coś na sumieniu czy jak?
Piszesz o czasach komuny... to czemu żadna z tych 450 osób w trakcie przesłuchań nie doprowadziła do znalezienia tych zgniłych jabłek? W demokratycznym kraju, w przepisach prawa masz obowiązek poinformować o przestępstwie jeśli jesteś tego świadomy. Także za zatajenie prawdy grozi odpowiedzialność. Chyba, że ty takiej demokracji nie uznajesz a podoba Ci się system Rosyjski, prorosyjski jak na wschodniej Ukrainie, Tam też protestują bo uważają, ze na zachodzie są faszyści i wszyscy są źli oprócz tych biedactw z wyrzutami rakiet i kałachami ze sklepu z militariami...

Tzn. że Policja kazała Jackowi wpisać te osoby? Może jeszcze stali z pistoletami nad głową Bednarza, Cupiała czy RN? Nie mydl ludziom oczu, bo zakaz stadionowy to nie jest to samo co jakieś blokowanie kart:/ Ciesze się, niezmiernie, bo zamiast siedzieć i żłopać piwo i jeść pizze miałem okazje oglądać mecz, szkoda że popsuty tym incydentem.... jak w każdym demokratycznym państwie jeśli dzieje Ci się krzywda możesz iść do sądu wynająć adwokata, BA istnieje teraz coś takiego jak pozew zbiorowy, po wygranej sprawie nawet koszty prawnika są zwracane.

Chcesz czy nie Cupiał rządzi Wisłą, i co najlepsze to on doprowadził do tego burdelu! i co najważniejsze to on zadecyduje kiedy najpewniej się skończy
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 11.08.2014 o godz. 21:57.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 11.08.2014, 15:51
Chodzcie dalej na mecze przynajmniej dzięki Wam jacunio ma na swoja wyplate....
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 11.08.2014, 16:26
TSWthedues napisał(a):Wyświetl post
Piszesz o czasach komuny... to czemu żadna z tych 450 osób w trakcie przesłuchań nie doprowadziła do znalezienia tych zgniłych jabłek?
Jakich przesłuchań? kogo mają przesłuchiwać i za co? nawet prokuratura smieje sie z tego calego zajscia.. przez to je umorzyła.

milicja wpadla do restauracji 3 godziny po tym zajsciu , 3 GODZINY!! i wylegitymowala ponad 400 osob (kilkadziesiat osob z tej grupy byla na stadionie w meczu z Ruchem, byla 12-letnia dziewczynka i grupka kibicow, ktorzy jezdza na Wisle od lat 60, Bednarza wtedy chyba jeszcze na swiecie nie bylo) , tą listę przekazano Bednarzowi i na tej podstawie zablokowal tym osobom wejscie na stadion.

Od znajdowania jest milicja, lub donosiciele z czasow komuny ktorzy dla 50 zlotych sprzedawali swoich sasiadow, przyjaciol i czlonkow rodziny. Znalazlbys sie w tych czasach

jak milicja sobie nie radzi ze znajdowaniem "przestępców" to trzeba tą organizacje rozwiązać.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.08.2014 o godz. 16:32.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.08.2014, 18:33
Ci którzy tak strajkują pokazali by faktycznie jaka jest siła strajkujących i wybralibyście się na mecz z Lechią przed stadion zaśpiewać słynne "cała polska krzyczy razem..."
Poza tym popatrzcie na przykład Stępińskiego, na którego nas może nie bedzie nas stać ze względu na bojkot. Może jego kariera rozwinie się tak, że zaraz będzie drugim Lewandowskim i co wtedy Powiecie też że to wina Bednarza
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 11.08.2014 o godz. 18:36.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 11.08.2014, 18:39
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Ci którzy tak strajkują pokazali by faktycznie jaka jest siła strajkujących i wybralibyście się na mecz z Lechią przed stadion zaśpiewać słynne "cała polska krzyczy razem..."
Poza tym popatrzcie na przykład Stępińskiego, na którego nas może nie bedzie nas stać ze względu na bojkot. Może jego kariera rozwinie się tak, że zaraz będzie drugim Lewandowskim i co wtedy Powiecie też że to wina Bednarza
Czlowieku o czym Ty piszesz...
Sytuacja finansowa Wisły już dawien dawno przed bojkotem była tragiczna...
I uwierz ze nawet jakby bojkotu nie było to powiazanie tego z tym całym Stepinskim(o którym pewnie nie ma zadnej mowy tylko menago robi sobie podbicie ceny) to jakas bzdura...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.08.2014, 18:45
Po za tym pamiętajmy o słowach nadprezia Bednarza, ze właśnie w tym okresie mielśmy mieć kłopoty bogactwa. Przio Bednarz i trener Smuda kasują miesięcznie dziesiątki tysięcy złotych, więc bogactwo ich tylko dotyczy.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 11.08.2014, 18:48
Posłużę się słowami Kochanego Prezesa:

- Wolę, by Wisła była klubem dla siedmiotysięcznej elity, bo resztę pieniędzy przy dobrze grającym zespole my znajdziemy. Ja bardzo doceniam to, że od marca do końca sezonu nie zapłaciliśmy ani złotówki kary za zachowanie kibiców - zaznaczył.

Wychodzi, że Smudy bo Wisła gra chujowo
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 11.08.2014, 18:48
My pokazujemy nie przychodząc na mecze. To wy pokażcie waszą siłę nowej ABG. Śmiało, droga wolna.

miłościwie nam panującemu było żal 1400zł miesięcznie na internat dla Maków, a teraz nie może ściągnąć 2 Lewego tak?

poza tym już widzę Jacka placka szukającego nam 2 Lewego zamiast łapania lub brania w siatkę mudżinów z Afrika, z których wódz nie będzie miał zadnego pożytku i sprzedaje ich za karton fajek.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 11.08.2014 o godz. 21:54.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.08.2014, 21:33
Te aktualne działania prezia na rzecz młodzieży, akcje , darmowe bilety itp spowodują że za parę lat wyhodowana zostanie nowa grupa kibiców i stadion się zapełni ....
C jest wolna ....
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 11.08.2014, 21:48
ZA PARĘ LAT ?
Grantar, nie ważne jak bojkot sie potoczy to i tak w czerwcu Bednarz odejdzie. Nie ma innej opcji. W tej chwili jest tylko walka o jak najszybsze usunięcie tego szkodnika. Nikt nie pozwoli sobie na utratę wpływów z biletów przez jednego gamonia na dłuższą metę. Najczęściej to SKWK zapraszało młodziaków na stadion, organizowało różne rzeczy. Prędzej młodzi na mecze sąsiadki będą chodzić niż na okrzyki trenerów i piłkarzy oraz śpiewu kibiców w ciągu 90 minut przez całe 120 sekund ! Darmowe bilety nie koniecznie są takie dobre. Znajdą się ludzie, którzy powiedzą
- co za sprawiedliwość, że ja ku** płace za bilet, chodze na Wisłę od X lat, a tu przychodzą za darmo goście, którzy nie wiedzą kto to Głowa, Broziu itd. Nie wszyscy, ale takowi się znajdą. Sam jednak jestem za oddawaniem co mecz pewnej puli biletów - to domom dziecka, różnym fundacjom, firmom itd. na mecze mniej prestiżowe, jednak te vouchery itd. to tylko sztuczne nabijanie frekwencji przez Jacka. Facet wie, że jest na krawędzi i będzie robił wszystko, żeby wyjść w jak najlepszym świetle jako dumny bohater, który przegrał walkę ze złem i występkiem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów