|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
oł noł, ten pajac z legii podrywa publike do dopingu... jak ja slysze jego głos to zastanawiam się czy nie mniej denerwuje mnie twarz vukovica, radovica czy ljuboli....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Stadion fajny, tylko szkoda że mało kogo interesuje wynik tego spotkania. 3 futbolowe śmiecie w pierwszym składzie- jak to określił Janek Tomaszewski.
Ostatnio edytowane przez kornd : 29.02.2012 o godz. 20:47.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Te pajacyki (maskotki) na Euro to żenada i wstyd moim zdaniem ale cóż. Nasze dzieci dorosłe będą a Szpakowski mecze reprezentacji komentować będzie, zobaczycie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Świetny dziś doping na Narodowym, nawet komentator chwali kibiców!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A czy kamera nie wydaje wam sie troche za daleko?
Kiepsko sie oglada z tak dużej odległości ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Co do ustawienia Polaków to boki wyglądają ciekawie - Piszczek i Kuba z jednego klubu po prawej stronie, a Wawrzyniak i Rybus po lewej. Przynajmniej powinni być zgrani.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nawet to funkcjonuje przyzwoicie ale co z tego jak nie ma do kogo wrzucić na koniec no bo przecież nie do Jelenia.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie pamiętam Jelenia przy piłce w pierwszej połowie niestety.
A jednak dotknął. I spieprzył... Powód: Momenty były
Ostatnio edytowane przez Benan : 29.02.2012 o godz. 21:35.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Portugalcy przyjechali odbębnić, Nani z Crystyną udowadniają sobie kto ma dłuższego bo jakby widzieli się nawzajem to ze trzy by już wpadły, na trybunach dożynki, Szapku nie rozróżnia nawet naszych zawodników, Hadaj w tle. Ja .......ę czemu ja tak się męczę i to oglądam? WTF? Idę spać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rafkur, żeby Ci się przyśniły lepsze czasy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Rzuciło mi sie w oczy (dokładnie w uszy) jedno, mianowicie "super" doping!
żenua , 50 tysięcy Januszy i Marianow, razem z "rodzina PZPN" tworzy atmosferę rodem z Anglii... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Czy ten narodowy naprawdę taki piękny ? Mi się jednak bardziej podoba PGE ( nie dlatego, że swój) i dach poznańskiego stadionu.
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Propaganda siana przez Szpakowskiego jest niemożliwa do słuchania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
dziadowsko jak zwykle zagrał Wasilewski - to jest drwal a nie piłkarz... kosi równo...
najlepsi nasi: Szczęsny, Piszczek - klasa światowa bardzo dobrze wypadli również: Błaszczykowski, Rybus, Obraniak, Perquis, Wawrzyniak przyzwoicie: Dudka, Polański, Mierzejewski, Matuszczyk Tragicznie: Jeleń, Grosicki, Wasilewski bez oceny: Mila, Boenish ? po co ich dał na 2 minuty? w ogóle nie wiem po co zmieniać dobrze dysponowanego Wawrzyniaka na Sebastiana który jest po cięzkiej kontuzji i w ogóle nie gra w klubie;/ |
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Taki doping, że musiałem wyciszyć telewizor
Gdzie byli widzowie z trybuny, którą obejmowała kamera bo jakoś się schodzili a widzowie za bramkami siedzieli? Kiepska obraz jakoś z daleka no i te "D" za bramkami jakby była bieżnia.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ch... z piłkarzami...Tyle.
Zim zum zgadzam sie z Tobą co do Szapakowskiego. Teks o tym, ze Boenish wrócił do dobrej dyspozycji bo "cudnie" biegł z lini bocznej na swoją pozycje...Mnie roz.....l ))))
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 29.02.2012 o godz. 23:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
A co do atmosfery na stadionie na meczach repry to od 2 lat jest taka kicha, że aż wstyd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Wiem że "pseudokibole" mają wywalone na kadrę pzpn'u. Miejsca vip był tam gdzie kamera, może źle napisałem. Chodzi mi o miejsca na prawo od fany sandecji..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Heh no i mamy czasy gdzie 60 tys ludzi robi oh i ah przy kazdej akcji,gdzie przy "DOnald Matole" polecialy gwizdy,gdzie spiewa sie co 10 -15 minut.
stadion o ktorym trabili caly dzien jaki jest piękny ---moze i jest super nowoczesny ale trybuny za bramkami sa za daleko,i te schodki tez psuja efekt,jak na Piascie Gliwice kibicowsko dno,pilkarsko jeszce gorzej Sluchania Szpakowskiego -uszy od tego bola,widac linia TVP ma byc taka ze do Euro nic nie mozna krytykowac. Smuda tez wiadomo potulny piesek nie bedzie sie wychylał glownymi wygranymi sa oczywscie Lato i jego banda ,ale mam nadzieje ze po kompromitacjii na Euro rozgoni sie to towrzystwo w 4 strony swiata.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 29.02.2012 o godz. 23:45.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Przestępca, kapitan bez jaj na prawej - dopingowicz i słitaśna focia na lewej. ![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 01.03.2012 o godz. 01:51.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Jak oceniacie już stadion to oceniajcie jeśli tam byliście.
A nie tylko z tego co zobaczyliście w TV. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Podobno od strony organizacji wypadło to wszystko słabo - tak przynajmniej wynika z relacji tych, ktorzy byli na meczu a materiał pokazała stacja Orange Sport. Najwiekszy problem był z wyjsciem ze stadionu jak i z wejsciem, za mało bramek a jak powiedział Godlewski z Pilki Noznej atmosfera bardziej przypominała piknikową i w niczym nie byla lepsza od tej ktora panuje na stadionie Slaskim w Chorzowie. Do Euro podobno jeszcze sporo pracy przed organizatorami - i teraz nie ma zdziwienia czemu lepiej bylo nierozgrywac meczu o superpuchar polski. Nikt sobie nie wyobrazał wyjscia jedna bramka kibicow Wisły i Legii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mecz jak ostatnie Wisły - męczarnie i nudy...
...ale stadion Cytat:
Na finał Ligi Mistrzów nie spełnia wymogów i do tego jeszcze ten kwiatek z widocznością. Przecież chyba do EURO tego nie zmienią. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Jedyny sportowy pozytyw to gra środka obrony, z czym ostatnio były największe problemy, a wczoraj to był nasz silny punkt. Jeśli chodzi o grę ofensywną, to wygląda ona tak, jak gdyby ci zawodnicy grali ze sobą pierwszy raz w życiu, praktycznie zero organizacji gry. Z taką grą przeciwko defensywie Grekaów, to oddamy dwa strzały na krzyż, oni nas skontrują i mecz skończy się typowym 0:1, czy 0:2 dla rywali z południa Europy.
Ciekawe kto zostanie trenerem po Euro, bo potencjał w tej kadrze jest naprawdę duży i można będzie spokojnie zbudować team na miarę awansu na następne MŚ, nawet z tej naszej dosyć ciężkiej grupy eliminacyjnej. Na Euro cudów się nie spodziewam, prawda jest taka, że pomysł Smudy na kadrę skończył się po 0:6 z Hiszpanią, kiedy nas rywale zjedli fizycznie, szybkościowo, do tego dokładając umiejętności. A przecież do tego momentu widać było to, że Smuda ma pomysł, Polacy grali agresywnie, starali się grać szybką, dokładną piłką, było dużo gry na jeden kontakt i to coraz lepiej wychodziło, był to idealny sposób grania na rywali ciut od nas lepszych, lub takich na naszym poziomie. Nawet kilka dni przed meczem z Hiszpanią rozegraliśmy bardzo dobry mecz przeciwko Serbom, zremisowany 0:0, wcześniej nie mogliśmy strzelić gola po naszej absolutnej dominacji przeciwko Finom i ten dobry mecz zakończył się takim samym wynikiem, ograliśmy też Bułgarów 2:0 w ładnym stylu. Potem Smuda się posrał, naród rządał wyników i postanowił wrócić do polskiego antyfutbolu. Moim zdaniem niesłusznie, bo drużyn na poziomie Hiszpanii w Europie nie ma wielu, natomiast w razie "W", taktykę cofamy się wszyscy i dzida do przodu wprowadzić można zawsze i łatwo. Gdyby Smuda cały czas szedł tą samą drogą, to biorąc pod uwagę to kogo mamy w grupie, awans w dobrym stylu byłby zupełnie realny, a tak... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ta reprezentacja lubi promowac pilkarzy poprzez Euro - w pewnym stopniu rozwiazaloby to problem z zastepca Lewandowskiego
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...99/story.shtml |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to jest hymn Euro 2012 w sumie mi się podoba jest o wiele lepszy niż hymn Euro 2008
http://mp3-find.eu/mp3/1250453/ocean...ss_summer.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pasztet śpiewający identycznie jak mój bełkot gdy wódka się kończy - to ma być hymn? Ja pier.... ;/
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
"Hymn" Euro 2012 według mnie słaby... W ogóle nie kojarzy mi się z imprezą piłkarską tylko jakąś kiepską dyskoteką. Zupełnie nie mój klimat.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to wezcie sobie przesłuchajcie hymn mundialu 98 naprzykład albo mundialu 2006 kawałek z bajki dla dzieci. Mnie to wali kto tam spiewa ważne ze w ucho wpada ale dla kolegi najlepiej by było zebo jakas lasaka z goła dupa po stadionie latała pewno to nie wazne jakie by wykonanie było tylko by sie slinił heh. Po 2 to marketing ma wpadac w ucho co nie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|