The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.02.2012, 20:39
oł noł, ten pajac z legii podrywa publike do dopingu... jak ja slysze jego głos to zastanawiam się czy nie mniej denerwuje mnie twarz vukovica, radovica czy ljuboli....
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 29.02.2012, 20:44
Stadion fajny, tylko szkoda że mało kogo interesuje wynik tego spotkania. 3 futbolowe śmiecie w pierwszym składzie- jak to określił Janek Tomaszewski.
Ostatnio edytowane przez kornd : 29.02.2012 o godz. 20:47.

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 29.02.2012, 20:50
Te pajacyki (maskotki) na Euro to żenada i wstyd moim zdaniem ale cóż. Nasze dzieci dorosłe będą a Szpakowski mecze reprezentacji komentować będzie, zobaczycie.
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 29.02.2012, 20:54
Świetny dziś doping na Narodowym, nawet komentator chwali kibiców!
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 29.02.2012, 20:56
A czy kamera nie wydaje wam sie troche za daleko?

Kiepsko sie oglada z tak dużej odległości
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Benan
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.02.2012, 21:12
Co do ustawienia Polaków to boki wyglądają ciekawie - Piszczek i Kuba z jednego klubu po prawej stronie, a Wawrzyniak i Rybus po lewej. Przynajmniej powinni być zgrani.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.02.2012, 21:29
Benan napisał(a):Wyświetl post
Co do ustawienia Polaków to boki wyglądają ciekawie - Piszczek i Kuba z jednego klubu po prawej stronie, a Wawrzyniak i Rybus po lewej. Przynajmniej powinni być zgrani.
Nawet to funkcjonuje przyzwoicie ale co z tego jak nie ma do kogo wrzucić na koniec no bo przecież nie do Jelenia.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Benan
Senior Member

Stary 29.02.2012, 21:33
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
no bo przecież nie do Jelenia.
Nie pamiętam Jelenia przy piłce w pierwszej połowie niestety.

A jednak dotknął. I spieprzył...
Powód: Momenty były
Ostatnio edytowane przez Benan : 29.02.2012 o godz. 21:35.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 29.02.2012, 21:46
Portugalcy przyjechali odbębnić, Nani z Crystyną udowadniają sobie kto ma dłuższego bo jakby widzieli się nawzajem to ze trzy by już wpadły, na trybunach dożynki, Szapku nie rozróżnia nawet naszych zawodników, Hadaj w tle. Ja .......ę czemu ja tak się męczę i to oglądam? WTF? Idę spać.
Odpowiedz cytując
Benan
Senior Member

Stary 29.02.2012, 21:50
rafkur, żeby Ci się przyśniły lepsze czasy.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 29.02.2012, 22:15
Rzuciło mi sie w oczy (dokładnie w uszy) jedno, mianowicie "super" doping! żenua , 50 tysięcy Januszy i Marianow, razem z "rodzina PZPN" tworzy atmosferę rodem z Anglii...
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 29.02.2012, 22:19
Czy ten narodowy naprawdę taki piękny ? Mi się jednak bardziej podoba PGE ( nie dlatego, że swój) i dach poznańskiego stadionu.
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 29.02.2012, 22:46
Propaganda siana przez Szpakowskiego jest niemożliwa do słuchania.
Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 29.02.2012, 22:54
dziadowsko jak zwykle zagrał Wasilewski - to jest drwal a nie piłkarz... kosi równo...

najlepsi nasi:
Szczęsny, Piszczek - klasa światowa
bardzo dobrze wypadli również:
Błaszczykowski, Rybus, Obraniak, Perquis, Wawrzyniak

przyzwoicie:
Dudka, Polański, Mierzejewski, Matuszczyk

Tragicznie:
Jeleń, Grosicki, Wasilewski

bez oceny:
Mila, Boenish ? po co ich dał na 2 minuty? w ogóle nie wiem po co zmieniać dobrze dysponowanego Wawrzyniaka na Sebastiana który jest po cięzkiej kontuzji i w ogóle nie gra w klubie;/
Odpowiedz cytując
Marcin_Lechia
Member

Od: 02.2011

Stary 29.02.2012, 22:55
Taki doping, że musiałem wyciszyć telewizor
Gdzie byli widzowie z trybuny, którą obejmowała kamera bo jakoś się schodzili a widzowie za bramkami siedzieli?

Kiepska obraz jakoś z daleka no i te "D" za bramkami jakby była bieżnia..
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 29.02.2012, 22:58
Ch... z piłkarzami...Tyle.

Zim zum zgadzam sie z Tobą co do Szapakowskiego. Teks o tym, ze Boenish wrócił do dobrej dyspozycji bo "cudnie" biegł z lini bocznej na swoją pozycje...Mnie roz.....l ))))
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 29.02.2012 o godz. 23:01.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 29.02.2012, 22:59
Marcin_Lechia napisał(a):Wyświetl post
Taki doping, że musiałem wyciszyć telewizor
Gdzie byli widzowie z trybuny, którą obejmowała kamera bo jakoś się schodzili a widzowie za bramkami siedzieli?

Kiepska obraz jakoś z daleka no i te "D" za bramkami jakby była bieżnia..
No a gdzie mieli być? Pewnie na przerwe wyszli na VIPowskie zaplecze

A co do atmosfery na stadionie na meczach repry to od 2 lat jest taka kicha, że aż wstyd.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.02.2012, 23:02
cinekw napisał(a):Wyświetl post
No a gdzie mieli być? Pewnie na przerwe wyszli na VIPowskie zaplecze

A co do atmosfery na stadionie na meczach repry to od 2 lat jest taka kicha, że aż wstyd.
Jest tak bo mniej więcej od tego czasu wszystkie liczące się grupy kibicowskie mają na ten temat wyjebane.
Odpowiedz cytując
Marcin_Lechia
Member

Od: 02.2011

Stary 29.02.2012, 23:04
Wiem że "pseudokibole" mają wywalone na kadrę pzpn'u. Miejsca vip był tam gdzie kamera, może źle napisałem. Chodzi mi o miejsca na prawo od fany sandecji..
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 29.02.2012, 23:43
Heh no i mamy czasy gdzie 60 tys ludzi robi oh i ah przy kazdej akcji,gdzie przy "DOnald Matole" polecialy gwizdy,gdzie spiewa sie co 10 -15 minut.

stadion o ktorym trabili caly dzien jaki jest piękny ---moze i jest super nowoczesny ale trybuny za bramkami sa za daleko,i te schodki tez psuja efekt,jak na Piascie Gliwice

kibicowsko dno,pilkarsko jeszce gorzej

Sluchania Szpakowskiego -uszy od tego bola,widac linia TVP ma byc taka ze do Euro nic nie mozna krytykowac.
Smuda tez wiadomo potulny piesek nie bedzie sie wychylał

glownymi wygranymi sa oczywscie Lato i jego banda ,ale mam nadzieje ze po kompromitacjii na Euro rozgoni sie to towrzystwo w 4 strony swiata.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 29.02.2012 o godz. 23:45.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.03.2012, 01:48
Benan napisał(a):Wyświetl post
Pełna zgoda.

Przestępca, kapitan bez jaj na prawej - dopingowicz i słitaśna focia na lewej.

Ostatnio edytowane przez 0 22 : 01.03.2012 o godz. 01:51.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 01.03.2012, 01:49
Jak oceniacie już stadion to oceniajcie jeśli tam byliście.

A nie tylko z tego co zobaczyliście w TV.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 01.03.2012, 07:49
Podobno od strony organizacji wypadło to wszystko słabo - tak przynajmniej wynika z relacji tych, ktorzy byli na meczu a materiał pokazała stacja Orange Sport. Najwiekszy problem był z wyjsciem ze stadionu jak i z wejsciem, za mało bramek a jak powiedział Godlewski z Pilki Noznej atmosfera bardziej przypominała piknikową i w niczym nie byla lepsza od tej ktora panuje na stadionie Slaskim w Chorzowie. Do Euro podobno jeszcze sporo pracy przed organizatorami - i teraz nie ma zdziwienia czemu lepiej bylo nierozgrywac meczu o superpuchar polski. Nikt sobie nie wyobrazał wyjscia jedna bramka kibicow Wisły i Legii.
Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 01.03.2012, 08:20
Mecz jak ostatnie Wisły - męczarnie i nudy...

...ale stadion

Cytat:
- Szczegółowe dane będziemy mieć w czwartek. Sprzedaliśmy komplet biletów, ale to nie znaczy, że był zapełniony cały stadion. Na przykład pierwsze rzędy były wyłączone ze względu na słabą widoczność. Poza tym niektóre miejsce "wyjęliśmy" ze sprzedaży, ponieważ musieliśmy zbudować platformę dla podwójnej produkcji kamer. W sumie myślę więc, że mecz obejrzało 53-54 tys. widzów - zakończyła Olejkowska.
otwarty po raz siódmy.

Na finał Ligi Mistrzów nie spełnia wymogów i do tego jeszcze ten kwiatek z widocznością.
Przecież chyba do EURO tego nie zmienią.
Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 01.03.2012, 09:05
Jedyny sportowy pozytyw to gra środka obrony, z czym ostatnio były największe problemy, a wczoraj to był nasz silny punkt. Jeśli chodzi o grę ofensywną, to wygląda ona tak, jak gdyby ci zawodnicy grali ze sobą pierwszy raz w życiu, praktycznie zero organizacji gry. Z taką grą przeciwko defensywie Grekaów, to oddamy dwa strzały na krzyż, oni nas skontrują i mecz skończy się typowym 0:1, czy 0:2 dla rywali z południa Europy.

Ciekawe kto zostanie trenerem po Euro, bo potencjał w tej kadrze jest naprawdę duży i można będzie spokojnie zbudować team na miarę awansu na następne MŚ, nawet z tej naszej dosyć ciężkiej grupy eliminacyjnej. Na Euro cudów się nie spodziewam, prawda jest taka, że pomysł Smudy na kadrę skończył się po 0:6 z Hiszpanią, kiedy nas rywale zjedli fizycznie, szybkościowo, do tego dokładając umiejętności.

A przecież do tego momentu widać było to, że Smuda ma pomysł, Polacy grali agresywnie, starali się grać szybką, dokładną piłką, było dużo gry na jeden kontakt i to coraz lepiej wychodziło, był to idealny sposób grania na rywali ciut od nas lepszych, lub takich na naszym poziomie. Nawet kilka dni przed meczem z Hiszpanią rozegraliśmy bardzo dobry mecz przeciwko Serbom, zremisowany 0:0, wcześniej nie mogliśmy strzelić gola po naszej absolutnej dominacji przeciwko Finom i ten dobry mecz zakończył się takim samym wynikiem, ograliśmy też Bułgarów 2:0 w ładnym stylu.

Potem Smuda się posrał, naród rządał wyników i postanowił wrócić do polskiego antyfutbolu. Moim zdaniem niesłusznie, bo drużyn na poziomie Hiszpanii w Europie nie ma wielu, natomiast w razie "W", taktykę cofamy się wszyscy i dzida do przodu wprowadzić można zawsze i łatwo. Gdyby Smuda cały czas szedł tą samą drogą, to biorąc pod uwagę to kogo mamy w grupie, awans w dobrym stylu byłby zupełnie realny, a tak...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 11.03.2012, 14:22
Ta reprezentacja lubi promowac pilkarzy poprzez Euro - w pewnym stopniu rozwiazaloby to problem z zastepca Lewandowskiego
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...99/story.shtml
Odpowiedz cytując
fcb4
Senior Member

Stary 19.03.2012, 09:52
A to jest hymn Euro 2012 w sumie mi się podoba jest o wiele lepszy niż hymn Euro 2008 http://mp3-find.eu/mp3/1250453/ocean...ss_summer.html
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 19.03.2012, 12:44
Pasztet śpiewający identycznie jak mój bełkot gdy wódka się kończy - to ma być hymn? Ja pier.... ;/
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.03.2012, 15:31
"Hymn" Euro 2012 według mnie słaby... W ogóle nie kojarzy mi się z imprezą piłkarską tylko jakąś kiepską dyskoteką. Zupełnie nie mój klimat.
Odpowiedz cytując
fcb4
Senior Member

Stary 19.03.2012, 16:04
No to wezcie sobie przesłuchajcie hymn mundialu 98 naprzykład albo mundialu 2006 kawałek z bajki dla dzieci. Mnie to wali kto tam spiewa ważne ze w ucho wpada ale dla kolegi najlepiej by było zebo jakas lasaka z goła dupa po stadionie latała pewno to nie wazne jakie by wykonanie było tylko by sie slinił heh. Po 2 to marketing ma wpadac w ucho co nie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów