|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
PZPN, Wyspy Dziewicze, Andora, Seszele.
Grupa śmierci. |
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Znając "szczęście" w losowaniach pzpn trafi w grupie na Niemcy, jestem tego pewny w 90% a pozostałe 2 drużyny to i tak mało ważne bo kadra "Leśnych dziadków" jest słaba i każda drużyna to mega wyzwanie..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Anglia lub Niemcy bankowo. Do tego Szwecja, bo do nich też mamy szczęście w losowaniach. Z ostatniego koszyka Czesi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja mam nadzieje, ze Niemcy sa ustawieni juz do grupy w Gdansku (bo tam mieszkaja) i w Poznaniu (bo tam maja najblizej).
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ja liczę, że mecz w Gdańsku to będzie meczyk Holandia vs. Niemcy, więc muszą trafić do grupy C.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja bym poprosił grupę: Polska, Rosja, Portugalia, Francja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szczere mówiąc to bardziej mnie ciekawi czy w Gdańsku zagra Hiszpania czy Holandia (chciałbym Hiszpanię
) niż grupa reprezentacji PZPNu.![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Chwalisz się czy żalisz?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
O co ci chodzi? Lepiej ochłoń i sobie znajdź inne pole zaczepki, jeżeli ci się nudzi. Wyrażam moje odczucia. Chyba o to chodzi? Wystarczy jaśnie hrabio?
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Polska, Rosja, Chorwacja, Francja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Polska, Niemcy, Szwecja, Francja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Polska,Niemcy,Portugalia,Francja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Moja grupa: Polska, Nimecy, Portugalia, Francja. Grupa "marzen": Polska, Rosja, Grecja, Irlandia...ale zeby z takiej wyjsc, to trzeba byloby miec selekcjonera z prawdziwego zdarzenia i druzyne...narazie i tego, i tego nie mamy.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie tutaj macie też temat o Euro2012 http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=1820&page=30
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Marzy mi się grupa z Anglikami, Chorwacją i Czechami. Pod względem kibicowskim - zwłaszcza Chorwacja - świetnie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Gmoch , he he he
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No i wylosowali najlepiej jak mogli. Więcej szczęścia niż rozumu
![]() Zobaczymy co z tego się wykluje. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Smuda, trzeba przyznać, to dziecko szczęścia. Takiedobre losowanie zdarza się bardzo rzadko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem ciekaw, kto Waszym zdaniem powinien pojechać na zgrupowanie ligowców? Wiem, mało istotne zgrupowanie w kontekście kadry, tym bardziej kadry PZPN, niemniej jednak doszedłem do wniosku, że warto sobie w głowie ułożyć taką swoją listę, bo można przy tym zauważyć ilu tak naprawdę wartościowych polskich ligowców mamy w tej naszej kopanej. Wyszło mi coś takiego:
Łukasz Skorupski (Górnik Zabrze) Tomasz Ptak (Jagiellonia Białystok) Wojciech Pawłowski (Lechia Gdańsk) -------- Piotr Celeban (Śląsk Wrocław) Artur Jędrzejczyk (Legia Warszawa) / Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań) -------- Jarosław Fojut (Śląsk Wrocław) Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa) Marcin Kamiński (Lech Poznań) Marcin Komorowski (Legia Warszawa) / Adam Danch (Górnik Zabrze) -------- Maciej Sadlok (Polonia Warszawa) Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa) / Tomasz Lisowski (Widzew Łódź) -------- Rafał Murawski (Lech Poznań) Cezary Wilk (Wisła Kraków) Ariel Borysiuk (Legia Warszawa) / Łukasz Trałka (Polonia Warszawa) Janusz Gol (Legia Warszawa) / Przemysław Kaźmierczak (Śląsk Wrocław) -------- Patryk Małecki (Wisła Kraków) Waldemar Sobota (Śląsk Wrocław) -------- Sebastian Mila (Śląsk Wrocław) Rafał Wolski (Legia Warszawa) / Mateusz Możdżeń (Lech Poznań) -------- Maciej Rybus (Legia Warszawa) / Tomasz Kupisz (Jagiellonia Białystok) Piotr Ćwielong (Śląsk Wrocław) -------- Maciej Jankowski (Ruch Chorzów) Arkadiusz Woźniak (Zagłębie Lubin) Arkadiusz Piech (Ruch Chorzów) / Jakub Świerczok ? (Polonia Bytom) Co mi się rzuciło w oczy? Paradoksalnie największy wybór jest w defensywie, jest tutaj spora ilość zawodników albo w miarę perspektywicznych (jak np. Kamiński z Lecha), albo równej, solidnej klasy, podczas gdy w kadrze z defensywą jest największy problem. Jest też kilku bardzo ciekawych młodych bramkarzy, z których każdy wygląda na talent niemałego kalibru. Tradycyjnie brakuje dobrej klasy zawodników lewonożnych (lewa obrona, lewa pomoc) i problem jest też niestety w ataku, są właściwie tylko dwaj zawodnicy w miarę rokujący na przyszłość i 26-letni Piech, który jest ciekawym zawodnikiem, dosyć wartościowym, ale raczej poziomu przyzwoitej gry w naszej Ekstraklasie już nie przeskoczy. Dlatego zastanowiłbym się nad sprawdzeniem Świerczoka z I ligi, gdyż z utalentowanymi napastnikami grającymi na swojej pozycji jest w Ekstraklasie raczej bieda. I moim zdaniem błędem trenerów naszej ligi jest brak odwagi stawiania na młodych w linii napadu, jak tak dalej pójdzie to taki Kucharczyk zostanie zupełnie zmarnowany przez Skorżę, który uporczywie próbuje z niego zrobić skrzydłowego, mimo że chłopak do tego kompletnie się nie nadaje i zaczyna się przez to cofać w rozwoju, zanika mu nieco instynkt strzelecki, natomiast w ostatnich dwóch sezonach (aktualnym i poprzednim) pokazał, że grając w linii ataku potrafi sobie na poziomie naszej ligi radzić poprawnie. Zamiast zmieniać Ljuboję (który zwykle po 75 minucie grywa słabiej) i dawać szybkiego Kucharczyka na środek ataku, to Ljuboja święta krowa grywa niezależnie od dyspozycji po 90 minut, a Kucharczyk, mimo że pokazał przeciwko Rapidowi jak może wyglądać jego gra w ataku kiedy jego drużyna gra z kontry na podmęczonego rywala, dostaje od Skorży niedźwiedzią przysługę. Podobna sytuacja z Żyro, który jednak jest nieco lepszy technicznie, więc jakoś daje radę na skrzydle. Niby jest też Nawałka, który dawał szansę młodemu Milikowi, ale bez jaj, raptem 17-letni młokos choćby nie wiem jakim talentem był, to nie ma prawa sobie poradzić w tak siermiężnej fizycznie lidze, no chyba że miałby posturę Lukaku z Chelsea...Co innego 19 czy 20-latek, już bardziej gotowy fizycznie do gry na tym poziomie.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 04.12.2011 o godz. 23:01.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Kibicowska pierwsza liga, czyli na Euro w Polsce kibicowski armagedon
http://deplus.pl/news.php?readmore=35 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ciekawe ilu jest jeszcze takich pilkarzy o ktorych bedziemy sie bic z innymi krajami
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/s...9,artykul.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No ku*** teraz bardzo ładnie wyglądają te koszulki
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie to dalej hujowe. Jakies gówno tam gdzie powinno byc godło :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
teraz koszulka wygląda rewelacyjnie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
napchane i nie schludne ,dalej źle!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kwestia gustu, mi się podoba w sumie ,choć faktycznie powinno być na odwrót,Na piersi Orzeł
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ladnie by wygladaly gdyby wyrzucili logo tej komunistycznej organizacji pzpn ogolnie jestem zawiedziony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest orzeł - najważniejsze, reszta rzecz gustu.
Logo PZPN jest spoko, nienachalne, zgrabne, prezentuje się dobrze na koszulce moim zdaniem. ![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym podniósł trochę tego orzełka w górę, to by nie były loga / godło tak w kupie, ale jest ok, orzeł może nie na piersi, ale w miejscu, gdzie zwykle się znajduje serce, więc jest jakaś tam symbolika zachowana
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|