|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Co z biletami dla nas na ten mecz
Jak moge je zdobyc tutaj w Krakowie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jak sprawy rozwiązuje się w profesjonalnym klubie:
"W porównaniu do spotkania z Lechią, które inaugurowało piłkarskie występy na stadionie przy Alei Śląskiej, klub lepiej przygotował się do rozładowania kolejek pod kasami. Przed inauguracją fani godzinami czekali na kupno biletu. Tym razem ma być dużo lepiej. W kasach zainstalowano elektroniczne czytniki dowodów osobistych, które przyspieszają sprzedaż." Oczywiście u nas przy okazji meczów z Apoelem czy Litexem nikt na to nie wpadł. Ponadto: "Śląsk przymierza się do ułatwienia sprzedaży online. Do tej pory było wielu niezadowolonych, którzy narzekali, że do kupna biletów przez internet konieczne jest posiadanie karty kibica." Wychodzi na to, że karty kibica wcale nie są obowiązkowe, aby kupić bilet. O darmowej herbacie i kawie dla stojących w kolejce to już nawet szkoda wspominać, bo u nas taki ukłon w stronę kibiców to utopia. Z drugiej strony chyba dobrze, że gramy jak gramy i zainteresowanie jest znikome, bo żal by było patrzeć na brak rozwiązań takich problemów ze strony naszych działaczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Piszą, że sprzedali 17 tys biletów do wczoraj wieczorem, sam dzisiaj kupowałem rano i było jeszcze dużo miejsc na trybunie za bramka (na przeciw młyna) choć trybuna C wydawała sie jw większości wykupiona + karnety. Sprzedaż faktycznie idzie sprawnie.
Nie wiecie czy Wiślacy wbijaja tą swoją liczbą na młyn Śląska czy na sektor dla przyjezdnych, bo nauczony wczesniejszym doswiadczeniem idę z dziewczyną jako piknik (nie kręci mnie wspólny doping ze Śląskiem we Wrocławiu) ale na fanslask pisza ze niby wypełnimy sektor gosci ![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ponawiam jak moge z Krakowa kupić bilety sa zapisy na sektor gości ?
Prosze koniecznie o odpowiedz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Przecież na Facebooku był wpis z SKWK, że będzie info o wyjazdach
"Jak będziemy znać szczegóły dotyczące zapisów do Wrocławia i Danii podamy informację na naszej stronie. Bądźcie cierpliwi" Więc bądzmy cierpliwi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Aktualne info, wczoraj sprzedano kolejne pięć tysięcy. |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Wczoraj było info na FB o 20, że sprzedano już 21 tysięcy biletów. Co do pytań o kibiców, byłem na meczu Śląska z Lechią i dużo osób z Gdańska było na młynie Śląska. Co do wejścia na stadion jest bezproblemowe. 5 minut przed meczem kolejka na młyn liczyła około 5-10 osób, trochę gorzej jest z innymi trybunami, gdzie kolejki były po około 20-30 osób, ale mimo wszystko szło to bardzo sprawnie. Na ten mecz oczywiście także się wybieram.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
pozdro! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
kolega pisał o darmowej kawie np.. tylko, że kasy we Wrocławiu są na dworze .. stój sobie tyle czasu i marznij ! o ile wiem to w Krakowie są w środku
ja tam swój bilet już mam i się nie martwię |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
We Wrocławiu są na dworze, a nie na polu
no ale w sumie jaka różnica czy na zewnątrz czy wewnątrz,przecież jak stoisz w kolejce u nas to też czekasz większość czasu na polu,gdy kolejka taka jak po bilety na Apoel,więc też byś marzł bo ile stoisz wtedy w środku 5-10 min.?![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pytanie do kogoś z Wrocka - jest opcja, żeby ktoś mi kupił bilet?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Masz kartę kibica?
![]()
POZnan* - miasto pedalskich doznań
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jest jakaś szansa że od przyszłej rundy ruszy sprzedaż internetowa? sonda była tak że coś powinny zrobić bo wyniki widzieli
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli jeśli my - Wiślacy chcemy kupić bilet na Śląsk-Wisła to musimy przy zakupie pokazać skan dowodu kibica
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podpinam się pod pytaniem ;]
![]()
POZnan* - miasto pedalskich doznań
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie trzeba żadnego skanu dowodu. Wystarczy numer PESEL, tak jak jest w Wiśle na Puchary.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dostałem teraz info od kolegi że bilety dla nas mają być dostępne od niedzieli... Także Panie i panowie - luz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A wiadomo na jaki sektor?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mamy chyba sidziec razem ze Śląskiem na młynie
<chyba>E:Tak piszą na zakazanej - " 2 tysiące do Wrocławia " Powód: link, dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 18.11.2011 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nie wystarczy PESEL, potrzeba skan dowodu by z niego odczytać PESEL, wiem bo kiedyś poszedlem na Oporowską z samym numerem PESEL i musiałem załątwiać skany dowodów, pozdro
![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie ma mowy o tym czy to młyn Śląska czy nie. Mamy być za bramką. Przypuszczam, że będzie tak jak kiedyś jak Lechia do nas przyjechała, że siedziała na przeciwko Gwiazdy i doping był na dwie strony. Teraz może być podobnie, szczególnie że będziemy na stadionie rozsiani strasznie, gdyż wiele osób kupuje bilety we Wrocławiu. Przypuszczam, że z 5 tys to nas tam będzie. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
No chyba, że cos sie zmieniło od tamtego spotkania. Osobiscie nie wyobrażam sobie aby na meczach zgodowych siedziec w sektorze gosci... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. Dlatego szkoda że Lechia u nas siedziała "sama" na sektorze gości
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
U nich sie bilety podobno konczyly dwa dni temu
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2011
Offline |
|
|
zabawne jest to, że już jutro mecz na R22, a przez ostatnie 2-3 strony dyskusja w tym temacie jest zdominowana przez mecz który nie dość że nie będzie u nas, to jeszcze dopiero w następnej kolejce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
klub powinien codziennie aktualizowac info ile zostalo jeszcze biletow , ja nie wiem jaki oni maja problem z takimi informacjami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wlasnie otrzasnijcie sie!!
Jutro Gornik a Wy walicie smuty juz o nastepnym meczu... Ilu z Was wielkich wyjazdowiczow internetowych przyjdzie jutro na mecz |
|
|