|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
8 promili z Przemyśla:
http://www.youtube.com/watch?v=hRmoA...layer_embedded |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
debilizm do potęgi takie zdjęcia wrzucać,żenada
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=wNHmEFbFnFg
jak dla mnie mistrzowski model partnerstwa z przymrożeniem oka ![]()
Lengyel, Magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát!
Nasz naród jak lawa Z wierzchu zimna i twarda, sucha i plugawa Lecz wewnętrznego ognia sto lat nie wyziębi Plwajmy na tę skorupę i zstąpmy do głębi... Adam Mickiewicz "Dziady cz. III" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=JnQeP...layer_embedded
Sracowia -łks heheheh ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Witam was.
Mam wielką prośbę, czy możecie udostępniać tą piosenkę ponieważ potrzebujemy większą oglądalność do konkursu a bardzo nam zależy. Myślę że mogę liczyć na waszą pomoc Z góry dziękuje ;-)http://www.youtube.com/watch?v=93EHIdP7ZFA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przychodzi facet do spowiedzi:
- Proszę księdza, odbyłem stosunek z mężczyzną - Oj synu, to będzie piekło - Proszę księdza - to już piecze ------------------------------ Co mówi Bułgarka jak wysiada z TIRa? - Baza wirusów została zaktualizowana ------------------------------ -Jakie są ulubione zwierzęta każdej blondynki? -Norki w szafie, Jaguar w garażu i osioł, który na to wszystko zapracuje ----------------------------- -Jaka jest różnica między Polską, a Japonią? -Japonia to kraj kwitnącej wiśni, a Polska to kraj kwitnącej lipy
Ostatnio edytowane przez AYALA : 14.10.2012 o godz. 14:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() Spotyka się trzech kumpli w barze. Dawno się nie widzieli i w końcu temat zszedł na żony. Pierwszy mówi: - Panowie, moja Mariola jest taka piękna, że wszyscy, którzy ją widzieli mi zazdroszczą. Chyba nie ma drugiej takiej świetnej kobiety. Na to drugi: - Wiesz, moja żona też jest zajebista. A jaka dobra w łóżku! Spełnia wszystkie moje zachcianki. A jak tam twoja, Marian? Odzywa się trzeci: - A moja baba jest tak paskudna, że drugiego takiego potwora nikt nie znajdzie. - Na pewno nie jest tak źle... - próbują go pocieszyć koledzy. - Naprawdę jest tragicznie, nie widzieliście jej, więc nie wiecie, o czym mówicie. - To pokaż nam ją - zagadują kumple. - Nie, przestańcie, wstyd straszny. Nikomu jej nie pokażę. - Daj spokój, chcemy zobaczyć, czy nie przesadzasz! - No dobra, ale robicie to na własną odpowiedzialność. Poszli w trójkę do domu Mariana, a ten zaprowadził kumpli do kuchni. - Dobra sami tego chcieliście, ostrzegałem. Marian podnosi wykładzinę i oczom wszystkich okazuje się właz zamknięty na trzy masywne kłódki i zaryglowany. Marian wszystko otworzył, a tam schody prowadzą w dół, poza tym panuje mrok. - Baśka! Baśka! - krzyczy Marian. - Co!? - dobiega z dołu zachrypły i przerażający głos. - Wyłaź na górę, gruba świnio! - A mam zakładać worek na głowę?! - Nie trzeba, nie będę cię j***ł , chciałem cię tylko kolegom pokazać! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mam kawał
A - myślący obywatel B - fan Smoleńska 10.04.2010 A: wypadek B: wypadek, a może ZAMACH? 2012 A: kończy studia, otwiera firmę, zakłada rodzinę B: bierze udział w marszach, bezrobotny, ZAMACH! 2020 A: kupuje dom, co roku wypasione wczasy, zatrudnia 50 osób B: bierze udział w marszach, bezrobotny, ZAMACH! 2080 A: szczęśliwy dziadek, emeryt.. zwiedza świat B: ZAMACH! ZAMACH! ZAMACH! - bezdomny 2090 A: piękny pogrzeb, super przeżyte życie B: pogrzeb za państwowe, nic nie osiąga.. umiera za Polskę, PATRIOTA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że przypisek przy nicku nie jest na wyrost i moderzy przedłużą ci kadencję o parę kolejnych miesięcy.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
zabolał żart prawda?
oj zabolał śmieszni jesteście wszyscy Ci, którzy wierzą w jakiś spisek w Smoleńsku.... Rodzice i złe warunki w których żyjecie, spowodowały że macie zaszczepioną nienawiść do wszystkich z poprzedniego ustroju, a przede wszystkim do Rosjan. Nawet mi Was żal... ============ ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez labtec : 01.11.2012 o godz. 19:30.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|