|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Angmir zbłaźniłeś się, więc nie udawaj, że nic się nie stało :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
1000:1 ... tyle jest za wygranie przez Wisłę LM. Ufff! No,ale nie jest tak tragicznie.Za zwycięstwo np.Dynama Zagrzeb,którego paru się boi w IV rundzie kw.,płaci się 1500:1.Na stronie oddschecker jest zestawienie prawie wszystkich klubów i ich szans na finalny triumf.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Przeciesz napisałem że przepraszam ? Czego jeszcze oczekujesz - uwierz mi że psychicznie po tym "zbłaźnieniu się" nie załamałem.
A tak wogóle to nasze prywatne sprawy ktosił bym żeby usunięto. Na temat pucharów więcej będzie do powiedzenia dopiero podczas turnieju w Estonii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na bwin-ie płacą 751 więc dobrze nas cenią ;P
Ciekawe czy są zakłady na to czy Wiśle uda się awansować do LM ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
0,1 by wbiła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie: Wie ktoś czy będzie przeprowadzona transmisja TV z meczu Jagielloni?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
polsat sport extra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nic nie sugerujac. Suchy fakt :
Kolejny przedstawiciel ligi lotewskiej w europejskich pucharach, niejaka Daugava Daugavpils przegrywa (85 minuta) 0 : 5 z Tromsö grajac u siebie. Kolejny suchy fakt : Daugava Daugapils jest obecnie trzecia w tabeli przed czwartym Skonto.
Ostatnio edytowane przez piotr 0704 dortmund : 30.06.2011 o godz. 18:56.
![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez CH. : 30.06.2011 o godz. 19:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Taki jest właśnie poziom ligi Łotewskiej. Na wyjeździe przegrać 5-0 ? To jest tragedia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jak jest liga Łotewska to wiadomo (Daugava ostatnio zremisowała ze Skonto) ale mecz meczowi nie równy i swoją wyższość każdorazowo trzeba udowodnić na boisku. A przyjmując ze skoro Ci Łotysze dostali takie baty to my tez nie będziemy mieć problemu z ograniem Skonto może zakończyć się smutno. Dla przypomnienia sezon 2004/05:
el LM: WIT Georgia Tbilisi - Wisła Kraków 2-8 i 0-3 el P.UEFA, 2 runda; FC Tbilisi - Legia Warszawa 0-1 i 0-6 el.P.UEFA, 3 runda Wisła Kraków - Dinamo Tbilisi 4-3 i 1-2 ![]()
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."
Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie! |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tromso jest lepszym zespołem
Norwegowie nas lali jak chcieli ostatnio i nie bardzo mnie przekonują 'ciężkie nogi'.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Cytat:
[QUOTE] Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A my odpadliśmy z Vaalerenga, która była w strefie spadkowej :
Lech to Lech,oni akurat w pucharach potrafią grać. No i grali wtedy kawał dobrej piłki. A Wisła to Wisła. Nie ma co porównywać. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A o Jagielonii już nie wspomne biegają po boisku jak muchy w smole wakacyjne tępo i wogole a już 67 min. oby coś strzelili bo pojada do Kazachstanu o dostaną 2:0 w plecy i pierwszy nasz pucharowicz poza burtę będzie.Ale cóż się można spodziewać po naszych kobietach z ekstraklasy prócz Lecha oczywiscie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ona była wtedy w strefie spadkowej akurat będąc w fazie wznoszącej. Rok później zdobyła chyba mistrzostwo, więc nie deprecjonuj tak naszcyh dwóch remisów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Z tych naszych wtop to jedyną wielką kompromitacja bylo odpadniecie z Levadią Tallin. Reszta czyli i Valeranga i Tbilisi cos grały i to nie bylo tak ze odpadlismy z jakims juniorami.Potrafili sie ustawic ,kontrowac ,Gruzini byli co nas nie zaskakuje -bardzo szybcy. Do kategori wtop wogole nie zaliczam Qarabachu bo oni byli 2 polki wyzej kondycyjnie i taktycznie od wymienionych wyzej i...od nas.Podejrzewam ze w naszej lidze by spokojnie o puchary walczyli....
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 30.06.2011 o godz. 22:41.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Dzisiaj pojechali Litwinów na wyjeździe 4-0 ![]() Może gdyby nie Borrusia w zeszłym roku to by zagrali w grupie LE |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Levadia wiadomo, Valerenga - bardziej pech a Karabach to drużyna o klasę lepsza jak na tamte czasy ale jak tak sobie myślę to i w tym orku było by z nimi ciężko A jakie jest Skonto i gdzie my jesteśmy - będzie wiadomo po dwumeczu. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Dodatkowo wlasnie wczesniejszy dwu mecz z WIT-em Tbilisi mysle ze nas uspokoil ,i lekko zdemotywowal ......a tu potem trafiamy na Dynamo-super szybkie i niezle ustawione. A z Valerenga -pamietam mecz tam w Norwegii i 3313 sytuacji do gola...a tu jak glowa w mur. A potem jakby taki Szymkowiak zamiast sie wymadrzac i opowiwadac w C+ jak to polskie zespoly musza walczyc z Pucharach ,nauczyl sie karne wykorzystwac to pewnie bysmy ta Valerenge przeszli. Z milych akcetow -mecz z Realem Saragossa.Zauwazylem ze zadko sie go przytacza-a to byl chyba najpiekniejszy moj mecz na Wisle.Cud .Gada sie o Parmie,Schalke a o Saragossie i odrobienu z 0:1 na 4;1 malo kto pamieta ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja nie wiem czemu Wy się tak tego Skonto boicie. Dla mnie te 2 spotkania to będą pojedynki a'la rywalizacja z Szawle i tyle.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Oby! Chyba jednak wszyscy maja w głowach levadie, karabach itp. Ja tam wole podjeść bez napinki niz przeżywać jeszcze raz takie rozczarowanie.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Z Levadią nawalił Skorża a z Karabachem Kasperczak teraz ze Skonto Maaskant sobie poradzi
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A bach bach Karabach wygrał teraz chyba 4:0 z jakimś bunga bunga
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nasi rywale z Łotwy straszą nas swoim napastnikiem
zapraszam do lektury i oglądania ![]() http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358..._Rudnevs_.html ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]() ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wyniki poszczególnych meczów w eliminacjach nie mają znaczenia. Jeśli odpadniemy w tej rundzie dostaniemy 1 punkt. W sumie za eliminacje maksymalnie możemy zdobyć 1.5 punkta (odpadając w 4tej rundzie LE)
Ostatnio edytowane przez jasnyGwint : 01.07.2011 o godz. 10:31.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|