|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 21 kolejki | |||
| Zwycięstwo Korony Kielce |
|
8 | 4,76% |
| Remis |
|
15 | 8,93% |
| Zwycięstwo Wisły Kraków |
|
145 | 86,31% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jak chcesz to przeżyć mocniej to zajrzyj do innego teamtu
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Drewniany Bułgar. Faktycznie drewniany. To co miał to powinien strzelić nie normalnie do bramki tylko przyjąć podbić i przewrotką z lewej nogi przez prawe ucho, środkową częścią sznurowadła. Wtedy tomasz_19 etatowy nabijacz postów podczas meczów fanatyk z Brodnicy byłby szczęścliwy. Skąd się tacy ludzie biorą ? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mecz mogliśmy wygrać ale równie dobrze przegrać. Dramatyzowałbym gdyby to spotkanie różniło się czymś od pozostałych, ale Wisła zagrała tak jak w poprzednich spotkaniach. Nawet powiedziałbym że w ofensywie zagraliśmy solidnie, do trójki Kirm, Mały i Melikson dołączył Genkov i jest kim straszyć z przodu. A obrona jest jaka jest raz zagrają lepiej innym razem gorzej.
Natomiast osobna kwestia to sędzia. Już nawet się nie zastanawiam jak to wpłynęło na wynik, bo sami zrobiliśmy wiele aby nie wygrać. Ale poziom sędziowania był nędzny, po 30 minutach zastanawiałem się kto komu pierwszy połamie nogi. To nie było jeden ostry faul tylko takich wejść było kilka. Sędzie chyba jest niedoinformowany że jak daje przywilej to później może wrócić do faulu. Tymczasem Lech po wejściu w Genkova nawet upomnienia nie otrzymał co dopiero kartkę. To samo przy akcji na 2:0 Korzym wchodzi w Wilka jak ciele, sędzia pozwala grać dalej i pada bramka ale powinien wrócić do faulu. A Korzym już w tym momencie miał żółtą. W pierwszej połowie nie pamiętam kto w podobny sposób wpakował się w Kirma który piłkę z pod naszego pola karnego wybijał a sędzie nic. Trzeba się cieszyć że obyło się bez kontuzji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
To samo bylo po tym jak Sobol dostal czerwien.Korona strzelila gola i potem czulem ze moga wyrównac. Dlugo udawalo sie to obronic az tu drugi Jop jego mac ,Wilk pakuje pilke do swojej bramki,bo ta byla by juz w rekach Pareiki. No coz ,Korona mimo wszytsko zagrala niesamowicie ambitnie,i potwierdza ze na nas mobilizuja sie jakos wyjatkowo.Moze sie onanizują po nocach przy naszych meczach czy co ,ale cos w tym jest ze z Wisla to zawsze zagraja dobrze,a nawet bardzo dobrze. Na plus Genkov-widac ze to co najmniej dobry zawodnik i sie rozkreca ,z meczu na mecz. Melikson-bierze pilke ,a za nim biegnie 5 pilkarzy z druzyny przeciwnej i nie moga go dogonic-bajka oby gral u nas jak najdluzej![]() My teraz -spokoj ,bez paniki i plakania jak juz czlowka nas dogania-jest jeszcze duzo meczow-pisalem ze do MP jescze bardzo ,bardzo daleka droga.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 10.04.2011 o godz. 23:11.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pareiko - pokazał swoją klasę
Cikosz - po takiej grze ciężko mu będzie wynegocjować kontrakt z Wisłą Jaliens - to widać, że potrafi grać w piłkę Chavez - z tygodnia na tedzień prezentuje się coraz gorzej Pajlić - tak jak poprzednich spotkaniach trzymał fason Kirm - dziś zagrał trochę słabiej, ale to wartościowy zawodnik Jirsak - raz na kilka meczów gra dobre zawody, dzisiaj słabszy występ Sobol - nie będę się czepiał, że osłabił drużynę, bo też nerwy puszczają... Melikson - fajnie gra ten Maor Małecki - trochę mało wyrazisty Genkov - z meczu gra mecz gra coraz lepiej Wbrew pozorom ten macz pokazał postęp w drużynie. Przeciwnik nic nie pokazał, żeby zremisować musieliśmy sami sobie strzelić bramkę, przegraliśmy nieszczęsliwie. |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Swoją drogą to Korona powinna kończyć mecz w ósemkę ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mnie najbardziej wkurzyły dwie rzeczy :
Pierwsza - sędzia! Nie wiem jak można dać Sobolowi drugą żółtą i w konsekwencji czerwoną za to co się działo! W tym uczestniczyło przynajmniej dwóch piłkarzy Korony i Sobol, a to właśnie scyzoryki całe zajście rozpoczęły i sprowokowały! Jak dla mnie 3 czerwone kartki i tyle, nie jakieś żółtka. Przecież osłabianie naszej drużyny, podczas, gdy to Korona wszystko zgotowała jak na dłoni to była jawna niesprawiedliwość i śmiech na sali. Już pominę tego cwela Lecha, co zachowywał się i grał jak gówno nie piłkarz i nie dziwię się, że Sobol właśnie na niego się spiął. Szkoda, że mu zębów nie powybijał. Druga - Maskaant nie dość, że ściąga wszystkich zawodników, którzy coś potrafią to jeszcze zostawia nas bez napastnika. Spoko, jak się bał o nogi naszych najlepszych piłkarzy, to powininen był wejść Żurawski albo Rios, ktoś przy kim Korona bałaby się postawić wszystko na jedną kartę. Od jakieś 60 minuty graliśmy ustawieniem 4-5-0, czyli to się musiało tak skończyć. Ogromnym fartem byłoby, gdyby drużyna, która nie potrafi grać strefą potrafiła nie stracić gola przez 1/3 meczu! Nie wiem czego on oczekiwał..... Ogólnie nasza gra od momentu czerwonej kartki, bardzo słaba, ale po wyrównaniu stanu na boisku, wcale nie lepsza! Czemu Wisła nie zaczęła grać wtedy piłką? Nie rozumiem. Mecz bardzo emocjonujący i chyba potwierdzający to o czym pisałem tutaj : http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=3620 Największy plus w naszej gre to Genkow, chyba już niektórzy się przekonali, że mamy u siebie kawał piłkarza, wystarczy dać mu pograć i nikt o Brożku nawet nie przebąknie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 10.04.2011 o godz. 23:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Jasne, że wypaczył. Siara troche... w nerwach to pisałem.
PS: Jestem w stanie uwierzyć w to, że Maaskant robił zmiany w obawie o zdrowie ściąganych zawodników. W takim kontekście całkowicie je rozumiem. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mnie wkurza natomiast jak centrala potrafi dbać o to, żeby "liga była ciekawsza".
Poprzednia kolejka - karny z dupy na Frankowskim, kiedy w 1 połowie przy stanie 1-0 karny należał się Wiśle. Jeżeli obrońca (w tym wypadku Kirm) wyprzedza rywala, sprytnie, bez kontaktu brak w bark i pierwszy dochodzi do piłki, przeciwnik kopie w jego noge zamiast w piłkę, a sędzia dyktuje jedenastkę to coś jest nie tak. Tutaj - sytuacja z Sobolem. Faul Korzyma na Paljicu na czerwoną kartkę moim zdaniem. 1-0 i przeciwnik w 10. Mecz ułożony. Tymczasem z brutalnego ataku na naszym obrońcy sędzia napisał nowy scenariusz na to spotkanie. Zamiast czerwieni dla jełopa z Kielc, czerwień dla Sobola. Oczywiście ten przygłupi Maciuś musiał jeszcze bramke na 1-2 walnąć, kiedy nie powinno być go już dawno na placu gry. To że ten drwal Grzegorz Lech też dotrwał do zmiany wogóle przemilcze. To są decyzje, które decydują o obliczu spotkania i potrafią je obrócić o 180 stopni. Z Jagą sędziemu się nie udało, bo Franek nie wykorzystał karnego, ale tutaj cały czas nie mogę pojąć jaką bezkompromisową mendą trzeba być, żeby w sytuacji z 56 minuty wyrzucić z boiska Sobolewskiego, a Korzymowi pokazać tylko żółtko. To że mecz zremisowaliśmy na własne życzenie to inna sprawa, ale to sędziowanie to "kryminał". Legia wygrywa 2 ostatnie spotkania, Wisła z Jagą i Koroną traci punkty po sędziowskim drukowaniu i tych punktów przewagi mamy całe 2 albo 1 nad Legią. Całe szczęście że tam jako trener pracuje nasza wtyka. ![]() ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Czy są w dołku czy na szczycie ja za Wisłę oddam życie......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie jest winą Maaskanta, że nasza ławka wygląda jak wygląda. Garguła, Żurawski i Rios już pokazali co potrafią, naprawdę nie trzeba więcej. Łobodziński zamula, fakt, ale przynajmniej go czasem widać na boisku. Nie jest też winą Maaskanta, że na dobrą sprawę nie mamy ani jednego obrońcy, przez co trudno nam kontrolować wynik. W obecnej sytuacji kadrowej (z Bunozą czy bez) nigdy nie wiadomo, co za chwilę obrona wykombinuje. Trzeba lepszych zawodników w defensywie, dużo lepszych, to i gra w ofensywie od razu się poprawi, bo nie będzie trzeba tak rozpaczliwie asekurować. No i przydałby się z jeden zawodnik ofensywny na ławce, którego można by wpuścić żeby zamieszał. Wywieźliśmy jeden punkt z naprawdę trudnego (dla nas) terenu. Z innymi drużynami te piłkarskie spady mogą sobie pozwalać na zwalnianie trenera, ale podłożenia się w meczu z nami ich kibice by nie wybaczyli. Takie realia, taka pasiasta mentalność, że mogą nawet spaść z ligi i grać żenadę, byle tylko raz na ruski rok kompleksy podleczyć. I nie ma co pisać o odskakiwaniu, bo nie jesteśmy na tyle mocni żeby wygrywać jak leci. Lepszy remis niż porażka.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.04.2011 o godz. 05:04.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Remis przy grze o 3 pkt. jest porażką. Tymbardziej z chyba najsłabszym zespołem ligi na wiosnę (jak wynika z tabeli). No chyba, że będziemy wygrywać na wyjazdach z Legią, Śląskiem czy Lechią to zapomnimy o tym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Na konferencjach pomeczowych często się mówi o szacunku dla rywala, o grze fair, i takie tam farmazony. Tylko że o szacunku to ja moge mówić w przypadku takiej Polonii Bytom, która - choć biedna - walczy, gra w PIŁKĘ, i stara się utrzymać w ekstraklasie. A o jakim szacunku można mówić w przypadku rzeźników kieleckich? Podejrzewam, że nasz Gienek po meczu był cały obolały, zresztą nie tylko on.
Kilku wczorajszych decyzji Maaskanta nie rozumiem. O ile pewnie zmiany dadzą się wytłumaczyć troską o zdrowie i życie własnych zawodników, o tyle trzymanie na boisku Radka Sobola z żółtą kartką na koncie było w moim odczuciu mało rozsądne. Wilku mógł wejść wcześniej. I druga sprawa. Czy w drużynie jest stały wykonawca rzutów karnych? Bo, kiedy raz strzela Kirm (na raty), drugi raz Malecki marnuje świetną okazję - to jest to poważne zmartwienie dla drużyny. Takich okazji z "11" przepuszczać nie wolno. Ciekaw jestem, jak zaprezentowałby się w roli egzekutora doświadczony z Eredivisie - Jaliens? A może Melikson powinien spróbować (karne lub wolne, wszystko jedno)? Szczęściem w nieszczęściu jest to, że 2:2 po samobóju padło wczoraj, a nie w ostatniej kolejce. Przy okazji - w poprzednim sezonie był samobój dla nas (Polonii) i samobój przeciw nam (w derbach z pasiastymi). W tym sezonie Polonia znowu podarowała nam samobója, a my - wczoraj kieleckim patałachom. Czyli w golach samobójczych jest remis, i wolałbym, abyśmy więcej już czegoś takiego już nie musieli oglądać. Przyszła kolejka zapowiada się ciekawie. Mam nadzieję, że Genkov i reszta dożyje w formie do najbliższego weekendu. Główni rywale grają przeciw sobie (przydałby się remis), tylko że z nami jeszcze nie grali. I mimo wszystko cieszę się, że wygrała Jaga, bo teraz pasiaste dziewczyny i ich śledziowi koledzy zagrają na noże - kto przegra, spada. Najlepiej jedni i drudzy. JJBG! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Oglądnąłem magazyn ekstraklasy wg GóWno Prawda...Tam tworzą nową rzeczywistość! Probierz cwaniak, bo namiaścił Wisłe mistrzem, a ta się tak podekscytowała tym faktem, że się strasznie spięła i teraz Jaga będzie Wisłe gonić
![]() To nic, że za tydzien Legiunia dostanie baty w Poznaniu, to nic że Jaga grała kaszanę i wymęczyła zwycięstwo z przedosatnią Arką i za tydzien jedzie do Lubina po co najwyżej remis. Teraz goni Wisłę hehhehhehe Oczywiście bajki pisze pan Pol Najlepsza bajką jest---nerwowość przy R22 i sugerowanie zmiany trenera. No kuźwa Kaczyński się chowa w tworzeniu mitów!
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 11.04.2011 o godz. 08:41.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
a tego GóWna nawet nie warto komentować ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Najważniejszy mecz jaki nam się przytrafił w tej rundzie. Tak sobie myślę że jeden z lepszych (ogólnie nie z uwagi na Wisłę ) jakie widziałem ostatnio.
Kilku piłkarzy wczoraj chyba zrozumiało co to znaczy polish football. Od zejścia Sobola mecz, to jak dla mnie: lepsze umiejętności, taktyka (próby realizowania ) i takie chłodne podejście jesteśmy lepsi wygramy po stronie Wisły vs. Klasyczne pospolite ruszenie, skur..stwo wysokiej klasy (Niedzielan, Vukovic ), i większa suma jaj jaką posiadała po zejściu Sobola Korona. Ogólnie na plus - dobra szkoła dla nowych (jeśli nie wiedzieli o co chodzi Brożkowi jak mówił że nie wszyscy rozumieją co to Wisła to już wiedzą.) - Genkov - Pareiko - wiadomość dla Stana żeby jak będzie oglądał piłkarzy niech zacznie od oceny wora. na minus: - głupota - obrona - brak jaj u tych co się chwalili że mają. Ogólnie myślę, że to może być taki moment że albo siądą w szatni i wyjdą jako DRUŻYNA, taka prawdziwa (nie jako klub gdzie wszyscy czują się dobrze, atmosfera jest super a kebab opowiada niezłe kawały) gdzie każdy za każdego zawalczy, albo znów długo poczekamy na coś więcej niż MP. Osobiście myślę że tak blisko szansy posiadania DRUŻYNY nie byliśmy od czasu gdy wrócił Kosa. Z tą różnicą że on z chłopakami zrobił DRUŻYNĘ w koncepcji polish football a teraz mamy okazję, żeby to było po ludzku ( w naszym wypadku po Holendersku) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Rok temu mieliśmy obronę, ale nie mieliśmy bramkarza.
Teraz mamy bramkarza, ale nie mamy obrony. Zawsze czegoś musi brakować, jop jego mać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Jak przeciwnik widzi, że Wisła gra bez napastników, od razu widzi, że może się odsłonić i to właśnie zrobiła Korona. W jakiej formie by nie byli Żuraw i Rios, sam fakt pobytu jednego z nich na boisku w okolicach stoperów drużyny przeciwnej byłby groźbą dla Korony. Jeszcze jak na boisku był Maor, to Korona się tak do ataku rozpaczliwie nie rzucała, bo wiedziała, że on może nawet 2-3 wziąć na plecy i może paść bramka. Ogólnie pracy Maskaanta nie zamierzam krytykować, bo wykonał kawał dobrej roboty. Wczoraj jednak nadto liczył na łut szczęścia i niestety grubo się przeliczył.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Stare przysłowie pszczół mówi: nosił Wilka razy kilka (dokładnie 2, bo tyle bramek strzelił Czarek dla Wisły), wczoraj poniosło i Wilka (za trzecim razem do niewłaściwej bramki).
Nie wierzę w nerwówkę w wiślackiej szatni, co próbuje zasugerować GóWnO Prawda. Wkurzyli się chłopaki, to na pewno. Ale ponieważ konkurencja też sp... sprawę, to pozostaje status quo. Najważniejsze jeszcze przed Wisłą: wkopać pasiastym w derbach i Amicorzom podczas ich najbliższej wizyty, bo coś mi się wydaje, że już dawno od nas łomotu nie dostali (5:1 na R22 przydałoby się powtórzyć). A kieleckie patałachy? Mam nadzieję, że wczoraj tak się wypruli, że teraz przez najbliższych 5 kolejek będą sr..ć ze zmęczenia i dostawać po 3 do 0 od każdego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Panie i Panowie bez paniki! Ciagle mamy przewage, 27 pkt do zdobycia, jescze nie raz mozemy miec remis, i jescze nie raz rywale zgubia punkty.
Ja ciagle jestem optymista. ![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo szanuję Maaskanta, ale wczoraj popełnił jednak duże błędy taktyczne i to drugi raz w rundzie. Przy jakości naszej gry defensywnej nie wolno ściągać wszystkich napastników i Meliksona, bo to oznacza , że rywal może iść spokojnie na całość. To oddanie pola i skazywanie się na walkę o wynik tylko samym kryciem strefowym, które jest najsłabszą stroną tej drużyny.
To nie jest mądre posunięcie, co pokazało też wcześniej Podbeskidzie. Boję się o naszą obronę w kontekście kolejnych meczów. Wystarczy z nią grać "na aferę" i już jest groźnie. Jaliens jest za wolny i gra za miękko , Chavez bardzo często się gubi, a prawej obrony w ogóle de facto nie ma - jeśli każde wejście takiego Lisowskiego kończy się dośrodkowaniem, to o czym w ogóle mówimy? To nie jest żadna obrona tylko jedna wielka prowizorka, która przy braku szczęścia i kolejnych błędach taktycznych Maaskanta może kosztować nas nawet mistrzostwo.
Ostatnio edytowane przez Markus : 11.04.2011 o godz. 11:13.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A ty myślałeś że każdy zawodnik jakiego kupimy się sprawdzi? Wypożyczenie Sivakowa nie było w teorii złym posunięciem, piłkarz w dobrym wieku, mający za sobą świetne występy w Bate Borysow. Zresztą nie wiadomo jak się z nim sytuacja rozwinie, bo potencjał na pewno Białorusin ma spory. Może mu tylko zabraknąć czasu, bo o ile wiem wypożyczenie kończy się pod koniec sezonu.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
tak jak pisałem na początku,tak jest teraz:
Pareiko jest kotem,kto ostatni obronił 2 karne? W obronie jest mina za miną. Kolos na glinianych nogach którym kieruje Chavez.Czasem mi sie wydaje że Oni ( Chavi i Q) dzięki modlitwom dodaja sobie szcześcia w defensywie bo zrobic im psikusa jest dosc łatwo. Chavez jak i Jaliens to całkowicie rozni obrońcy. Osman ma swoje kilkusekundowe zaślepki,gdzie zdaje sie przypominac jednego z pierwszych ograniczonych murzynów,który po prostu jedyne co wie to to,ze ma pozbyc sie piłki. Arcyniebezpieczne wślizgi na razie Nas bardziej ratują niż pogrążają.(1 karny to mało,bo w kazdym meczu takiego karnego mógł zrobic) Kew znowu technicznie ok, szkoda tylko ze jak wiatr wieje to go przewraca. Mimo tego daje mi wiekszy spokoj niz Chavez, ktoremy w ogole nie powinni podawać piłki. Naprawde, ja nie jestem w stanie wymyslic co ten chłop moze zrobic w danym momencie, a to bedzie wślizg,a to kogos znokautuje albo sam sie przewróci. Bardzo, a to bardzo jest niestabilny. I to nasze minusy moim zdaniem,bo grajac ofensywnie cala druzyna wyglada bardzo dobrze. Zaczyanjac od Pareiki ktory swoimi szybkimi wykopami daje szanse na kontrę konczac na Genkowie. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Z ich formą wyjazdową to każdy wyjazd jest ciężki!Nawet ten w Bełchatowie. Wymęczyli jedno zwycięstwo, a już hurraoptymizm... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Korona Kielce - Wisła Kraków: wybierz wiślaka meczu
I znowu - tylko Pareiko! http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/858290,korona-kielce-wisla-krakow-wybierz-wislaka-meczu,galeria,id,t,tm.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gdyby sędzia pokazywał jak się należy kartki zawodnikom Korony w pierwszej połowie to myślę, że spokojnie byśmy ich wypunktowali, ale zamiast tego sędzia wprowadził dużą nerwowość pozwalając Koronie na brutalne faule.
Już tak myślałem w trakcie meczu, że ważniejsze by wszyscy wrócili bez kontuzji niż 3pkt. Karny, dobitka Genkova, potem sam na sam Genkova. Nie mieliśmy szczęścia. Trochę też nie podoba mi się w taktyce jak przy korzystnym wyniku Wisła skupia się już zwłaszcza na obronie.
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 11.04.2011 o godz. 14:19.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
+ poprzeczka Mełego i 2 akcje w przewadze, jedna Czarka Wilka ktory zaklada siata a potem żenująco słabo strzela i Kirma który traci piłke.
Ofensywa Luks ,Defensywa mina za miną. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|