|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
![]() To ta słynna "Arena" gdyby kogoś fantazja poniosła. W temacie Areny Empiro w Chorzowie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Co to jest, grzybek jakiś?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O tym, dlaczego nie jest za Cracovią, rozmawiamy z wiślackim smokiem
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...ckim,id,t.html Bardzo pozytywna rozmowa z naszym smokiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Staszek w CF
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Można prosić o jakąś krótką relację co mówił Staszek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Co zapamiętałem i w miarę ważne jest - w Wiśle pracuje 13 skautów.
W dodatku, transfery przygotowane przez Valckxa były wyszukiwane przez nich właśnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Warto dodać, że Ci skauci to Polacy i Szukają zarówno w Polsce jak i zagranicą. Valckx mówił też o tym, że przyglądają się aktualnie graczom z buraczanej, wspomniał również, że cena nie jest adekwatna do umiejętności i tak dalej, czyli to co już znamy i wiemy nie od dziś.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
STAN bedzie w Lidze+Extra dzis
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasz dyrektor - dyplomata. I dobrze.
Jedyne czego mogliśmy się dowiedzieć to tego, że maja już na ten moment przygotowaną listę 3-4 zawodników na każdą pozycję do wzmocnienia składu. Wzmocnienia które niekoniecznie ma się odbyć kosztem osłabienia zespołu poprzez sprzedaż kluczowych piłkarzy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po dzisiejszej lidze + extra potwierdziło sie to co wiadomo od dawna. Stan to profesjonalista pełną gębą. Umiejętnie zbywał dziennikarzy Canal+ nie odpowiadając na ich podchwytliwe pytania. Z konretów dowiedzieliśmy się że:
- istnieje lista po 3,4 nazwiska na kazdą pozycję - do końca tygodnia zapadną wiążące decyzję dotyczące ruchów kadrowych do i z klubu - Wawrzyniak to plotka I właściwie tylko tyle. Krótko ich trzymał. Przyszedł jako gośc a zachowywał się jak gospodarz programu. Spokojny, szczery, wyważony, dyplomatyczny. Teraz wszystko w rękach (i portfelu) Bossa bo w Stana i Roberta wieże. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przegapiłem lige+ekstra z naszym dyrektorem z 22 maja
ma ją ktoś może na jakimś darmowym do ściągnięcia? pozdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
http://allgoals.pl/magazyny-sportowe...8-kolejka.html |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanko....z dziedziny marketingu (jak mi się wydaje). Ktoś sie orientuje kiedy wprowadzą sprzedaż biletów online ? Te kolejki po bilety mnie dobijają. Albo dlaczego nie mają terminali, przez co nie można płacić kartą za bilety ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Nie wiadomo. Problemy nie leżą po stronie klubu, gdyby tylko to od Wisły zależało, to ta sprzedaż już byłaby wprowadzona.
Brakuje skompletowanego systemu dostępu i sprzedaży biletów, związane to jest z najtańszym możliwym sprzętem, oprogramowaniem i ciągle niedokończonym jego montażu. Nie zdziwię się, jeśli sprzedaż online wejdzie dopiero po oddaniu stadionu. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tam to nawet toalety brakuje a Wy tu mówicie o czymś takim niedoścignionym jak terminale płatnicze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bogdan Basałaj: mistrzostwo Wisły, to tylko przystanek
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła Kraków: Oni też pracowali na mistrzostwo Polski [zobacz sylwetki pracowników Białej Gwiazdy]
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...bacz,id,t.html Polecam. Fajny tekst o ludziach z cienia, którzy też mają wkład w mistrzostwo. Podziękujmy im. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rzadzie_klubu/
Cytat:
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś zorientowany w realiach może napisać, czy są to z naszego punktu widzenia zmiany na plus, na minus czy irrelewantne?
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Reszczyńskiemu zarzucało się że bardziej pracuje na dobro TF niż Wisły, a teraz jeszcze objął stanowisko do spraw finansów, Pilch tak samo z zarządu TF
Dla mnie oni nie powinni zajmować się Wisłą, ogólnie klubem piłkarskim, nie mają do tego predyspozycji i doświadczenia, niech siedzą tylko w Telefonice - osobiste zdanie
Ostatnio edytowane przez CH. : 01.06.2011 o godz. 15:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Zawsze w Cupiałowej Wiśle, czy to w radzie nadzorczej, czy w zarządzie byli ludzie z TF. Pan Reszczyński ma na pewno dużo krótszą drogę do ucha Nadbossa, ale czy to oznacza, że Pan Cupiał chce dopieścić Wisłe, czy ... wręcz odwrotnie (a takie plotki gdzieś tam chodzą) - nie mam pojęcia. Polityka naszego Klubu właśnie w sferze finansowo-organizacyjnej była i jest dość, let's say, chwiejna i krótkofalowa - nie sądzę, aby się to niestety zmieniło. Wciąż wszystko zależy od nastrojów Nadbossa.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Takie zmiany mogą też być podyktowane tym, że trzeba będzie zarządzać stadionem jeśli będziemy operatorem myślę ze właśnie leżało by to w gestii działu finansowo organizacyjnego, być może P. Reszczynski ma zadanie zbudowania takiego działu, napewno ma większe doświadczenie w "BIZNESIE" niż P. Wilczek wywodzący się z sektora Finansów Publicznych.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Reszczyński jako p.o. Wisły nie sprawdził się kompletnie. Zobaczymy jak mu pójdzie w konkretnym dziale.
Październik zeszłego roku Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,97...s_do_Ligi.html
Ciekawy Wywiad ze Staszkiem. Zimą Wisła zarobiła ponad 2 mln euro na sprzedaży Brożków i ta kwota wystarczyła na pozyskanie pięciu piłkarzy. Czy będą pieniądze na transfery, jeśli teraz nikogo nie sprzedacie? - Rynek jest ogromny. Zimą z pięciu zawodników trzech wzięliśmy za darmo. Ale jeśli teraz będziemy musieli zapłacić za gracza sensowną kwotę, pieniądze się znajdą.
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 05.06.2011 o godz. 22:09.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Warto zatrudniać profesjonalistów.
Stan na pewno nim jest. Wisła jest topowym klubem i testowanie dziesiątek piłkarzy po prostu jej nie przystoi. Powinien być jakiś specjalny powód, by dawać piłkarzowi taką szansę. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co do tego zdanie, ze pieniądze sie znajdą. Stan dobrze wie,ze pilka to tez biznes wiec jak mozna wyciagnac grajka za 700-800 tys ojro z potencjalem jak Maor to pieniadze na taką inwestycję Cupiał na pewno da.
Kupi za 700 a za rok czy dwa sprzeda z kilkukrotnym przebiciem. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja odnosnie koszulek - za przyklady podam UK Teamy
Sam osobiscie chodze w koszulce z przed 4 czy 5 lat i ani mi w glowie kupowac nowej , co sobie ogarne temat zeby zamowic sobie jakies .......ki to od razu zniecheca mnie to przeplacanie , dres 400zl = 80 funtow ...dzis kupilem synkowi dres Arsenalu (nike) - z najnowszej kolekcji i zaplacilem 30 funtow(ok 135zl) (a wiem ze za kilkadziesiat dni bedzie za 15...)... koszulki meczowe Manu kosztuja maksymalnie 40 funtow(ok180zl)!!! i 2 razy w roku leca ceny o 50% na jakies 2 tygodnie... W szkolach sa co jakis czas dni w ktorych dzieciaki moga ubierac sie normalnie - 95% dzieciakow lata w koszulkach Manu,Evertonu,Liverp,Arsenalu czy Chelsea - te koszulki w sklepach sportowych mozna dla dziecka kupic max za 12 funtow = ok 50zl a czesto przy zakupie jednej dostaje sie i druga ...( mowa caly czas o oryginalach w autoryzowanych sklepach.. Tak se dzis wymyslilem ze chce miec koszulke z nr5 i Meliksonem i patrze 240zl - rzesz ....a , a jakby Wisla zagrala w tym roku w Lidze Mistrzow to koszulka ile by kosztowala 1500zl Kraj absurdow i dodam ze zarabiajac najmniej ile sie da w UK mozna sobie za 40h pracy kupic 5 koszulek Manchesteru UTD z najnowszej kolekcji a jak ktos cierpliwy to 5 miesiecy potem mozna kupic 10...( 5 koszulek Wisly = 1200zl a 10 = 2400 - i wspomne iz mowie o najnizszych mozliwych zarobkach za 40h pracy... To samo bylo z Umbro...( Czy te koszulki nie moga kosztowac np.100zl za sztuke - ide o zaklad ze sprzedaz wzrosbie przynajmniej trzykrotnie co zwiekszy dochody ze sprzedaży ...(
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 06.06.2011 o godz. 18:13.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|