|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja tak samo, postanowiłem że na razie nie gram w 09' , z resztą mam do przejścia jeszcze Wiedźmina i GTA 4 więc mam na razie w co pykać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja gram w '08 i tak pozostanie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
który sezon macie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2021/2022
3x Mistrzostwo Wisła 3x Puchar Polski Wisła 3x Superpuchar Polski Wisła 2x Puchar Ekstraklasy Wisła 2x Mistrzostwo Szachtar 7x Mistrzostwo Arsenal 1x Mistrzostwo Celtic 1x Puchar Szkocji Celtic 1x LM Arsenal 1x Superpuchar Europy Arsenal 1x Klubowe MŚ Arsenal Superpucharów, pucharów w Anglii nie uwzględniam, tak samo reprezentacji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No nieźle
ja niestety nie mam jak podać historii kariery bo miałem reinstall systemu i sejwik poszedł się kochać ;/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie już to nudzi tak szczerze, a żal zaczynać od początku i grać jakieś wyzwanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
, a tak to angielskie (6 ligowe) półzawodowe kluby, i takim zrób sukcesy gdzie samym sukcesem jest doprowadzenie takiego klubu do Premiership![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chodzi o poziom ambicji a o karierę, takie było założenie na początku gry żeby osiągnąć jak najwięcej. Dlatego piszę że teraz po tym wszystkim jest mi żal rozpoczynać nową grę.
Z resztą nie ważne, każdy gra jak chce i nie widzę powodu dla którego to co zdobyłem ma być niczym albo czymś bardzo łatwym, nie jest i nie było. Zawodnicy też sami nie grają i taka jest prawda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
piracie, alez nie musisz usuwac tej gry by zacząc nową... jesli o to chodzi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moim najwiekszym sukcesem to jest chyba wyjscie Wisla z grupy LM
a gram dopiero 3 sezon![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, chodzi o to że będzie mi szkoda tego czasu jaki spędziłem na dojście do tego sezonu. I zamiast kontynuować to zacząć nową grę
Trochę bez sensu, zważywszy że odkąd gram w FMy/CMy to przeważnie zaczynałem tylko raz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Moim największym sukcesem Wisłą,było dwukrotne dojście z do 1/4 pucharu UEFA, oraz wyjście z grupy LM
![]() A, no i jeszcze miałem taki jeden bardzo udany sezon Ajaxem Amsterdam;P http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...882981280.html |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
jest już jakiś pewny crack do 9.2?
![]()
"Nie mam nic, nie mam nawet pomysłu, jestem sam...ale walczę jak trzystu..."
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Moim największym sukcesem w FM 08 było wygranie LM West Hamem.
Co ciekawe.. Mistrzostwa Anglii nie zdobyłem. Tutaj taka mała pamiątka z tych czasów ![]() Dodam, że większość piłkarzy przyszła za darmo albo za grosze. Do kolegi niżej.. Filozof się znalazł... ![]()
Ostatnio edytowane przez Krissu : 26.12.2008 o godz. 23:30.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja tak rozkminiam i nie moge rozkminić
Czy Manger kiedys umiera ? no bo slyszalem na forum FM09 ze najstarszy save z 2190 roku jest czyli załóżmy że ktoś gra jednym Managerem do tego roku to ten Manager ma ponad 100 lat I Moje Pytanie czy Ograniczenie jest jakies ? czy Manager umiera :?D |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam,
Ja dzisiaj będę jechał po oryginalnego FMa (nie chce mi się już na cracka tyle czekać;/) i jak ktoś będzie zainteresowany to będę mógł odsprzedać 4 osobom keye Tylko pytanie do kogoś kto się orientuje, czy oryginalny cd-key pójdzie na pirackim FNMie? Bo przed sprzedażą muszę mieć 100% pewność, że wszystko działa ![]() pozdrawiam w razie czego podaję moje gg - 6177604 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Z Fm'em to jest tak, że na początku duża podjara, a zagrasz pare godzin i już dżuma. Nie chce się na to patrzeć.
Mam pytanie czy zmieniacie taktyke na odpowiedni mecz wg tego co mówi wam scout ? ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja gram swoja cały czas tylko jak w LM z Realem albo kims to gram defensywnie bardzo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
janko04 napisał(a):
Ale dopadły go jakieś błędy ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jemu chodzilo o to czy postac managera umiera.
sam sie nad tym zastanawiałem wziasc np 80lat i pograc te 20 sezonów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
albo wziąść 99 lat ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha
Nie zrozumiałem Manager - umiera ? Napisz ma jakimś forum FM'a i się zapytaj Ciekawe <myśli>![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dowiem sie jak dojde do 2190 roku
Daniel Aquino kolejna super gwiazda to na atak albo na pomoc |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Z wlasnoego dosiwadczenia pamietam ze jak grałem Wisła w Managerzez(wtedy jescze Champion Manager03/04) to byl rok 2016/2017 Wisła zgromadzila wszelkie tutuły z wyjatkiem Mistrzostwa Wszechgalaktyk,Polska byla mistrzem Swiata, Europy i Zdobywca Superpucharow a w moim skladzie nie grał zaden pikarz jakiego by ktowkolwiek znal---cala baza danych sie przewinela praktycznie i na koniec grali zawodnicy bedacy dziećmi na poczatku. Ogolnie znudziło mnie to.
Grc mozna max.6 sezonow.Potem nudne sie to robi, a w swicie pilki dochodzi do nisamowitych wrecz przetasowan(Legia w II LIDZE )![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś już jakiegoś działającego cracka pod 9.0.2? Pograłbym...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Z mojej wiedzy wynika, ze oryginalne cd-keye działają pod FMa09 więc jeżeli ktoś byłby takowym zainteresowany to pisac na gg - 8177604
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poruszona została kwestia śmiertelności menagera. Odpowiadam- coś takiego nie istnieje.
Było robione pewne doświadczenie, jeden z graczy zostawił włączony komputer na 48h z pracującym menedżerem. Tym sposobem upłynęło 150 lat, menedżer miał 179, i co ciekawe, w zarządach wielu klubów pozostawały te same osoby, które były w nich w sezonie 2007/2008. |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ściągnąłem z cmrev facepacki ale mi nie idą wyskakuje jakiś błąd podczas ściągania.pomoże ktoś może wstawi link do jakiś innych ?
gram w wersję fm 2007 ![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurdę .....!! Mam dobry skład, dobrych piłkarzy mimi to przgerywam bądź remisuję teraz grając z Koroną Kielce PP po 7 min. bylo juz 2:0 dla scyzorów .. ;/ jaką taktyką grać? robice jakies ustawienia? HELLPP!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kacpi 7451638 ja mam taktyke wyjerzystą
od 4 sezonow nie moga ze mna wygrac |
|