|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Nie o Wiśle ale o mediach:
Niedawno w PS był wielki artykuł, że "kibole" chcą przejmować władzę w klubach. Wypowiadał się ktoś z Legii, że musieli interweniować bo na trybunach sprzedawano ogromne ilości narkotyków. Dziś natomiast było malutkie mini sprostowanie - przeproszenie, że ten koleś wcale tego nie powiedział. Rzetelność. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ostatnio trochę przycichli, ale wystarczyła wygrana z Wisłą a WP dalej promuje swój ulubiony klubik:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html Wg mnie to sk******* w biały dzień, żeby takie artykuły i tytuły dawać. Ale do jechania po nas na WP juz przywykłem. A zdrugiej strony ochy i achy nad wszystkim, co związane z Lechem. Na innych portalach tego na szczęscie nie ma |
|
|
|
Banita
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Przez nową ustawę hazardową możemy stracić sponsora! http://www.waszapilka.pl/article,279...oich_sponsorow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
W tekście Wybiórczej pojawia sie stwierdzenie iz rzucano petardami, ktore jak twierdzą kibice Wisly, byly wypełnione gwoździami. Natomiast w tym samym identycznym tekscie w wydaniu kieleckim GW nie pojawia sie nawet na ten temat słowo. Wydarzenia piątku a oni zaczynają pisać o tym we wtorek.
Dokladnie chodzi o ten fragment:"Na stadionie w Kielcach najpierw jednak doszło do zamieszek. Kibole z Kielc rzucali racami i petardami (według relacji fanów Wisły wypełnionymi gwoździami) w sektor gości, a potem starli się z ochroną i policją." Nie ma tego w ogóle w internetowym wydaniu Gazety w Kielcach. Czyżby wybielanie własnego bandytyzmu? Jakoś nie slychac takze o zamknieciu stadionu Korony, co chetnie by zrobiono w kazdym innym miescie. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Wiadomo ze ci z Kielc piszą to co chcą napisac ,a fakt ze te pominiete petardy zranily chlopaka od nas jest tu malo istotny. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://krak.tv/kategoria-9,film-919.html - całkiem ciekawa rozmówka z Kirmem
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
dzisiaj w GW przeczytałem wywiad z prezesem S K W K. Powiem szczerze, że jak dla mnie ten Pan Fatalnie wypadł. Odpowiedzi,podkreślam jak dla mnie, strasznie wymijające. W moim odczuciu bardzo negatywnie.
Wywiad dotyczył zachowania "grupki" kibiców skandujących "Rachu ciachu(...)" |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Chodzi mi o to, że zbyt mało stanowczo. Ja wiem że S K W K, wydało odpowiednie oświadczenie, gdzie zdecydowanie potępia zachowanie kibiców. Natomiast z wypowiedzi prezesa wynika, że nie ma zamiaru (nie da się zrobić) uniemożliwić w przyszłości podobnych zachowań. Sam przyznaję że SKWK jest w posiadaniu materiału wideo. Na jego podstawie i na podstawie listy wyjazdowej myślę że nie trudno jest zidentyfikować odpowiedzialne osoby za (moim zdaniem) głupie zachowanie "grupy" kibiców. i w jakiś sposób wyciągnąć konsekwencje.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Rav, nie masz jeszcze przypadkiem skanu str 5?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,357...portowego.html
artykuł o jakimś Marcinie Ł. Artykuł jest nieważny, tylko że na stronie sport.pl jest umieszczony link do tego artykułu. Tylko, że w tle odnośnika jest zdjęcie stadionu Wisły o_O pytanie co ma piernik do wiatraka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...lo-d,id,t.html
Jak to się potwierdzi to nałożyć zakaz wstępu na Wisłę. Chyba że włodarze klubu znów dadzą dupy i z przymrużeniem oka będą patrzeć jak chorągiewka otwarcie nawija o pchaniu Wisły.
Ostatnio edytowane przez element : 19.11.2009 o godz. 22:06.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Przebilibyśmy Waltera, zakaz stadionowy za wywiad w gazecie ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co to ma do rzeczy czy jest to wywiad w gazecie, przemówienie w telewizji czy krzyk rozpaczy przez spikerkę na stadionie?
Jeśli rzeczywiście tak powiedział to powinien szerokim łukiem omijać stadion Wisły. Bez lub z czyjąś pomocą. @ Raphael, bać to on się ma Wisły, a nie odwrotnie. Poza tym w jakim sensie odbiłoby się to na wizerunku i o jakiej sprzeczce mowa? Wiele osób ma zakazy, w tym osoby które pracowały w Wiśle (choćby Kasperczak) i żadnych skutków in minus nie odnotowałem. Raczej mądra wiara zaklaszcze Wiśle że ta się nie zbłaźniła wpuszczając na swój rejon osoby które otwarcie ją .......ą. Litości.. Jeśli dupska nie będzie pchał na Reymonta zakazu wydawać nie trzeba. Ale jeśli zacznie grymasić należy ukrócić chorągiewkę. I właśnie dlatego że jest to osoba znana powinno zmobilizować Wisłę do walki. Nie można dać się omotać osobom, którym się wydaje że wszystko mogą i oni będą grać pierwsze skrzypce. @ Podobnie było z przerzutami na których każdy z początku machał ręką. Głowy nie zdążyło się obrócić jak urośli w siłę.
Ostatnio edytowane przez element : 20.11.2009 o godz. 00:16.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Taki zakaz stadionowy nie miałby żadnego sensu. Po co Wiśle sprzeczka z, jakby nie było, znanym aktorem, która przyniosłaby tylko wizerunkową stratę. Wystarczy najzwyczajniej w świeciei przestać go zapraszać na mecze skoro ma gdzieś nasz klub.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po co ten wywiad chcial sie wypiac na Wisle czy co naprawde kompromitacja ,ta jego nowa zonka ma podbnie jak on nierówno pod sufitem,,, a jak bedzie chcial przyjsc na inaguracje nowego stadionu,to wyj*** z hukiem. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
o ile pamietam to za kazdym razem kiedy nadchodza derby to przeprowadzaja z nim wywiad i zawsze odnosi sie sceptycznie bodajze w tamtym roku mowił cos o bezmozgich kibolach ,w kazym razie nie podchodzcie tak emocjonalnie do tego co pisza pismaki trzeba pamietac ze 90% z nich niestety chce zarobic na chleb i szuka ch wie czego jakby powiedział pan Nowicki
![]()
derr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak czytam, co wy tutaj wypisujecie, to ogarnia mnie pusty śmiech...
Czy Nowicki ma jakiś obowiązek interesować się piłką nożną czy też Wisłą? Nie, tak samo jak żaden z nas. Ot, po prostu na starość zdziwaczał i przestało go to obchodzić. Jego problem, nam nic do tego... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Takie rzeczy się nie wypowiada zwłaszcza że jest osobą publiczną i kiedyś się utożsamiał z Wisłą
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Co wy chcecie od Nowickiego piłkarzyki graja minimalizm tak Wisły jak i repry on to zauwaza (niektorzy z was chyba nie) postanawia sie od tego odciąc (nie ogladac meczy), może ten wywiad ma druga strone medalu ze dotrze on do odpowiednich osób (piłkarzy) i da im do myslenia
troche kutury Panowie to nie boli narazie ![]()
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Od kiedy kibicuje się piłkarzom Ręce opadają dosłownie - chyba te mistrzostwa ludziom w głowach poprzewracały ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przykład w pełnej krasie kibica sukcesu.
Też tak myślę. Przestańmy chodzić na mecze. Wrócimy gdy Wisełka awansuje do Ligi Mistrzów. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jan Nowicki napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a i o MP takoż w tym przypadku bardziej chodziło o tę wódeczkę z niektórymi naszymi asami, niż o wynik... więc bądźcie łaskaw nie pisać o kibicu sukcesu... (no chyba że za sukces przyjmie się uratowanie przed spadkiem lub awans do I ligi - w dawnej nomenklaturze oczywiście.) Rozumiem co chciał powiedzieć. I tyle w temacie. ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
a ja nie rozumiem, proszę oświeć mnie co chciał powiedzieć przez to że .......i Wisłę ,zrozumiałby gdyby powiedział że ma już dość tej kopaniny,że znudziła go juz piłka , że przestał się interesować Wisłą ale że .......i Wisłę ?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
South - Nowicki zawsze miał cięty język , do tego stetryczał grubo i oto efekty.Zresztą gdyby się wczytać w to ostatnie zdanie ,mając na uwadze to co jest napisane wcześniej, to jasno wychodzi że .......i tą nową Wisłę, u której nie widzi za grosz zaangażowania.
Nowicki w ogóle ma ciśnienie - jebie(i słusznie) te serialowe pseudoaktorzyny co zarabiają wielką kasę ,nie mając za grosz talentu , pewnie i z tych samych powodów jebie naszych grajków i ma w dupie klub który im za tą prowizorkę płaci. Tak to widzę choć w jego głowie nie siedze więc interpretacja może być błędna...Gdzie według mnie co on by nie myślał, to pojechał po bandzie i sam się zachował jak zwykły buc. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokladnie zgadzam sie z Ig2
jego wypowiedz moze miec troche inny kontekst -p**** tych pilkarzy ktorzy sami maja wszystko w dupie ,nie angazuja sie w klubie ,krocie przy tym zarabiajac czyli ze nie akceptuje tej "nowej" Wisly.Stara Wisla za Kaspra czy jeszce wczesniej to byl dla niego wykladnik i teraz porownuje do nich pilkarzy dzisjszych .Nie widzi u nich serca i zaangazowania ,stad wali prpstu z mostu i dosadnie.Zreszta my sami nieraz nadajaemy na nich konkrernie ... on jako "artysta" mysli troche innym kategoriami,mowiac to mysle ze odciał sie od zespolu a nie od Wisly jako klubu 103 letnia historią co nie zmienia faktu ze nas obrazil,i przeholował.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 20.11.2009 o godz. 23:40.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]()
WISŁA!!!