|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
To teraz wystawić na listę transferową i rozglądać się za obrońcą na lata
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Cos za dużo kasy mamy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mamy takiego, Piotrek Żemło.
Już dawno piłkarze w kuluarach się wypowiadają, że powinien grać ![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Myślę, że kolega miał na myślo ewentualnego sponsora
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Początki często bywają trudne, miał też sporego pecha w kilku meczach. Potrafi się podłączyć pod akcję, rozegrać, dośrodkować - tak dośrodkować, przypomnij sobie choćby bramkę bodaj w Gdańsku, gdzie dośrodkował na Boguskiego. Dośrodkowuje mocną, ostrą piłkę, a nie typową świecę jak 80% bocznych obrońców w ekstraklasie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
No tak. Jak na bocznego obrońcę jest jak najbardziej ok, ale moim zdaniem Jović nie ma większych predyspozycji do gry w pomocy, a właśnie o tym była cytowana przez Ciebie rozmowa.
Jeśli idzie o dośrodkowania, to pojedyncze zagrania faktycznie wychodziły Bobanowi fajnie, ale ja nie widziałem w tym powtarzalności, którą miał np. Singlar. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tutaj się zgadzam z Tobą, że nie ma klasycznego skrzydłowego na prawej flance.
Można ewentualnie ustawić Donalda na prawej stronie i liczyć na to, że będzie schodził do środka. Może uda mu się nawet oddać strzał życia z 30 metrów. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://afrykagola.pl/?p=5505
Cytat:
Taka ciekawostka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pisanie "talent" o gościu strzelającym w 5 klasie rozgrywkowej to chyba jednak drobna przesada. 40-letni Maciek Żurawski strzelił właśnie 18 goli w 20 meczach w 3 lidze, gdzie poziom na pewno jest wyższy a "Magic" raczej w ekstraklasie już by nie zabłysnął.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Co do afrykańskiego agenta mówiącego o swoim afrykańskim podopiecznym per "wielki talent", to wydaje mi się, że nie można brać tego do końca na poważnie.
Cytat:
Pozitiwnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko się potwierdziło. Krzysztof Mączyński nowym piłkarzem Wisły Kraków! Popularny "Mąka" podpisał kontrakt z Wisłą na 3 lata.
gitara ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ale się cieszę że Krzysiek podpisał z nami kontrakt
![]() Takiego piłkarza który dobrze gra w defensywie i umie zagrać do przodu nam brakowało. Ponadto jest duży plus PR. Przy popularności naszej reprezentacji mamy swojego kadrowicza i dla kibiców "tylko" reprezentacji znowu Wisła zaistnieje. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Jest i Cierzniak!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Cierzniak także w Wiśle.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lkarzem_wisly/ Gorszy od Buchalika nie powinien być. Ważne żeby żył na tej bramce i potrafił krzyknąć do obrońców ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Napadzior, przydałby się napadzior bo to nasza najsłabsza formacja i to nie od dziś.
PS: Z tego Tweeta Goncerza mam wrażenie, że on by chciał, ale Wisła coś się po niego nie kwapi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panie Prezesie jeszcze tylko napastnik, błagamy!!!
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pozwolę sobie dorzucić znalezioną opinię:
Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kto by sie spodziewał, ze bedziemy tak aktywni na rynku transferowym i ze tacy pilkarze jak Maczynski zdecyduja sie podpisac z Nami kontrakt. Chciało go pare innych polskich klubow gdzie na pewno wynagrodzenie miałby wieksze a tu prosze wybrał Wisłe. Witamy i powodzenia, teraz przygoda z Wisła powinna trwac dłuzej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napadzior / skrzydłowy, jak nie da rady niech Widzewiak wróci.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Widać że Cierzniak nigdy pejsów nie lubił
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Goncerz napisal na twitterze, ze wychowal sie na sukcesach Wisly ale nie ma w tym momencie tematu przenosin do Krakowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
"ciomborek8 napisał(a):
Tym okienkiem transferowym chyba każdy z nas jest pozytywnie zaskoczony. Może po tylu transferach na środek pola na zmiennika Brożka jest szykowany Jankowski. W końcu to napastnik jakby nie patrzeć. Jeśli by wrócił Stępiński to mielibyśmy trzech nominalnych napastników. A jak nie to i tak mamy dwóch. Chociaż każdy z nas chciałby zostać zaskoczony raz jeszcze i przywitać w klubie klasowego napadziora ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Najważniejsze moim zdaniem są długości kontraktów. To pokazuje, że robimy ekipę z ludzi, których jesteśmy pewni.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|