|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
drużyny na którę chciałbym, żeby Wisła trafiła powoli odpadają :/ - Celtic, Sparta, Trnava, Crvena. Ale za to Schalke daje rade. Na prawdę chciałbym ich trafić z pierszego koszyka. Tottenham też by siadł. Co do Partizana, zajeb.ie by było !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Schalke nieee, po co psuć ładne wspomnienia, Schalke0-4, a raczej 1-4 ...Poproszę jakąs inną druzynę, najlepiej wielką markę w głebokim kryzysie, tak jak Amica trafiła na Juve.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Grupa śmierci: Athletico Madryt, Fulham, Lazio. Ale taką grupę wylosuje Legia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
To chyba po losowaniu nie sądzisz ?
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Najlepsza grupa to wg mnie Kopenhaga, Hapoel Tel Awiw i FC Zurich.
Ale szansa na trafienie Kopenhagi jest 1/12, więc może byc trudno na nią trafić. Najważniejsze, żebyśmy nie trafili na Besiktas, Rubin lub Fulham z II koszyka, ani na Lazio, Bilbao lub Udinese z trzeciego. Pozostałe drużyny z II i III koszyka są w naszym zasięgu.
Ostatnio edytowane przez Edson : 25.08.2011 o godz. 21:23.
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Roma odpadnie chyba... szok 1:1...!!! Faktycznie, Sparta odpadła więc zgadzam się Edsonem ale PAOK o ile wejdzie będzie łatwiejszy od Zurichu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
Drink Team
http://drinkteam.u2.pl/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Slovan wyje.bal przed chwila z LE Rome. Kto ogladal ten widzial ze Roma nie grala z najwiekszym mozliwym zaangazowaniem. Dlatego nie mam nic przeciwko wylosowaniu jutro jakiejs topowej marki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja bym chciał jakiś klub z najwyższej półki, najlepiej Atletico i dwa do powalczenia o wyjście z grupy.
A Slovan dziś ładnie pojechał. Jaki oni mają współczynnik? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Partizan odpada z Shamrock Rovers
Niewiarygodne. I kubeł zimnej wody dla niektórych pieniaczy. Dzisiaj w Europie każdy może wygrać z każdym. Bez wyjątku jak widać. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Powiem tak: Patrząc na grupę APOELU, to pomijając mityczne 7kk euro, to cieszę się, że nie gramy w tej lidze mistrzów. Ani nie trafili na zespoły atrakcyjne dla publiczności, ani na zespoły w ich zasięgu ( oczywiście zakladając, że Wisła byłaby na ich miejsci). Liczę na ciekawą grupę w LE, osobiście bardzo chciałbym wylosować jeden mocny zespół w stylu Tottenhamu, PSG, żeby zmierzyć siły nawet z ich drugim garniturem. Jutro losowanie i zobaczymy co da nam los. Obyśmy byli zadowoleni.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panathinaikós Ateny, Celtic Glasgow, ...odpadły, szkoda bo idealni rywale, znane marki i w kryzysie.
I chciałbym abyśmy byli zadowoleni po meczach a nie tylko po losowaniu.
Ostatnio edytowane przez milosz : 25.08.2011 o godz. 22:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Kopenhaga
AEK Austria Wisła Moja grupa marzeń ![]() ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja się nie cieszę bo do kasy klubu wpadło by 7-10 mln e
Żeby w LE zarobić choć 3/4 z tego to trzeba dojść tam gdzie amica rok temu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak znam nasze szczęście, to dostaniemy Hannover, Udinese i Tottenham...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oki. tylko zamiast Duńczyków jakaś fajniejsza druzyna bardzej znana z ...minionych sukcesów.
"Jak znam nasze szczęście, to dostaniemy Hannover, Udinese i Tottenham..." weż daj spokój, bo jeszcze wykraczesz.
Ostatnio edytowane przez milosz : 25.08.2011 o godz. 22:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Grupa marzeń? Najgorsza z możliwych wg mnie. Od każdego z tych zespołów można spokojnie wyłapać spory w....... i potem znów będzie jazda w mediach, że to i tamto. Druga rzecz, że mało atrakcyjna ta grupa. Jeżeli Wisła ma coś zarobić na tej LE to jedynie z praw do transmisji, a na w/w zespołach to się nie dorobimy. Trzecia sprawa, z takiej grupy może być piekielnie ciężko wyjść dalej. Jak ktoś zauważył, mniejsze kluby się spinają na LE.
![]() ![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A takie podejście do LE ma trener Kogutów: http://www.sportfan.pl/artykul/27737...trener-marudzi
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak tłumaczy to (chęc wystawiania piłkarzy młodych i rezerwowychw LE) Harry Redknapp, trener "Kogutów".
" W Lidze Europy musisz jeździć do szalonych miejsc." ... Niby do nas . |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dla mnie: Tottenham, Brugge, Odense, WISLA. Z kogutami mamy jeszcze otwarte rachunki i na dodatek oni maja w dupie LE.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja tam wole mocnejsze zespoły bo sa atrakcyjne kibicowsko ale tez i marketingowo.Tutaj tez mozna zarobic .
Apoel trafil do beznadziejnej grupy,nie zdziwil bym sie jakksbysmy to my jutro wylosowali ciekawszych i atrakcyjniejszych rywali. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Myślę, że ciekawa byłaby następująca grupa:
Tottenham, Steaua Bukareszt, Lokomotiv Moskwa Ewentualnie: Kopenhaga, Club Brugge, PAOK/Austria Wiedeń Są to rywale do powalczenia, a z drugiej strony też całkiem atrakcyjni ![]() ![]()
Za Wisłę, za nasz TS pójdę aż po życia kres !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gdybym mógł wybierać...
1. Tottenham/PSV/Atletico/PSG/Alkmaar/Twente 2. Fulham/Udinese/Lazio 3. Birmingham/Stoke/Stade Rennais ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Tottenham lub jakaś holenderska
2. Club Brugge 3. PAOK/Austria Wiedeń 4. WISŁA Byle nie portugalskie i ruskie. Be złośliwości: 1. Sporting - obojętnie który 2. Besiktas/Hapoel 3. Lokomotiv 4. Legia
Ostatnio edytowane przez thechris : 25.08.2011 o godz. 23:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
1. Anderlecht
2. Steaua 3. Birmingham 4. Wisła ja to widzę tak ![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|