|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Nie chodzi o Probierza, tylko o tego F. Nazywanie go prawdziwym Wislakiem jest 'lekko' niesmaczne
Ostatnio edytowane przez mic : 02.03.2012 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
My nie gramy źle, tylko brakuje pomysłu na 20. metrze od bramki rywala.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czyli gramy źle, bo w piłce nożnej chodzi o strzelanie bramek, a nie o klepanie w obronie bez żadnego efektu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Zawsze mi Skorża średnio pasował ale tak jakoś się zatęskniło za nim
lubie tą jego gadkę![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ciekawe zdjęcie jednego z byłych zawodników, obecnie grającego w Lechii.
![]() ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak? To go zapytaj, czy mu polska zima źle nie wpływa na dzieci, bo przecież jak pamiętamy, musiał s.......ić z klubu, ze względu na klimat...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kuba strzela bramkę dla Borussii w meczu z Mainz na 1-0
![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Na dokładkę Kuba został "najlepszym Błaszczykowskim w historii"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kiedy wreszcie Paweł Brożek dostanie szansę!? - pytają kibice Celtiku
Były napastnik Wisły Kraków pod koniec stycznia przeszedł do Celtiku Glasgow, by utorować sobie drogę do składu na Euro 2012, ale więcej czasu niż na boisku spędza na ławce rezerwowych. "Po co klub podpisał z nim kontrakt, skoro teraz nie chce skorzystać z jego usług?" - pytają kibice. W drużynie z Glasgow Brożek zadebiutował w spotkaniu z Hearts of Midlothian. Polak wszedł na boisko w 74. minucie, kiedy jego drużyna prowadziła już 4:0. Zmienił Scotta Browna, strzelca pierwszej bramki. Od tej pory wypożyczony z Trabzonsporu napastnik zaliczył jeszcze 17 minut w spotkaniu z Dunfermline Athletic (Celtic wygrał 2:0). Pozostałe mecze przesiedział na ławce rezerwowych. Powód, dla którego były piłkarz Wisły nie mógł do tej pory liczyć na miejsce w pierwszym składzie jest prosty. Celtic zaliczył 20 kolejnych zwycięstw, a napastnicy, którzy wychodzili w pierwszej jedenastce, nie mieli problemów ze zdobywaniem bramek. Gary Hooper zdobył w obecnym sezonie już 16 goli i prowadzi w klasyfikacji strzelców, a Anthony Stokes jest piąty z jedenastoma trafieniami. Sytuacja zmieniła się w sobotę, kiedy Celtic zaledwie zremisował z siódmym w tabeli Aberdeen. Ci, którzy dotychczas nie zawodzili, nie potrafili znaleźć recepty na pokonanie bramkarza rywali. Mimo to Brożek nie zszedł z ławki. Szkoleniowiec zrobił trzy zmiany, ale nie wpuścił na boisko żadnego z rezerwowych napastników. "Zaczyna mnie denerwować, że Lennon [Neil, szkoleniowiec Celtiku - przyp. red.] nie chce dać Brożkowi szansy. Po co klub go wypożyczył, skoro nie daje mu grać? W meczu z Aberdeen Hooper był wyjątkowo słaby, a zamiast Brożka na boisku pojawił się Cha Du-Ri [obrońca - przyp. red.]. Nie rozumiem tej decyzji" - to jeden z wpisów na forum kibiców Celtiku. Podobnych opinii jest wiele. "Z Aberdeen powinien zagrać przynajmniej 30 minut" - pisze użytkownik holy pope. "Nie wiem, po co klub podpisał z nim kontrakt, skoro teraz nie korzysta z jego usług, nawet wtedy, kiedy napastnicy na boisku sobie nie radzą" - twierdzi kungfoofighter. "To denerwujące, że Brożek siedzi ciągle na ławce, chciałbym zobaczyć, jak sobie poradzi w ataku" - żałuje Moncur67. "Od dawna twierdzę, że jedyną wadą Lennona jest to, że niektórym zawodnikom nie chce dać szansy"- zauważa MacEwan23. Niektórzy fani twierdzą, że Brożek jest po prostu za słaby, by móc liczyć na regularne występy w Celtiku. "Czy myślicie, że Lennon poważnie bierze pod uwagę kogoś, kto nie miał pewnego miejsca w jedenastce Trabzonsporu? Za rok Brożka w klubie nie będzie" - twierdzi RockhardBoss. źródło: gazeta.pl ![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja myślę, że jedną nogą, a nawet połową drugiej, to ty pysiu masz bana :].
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Kuba jest w świetnej formie, a jeszcze 3 miesiące temu połowa ekspertów z telewizji namawiała go do zmiany klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Raz, że potencjał obu graczy zupełnie inny (zarówno czysto piłkarski, jak i mentalny), a dwa to... czy ktoś myślał, że temat powrotu Kuby do Wisły naprawdę istniał? Trochę powagi, to jest jeden z najgroźniejszych piłkarzy mistrza Niemiec i to nie od ostatnich dwóch miesięcy. Nikt w Dortmundzie nie jest dyletantem, takiego piłkarza nie oddaje się tylko dlatego, że zagrali kilka słabszych meczów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy było już podawane, ale ja dowiedziałem się dopiero dzisiaj także napiszę. Vlastimil Vidlicka nasz były piłkarz (wiosna 2005) od tego sezonu jest zawodnikiem Sparty Praga i wiedzie mu się tam całkiem nieźle. Zagrał w 14 (13 w podstawowym składzie) na 19 rozegranych meczów, a Sparta jest liderem tabeli.
Ostatnio edytowane przez gregor07 : 08.03.2012 o godz. 18:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
U nas z jego transferem popularne bylo zdanie "Kazdy Liczka ma swojego Vidlicka" ![]() Ale dobrze mu sie wiedzie ,choc widzac go na zywo zawsze myslalem ze on pasuje bardziej do Tura Turek niz do Wisly Kraków. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A jak się wiedzie Marcelo w PSV? Jest podstawowym zawodnikiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kalu Uche strzelił już 3 gole dla Espanyolu Barcelona w trwającym nadal meczu z Rayo Vallecano w Primera Division
Edit/Koniec meczu Espanyol wygrywa 5-1 i Hattrick Kalu ![]()
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 11.03.2012 o godz. 14:02.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No prosze w Almerii strzelał, przeszedl do Neuchatel strzelał a teraz jest w Espanyolu i nadal strzela.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Tymczasem dziś Nourdin Boukhari zawalił gola z PSV. W sumie nawet nie wiedziałem, że on tam przeszedł, ale spoko
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Celtic gra z Dundee w pucharze, a Brozia nawet na ławce nie ma. O co chodzi? ktoś wie?
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
Jemu trza było wypożyczyć się do Polski na te pół roku, a z drugiej strony np. nam też bardzo by się przydał. Powołanie do kadry na ME pod coraz większym znakiem zapytania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdzieś czytałem, że kibice Cetlticu domagają się gry Brożka bo skoro go wypożyczyli to ma grać.Natomiast trener twierdzi, że jego podstawowi zawodnicy strzelają bramki i nie chce tego zmieniać.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brożek ma mega pecha,Celtic akurat dobrze gra i napastnicy strzelają,dlatego Paweł nie dostaje szansy
Co do kadry Smudy Jeleń w ostatnim meczu nie był nawet na ławce rezerwowych Paweł to samo ![]() PS: Szkoda że Paweł nie został wypożyczony do Wisły,bo u nas nie ma kto strzelać a on gole zawsze strzelał nawet jak był bez wielkiej formy
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 11.03.2012 o godz. 14:54.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Celtic wypożyczył Brożka tylko po to, żeby Rangersi nie mieli porządnego napastnika.
![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|