|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Towar z najwyższej półki i od każdej drużyny w fazie grupowej w.......
![]() Wpływy meczowe vs wydatki meczowe. Hmm, tylko szkoda, ze idziemy tą drogą. Ludzie zawsze wolą chodzić na mecze z pełnym stadionem. Puste trybuny pogłębiają tylko słabą frekwencje. Nikt nie myśli o przyszłości? Młodzi kibice? Być może niektórzy na całe życie. Gdzie jak gdzie ale na Wiśle, gdzie panuje taka atmosfera i większość chodzi właśnie dla niej powinno się to rozumieć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() W końcu jesteśmy w tej śmiesznej lidze mistrzami, a nawet w T-M.E. znajdziemy bilety droższe. Mamy plus minus 10 tys biletów za nawet 19 zł na każdy mecz (w karnecie wiadomo jeszcze taniej). W zamian mecz Mistrza Kraju, pod dachem, ze świetną widocznością. Taniej to już pozostaje Wawel Kraków, czy Garbarnia, albo okręgówka za dychę. Juz nawet na meczach A-Klasy zbierają nieraz po 5/10 zł za możliwość stania wzdłuż lini (w porywach znajdzie się jakaś opona by usiąść), więc o czym my mówimy...? Naprawdę nie można narzekać moim zdaniem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hej! Sądzicie, że jeśli mam karnet na E23, to będę mógł kupić bilet na Fulham na inny sektor, czy tylko na E23?
Z góry dzięki za odpowiedź ![]() ![]() .
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mozesz kupic bilet na inne miejsce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeszcze nie byłem po bilety, więc proszę kogoś by wytłumaczył mi czemu nie można kupić biletów na sektor V? Wnioskuję to po tym, że nie ma podanych cen w necie (może jest jednak inaczej)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Bo to są loże VIP i SkyBoxy z tego co się orientuję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/lozaVIP/ Dla wygodniejszych http://www.wisla.krakow.pl/pl/skybox/
Ostatnio edytowane przez CH. : 08.10.2011 o godz. 22:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ah, myślałem że zostaną potraktowane jak E14, 13 po drugiej stronie. Dziekówa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Ochrona bez względu na ilosć sprzedanych biletów musi być w ilości takiej jaka jest liczba miejsc na stadionie plus dodatkowi w meczach o podwyższonym ryzyku. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
byłem dziś w strefie kibica, ruch był nawet nawet. Cały czas przychodzą ludzie i kupują bilety. Pewnie jutro się zacznie na dobre - mam taką nadzieję.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 09.10.2011 o godz. 13:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Sa odzielne kasy po bilety na mecze z Jaga i Fulham tak jak to bylo gdy sprzedawali na Apoel/Zaglebie?
Powód: bład
Ostatnio edytowane przez Blondas : 09.10.2011 o godz. 20:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dzieki bardzo za info
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dam radę przed Jagą kupić bilet na Fulham? : )
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Możesz natrafić na sporą kolejkę w związku z tym, że sporo ludzi będzie kupować bilet na mecz z Jagą. A czy dasz radę, czy nie, to już pytanie do wróżki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zawsze przyjeżdżam na mecze bardzo wcześnie, pytanie raczej bardziej 'techniczne' - czy będzie taka fizyczna możliwość
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Tego nie wiedzą nawet najstarsi górale
I rada dla tych co stoją po bilet tylko na jagę że są 2 kasy otwarte z biletami TYLKO na jagę , i niestety tam pustki , nie wiem czy dlatego że ludzie stoją normalnie w kolejce czy wszyscy idą tylko na fulham |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak ruch w Strefie Kibica po bilety na Fulham? Dzisiaj pierwszy dzień otwartej sprzedaży.
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Byłem dziś ok. 13 w Strefie Kibica, po 2 kasy otwarte na Jage i Fulham, mówiąc krótko pustki jakby było nieczynne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
gdzie te kolejki z Ligi Mistrzów ...
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
To nowa "basałajowa" strategia marketingowa na wykruszenie. Idzie mu idealnie. Ciekawie kiedy zejdzie poniżej 10 tys. na spotkaniu.
Tu trzeba drugiego Tymochowicza który coś wymyśli i drugiego Palikota który to sprzeda. A tak to będzie dno i metr mułu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie no ok 12 było ok 50 osób w kolejce i tylko kilka po bilety na jagę .
A znowu bez przesady że bilety są jakieś bardzo drogie (fakt ligowe powinny być ciut tańsze z racji otwarcie całego stadionu) ale na Fulham nie jest źle . Ile kosztowały bilety na Tottenham |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
70zł z karnetem.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wróciłem ze strefy właśnie. Byłem po bilety na Jage i Fulham.... Uff ile stania nie czuje nóg... Z 7 osób było...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ja namówiłem już 8 osób na mecz. Niektórzy wracają na R22 a inni będą tam pierwszy raz. Nie mogę tylko przeboleć tego, że moja żona (którą zabieram na mecz) będzie musiała wyrobić kartę Kibica
Taki z niej kibic, że ...... No ale stadion trzeba zapełnić. Oczywiście idziemy na mecz z Jagą i nie na C (piszę od razu żeby się "kumaci" nie przypominali)![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kupiłem bilet na C, ale zgubiłem to potwierdzenie. Mam za to paragon. Mam iść na R22 z KK i paragonem żeby mi wydrukowali jeszcze raz potwierdzenie? Mogą być problemy z wpuszczeniem na C bez tego papierka? Wcześniej wchodziłem dwa razy na C i mi tego nie sprawdzali, ale na innych sektorach zawsze. Nie wiem czy jest sens ryzykować, oni mogą to wydrukować jeszcze raz?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Rozumiem, ze masz karte kibica. Wiec nie powinni Ci sprawdzac tego papierka.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Cytat:
|
|