|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak mozna nie przejsc testow medycznych ?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Może ma kłopoty zdrowotne, niezaleczoną kontuzję? A nie, to przecież niemożliwe...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Może i nawet lepiej, że tych testów nie przeszedł. Gdyby mu sie udało to pewnie potem nie nadążałby za piłką na boisku. Swoją drogą oblać testy medyczne to wręcz śmieszne
Ale sąsiadka z chęcią takich zbiera hehe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie wiem co jest dziwnego w oblaniu testów medycznych. Wystarczy, że np. ma niestabilne kolana i wystarczy.
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie pierwszy raz się słyszy o negatywnym wyniku badan...
Może i lepiej bo jakby się okazało ze ma cos starego i niezaleczonego w sobie to nawet nie było sensu... Zawsze zostaje jeszcze Czekaj do ataku...wkoncu nikt nigdy nie przewidzi czy zagra... Można postawić względnie na Chaveza...atletyczni napastnicy to przyszlosc...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 20.01.2015 o godz. 11:19.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Z tego co mi wiadomo ostatnie miesiące wgl nie grał, więc nie rozumiem na jakiej podstawie skauci go wypatrzyli. Statystyki ma słabe i ciekawe jak u niego z regularnymi treningami. Dobrze, że taki szrot odpada już na testach. Franz twierdzi, że nic nie tracimy na testowaniu i kontraktowaniu zawodników "za darmo". Ale można się łatwo ośmieszyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Gorzej jak wezmą kogoś bez testów i okazuje się ,że dobrze gra ale na gitarze... ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=7qGY5o8vFis
dlatego Manuel nie przeszedł testów medycznych!! A to jest myśl szkoleniowa Franca ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Szkoda Kuźby i Żurawskiego, przez tyle czasu wyszukiwali piłkarzy i w końcu jak klub chciał zatrudnić kogoś kogo polecili to okazał się niezdolny do gry....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No po coś te testy medyczne są, ale swoją drogą szkoda, że takich zawodników testujemy. Trzeba jednak patrzeć na pozytywy - dobrze, że wszystko wyszło na badaniach, bo potem byśmy tylko za leczenie płacili.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bardzo dobrze ze testujemy takich zawodnikow.
Jakbysmy ich nie testowali to były by dopiero jaja. Juz widze nagłówki weszło : "Wisła podpisała piłkarza bez serce" itd Niemniej jednak interesuje mnie co wykryto w Polsce, a czego nie wykryto w Portugalii. A Kuźbik i Żuraw nie mieli prawa tego wiedzieć obserwując zawodnika bo skoro biega w lidze portugalskiej to chyba jest zdrowy..... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Żeby się teraz nie okazało że to miał być nasz priorytet na wiosnę i będziemy teraz noname'ow z afryki testować zeby zastępstwo znaleźć...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
Ostatnio edytowane przez arti : 20.01.2015 o godz. 19:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Lechia sobie może poradzić bez Stilicia, a my?
Co takiego pokazał w ważnych spotkaniach (derby,legia,amica)... Pokazał tyle ile za granicą - nic. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
3:1 w derbach to jego koncert, 2:2 w Warszawie i bramka stadiony swiata? 3:2 w Poznaniu nie pamiętasz? To jest nic? Bez żartów. Doskonale pamiętam, że były też mecze z nimi, gdzie nie zagrał rewelacyjnie, ale przecież dobrze kryty nie będzie za każdym razem wygrywał nam spotkania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Po prostu budynek klubowy w Myślenicach jest jednokoncygnacyjny i nasz mag trenerki nie ma jak oceniać kandydatów na piłkarzy, bo nie ma schodów. Stąd taka posucha w temacie transferów.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ostatnich trzech nie pamiętasz
"nie zagrał rewelacyjnie"... delikatnie mówiąc. Nie twierdze że jest beznadziejny,bo nie jest. Jest dobry i na pewno przydałby się nam. Jednak błyszczy kiedy gramy z leszczami , a nie którzy uważają że jest niezastąpiony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Moim zdaniem błyszczałby częściej gdyby miał do towarzystwa zawodnika pokroju Sobola, który by mu zrobił miejsce, bo teraz każdy ogarnięty trener wie jak go z gry wyłączyć
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ale pier..lisz. Z Legią bramka, z Lechem świetny mecz... graliśmy z lepszymi drużynami ze Stiliciem w składzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Mamy problem ze skrzydłowymi, mamy problem ze skutecznym odbiorem piłki (def. pomocnik) i w tych warunkach Stilić dawał sobie radę, nie ma sensu wiec umniejszać jego wartości. Rzecz w tym, że grał dobrze dzięki Smudzie, a poza tym nie jest to typ walczaka, który da sobie radę w każdych warunkach, u nas z Brożkiem stworzył niezły duet, jeśli Semir odejdzie będzie spora strata, nie ma co udawać że jest inaczej, stąd lepiej aby był na tyle ambitny sportowo żeby z Wisłą grał o coś, a nie z Lechią tylko o utrzymanie się w naszej kiepskiej lidze.
Ostatnio edytowane przez milosz : 20.01.2015 o godz. 20:10.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Skrzydła, skrzydła, skrzydła. Wyobraziłem sobie parę skrzydłowych Sadlok, Boban Jović.
Do tego ściągnąć dobrego lewego obrońce ew. Dudka na tą pozycje i mam naprawdę ofensywny zespół który nie wymaga kardynalnych wzmocnień. Ja wiem, że jest ciśnienie jak co roku na transfery ale każda formacja jest stosunkowo dobrze zabezpieczona i ławka też nie będzie zle wyglądała. A Stilic jeżeli tą rundę będzie miał dobrą a będzie miał to nie ma co się łudzić. Pieniądze zdecydują Semir już nie ma 18lat żeby kierować się rozwojem kariery. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
Stilic to nawet nie musi nic teraz podpisywac jak nie bedzie chcial, kazdy klub w tej lidze wzialby go z pocalcowaniem reki, w Wisle sam cala gre robi inni tylko biegaja za niego w pomocy, akurat w meczach z Lechia, ktora jest nim zainteresowana sam ich pol zespolu przechodzil.Gdziekolwiek pojdzie to pierwsza osemke maja zalatwiona.Za chwile Zaglebie wroci do ektraklasy i moga mu z 70-80 tys zlotych miesiecznie dac czy Azoty w Pogoni.Jego napewno interesuje lepszy klub, ale jezeli mowimy o kwestiach finansowych, to juz nas nie ma w pierwszej 10-tce ligi.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 20.01.2015 o godz. 22:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Rozumiem, że gdyby prezes powiedział; "naszym celem jest pozycja w top 5", byłbyś usatysfakcjonowany? Trzeba stawiać sobie ambitne cele. Wiśle potrzebna jest gra w europie jak rybie woda. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|