|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Lista kontuzji w zespole jest przerażająca , nie dość że mamy wąską kadrę to urazy aktualnie trapią:
Bashe, Brożka, Boguskiego, Sadloka, Bartosza, Grabowskiego, Słomkę ... Masakra |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
Pytanie teraz, czy przed początkiem ligi zjawią się jacyś zawodnicy, mogący wskoczyć z miejsca do podstawowego składu. No i pytanie, ile trzeba będzie poczekać na powrót przede wszystkim Bashy, Sadloka, Boguskiego czy Brożka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Gdzie dokładnie wyjeżdżają do tej Turcji ? Siedzę koło Antalyi ( leciałem razem z drużyną Piasta Gliwice jednym samolotem), może bym wpadł jakiś autograf załatwić
![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie coś znalazłem
âBiała Gwiazdaâ ma rozegrać dwa kontrolne spotkania. Oba rozegrane zostaną 26 stycznia (sobota), a rywalami będzie niemiecki zespół FSV Optik Rathenow oraz bułgarski FK Etyr Wielkie Tyrnowo. Drugie z tych spotkań rozpocznie się o godzinie 13:30 czasu polskiego, a rozegrane zostanie w Miracle Centre w miejscowości Lara. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Kto jest w końcu tym tajemniczym sponsorem wyjazdu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Murapol. 10 znaków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chorążka i Plewka nie lecą do Turcji czemu?
Bartosz Boguski Brożek Grabowski kontuzje? |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Chorążkę chcą wypożyczyć, a Plewka ma dolecieć w piątek.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Plewka ma dolecieć Knura tak pisał.
Mnie zastanawia inna sprawa. Nikt nie sprawdzał jakie tam są warunki do treningu obecnie? Z tego co sprawdzałem ma lać bez przerwy(nie deszczyk, burze). Szacunek dla sponsora, że w ogóle gdzieś jadą potrenować w normalnych warunkach ale czy takie będą oby prognozy sie nie sprawdziły. ![]()
[img][/img]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Myślę, że ten wyjazd, poza oczywistym aspektem, jakim są lepsze warunki pogodowe ma też pozytywnie wpłynąć na psychikę chłopaków- takie wakacje od tego całego syfu, który miał miejsce w ostatnich miesiącach.
![]()
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Brawa dla Murapolu
![]() A co do wyjazdu.to za cała runde -komu jak komu ale tym chłopakom to sie nalezało.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 23.01.2019 o godz. 17:48.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Granie w deszczu, nawet ulewnym >>>>>>>>>>>>>>>>> granie na zamrożonej murawie.
Proste jak drut. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Szkoda że Brożek nie pojechał. Grał za darmo, w dodatku nawet nie złożył wezwania. Pewnie jakaś kontuzja, ale w ramach wypoczynku należy mu się jak psu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
I tak już mamy sporo kontuzji.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Peszko wypożyczony do końca sezonu..
Pozwole sobie zacytować : - "Wóda zryje banie" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja się cieszę z Peszki. To jest bądź co bądź ciągle na warunki ligii dobry gracz, który umiejętności ma i kiedyś konkretnie wymiatał.
O zachowanie się nie boje..komu on tu podskoczy? Sobolowi, Stolarczykowi, Wasylowi, Kubie, Brożkowi ? Mamy zgraną, zdeterminowaną ekipę, ukierunkowaną na cel. Myślę że nikt ze Sławkiem nie będzie przed meczem przysłowiowej flachy robił. Nie po to piłkarze pół roku za darmo grali, żeby teraz spieprzyć sportowo to o co walczyli. Bedzie dobrze. |
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Tak jak wspomniał @Yggdrasil Peszko wie jakie są priorytety w klubie, nikt nie pozwoli popsuć atmosfery i kapitału jaki zbudowali przez ostatni czas. Kolejna sprawa że to jego ostatni czas żeby odbudować swoja postać w polskiej piłce i udowodnić że jest jeszcze coś wart.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
według mnie sytuacja win-win , my zyskujemy wartościowego piłkarza za pół darmo, Sławek wie, że będzie na świeczniku.. jeśli znowu popełni głupi faul w polskiej piłce będzie skończony, a tak to jeszcze 2-3 lata spokojnie sobie pokopie w naszej esie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Szybka krótka piłka.
Są derby, Peszki robi swojego low-kicka piłkarzowi Makkabi. Jak to traktujesz a) głupi faul, idiota, kretyn b) brawo, żydów trzeba równo z ziemią c) inna opcja... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale o Peszkę bym się nie martwił. Piłkarsko to jest piłkarz na którego nas obecnie nie stać (Lechia dokłada się do kontraktu) na pozycję którą trzeba obstawić po sprzedaży Kostala. Wygra rywalizację sportową ze Słomką czy jakimś juniorem? No raczej wygra. Jak coś odwali to nie będzie grał. Niczym nie ryzykujemy. Myślę że to dobrze że mamy piłkarzy w składzie którzy chcą coś udowodnić, jak Klemenz, Kolar czy Peszko właśnie. Oni nie są tu żeby zarobić bo my płacimy mało i nie wiadomo czy w terminie. Poza tym trener Stolarczyk go chce. Jak dotąd miał dobrego nosa, Ondraszka, Kostala czy Korta podniósł sportowo.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.01.2019 o godz. 12:08.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Miałem nadzieję, że po odwieszeniu licencji będa pojawiać się już tylko dobre informacje dotyczące Wisły, a tu ... Peszko.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
dynek.pl napisał(a):
Peszko może i nie ma zbyt dobrej prasy, ale w piłkę z pewnością wciąż grać potrafi. O formę sportową jestem spokojny, mniejszy optymizm przejawiam w przypadku życia pozasportowego Peszki. Wydaje mi się jednak, że Peszko będzie miał świadomość tego, że od pierwszej chwili pobytu w Krakowie wszystkie oczy zwrócone będą na niego i przez to nie będzie odwalał kompromitujących klub i jego samego numerów. Przypominam też, iż walka o utrzymanie wciąż jeszcze się nie zakończyła, więc każdy zawodnik z jako takim doświadczeniem jest na wagę złota. Ze Słomką, który nie przebił do kadry drużyny z zaplecza Ekstraklasy, daleko byśmy nie zajechali. ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Tym bardziej że Słomka nadal jest wielką niewiadomą... Na zgrupowanie do Turcji nie pojechał przez kontuzję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Słomka poleciał na obóz do Turcji z drużyną mimo drobnej kontuzji.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przez Turcję przechodzi taki tafjun ze nie ma mowy o wyjściu na zewnątrz a co dopiero o normalnym treningu.
Mam nadzieję że Stolarczyk zdoła przeprowadzić choć 3,4 normalne jednostki treningowe |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Peszko wszedł dziś macie jakieś info?
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ale pech z tą pogodą w Belek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Jutrzejszy sparing na Wisła.tv? Będzie można zobaczyć?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|