|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Zazębiliśmy się z edycją ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tak, tak - nie doczytałem i wywołałem zamieszanie...
Opierając się na informacjach redaktora Zmiętego, tzn. tracimy wszystkich Chorwatów, zostaje Basha oraz przychodzą Klemenz i Burliga - przydałoby się nam wypożyczyć jeszcze kogoś do pomocy i do ataku.... Bramka obsadzona, obronę trzeba jakoś połatać ale w środku mamy Bashę, Plewkę, Wojtkowskiego i samą młodzież a w perspektywie 17 ciężkich meczów to jeszcze ktoś zdecydowanie by się przydał. W ataku Brożek i Drzazga - wiadomo, Paweł to legenda ale zdrowia nie oszuka a Drzazga typowym napastnikiem nie jest, do tej pory nasza gra opierała się m.in. na możliwości zagranie piłki do Ondraszka, który jej nie tracił. Drzazga to inna charakterystyka. Tutaj Głowa ma ogromną robotę do zrobienia... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Może jeszcze Kamil Kosowski dojdzie...
?![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak bardzo absurdalnie by to nie zabrzmiało ktoś na zmianę za Kubę i Boguskiego by się przydał
Obaj okazami zdrowia nie sa(Bogus to nawet nie wiadomo kiedy wróci do treningów), może tam zagrać Wojtkowski--pierwszy na zmianę obecnie za 2 skrzydłowych, Imaza i do środka pomocy To nawet chyba Kosowski na ostatni kwadrans meczu mógłby się przydać... ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Z młodzieży podobał mi się Słomka - dużo widzi.
Co do Drzazgi - trochę chaotyczny ale przyda się. Jako (praktycznie) jedyny napadzior może nie wystarczyć Buksa ruchliwy ale uderzenia na bramkę jakieś anemiczne. Na tle młodzieży Bury prezentował się jak profesor ...
Ostatnio edytowane przez Grantar : 17.01.2019 o godz. 10:54.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
HEHE
![]() podobne wrażenia. Drzazga najgorszy (to jest typowy napastnik, bo jak inaczej określic typa ktory strzela z kazdej piki - chwałą mu za to oczywisie, niemniej jednak wczoraj dla mnie był najgorszy, nie mylić z najsłabszy) W oko wpadł mi Hoyo - bedzie z niego miks Bunozy i Arsenica. Warunki są. Grabowski fajnie z Wojtkowskim, ale ustawienie w kryciu srednio. Bardzo słabo dla mnie zaprezentowala sie para stoperów z II połowy. Bury owszem, jak senior w starciu z juniorami. Młodzież fajnie, Kasia dobre 5 minut. Słomka ma fajnie ułożoną stopę, ale ...no czegoś tam brakuje, nie wiem czy to pewność siebie która da kilka dobrych spotkań, czy jakies inne wady. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Bardzo sympatyczny komentarz, relacja na wysokim poziomie. Szkoda że wynik niekorzystny
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Wynik jest sprawą drugorzędna . Gdybyśmy wyszli 1 składem Garbarnia by była bez szans. PS. Szot wydaje się wygranym tych dwóch sparingów.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 19.01.2019 o godz. 14:00.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
Cieszy wyjazd do Turcji i możliwość potrenowania na suchych obiektach , wrócił Basha kontrakt podpisał Kolar, czekać na licencję i karnety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
O jakiej Turcji ty mówisz?
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No przecież Wanna ma hotel i mamy się tam zatrzymać.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Co właśnie z Kosowskim, zasili skład czy sprawa ucichła?
Tak bardzo bym chciał by nasza Wisełka znów pokazała moc. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
https://m.sportowefakty.wp.pl/amp/pi...otelu-vanny-ly
Piszą tylko że znaleźli sponsora. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Skąd takie przypuszczenie?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2018
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Sponsor jednego wyjazdu na zgrupowanie warto podkreślić, bo niektórzy się już nakręcają jakby to miałbyć jakiś sponsor/inwestor długoterminowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jeśli osoba odpowiedzialna za obóz to czyta - dziękuję. Ten obóz na pewno się chłopakom przyda!
Pokłony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No tez wielkie podziekowania,te chłopaki za cała runde zapracowali na jakis fajny zagraniczy obóz ,zwlaszcza ze on chyba nastapił nagle,bo przeciez juz byly plany sparingowe tu w Polsce.
Swietna wiadomosc dla zawodników ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Trafmy co pół roku takiego sponsora zgrupowania. Sponsorze DZIĘKUJEMY |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jeśli będzie możliwość wyjazdu w lecie to jedźmy
fajnie że są ludzie którzy chcą i pomagają Wielkiej Wiśle |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
wiadomo kiedy Chłopaki wyjeżdżają do tej Turcji? pewnie odwołają najbliższe sparingi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Junior Member