The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zig
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2015, 00:49
Wiele osób, z którymi rozmawiałem na ten temat było zaskoczonych, że taki mecz się odbędzie, a więc nie do wszystkich ta informacja dotarła.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 07.10.2015, 04:52
Jak przyjdzie mecz z Legią to zaskoczenie z ich twarzy zniknie, a na stadion trafią z zamkniętymi oczami.

PS.
Dziś poznamy kolejne nazwiska..
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 07.10.2015, 08:10
Drodzy Panowie i Panie to jedyna i ostania okazja żeby zaśpiewać: Na Dworze Jest Mrok

Wiślaku musisz być
Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 07.10.2015, 08:37
Oczywiście w poprawnej wersji "Na polu jest mrok"
Odpowiedz cytując
Rasialdo
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 07.10.2015, 08:42
Wiślaku i nie tylko Wiślaku musisz być. Moim zdaniem powinniśmy wykorzystać taki mecz do promocji Wisły.
Każdy powinien postawić Sobie cel: przyprowadzić na ten mecz jak najwięcej osób:
które są sceptyczne czy też nigdy na jakimkolwiek meczu nie były, wydaje im się,że stadion to "miejsce zbrodni" i są na nim sami "bandyci". Ludzi trzeba edukować poprzez obecność na właśnie takim meczu, ponieważ w większości wyrabiają sobie zdanie na Nasz temat tylko poprzez obraz przekazywane przez pseudomedia.Trzeba im pokazać, że jest to możliwość spotkania się, zobaczenia, odreagowania i przeżycia niezapomnianych chwil w niepowtarzalnym klimacie.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 07.10.2015, 08:57
emailowiec napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście w poprawnej wersji "Na polu jest mrok"
Stu procentowa racja https://www.youtube.com/watch?t=14&v=mxlE17kucmw
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 07.10.2015, 09:39
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Zmniejszyli ilość biletów pozostałych do sprzedania.
To też mnie zastanowiło. Suma sprzedanych biletów podana na stronie i dostępnych miejsc wynosi 23747. Zatem reszta to inwestycja mecenasów?

I na wesoło, coś ze "starych czasów": https://www.youtube.com/watch?v=uUJqkA9AgjE
Ostatnio edytowane przez Kaan : 07.10.2015 o godz. 09:44.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 07.10.2015, 10:04
Wg mnie akcja dobitnie pokazuje jaki w Wiśle drzemie potencjał odnośnie jej sponsorowania. Ile jest mecenasów, którzy sami się zgłosili, a ilu mogło by być gdyby samemu "zagadać". Niestety koledzy od Łysej Pały przez 10 lat będą spali. Mam nadzieję, że czym prędzej uda się rozwiązać z nimi ten bezsensowny kontrakt.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 07.10.2015, 11:37
I druga strona medalu. Ta akcja pokazuje jakich mamy wspaniałych i wiernych kibiców.
Nie powiecie mi, że ludzie nie wiedzą o akcji.. Nie wierze, że nikt nie odwiedza oficjalnej strony, strony SKWK, czy naszego forum. Nie wspominając już o FB czy TT. Są plakaty na mieście.

Niestety internetowi szczekacze potrafią tylko narzekać i wymagać transferów, pucharów,mistrzostw.. A kiedy klub zwaraca się o pomoc do kibiców, to...? Owszem otrzymuje pokaźną gotówkę za nagrody, ale otrzymuje też mizerną frekwencje.. Co to ma kurrwa być 7100 biletów? Jaja sobie robicie?

Nie jesteście kibicami Wisły, wy kibicujecie jej przeciwnikom, już niedługo będziecie mieli okazję się ponapinać do sąsiadki i warszawiaków. Nie zapomnijcie jeszcze wtedy zaśpiewać "wierny swojej drużynie znów przyjdę na jej mecz" -spoglądając na termin kolejnego meczu TOP

Pozdro "kibice"
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 07.10.2015, 11:45
Powiedzmy sobie szczerze że pełne R22 mogłoby nakłonić potencjalnych sponsorów do zainwestowania w klub za którym stoi rzesza kibiców. Warto przecież wspierać klub który organizuje taką akcję, na 3 dni przed jej końcem pobija rekord polskiego crowdfundingu i pokazuje że Wisła to prawdziwa marka, która ma oparcie w fanach. Jeszcze nic nie jest stracone namawiajcie znajomych każda osoba się liczy. Ja namówiłem 2 osoby.

Do soboty
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 07.10.2015, 11:53
Moim zdaniem błąd jest w informowaniu o samej akcji. Wszystko już jest przedstawione jako sukces, że cel drugi zrealizowany. Na stronce jest podane że zrealizowano aktualnie 158% celu. To nie motywuje ludzi do działania. Kibic średnio zainteresowany widzi, że się udało więc temat olewa. Trzeba by tu informować motywująco, że do celu trzeciego brakuje tyle i tyle. etc.
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 07.10.2015, 11:55
Kaan napisał(a):Wyświetl post
To też mnie zastanowiło. Suma sprzedanych biletów podana na stronie i dostępnych miejsc wynosi 23747. Zatem reszta to inwestycja mecenasów?

I na wesoło, coś ze "starych czasów": https://www.youtube.com/watch?v=uUJqkA9AgjE

Z tego co wiem, to zmniejsza się liczba dostępnych miejsc, ponieważ zamykane są sektory z powodu małego zainteresowania. Wczoraj słyszałem, że G ma być zamknięte.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 07.10.2015, 12:02
W ogole nie jestem niestety zaskoczony iloscia kibicow na tym meczu...
Niestety spodziewałem się ze może to być liczba w okolicach takiej jak na meczach ligowych...
"Wierni Fanatycy" chodza na inne mecz...
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 07.10.2015, 12:46
Jeśli ktoś planuję kupno biletu przed samym meczem a ma możliwość kupna wcześniej, to niech kupi wcześniej.

Sprzedaż (i stanie w kolejce) trwa dość długo ponieważ spisują dane ludzi bez kart kibica.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Stary 07.10.2015, 12:46
Ja natomiast myslalem ze bedzie odwrotnie tzn. wiecej kibicow na meczu ale mniej pieniedzy uzbieranych, ze nie zrealizujemy 1 celu.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 07.10.2015, 12:52
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
W ogole nie jestem niestety zaskoczony iloscia kibicow na tym meczu...
Niestety spodziewałem się ze może to być liczba w okolicach takiej jak na meczach ligowych...
"Wierni Fanatycy" chodza na inne mecz...

Najgorsze jest to, że nawet nie wszyscy Ci którzy chodzą na ligę przyjdą w sobotę - spora część ma ten mecz gdzieś.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 07.10.2015, 13:09
Byłem dzisiaj ok. 12 zakupić dodatkowe 4 bilety (3 osoby pierwszy raz na Wiśle i jeden powrót sprzed... telewizora). Przede mną kolejka nieduża (na 4 osoby), 4 kasy otwarte i cały czas zajęte. Jak wychodziłem kolejka była już znacznie większa. Do tego jeszcze sprzedaż internetowa.
Wnioskuję po tym, że jednak frekwencja nie będzie zła.
Pytanie czy w sobotę przed meczem będzie w ogóle prowadzona sprzedaż biletów skoro do zakończenia akcji pozostało na liczniku 3 dni (czyli jak rozumiem środa, czwartek, piątek)?
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 07.10.2015, 14:48
w sobote przed meczem bedzie najwiekszy ruch po bilety wiec dziwne by bylo jakby wtedy zamkneli kasy. to bylby strzal w kolano. na pewno bedzie mozna kupic bilet w dzien meczowy.

ode mnie sporo osob planuje kupic wlasnie w sobote. i jeden koles z Serbii, ktory przyjezdza z zona do Krakowa i chce isc na ten mecz w ramach "zwiedzania miasta"
Ostatnio edytowane przez c. : 07.10.2015 o godz. 14:53.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 07.10.2015, 14:56
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Niestety internetowi szczekacze potrafią tylko narzekać i wymagać transferów, pucharów,mistrzostw..
Pozdro "kibice"
Internetowi "szczekacze" ,internetowymi "szczekaczami",ale co powiedziec o tych "zagorzałych",skoro na C i pozostałe B,D,G,F zeszło 1600 biletów.....

Pozdro "kibice"
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 07.10.2015, 15:02
krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
Powiedzmy sobie szczerze że pełne R22 mogłoby nakłonić potencjalnych sponsorów do zainwestowania w klub za którym stoi rzesza kibiców. Warto przecież wspierać klub który organizuje taką akcję, na 3 dni przed jej końcem pobija rekord polskiego crowdfundingu i pokazuje że Wisła to prawdziwa marka, która ma oparcie w fanach. Jeszcze nic nie jest stracone namawiajcie znajomych każda osoba się liczy. Ja namówiłem 2 osoby.

Do soboty
Ale żeby R22 było pełne, to trzeba stanowczo poprawić marketing i PR i pracować nad tym jak ludzie postrzegają Wisłę, poprawić catering (obecna spółka na stadionie chce długoterminowej umowy w zamian za szescio cyfrowa inwestycje w punkty cateringowe i VIP), uatrakcyjnić mecze i otoczke wokol meczów, przygotować programy lojalnosciowe aby zachecic do czesteszego przychodzenia czy zniki u partnerow, rozpoczecia wspolpracy z wieloma instytucjami bizneoswymi, charytatwnymi czy szkolami, plus ogolen opprawienie wizerunku w kwestii finansow - wiecznie sie pisze o dlugach

Szereg zmian jest potrzebny aby z powrotem zachecic ludzi do pworotu na trybuny, i wyniki sportowe nie koniecznie musza byc jednym z nich
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 07.10.2015, 15:33
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zczykowskiego/

BRAWO KUBA! Serce rośnie po prostu...
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 07.10.2015, 16:02
wielkie brawa! szkoda że nie mamy wiecej takich pilkarzy!

Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 07.10.2015, 16:12
czyli ok 15 000 zł Kuba rzucił? SZACUN!
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Stary 07.10.2015, 16:27
Rafal-SWL napisał(a):Wyświetl post
wielkie brawa! szkoda że nie mamy wiecej takich pilkarzy!
Szkoda że nie mamy kibiców którym nie jest szkoda wydać 15 zł...
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 07.10.2015, 16:44
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
Szkoda że nie mamy kibiców którym nie jest szkoda wydać 15 zł...
kuźwa czy Wy nie przeginacie z tym jojceniem?
Mamy ponad 6 tys. Kibiców z których większość wydała w tej akcji znacznie więcej aniżeli 15 zł.

Poczekajmy z narzekaniem do soboty, a na razie po prostu mobilizujmy i informujmy znajomych, kumpli, rodzinę...
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.10.2015, 16:51
Fans4Club.com @Fans4Club 28 min.28 minut temu
O 19.06 poznamy ostatnich 6 Gwiazd, które zagrają w sobotę, trenera Gwiazd oraz sędziego meczu. #ToNaszaHistoria

ktoś tu miałrację , że G zamykają.

1. Z powodów organizacyjno-logistycznych zmuszeni jesteśmy wyłączyć dla publiczności wybrane sektory. W związku z zaistniałą sytuacją osobom, które zakupiły już bilety na niżej wymienione sektory, zostaną zaproponowane inne miejsca, zlokalizowane w sektorach o tej samej lub lepszej widoczności. Zmiany dotyczą sektorów:

- z sektora A23 na A22
- z sektorów B11, B12 na B22
- z sektorów E21, E26 na E23
- z sektorów F11, F12 na F22
- z sektora G1, G2, G3, G4, G5 na E14
- z sektora H11 na A11
Ostatnio edytowane przez jonaf : 07.10.2015 o godz. 16:54.
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 07.10.2015, 16:53
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ialej_gwiazdy/
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 07.10.2015, 16:53
3 dni do meczu jest blisko 8 tys biletów sprzedanych. To jest kolejny dowód że mamy twardą dychę, więc z tej dychy należy się cieszyć!! Bo dla wielu dycha to sukces... a my dyche mamy w kryzysie!
Zresztą jeśli już dziś mamy 8 tys. to kilkanaście będzie na pewno... im bliżej meczu tym szybciej będą bilety schodzić.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 07.10.2015, 18:10
Z tym trenerem to ich poniosło...
Odpowiedz cytując
Patrvk
Senior Member

Od: 04.2015

Stary 07.10.2015, 18:18
Ja moge powiedzieć na swoim przykładzie że nazwiska takie jak Sobolewski, Marcelo, Majdan to wiem tyle że grali w Wiśle, a o akcji mój tata dowiedział się odemnie w poniedziałek gdy spytałem czy pojedziemy na mecz, więc osoby mieszkające po za krakowem i nie strawdzające różnego rodzaj fora lub strony tego typu jak onet itp. to o akcji nie usłyszą a jak usłyszą to dzień dwa przed mecze a wtedy już będą mieli plany na sobotę.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów