|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a ja się pytam czemu Michał Zawadzki komentował jak narazie tylko 2 mecze wg. mnie to całkiem nieźle mu to wychodzi w porównaniu do Jońców czy Iwańskich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Za 30 minut podwójna dawka plastuzeli, ciekawe czy będzie sie to dało oglądać ze względu na gre, bo vuvuzele już na mnie nie działają. Myśle że ta 2 kolejka powinna być lepsza od dziś zakończonej, bo jest kilka zespołów które są pod ścianą i mogą już po tej rundzie jechać do domu. Ale nie ma sie co podpalać bo różnie to jest ..
PS bardzo dobrze ze Hiszpanie przegrali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
A czemu komentowal do tej pory tylko dwa spotkania? Nie wiem, moze pozniej bedzie wiecej komentowal. P.S. Czy ktos ma pojecie jak nazywa sie komentator Polsatu ktory komentowal mecz http://www.youtube.com/watch?v=ozZL6az0fck Holandia Francja na Euro 2008? Bo czesto sobie przypominam ten mecz ze wzgledu wlasnie na komentarz jaki byl wtedy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ten komentator Polsatu to Przemysław Pełka Rzeczywiście znakomity - jest również specjalistą od hokeja na lodzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I on się nazywa Michał Zawacki, a nie ZawaDZki
Ostatnio edytowane przez sessegnon : 16.06.2010 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Bramkarz RPA to jest jakiś snajper. Przyuważcie jak dokładnie on wybija piłkę. Niesamowite ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pełka chyba. Ja tam nie rozumiem tego waszego fetyszu nt komentatorów. Czym on się różni od innego komentatora np Boża czy Borka ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie słyszeć wuwuzeli przez 10 sekund po golu straconym przez RPA - bezcenne.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pokarało ich za to wuwuzele.
I widać, jacy z nich kibice. Nie potrafią dopingować, tylko bezmyślnie dmuchają w trąbki. Jak przegrywają - na 10 minut przed końcem - widzowie masowo wychodzą ze stadionu. Wstyd! PS. Cieszę się, że Urugwaj wykorzystał szansę. Mogą jeszcze sprawić niespodziankę w fazie pucharowej. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja się nie cieszę bo mistrzostwa bez gospodarza już nie będą takie atrakcyjne.Frajerstwo i tyle , jak można przez cały mecz nie stworzyć naprawdę klarownej sytuacji do zdobycia bramki?Co do karnego to wg mnie nie było a już na pewno Khune nie powinien dostać czerwieni.
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
no właśnie...nawiązując do tego karnego zawsze zastanawialem sie czemu piłkarz/bramkarz dostaje czerwień za faul w polu karnym,,, ja rozumiem że był na czystej pozycji... ale żólta karta powinna być maksymalną karą, no chyba że ktos urwałby noge zawodnikowi przy piłce... dziwne to jest, nie dość że karny (90%gol) to jeszcze strata zawodnika...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
A co do meczu...RPA bardzo kiepsko , mogą już się pakować bo z nawet przeciętnie dysponowaną Francją to oni nic nie ugrają. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Może tez buszmeni się obrazą i wreszcie zostawią w szałasach te przeklęte trąbki i wogóle odpuszczą "kibicowanie" na tych mistrzostwach. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kontakt był, lekkie aktorstwo ale karny jak najbardziej. Czerwoną dostał słusznie dlatego że wychodził na pozycje i z tego była pewna bramka! Bardzo dobrze sie stało, jeszcze jutro Francuzi sie pożegnają i bedzie super, czekam ze zniecierpliwieniem co pokaże Argentyna, powinna pocisnąć żółtków, wygrali co swoje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak sobie pomyślałem o tych Afrykańcach, że smutni... to mi się światełko zapaliło, że za dwa lata... my tez możemy być smutni..
Szkoda, że zagrali tak fatalnie. Urugwaj zachwyca dyscypliną taktyczną. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Mogą być czarnym koniem. Co do karnego - dla mnie bzdura. Nie wiem, jak sędzia się mógł dać na to nabrać. Owszem jakiś kontakt był, ale nie wynikał on raczej z agresji bramkarza, a cwaniactwa Suareza. Inna sprawa to, że Khune dał mu do takiego zachowania pretekst... Oby jutro Meksyk pogonił żabojadów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
panowie bez głupot, za faul na gościu który stoi przed pustą bramką jest czerwień
Engel by pewny, że był spalony, ja taki pewny nie jestem. Trudno dostrzec to muśnięcie ![]() Urugwaj prezentuje sie bardzo dobrze, a Forlan jest klasą samą w sobie. jestem w szoku, ze jednak są chwile kiedy w trąbę można nie trąbić ![]() czy trąba sie przez to nie zatyka?
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 16.06.2010 o godz. 21:44.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A Szpakowski z Lubanskim slepi. To ja nie siedzac na stadionie mialem wrazenie, ze pilka odbila sie jeszcze od Cavaniego, a ci siedzac tam nawet sie nie zajakneli, ze karnego nie powinno byc.. Bussaca(czy jak to sie pisze
?) nie powinien juz prowadzic spotkan na tych mistrzostwach. To byl wieblad, jak mawia klasyk. Nie dosc, ze karny, to i czerwona kartka.A wynik do przewidzenia. Urugwaj ma Forlana, jak dla mnie w tym momencie nalezy do top5 napastnikow na swiecie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie karny z perspektywy sędziego ewidentny, perfekcyjne wymuszenie karnego przez Suareza dał się zahaczyć a to po części też bramkarza wina bo źle sie rzucił wychodząc zbyt agresywnie w tej sytuacji pozwalając się nabić w butelkę tak czy siak wg mnie mógł dać tylko żółtą ale i tak wiele błędów wcześniej na korzyść RPA tak czy siak wyszło na równo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Bogu niech beda dzieki!
Wreszcie chcoiaz pare minut nie było slychac tego badziewia. Teraz ogladam powtorki na tvp2 i czekam na skrot z meczu RPA-Urugwaj jeszcze raz trzeba przezyc piekne chwile bez dzwieku wuwuzeli. Niech sie wypchaja z tym gownem, dzisiaj ukazali jaki to jest bez sensu przedmiot. Jak wygrywaja i remisuja to ok jest sie z czego cieszyc a tu 3 brameczki w plecy no i nie wypada jak debile dmuchac w te trabki, a dopingu zero. A co do tekstu ze bez gospodarzy Mistrzostwa beda gorsze, a to czemu? Co oni daja? 1 mecz w ta czy w tamta (zakladajac ze i tak gospodarze by odpadli w 1 meczu fazy pucharowej) nic nie zmienia. Poza tym mecz gospodarzy i tak jest tylko 1 a poza tym jest 7 meczow w 1/16 wiec nie mowcie ze jak odpadaja gospodarze w fazie grupowej to jest zaloba Na Euro Austria i Szwajcaria odpadli w fazie grupowej, odpadlismy my i i tak bylo sie czym ekscytowac![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jak nie przepadam za Polsatem to tak sobie mysle ze zrobili by ten Mundial o wiele lepiej.
TVP jakos tak za szyko ,wszyscy nie wiem do czego sie tak spieszą ,nie ma jakisch dluzszya analiz,ta kronika podsumowujaca tez trwa 10 mniut i dobranoc. jak juz robia MS raz na kilka lat ,to niech zrobia to porządnie . DO tego doszlo ze marzy mi sie normalny mecz bez bezmózgiego napierda****nia w te trabki ![]() Na ta chwile to najberdziej podobalo mi sie Chile i ten ich Suazo (ten z Udine),jeszcze namieszają tak coz czuje ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A ja o dziwo przyzwyczaiłem do wuwuzeli i tak naprawdę nie zwracam na nie uwagi
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wuwuzele to straszne gówno, nic nie zastąpi prawdziwego dopingu i tego mi brakuje w tych mistrzostwach. RPA już raczej żegnamy, Urugwaj zagrał dobry mecz, przyjemnie się oglądało przy piwku. Ale ja i tak czekam na Oranjes, moich "zawsze" faworytów, na to co pokażą w drugim meczu bo w pierwszym, mimo wygranej, trochę mnie zawiedli.
![]()
After I'm gone, your earth will be free to live out it's miserable span of existence..
It's one of my satellites, and that's how it's going to be! Wierny Wiślackiej Religii |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
słyszeliscie co mówili na orange sport info że wszyscy skarżą sie o te piłki tylko niemcy nie.. a taka ciekawostka to własnie w niemczech były wyprodukowane
![]() ![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jeszcze w temacie wuwuzeli :
http://www.vuvuzela-time.co.uk/www.wislakrakow.com/ i ta błoga cisza po wyłączeniu ![]()
God save the Queen
Long live the Queen |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|