The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Misiek570
Senior Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2010, 19:54
Gdzie będzie można obejrzeć w nocy UFC:118? Dodam, że nie mam Orange Sport.
Odpowiedz cytując
OPTIMUS_(konto_usunięte)
Banita

Od: 09.2007

Stary 28.08.2010, 21:31
na soccer live...
Odpowiedz cytując
Misiek570
Senior Member

Stary 28.08.2010, 21:53
No własnie nie ma żadnego streama, bo szukałem ale już znalazłem na innej stronce. Dzięki
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.08.2010, 22:03
to zapodaj linka na pw, z gory dzieki
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 05.09.2010, 08:56
Do odnotowania:

3 września w Łodzi walczył Nastula - załatwił sprawę szybciej niż kiedyś Pudzianowski:

http://www.youtube.com/watch?v=HgfnN...eature=channel
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 05.09.2010, 11:48
KSW nie chce organizować walki Nastuli
Paweł Nastula po dwóch latach przerwy zaliczył udany powrót na ring MMA. W piątek na gali Fighters Arena Łódź legendarny judoka pokonał Japończyka Yusuke Masudę. Czy teraz zmierzy się z Mariuszem Pudzianowskim? - Ta walka na gali KSW nie jest możliwa - odpowiadają właściciele Federacji KSW.
Przypomnijmy, że do walki Pudzianowski kontra Nastula miało dojść podczas 14. gali KSW, która odbędzie się 18 września w łódzkiej Atlas Arenie. Pudzianowski poprosił jednak o przesunięcie walki, ponieważ stwierdził, że nie jest do niej wystarczająco przygotowany.
Nastula postanowił zmierzyć się z Yusuke Masudą i pokonał go. Jeszcze przed walką zapowiedział jednak, że czeka na starcie z "Pudzianem".
- Jestem gotowy do walki z Mariuszem w każdej chwili. Mieliśmy walczyć we wrześniu, ale Pudzianowski zrezygnował z pojedynku, zdecydował, że jeszcze nie czas. Ale ja nie mogłem dłużej czekać - wyjaśnił Nastula.
Czy to oznacza, że teraz Nastula po zwycięstwie nad Masudą zmierzy się z Pudzianowskim? Zapytaliśmy oto właścicieli Federacji KSW, która mogłaby zorganizować elektryzującą walkę.
- Już kolejna osoba pyta mnie, czy teraz Paweł Nastula będzie walczył z Mariuszem Pudzianowskim. Odpowiadam, że walka Pudzianowski-Nastula na gali KSW jest niemożliwa. Paweł wiążąc się z inną organizacją, przekreślił szanse na starty w KSW - odpowiada Martin Lewandowski, współwłaściciel Federacji KSW.
- Nie jesteśmy zainteresowani współpracą Z sztabem Pawła Nastuli - wtóruje mu Maciej Kawulski, drugi ze współwłaścicieli KSW. - Wydaje nam się, że to, co zrobił Paweł jest poniżej jego możliwości. Mówię o gali, która odbyła się w piątek - dodaje Kawulski.
- Rozmawialiśmy z Pawłem i jego sztabem na wiele tematów, ale skończyło się na tym, że on wystąpił na gali dla dwóch tysięcy ludzi, z której nigdzie nie można było obejrzeć relacji. Chcieliśmy, żeby Paweł walczył przed tysiącami kibiców, żeby ten powrót, czy może pożegnanie z ringiem było godne jego osoby, bo jest facetem, który na to zasłużył - kończy Kawulski.
Przypomnijmy, że na gali KSW 14, która odbędzie się już 18 września w łódzkiej Atlas Arenie Pudzianowski zmierzy się z Erikiem "Butterbeanem" Eschem.
za -Artur Mazur, Wirtualna Polska
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.09.2010, 12:08
Jesli to prawda to po prostu czysta glupota. I co z tego ze sie z inna organizacja zwiazal? CHyba to ma byc walka a nie jakies pieprzenie ze z tym to sie Pudzian moze bic a z tym nie bo ma brzydka zone, 6 palcow u reki czy zwiazal sie z inna organizacja. Po prostu liczy sie show a nie sport i szkoda.
Po drugie zaskakuje brak logiki u Pudziana. Na Nastule za slaby a wybiera sobie 160 "swinie". Dziwne to wszystko. Moze Pudzian ma zlych "podpowiadaczy", bo nie rozumiem. Mysli ze zlapie to 160 kilo i bedzie sobie nim rzucal jak chce? Tak samo z tym Silvia. CHłop 2 metry tez ponad 100 kg, dobry w stojce i Pudzian nie wiedzial co robic. I ten ziomek co sie teraz ma z nim bic tez jest dobry w boksie a wiec co Pudzian liczy na zapasy na ziemi? Tylko jak pisze, jak powalic 160 kilo?...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 05.09.2010, 20:18
Nazwać godną czegokolwiek galę na której w walce wieczoru występuje butterbean tą są ....a jaja

Wczoraj nadrabiałem zaległości i obejrzałem gale UFC 116. Co za walki. W każdej 100% akcji emocje, coś niesamowitego,a teraz poszukałem tego butterbeana HAHHAA ostatnia walka http://mmalice.com/butterbean/eric-b...d2436646e.html

Pokazywanie czegoś takiego w prime time powinno być karane Robimy igrzyska dla wiosek przyjadą zobaczą jak Pudzian obija kotleta.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 05.09.2010, 20:24
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Nazwać godną czegokolwiek galę na której w walce wieczoru występuje butterbean tą są ....a jaja

.
co nie zmienia faktu że mam dziwne przeczucie że Pudzian znowu będzie klepać matę
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 05.09.2010, 20:28
Kocur napisał(a):Wyświetl post
co nie zmienia faktu że mam dziwne przeczucie że Pudzian znowu będzie klepać matę
może chociaż będzie miał kondycję na pierwszą rundę
I
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 08.09.2010, 19:52
http://www.youtube.com/watch?v=xSndY...layer_embedded
trening Mariusza
I
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 08.09.2010, 20:54
Takie zejścia Pudziana na nogi to się skończą tym że Esch się przewróci na niego i złamie mu kręgosłup
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 09.09.2010, 04:49
Zejscia pudzianowskiego z taka dynamika sprawia ze esch raczej nie drgnie
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 09.09.2010, 07:58
To już nie Pudzian, to Pudzianek. Zmalał chłopina, nawet nie ma siły przewrócić sparingpartnera
Kiedy ta walka tak w ogole ?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.09.2010, 11:00
KSW 14 jest 18 wrzesnia.
No z Pudzianem jest troche smieszna sprawa. Mial wygrywac walki dizki swojej wadze i przewadze sily. A okazalo sie ze ta waga to takie puste kg ktore ograniczaja go ruchowo, przez ktore ma zero kondycji. Teraz zrzucil kolejne kg wiec staje sie jesli chodzi o budowe i mase przecietnym zawodnikiem, i co dalej? Czym bedzie wygrywal walki, szybkosc, technika? Oj moze byc ciezko. Ciekawe czy tej sily mu choc troche zostalo.
No i Najmanek mial racje ze StrongMan to hodowla organizmu ale jakby nie bylo dzieki takiej hodowli Pudzian bez wiekszych klopotow kladl takich przecietniakow jak Kawaguchi czy Najman
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Jachcik
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 09.09.2010, 11:08
Oj przepraszam, ale z Kawaguchi to Pudzian nie miał problemów do 30 sekundy.
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 09.09.2010, 11:42
Dlaczego Pudzian walczy w butach? Tak można czy to jakiś ukłon w stronę "gwiazdy federacji"
Odpowiedz cytując
Misiek570
Senior Member

Stary 09.09.2010, 11:47
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego Pudzian walczy w butach? Tak można czy to jakiś ukłon w stronę "gwiazdy federacji"
Można walczyć w butach ale nie wolno w nich wykonywać wysokich kopnięć. Na gali MOSIN walczył chyba bez butów.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 09.09.2010, 12:09
Aha, dzięki za wyjaśnienie. A kto nie oglądam to polecam http://tkohub.com/yoshihiro-akiyama-...video-ufc-116/ są emocje, ciosy, duszenia. Dobra walka.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.09.2010, 12:12
EEE widze Pudzian zabral sie za boks, szkoda tylko ze przy sierpach skreca stope gdzies tak co 4 raz Takie rzeczy to po roku trenigu każdy amator wykonuje automatycznie,jak widac jemu potrzeba wiecej czasu..Generalnie wyglada to wszystko smiesznie(jeśli chodzi o "pięściarstwo") Wolno wyprowadza ciosy, Juras uderza w zwolnionym tempie, aby Pudzianek zdazyl zrobic unik(pewnie jeszcze mu puszcza oczko, kiedy ma to nastapic ).
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Stary 18.09.2010, 20:14
no co nikt nie oglada?
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 18.09.2010, 20:15
a kiedy wychodza te 2 tuczniki ?
..
Odpowiedz cytując
Jachcik
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 18.09.2010, 20:20
Wszyscy pewnie zamist teraz oglądac jedne z lepszych pojedynków tej gali, będą sie napalać na Najmanów ;]
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Stary 18.09.2010, 20:26
Najmana to tylko z ciekawości, żeby zobaczyć co on znowu wykombinuje za szopke.
Odpowiedz cytując
Nowohucki
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 18.09.2010, 20:27
Górski ładnie pojechał ze swoim rywalem. W polskim półfinale nie powinien mieć problemów. Sowiński niestety nie dał rady w dogrywce.

A walki wieczoru. Cóż - będą ciekawe ale z MMA nie będą miały wiele wspólnego;]
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Stary 18.09.2010, 20:34
Ja czekam na Błachowicza no i nie ukrywam że na w....... dla Najmana
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 18.09.2010, 20:35
A o której mniej więcej będą walki freaków?

Ja mam taką teorie że walka będzie ustawiona.Z Pudziana jest żaden zawodnik mma a trza na nim jeszcze trochę zarobić a gdyby przegrał to byłby to jego definitywny koniec
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 18.09.2010, 20:37
Mnie też interesują tylko te ustawione wrestlingi Salety i Pudziana
O której oni wychodzą ?
..
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Stary 18.09.2010, 20:38
Saleta teraz
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.09.2010, 21:06
El ciota niech wraca do show!! Dzięki Przemek nie ważne jak walczyłeś ważne, że ciota przegrała
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów