|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Gdzie będzie można obejrzeć w nocy UFC:118? Dodam, że nie mam Orange Sport.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2007
Offline |
|
|
na soccer live...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No własnie nie ma żadnego streama, bo szukałem ale już znalazłem na innej stronce. Dzięki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
to zapodaj linka na pw, z gory dzieki
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Do odnotowania:
3 września w Łodzi walczył Nastula - załatwił sprawę szybciej niż kiedyś Pudzianowski: http://www.youtube.com/watch?v=HgfnN...eature=channel ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
KSW nie chce organizować walki Nastuli
Paweł Nastula po dwóch latach przerwy zaliczył udany powrót na ring MMA. W piątek na gali Fighters Arena Łódź legendarny judoka pokonał Japończyka Yusuke Masudę. Czy teraz zmierzy się z Mariuszem Pudzianowskim? - Ta walka na gali KSW nie jest możliwa - odpowiadają właściciele Federacji KSW. Przypomnijmy, że do walki Pudzianowski kontra Nastula miało dojść podczas 14. gali KSW, która odbędzie się 18 września w łódzkiej Atlas Arenie. Pudzianowski poprosił jednak o przesunięcie walki, ponieważ stwierdził, że nie jest do niej wystarczająco przygotowany. Nastula postanowił zmierzyć się z Yusuke Masudą i pokonał go. Jeszcze przed walką zapowiedział jednak, że czeka na starcie z "Pudzianem". - Jestem gotowy do walki z Mariuszem w każdej chwili. Mieliśmy walczyć we wrześniu, ale Pudzianowski zrezygnował z pojedynku, zdecydował, że jeszcze nie czas. Ale ja nie mogłem dłużej czekać - wyjaśnił Nastula. Czy to oznacza, że teraz Nastula po zwycięstwie nad Masudą zmierzy się z Pudzianowskim? Zapytaliśmy oto właścicieli Federacji KSW, która mogłaby zorganizować elektryzującą walkę. - Już kolejna osoba pyta mnie, czy teraz Paweł Nastula będzie walczył z Mariuszem Pudzianowskim. Odpowiadam, że walka Pudzianowski-Nastula na gali KSW jest niemożliwa. Paweł wiążąc się z inną organizacją, przekreślił szanse na starty w KSW - odpowiada Martin Lewandowski, współwłaściciel Federacji KSW. - Nie jesteśmy zainteresowani współpracą Z sztabem Pawła Nastuli - wtóruje mu Maciej Kawulski, drugi ze współwłaścicieli KSW. - Wydaje nam się, że to, co zrobił Paweł jest poniżej jego możliwości. Mówię o gali, która odbyła się w piątek - dodaje Kawulski. - Rozmawialiśmy z Pawłem i jego sztabem na wiele tematów, ale skończyło się na tym, że on wystąpił na gali dla dwóch tysięcy ludzi, z której nigdzie nie można było obejrzeć relacji. Chcieliśmy, żeby Paweł walczył przed tysiącami kibiców, żeby ten powrót, czy może pożegnanie z ringiem było godne jego osoby, bo jest facetem, który na to zasłużył - kończy Kawulski. Przypomnijmy, że na gali KSW 14, która odbędzie się już 18 września w łódzkiej Atlas Arenie Pudzianowski zmierzy się z Erikiem "Butterbeanem" Eschem. za -Artur Mazur, Wirtualna Polska |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jesli to prawda to po prostu czysta glupota. I co z tego ze sie z inna organizacja zwiazal? CHyba to ma byc walka a nie jakies pieprzenie ze z tym to sie Pudzian moze bic a z tym nie bo ma brzydka zone, 6 palcow u reki czy zwiazal sie z inna organizacja. Po prostu liczy sie show a nie sport i szkoda.
Po drugie zaskakuje brak logiki u Pudziana. Na Nastule za slaby a wybiera sobie 160 "swinie". Dziwne to wszystko. Moze Pudzian ma zlych "podpowiadaczy", bo nie rozumiem. Mysli ze zlapie to 160 kilo i bedzie sobie nim rzucal jak chce? Tak samo z tym Silvia. CHłop 2 metry tez ponad 100 kg, dobry w stojce i Pudzian nie wiedzial co robic. I ten ziomek co sie teraz ma z nim bic tez jest dobry w boksie a wiec co Pudzian liczy na zapasy na ziemi? Tylko jak pisze, jak powalic 160 kilo?... ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nazwać godną czegokolwiek galę na której w walce wieczoru występuje butterbean tą są ....a jaja
![]() Wczoraj nadrabiałem zaległości i obejrzałem gale UFC 116. Co za walki. W każdej 100% akcji emocje, coś niesamowitego,a teraz poszukałem tego butterbeana HAHHAA ostatnia walka http://mmalice.com/butterbean/eric-b...d2436646e.htmlPokazywanie czegoś takiego w prime time powinno być karane Robimy igrzyska dla wiosek przyjadą zobaczą jak Pudzian obija kotleta.![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
może chociaż będzie miał kondycję na pierwszą rundę
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie zejścia Pudziana na nogi to się skończą tym że Esch się przewróci na niego i złamie mu kręgosłup
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zejscia pudzianowskiego z taka dynamika sprawia ze esch raczej nie drgnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To już nie Pudzian, to Pudzianek. Zmalał chłopina, nawet nie ma siły przewrócić sparingpartnera
![]() Kiedy ta walka tak w ogole ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
KSW 14 jest 18 wrzesnia.
No z Pudzianem jest troche smieszna sprawa. Mial wygrywac walki dizki swojej wadze i przewadze sily. A okazalo sie ze ta waga to takie puste kg ktore ograniczaja go ruchowo, przez ktore ma zero kondycji. Teraz zrzucil kolejne kg wiec staje sie jesli chodzi o budowe i mase przecietnym zawodnikiem, i co dalej? Czym bedzie wygrywal walki, szybkosc, technika? Oj moze byc ciezko. Ciekawe czy tej sily mu choc troche zostalo. No i Najmanek mial racje ze StrongMan to hodowla organizmu ale jakby nie bylo dzieki takiej hodowli Pudzian bez wiekszych klopotow kladl takich przecietniakow jak Kawaguchi czy Najman![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Oj przepraszam, ale z Kawaguchi to Pudzian nie miał problemów do 30 sekundy.
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego Pudzian walczy w butach? Tak można czy to jakiś ukłon w stronę "gwiazdy federacji"
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha, dzięki za wyjaśnienie. A kto nie oglądam to polecam http://tkohub.com/yoshihiro-akiyama-...video-ufc-116/ są emocje, ciosy, duszenia. Dobra walka.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
EEE widze Pudzian zabral sie za boks, szkoda tylko ze przy sierpach skreca stope gdzies tak co 4 raz
Takie rzeczy to po roku trenigu każdy amator wykonuje automatycznie,jak widac jemu potrzeba wiecej czasu..Generalnie wyglada to wszystko smiesznie(jeśli chodzi o "pięściarstwo") Wolno wyprowadza ciosy, Juras uderza w zwolnionym tempie, aby Pudzianek zdazyl zrobic unik(pewnie jeszcze mu puszcza oczko, kiedy ma to nastapic ). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no co nikt nie oglada?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a kiedy wychodza te 2 tuczniki ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wszyscy pewnie zamist teraz oglądac jedne z lepszych pojedynków tej gali, będą sie napalać na Najmanów ;]
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najmana to tylko z ciekawości, żeby zobaczyć co on znowu wykombinuje za szopke.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Górski ładnie pojechał ze swoim rywalem. W polskim półfinale nie powinien mieć problemów. Sowiński niestety nie dał rady w dogrywce.
A walki wieczoru. Cóż - będą ciekawe ale z MMA nie będą miały wiele wspólnego;] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja czekam na Błachowicza no i nie ukrywam że na w....... dla Najmana
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A o której mniej więcej będą walki freaków?
Ja mam taką teorie że walka będzie ustawiona.Z Pudziana jest żaden zawodnik mma a trza na nim jeszcze trochę zarobić a gdyby przegrał to byłby to jego definitywny koniec |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie też interesują tylko te ustawione wrestlingi Salety i Pudziana
O której oni wychodzą ? ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Saleta teraz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
El ciota niech wraca do show!! Dzięki Przemek nie ważne jak walczyłeś ważne, że ciota przegrała
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|