|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
7 kotów napisał(a):
Albo w tą, albo w tą. Wolność słowa, poglądów i wyznania. I obecne powinno być to wszędzie: i w szkole,i sklepie, i na tym forum.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 13.02.2009 o godz. 16:02.
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Osoby piszace o zgodzie z Jaga nie byly wyklinane, banowane czy wbijane za pal za temat tabu, tylko za czestotliwosc i nadmiar pytan.
Co innego zobaczyc pytanie i odpowiedz raz, co innego 100 razy. To nie jest nowa linia obrony Jagiellonii czy wieloletniej przyjazni tylko uklon w strone tejze. Bo mozna zakonczyc przyjazn z kultura, a mozna po fakcie kpic i obrazac. Nazywajcie to kompleksami, zamordyzmem, ale Jagielloni obrazac nie dam. EOT. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2009
Offline |
|
|
ale samemu wrzucac kibicowi Wisly od gamoni... czemu nie. - RESPEKT !
You have been banned for the following reason: Skąd niby jest Jagiellonia ? Masz 2 lata na naukę, gamoniu. Date the ban will be lifted: 12.02.2011, 22:00 "Bo mozna zakonczyc przyjazn z kultura" - jeszcze jeden cytat z mojego "Klasyka" Wypowiedz godna obroncy wszelkich ucisnionych (ale pod warunkiem ze z Jagiellonii bo jak z Wisly to ban) ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
chyba sie jednak drogi modzie rozpedziles
mogles dac warna i sprawy by nie bylo, a tak oskarzyli o despotyzm i nadwrazliwosc...![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ja stary Wiślak jestem, na R22 ponad 20 lat więc wiadomo na jakich zgodach wychowany, żal Jagi, kibiców , obrażać CO NAJMNIEJ nie wypada .
Ale ban czasowo chyba zbyt radykalny. |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
Bez znaczenia, czy ban na godzine czy 25 lat. Widzisz ze sie zalogowal z powrotem. Wiec ten dwuletni ban minal jak 10-letni kontrakt Stawowego u Brodatych. A nazwa nowego konta mi sie podoba. ; ) ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
ale o co chodzi temu gamoniowi , bo nie łapie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
O hipokryzje Pana z siódemką w nicku.
![]()
Nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale,
Nie pytaj co Tobie da lecz co Ty możesz zrobić dla niej, Codziennie w innym stanie ją spotykasz Lecz czujesz tylko dumę gdy ktoś o Wisłę Cie zapyta... |
|
|
|
Banita
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wiec konczac wymiane zdan :
Zalogowal sie z powrotem - tylko po to by miec mozliwosc wyrazenia wlasnego zdania , nie mam zamiaru korzystac z tego konta wiec mozesz je usunac jesli jestes wladny (jasne, ze jestes co? na pewno jestes) Bez znaczenia godzine czy 25 lat - uwierz mi, gdybym otrzymal adekwatna kare to przyjalbym ja i odcierpial z pokora ( a po jej uplywie moze nawet przeprosil) ale "leczac grype przy uzyciu napalmu" spowodowales taka a nie inna reakcje. Jak w czasie II wojny swiatowej - jesli nawet za drobne przewinienia grozila kara smierci to ludnosc wstepowala do partyzantki by jak juz ginac to ginac z bronia w reku. No i na koniec: Polak nie znajacy granic... i tak dalej. Chyba sam nie do konca wierzysz w to co piszesz. Moge napisac tylko tyle, ze chodzilo mi tu glownie o powiazania tego miasta z przestepczoscia zorganizowana z Bialorusi (radze poczytac jesli nie znane) i ogolnie jego kulture - orientalna. Raczej. Tyle. Do zobaczenia za dwa lata, oczywiscie jesli nadal bedziesz pelnil to zaszczytna funkcje - bo te dwa lata sa niczym w porownaniu do Wiecznej Chwaly Wisly. Zapominalbym a chcialem przeprosic i pozdrowic uzytkownika darotsok73 . Z Wislackim pozdrowieniem - Piotrek z Dortmundu aka gamon
Ostatnio edytowane przez gamon : 13.02.2009 o godz. 20:00.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Po glebszym zastanowieniu sie: Macie racje, przesadziłem z długością bana.
Kare skracam. EOT. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sory za posta pod postem, ale weźcie coś zróbcie z prawnikiem25 - meczu nie ogląda, ocenia i jeszcze obraża innych użytkowników..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Mysle ze juz najwyzszy czas zajac sie nim:
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=43744 Ilekroc jest jakas dyskusja z nim, zawsze konczy sie tak samo, awantura z dupy wzieta. A jak juz ktos napisze mu na niekorzysc to jest "pojebany" itd... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...394#post674394
Prosze was... ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Proszę o usunięcie z tematu: Historia Wisły - Konkurs edycja 1.5 posta nr 137 - post jest w języku angielskim, nie dotyczy historii Wisły i zaśmieca temat
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
mam pytanie,
czysta ciekawosc w jakim kraju stoi serwer TWSD ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
flagfox mowi ze w Polsce....chyba
Ostatnio edytowane przez born2b3k : 15.02.2009 o godz. 19:39.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Istnieje możliwość zmiany nicku na Wiślak_92?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kiedyś był w USA, był też w Holandii. Od dłuższego czasu stoi w Polsce.
|
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Coś nie tak w moim poscie było?
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Rzućcie okiem do Nibylandii...
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Prośba do moderatorów. Czy na stronie głównej nie da rady zaktualizować liganet? Są tam zespoły jak Pogoń Szczecin, Wisła Płock czy Dyskobolia. Pisałem wiele razy w komentarzach o aktualizację, ale kasowano/nie wyświetlano mojej prośby. Może tutaj da się to załatwić? Mała rzecz a cieszy
![]() pzodro! |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
prośba do moderatorów ? można zmienić pod moim nickiem podpis z Senior member na "Bene Nati" ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Proszę o usunięcie mojego konta.
Dziękuję |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=44770 - zróbcie coś z tym gościem - nie dość, że obraża nas jako kibiców, to jeszcze kaleczy język polski
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
![]() NIE BANUJCIE go, dajcie sie jeszcze troche posmiac
Ostatnio edytowane przez mic : 20.02.2009 o godz. 18:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Strzał za 10 punktów
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
Mam nadzieję, że i mi się da zmienić na WISŁA KRAKÓW EDIT: Pięknie dziękuję Szanowna Pani Moderatorko!! ![]()
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 22.02.2009 o godz. 23:12.
![]()
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() ps. dziękuję za spełnienie mojej prośby. ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|